- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Gunaydin canim :) cok guzel gelismeler dun gecenseneki resimlerine baktim okadar genc duruyosunki Masallah bide bes sene cikar bundan super gitikce guzelesiyo sisler Indikce yuzun oturdukca daha da Iyi oluyo bikac ay sonra gor sen bak artik bulamayiz seni buralarda geziceksin :) gez toz yeni yuzunun keyfini cikar saglikla insallah bugun kendimi ruhsal olarak ac hisediyorum bana oluyo bazen arada boyle geliyolar gizli pskopat en tehlikeli tip46 ncı gün;
(dün akşam sızmışım yine kızlar)
şişlikler iniyor yüz daha dinlenmiş görünüyor..Vardığım sonuç, bendeki etki bindiknunla sınırlı olacak.Dahiyi dinç ve genç bir hava.Belki 5 yaş geriye giderim .Ameliyatın amacı da buydu zaten.Fazladan bir güzelleşme olacak gibi durmuyor.Gözler badem şeklini almıştı ilk evrede ama şimdi bakıyorum onlar da eski haline dönüp yuvarlaklaşıyor.Daha dinlenmiş bakıyor sadece.Üst kapaktaki fazlalık 7 yıl önce alınmıştı ama yıllar içinde inmişti yine aşağıya. Botox yaptırıyordum daha dinlenmiş ve gergin görünüyordu.Kapaktaki fazlalık alınmadığı ve alından kaşa doğru germe yapılmadığı için yine botox yaptıracağım sanırım.Alından germe yapılsa şaşkın bir ifade de olabilirdi yani bilemiyorum böylesi daha iyi beldi de..
Olup olacağım bu, daha güzel olamıyorum.Herkesin belli bir kemik yapısı ve sınırları var.Yaşım gelmiş kaça, yaşıma göre iyiyim daha ne isteyeyim.Hava güzel, gezip tozasım var.
Black'e ve pukkapad'e konsantre oluyorum artık. Pukkanın ameliyat süreci için güç toplamamız lazımhatun takıntılı malum
Ay öldürdün beni. Elite ameliyattan çıktıktan sonra onu nasıl sakinleştiricez bende bilmiyorum46 ncı gün;
(dün akşam sızmışım yine kızlar)
şişlikler iniyor yüz daha dinlenmiş görünüyor..Vardığım sonuç, bendeki etki bununla sınırlı olacak.Daha dinç ve genç bir hava.Belki 5 yaş geriye giderim .Ameliyatın amacı da buydu zaten.Fazladan bir güzelleşme olacak gibi durmuyor.Gözler badem şeklini almıştı ilk evrede ama şimdi bakıyorum onlar da eski haline dönüp yuvarlaklaşıyor.Daha dinlenmiş bakıyor sadece.Üst kapaktaki fazlalık 7 yıl önce alınmıştı ama yıllar içinde inmişti yine aşağıya. Botox yaptırıyordum daha dinlenmiş ve gergin görünüyordu.Kapaktaki fazlalık alınmadığı ve alından kaşa doğru germe yapılmadığı için yine botox yaptıracağım sanırım.Alından germe yapılsa şaşkın bir ifade de olabilirdi yani bilemiyorum böylesi daha iyi beldi de..
Olup olacağım bu, daha güzel olamıyorum.Herkesin belli bir kemik yapısı ve sınırları var.Yaşım gelmiş kaça, yaşıma göre iyiyim daha ne isteyeyim.Hava güzel, gezip tozasım var.
Black'e ve pukkapad'e konsantre oluyorum artık. Pukkanın ameliyat süreci için güç toplamamız lazımhatun takıntılı malum
Sana gelince canım. Bu ameliyattan beklentin neydi ? Misch olarak girip Angelina jolie olarak çıkmak mı?Gunaydin canim :) cok guzel gelismeler dun gecenseneki resimlerine baktim okadar genc duruyosunki Masallah bide bes sene cikar bundan super gitikce guzelesiyo sisler Indikce yuzun oturdukca daha da Iyi oluyo bikac ay sonra gor sen bak artik bulamayiz seni buralarda geziceksin :) gez toz yeni yuzunun keyfini cikar saglikla insallah bugun kendimi ruhsal olarak ac hisediyorum bana oluyo bazen arada boyle geliyolar gizli pskopat en tehlikeli tiptasavvuf edebiyatini secmek istiyorum oyuzden doktora icin umarim olur
Umarım istediğin olur canım. Ama buGunaydin canim :) cok guzel gelismeler dun gecenseneki resimlerine baktim okadar genc duruyosunki Masallah bide bes sene cikar bundan super gitikce guzelesiyo sisler Indikce yuzun oturdukca daha da Iyi oluyo bikac ay sonra gor sen bak artik bulamayiz seni buralarda geziceksin :) gez toz yeni yuzunun keyfini cikar saglikla insallah bugun kendimi ruhsal olarak ac hisediyorum bana oluyo bazen arada boyle geliyolar gizli pskopat en tehlikeli tiptasavvuf edebiyatini secmek istiyorum oyuzden doktora icin umarim olur
Canim insallah istedigin gibi olur, Mustafa bey kim? Mehmet Mutaf mi? kendisi bodrum acibadem hastanesindeymis, bend egaziantep numarasi vardi ama artik orada degilmis... yazin ameliyat yerine bahar da olsan?Mustafa beyın nr varmı sende verırmısın bıde onunla goruşsem canım
E napıcan düşürücekmisin miktarı. Daha kötü olmada. Aynen devam etsen düşürmeyip oluyor mu? Yoksa reçeteli falansa düşün dozu tedarik edemiyormusun oralarda?Gunaydin arkadaslar, dr a gittim, antidepresanim bana yetmiyor biraz dozu arttirsak dedim, sonuc: antidepresanimi 25mg ye indirdilerben ne desem tersini yapiyor buradaki doktorlar, keske antidpresan fazla geliyro dusurun deseymisim,belki o zaman cikartirlardi:)))))) neyse ki Turkiye de takibimi yapan psikiyatristim var, gittigimde bir de ona ugrarim diye dusunuyorum, benim ameliyat surecim icin sizlere de ilac temini yapabilirim:)))))))))
planim ameliyattan sonar ki ilk bir hafta aynaya hic bakmamak:))))
burada ilac temini imkansiz gibiE napıcan düşürücekmisin miktarı. Daha kötü olmada. Aynen devam etsen düşürmeyip oluyor mu? Yoksa reçeteli falansa düşün dozu tedarik edemiyormusun oralarda?
Gunaydin canim :) cok guzel gelismeler dun gecenseneki resimlerine baktim okadar genc duruyosunki Masallah bide bes sene cikar bundan super gitikce guzelesiyo sisler Indikce yuzun oturdukca daha da Iyi oluyo bikac ay sonra gor sen bak artik bulamayiz seni buralarda geziceksin :) gez toz yeni yuzunun keyfini cikar saglikla insallah bugun kendimi ruhsal olarak ac hisediyorum bana oluyo bazen arada boyle geliyolar gizli pskopat en tehlikeli tiptasavvuf edebiyatini secmek istiyorum oyuzden doktora icin umarim olur
Ay öldürdün beni. Elite ameliyattan çıktıktan sonra onu nasıl sakinleştiricez bende bilmiyorumBence hepimiz birer antidepresana başlamalıyız
Sana gelince canım. Bu ameliyattan beklentin neydi ? Misch olarak girip Angelina jolie olarak çıkmak mı?
Zaten güzelsin sen. Alımlısın. girdin ameiyata daha dinlenmiş 5 yıl önceyede dönmüş gibiyim diyorsun. EEee. Amaç zaten o olmalı. Yerçekimine uğrayan yerlerimizi eski hale getirtebilmek olmalı. Yoksa güzelleşmekse amaç ben burda ona ihtiyacı olan çirkin bir hatun göremedim. Sen dahil hepimiz güzeliz. SADECE YAŞLANIYORUZ
Gunaydin arkadaslar, dr a gittim, antidepresanim bana yetmiyor biraz dozu arttirsak dedim, sonuc: antidepresanimi 25mg ye indirdilerben ne desem tersini yapiyor buradaki doktorlar, keske antidpresan fazla geliyro dusurun deseymisim,belki o zaman cikartirlardi:)))))) neyse ki Turkiye de takibimi yapan psikiyatristim var, gittigimde bir de ona ugrarim diye dusunuyorum, benim ameliyat surecim icin sizlere de ilac temini yapabilirim:)))))))))
planim ameliyattan sonar ki ilk bir hafta aynaya hic bakmamak:))))
Altaki yaziyi sana yazmistim canim tesekur ederimi yani yine alinti yapamadim artik cok temkinliyim canim eskiden deli cesareti vardi sinuc ortada cok korkuyorum cesaret yok doktorlar en iyisi olsada bende ameliyata karsi korku olustu bicak igne vs neyse sizide korkitmiyim hayirlisi olsun hepimiz icin[/QUOTE][QUOTE="naz70, post: 40134700, member: 850r doktor bulmana çok sevindim. Ama genede temkinli yaklaş. Bir iki plastik cerrah olmayan doktorada görün canım
inaniyorum canim benim, benim bu kaygi hastaligim ben kendimi bildim bileli var aslinda ,ben bununla yasamayi ogrenmistim, ustuste yasadigim bazi talihsiz olaylar yuzunden bas edemz duruma gelmistim ama simdi cok sukur fiziksel belirtilerim kayboldu, en zoru zaten fiziksel belirtilerdi benim icin, bas edemiyordumpukka ,benden sana bir öneri ,naçizane....bak cnm endo olacaksın sanırım , benim gibi misch gibi değil mi?
unutma, yaptırdığımız her uygulama,oldugumuz her ameliyat ,alabileceğimiz bulabileceğimiz en buyuk ANTİDEPRESAN...niye oluyoruz ,ruhumuz için, ruhumuza bundan daha iyi antidepresan olabilir mi? böyle düşün ve operasyonun yanında minnacık kalan o tabletleri unut. inan bana en büyüğünü en etkilisini alacaksın.
ben kendi kendime cikartamiyorumbiz bir e-mail atalım doktoruna. hemencecik 100 e çıkarır
kendi kendime 100 e cıkarmıştım..bugün de yine kendim 50'ye indirdim..orda ilaç alamıyorsun kendin galiba..
ahh cnmm pukka ...kaygı mı dedin..ben şimdi kaygılarımdan bahsetsem sayfalara sığmaz...ama hayatta aslolan yapabileceğimiz ve bize yakışan bu sıkıntılarla yaşayabilmek ve mutlu olmak...işte onun için burdayız onun için estetik peşindeyiz...bunlarla yaralarımıza merhem arıyoruz ...aşabilmek ve mutlu olabilmek ..yapabilene takdirler yoksa acıların dertlerin arasına gömülmek ,acıların kadını oynamak hepimize uygun, ama aslolan bu değil cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?