Endoskopik yüz germe - Facelift

[QUOTE="naz70, post: 40134700, member: 850r doktor bulmana çok sevindim. Ama genede temkinli yaklaş. Bir iki plastik cerrah olmayan doktorada görün canım[/QUOTE]
Altaki yaziyi sana yazmistim canim tesekur ederimi yani yine alinti yapamadim artik cok temkinliyim canim eskiden deli cesareti vardi sinuc ortada cok korkuyorum cesaret yok doktorlar en iyisi olsada bende ameliyata karsi korku olustu bicak igne vs neyse sizide korkitmiyim hayirlisi olsun hepimiz icin

46 ncı gün;
(dün akşam sızmışım yine kızlar)
şişlikler iniyor yüz daha dinlenmiş görünüyor..Vardığım sonuç, bendeki etki bununla sınırlı olacak.Daha dinç ve genç bir hava.Belki 5 yaş geriye giderim .Ameliyatın amacı da buydu zaten.Fazladan bir güzelleşme olacak gibi durmuyor.Gözler badem şeklini almıştı ilk evrede ama şimdi bakıyorum onlar da eski haline dönüp yuvarlaklaşıyor.Daha dinlenmiş bakıyor sadece.Üst kapaktaki fazlalık 7 yıl önce alınmıştı ama yıllar içinde inmişti yine aşağıya. Botox yaptırıyordum daha dinlenmiş ve gergin görünüyordu.Kapaktaki fazlalık alınmadığı ve alından kaşa doğru germe yapılmadığı için yine botox yaptıracağım sanırım.Alından germe yapılsa şaşkın bir ifade de olabilirdi yani bilemiyorum böylesi daha iyi beldi de..
Olup olacağım bu, daha güzel olamıyorum.Herkesin belli bir kemik yapısı ve sınırları var.Yaşım gelmiş kaça, yaşıma göre iyiyim daha ne isteyeyim.Hava güzel, gezip tozasım var.
Black'e ve pukkapad'e konsantre oluyorum artık. Pukkanın ameliyat süreci için güç toplamamız lazım hatun takıntılı malum

Gunaydin canim :) cok guzel gelismeler dun gecenseneki resimlerine baktim okadar genc duruyosunki Masallah bide bes sene cikar bundan super gitikce guzelesiyo sisler Indikce yuzun oturdukca daha da Iyi oluyo bikac ay sonra gor sen bak artik bulamayiz seni buralarda geziceksin :) gez toz yeni yuzunun keyfini cikar saglikla insallah bugun kendimi ruhsal olarak ac hisediyorum bana oluyo bazen arada boyle geliyolar gizli pskopat en tehlikeli tip tasavvuf edebiyatini secmek istiyorum oyuzden doktora icin umarim olur

Ay öldürdün beni. Elite ameliyattan çıktıktan sonra onu nasıl sakinleştiricez bende bilmiyorum Bence hepimiz birer antidepresana başlamalıyız

Sana gelince canım. Bu ameliyattan beklentin neydi ? Misch olarak girip Angelina jolie olarak çıkmak mı?
Zaten güzelsin sen. Alımlısın. girdin ameiyata daha dinlenmiş 5 yıl önceyede dönmüş gibiyim diyorsun. EEee. Amaç zaten o olmalı. Yerçekimine uğrayan yerlerimizi eski hale getirtebilmek olmalı. Yoksa güzelleşmekse amaç ben burda ona ihtiyacı olan çirkin bir hatun göremedim. Sen dahil hepimiz güzeliz. SADECE YAŞLANIYORUZ

Umarım istediğin olur canım. Ama bu tehlikeli tipini sevmedim. Sankim bir anda bişiler yaptıracaksın gibi duruyor. Buraya danışmadan yaptırma bişi sakın

Mustafa beyın nr varmı sende verırmısın bıde onunla goruşsem canım
Canim insallah istedigin gibi olur, Mustafa bey kim? Mehmet Mutaf mi? kendisi bodrum acibadem hastanesindeymis, bend egaziantep numarasi vardi ama artik orada degilmis... yazin ameliyat yerine bahar da olsan?

Gunaydin arkadaslar, dr a gittim, antidepresanim bana yetmiyor biraz dozu arttirsak dedim, sonuc: antidepresanimi 25mg ye indirdiler ben ne desem tersini yapiyor buradaki doktorlar, keske antidpresan fazla geliyro dusurun deseymisim,belki o zaman cikartirlardi:)))))) neyse ki Turkiye de takibimi yapan psikiyatristim var, gittigimde bir de ona ugrarim diye dusunuyorum, benim ameliyat surecim icin sizlere de ilac temini yapabilirim:)))))))))
planim ameliyattan sonar ki ilk bir hafta aynaya hic bakmamak:))))

E napıcan düşürücekmisin miktarı. Daha kötü olmada. Aynen devam etsen düşürmeyip oluyor mu? Yoksa reçeteli falansa düşün dozu tedarik edemiyormusun oralarda?

E napıcan düşürücekmisin miktarı. Daha kötü olmada. Aynen devam etsen düşürmeyip oluyor mu? Yoksa reçeteli falansa düşün dozu tedarik edemiyormusun oralarda?
burada ilac temini imkansiz gibi dr a ameliyat olacagim da dedim birsey olmaz iyisin sen artik dedi:) onceden her iki gunde bir telasla muayeneye giderdim simdi ayda bir zor gidiyorum, onu rahat biraktigim icin iyi oldugumu saniyor, bilmiyor ki, Kadinlar klubune taktim,burayi darmadagin ediyorum bilmiyor tabii:)))
Baska sehir de bir turk doktro var haftasonu ona gidip ilac yazdirmayi planliyorum, o gune dek de elimdeki ilac 50 mg olarak yeter, Turk doctor tan bir paket daha yazirabilirsem, 50mg olarak devam ederim yine, Turkiye ye gelince de bir duzine alir getiririm yanimda diye dusunuyorum:)

pukka ,benden sana bir öneri ,naçizane....bak cnm endo olacaksın sanırım , benim gibi misch gibi değil mi?
unutma, yaptırdığımız her uygulama,oldugumuz her ameliyat ,alabileceğimiz bulabileceğimiz en buyuk ANTİDEPRESAN...niye oluyoruz ,ruhumuz için, ruhumuza bundan daha iyi antidepresan olabilir mi? böyle düşün ve operasyonun yanında minnacık kalan o tabletleri unut. inan bana en büyüğünü en etkilisini alacaksın.

ruhsal olarak aç olma hissini biraz açar mısın tatlım
ben de pek tekin sayılmam bugünlerde..öğlen çıktım güzel bir yemek yedim..gözlerimle sohbet ettim bu arada..ameliyat sırasında çok acı çektikleri için hala kırgın olduklarını ifade ettiler..düzelecekleri sözünü aldım, bakalım..

Ay öldürdün beni. Elite ameliyattan çıktıktan sonra onu nasıl sakinleştiricez bende bilmiyorum Bence hepimiz birer antidepresana başlamalıyız

şimdi hatırladım cruise la seyahatimiz vardı bizim o sırada..internet de çekmiyo gemide..tüh tüh..

ne var yani içten içe ummuşum demek ki..ayrıca angelina da kim..yüzü çok geniş onun..bir scarlet bir marillan cotillard olsa neyse..

biz bir e-mail atalım doktoruna. hemencecik 100 e çıkarır
kendi kendime 100 e cıkarmıştım..bugün de yine kendim 50'ye indirdim..orda ilaç alamıyorsun kendin galiba..

[QUOTE="naz70, post: 40134700, member: 850r doktor bulmana çok sevindim. Ama genede temkinli yaklaş. Bir iki plastik cerrah olmayan doktorada görün canım
Altaki yaziyi sana yazmistim canim tesekur ederimi yani yine alinti yapamadim artik cok temkinliyim canim eskiden deli cesareti vardi sinuc ortada cok korkuyorum cesaret yok doktorlar en iyisi olsada bende ameliyata karsi korku olustu bicak igne vs neyse sizide korkitmiyim hayirlisi olsun hepimiz icin[/QUOTE]

planın ne şimdi?MR ı ne zaman goturuyorsun?başka doktorlara gidecek misin?hemen mi gidiyor Bodrum'a?ameliyat gerekirse oraya mı gideceksin?

inaniyorum canim benim, benim bu kaygi hastaligim ben kendimi bildim bileli var aslinda ,ben bununla yasamayi ogrenmistim, ustuste yasadigim bazi talihsiz olaylar yuzunden bas edemz duruma gelmistim ama simdi cok sukur fiziksel belirtilerim kayboldu, en zoru zaten fiziksel belirtilerdi benim icin, bas edemiyordum burun kanamam, uyusmalarim, karincalanmalarim ,agrilarim gecti ve ben kaygilarimla basbasyim ama kaygialrima aliskinim zaten:)

biz bir e-mail atalım doktoruna. hemencecik 100 e çıkarır
kendi kendime 100 e cıkarmıştım..bugün de yine kendim 50'ye indirdim..orda ilaç alamıyorsun kendin galiba..
ben kendi kendime cikartamiyorum burada ilac bulmak mesele, agri kesici o da hafif doz disinda hic bir sey I recetesiz alamayiz...

ahh cnmm pukka ...kaygı mı dedin..ben şimdi kaygılarımdan bahsetsem sayfalara sığmaz...ama hayatta aslolan yapabileceğimiz ve bize yakışan bu sıkıntılarla yaşayabilmek ve mutlu olmak...işte onun için burdayız onun için estetik peşindeyiz...bunlarla yaralarımıza merhem arıyoruz ...aşabilmek ve mutlu olabilmek ..yapabilene takdirler yoksa acıların dertlerin arasına gömülmek ,acıların kadını oynamak hepimize uygun, ama aslolan bu değil cnm.

Evet aslinda cok mutlu biriydim ben ama icimde hep mutlulugum elimden alinacak gibi yersiz korkular oluyordu, bu zaten ilk hamileligimde ortaya cikmisti, hep sakat bebek doguracagim korkusu yasamistim cunku hamileyken bilmeden ilaclar icmistim, sonra bu kaygilarim, bebegimin uzerinde yogunlasmisti, ona bir sey olacak korkusu, derken anne babama bir sey olacak korkusu vs kendi kendime yersiz kuruntularim vardi... ilk ortaya cikisi ilk hamileligimdir, hep cevremdeki insanlar hasta olacak, onlari kaybedecegim gibi endiseler yasiyorum ama endiselerimle basa cikabiliyorum, onemli olan fiziksel belirtilerdi,o belirtilerimde ilacla gecti cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…