ben kendi kendime cikartamiyorumburada ilac bulmak mesele, agri kesici o da hafif doz disinda hic bir sey I recetesiz alamayiz...
yani recetesiz antibiyotik alamiyormuyuz artik Tr den?doğrusu o aslında..burda da antibiyotikler reçeteye bağlandı...
bu arada ,en iyi antideprsean , estetik,alışveriş,zayıflamak,veee tabiii aşk..aşk olmazsa olmaz...kucağında mutlaka tüylü mırlayan bir şey ve yanına bir bardak şarap..
itiraz eden varsa burdayım, kesin çözüm net.
Kaubetme korkusu hepimizde var canim bendede anksiyete vardi yani gelecegi bilememe korkusu gittim Ilac verdi doktor uyuyodum biseye yaramadi suandada var cok panigim annemler telefonu biraz gec acsa krize giriyorum bisey oldu saniyorum Allah sonumuzu hayir etsincok guzl bir iran kedim var:) esim kredi kartini ilacana verdi:) hem kendi kartlarimi hem onun kartlarini istedigim gibi kullaniyorum,asik oldugum bir esim var,hepsi var cok sukru sadece beynimde kaybetme korkusu varya olurse,ya hasta olursa sevdiklerim vs diye,kisacasi sorun benim beynimde kimi insan fazla mutluluktan korkar,ben onlardanim.
Cok tatli anlatmis canimruhsal olarak aç oimkma hissini biraz açar mısın tatlım
ben de pek tekin sayılmam bugünlerde..öğlen çıktım güzel bir yemek yedim..gözlerimle sohbet ettim bu arada..ameliyat sırasında çok acı çektikleri için hala kırgın olduklarını ifade ettiler..düzelecekleri sözünü aldım, bakalım..
cok guzl bir iran kedim var:) esim kredi kartini bana verdi:) hem kendi kartlarimi hem onun kartlarini istedigim gibi kullaniyorum,asik oldugum bir esim var,hepsi var cok sukru sadece beynimde kaybetme korkusu varya olurse,ya hasta olursa sevdiklerim vs diye,kisacasi sorun benim beynimde kimi insan fazla mutluluktan korkar,ben onlardanim.
Kizlar bugun cok dalginim kafamda bir suru sey okula gdiyodum yeni icat cikarmislar teze resim istiyolar once onu unuttum geri dondum onu aliyim derken evde tezi belgeleri unuttum yuzum cok etkiliyo surekli doktor ameliyat sislik goruntu vs beynim corba oldubugun gidemem artik cok yoruldum biseyde yemiyorum zayif kaliym da yuzum sismesin diye artik yarin sabah naz mish kizlar ruhsal aclik derken manevi olrak bazen dunyayi cok bos buluyorum hersey cok anlamsiz bos geliyo tasavufla ugrasmak maneviyatimi guclendirmek istiyotum o anlamda yani mish canim temuza kadar bekliycem cunku zaten iki ameliyat oldum iki sene gecsin en azindan bu arada mr cektiricem doktor bodrumda mr sonucumu alir giderim bu arada ingilizceyle ugrasiyim zaten cok zaman kaybettim
Cok tatli anlatmis canimyalniz senin sacinda beyaz olmasinin Imkani yok citir seni
Kaubetme korkusu hepimizde var canim bendede anksiyete vardi yani gelecegi bilememe korkusu gittim Ilac verdi doktor uyuyodum biseye yaramadi suandada var cok panigim annemler telefonu biraz gec acsa krize giriyorum bisey oldu saniyorum Allah sonumuzu hayir etsin
Cok tatlisin canimcim tesekur ederimtek başına ne yiyip ne içiyorsun..sağlıklı beslenmen lazım..salatayı meyveyi ihmal etme..ev yemekleri istediğinde bize gel:) kadınımız yapıyor sağolsun ..
bazen hepimize boş geliyor canım sıkma canını.tasavvuf güzel bir alan..
yani recetesiz antibiyotik alamiyormuyuz artik Tr den?
Canim bence kirkli yaslar hala genc yaslar Inanko bak ; ) 60a kadar bir insani genc goruyorum ben zaten yas mevzusunu kim cikarmis neden her sene bir yas yaslaniyoruzi bana cok uyduruk geliyo hele sen okadar genc duruyosunki masallah burdakibayanlar dedigim gibi hem guzel hem genc duruyo unutalim gitsin yasi filan dunya icin uydurulmus goreceli kavramlar42 yaşıma kadar yoktu.şimdi de çok az var..geç beyazladı aslında ama yaş ortada hayatım
Cok tatlisin canimcim tesekur ederimMeyve sevmem halbukiyemek lazim tek basima yemek yapmak zor geliyo atistiriyorum ne bulursam sekiz kilo zayifladim ama artik yeter kalsin boyle bencede cok guzel tasavvuf cok derin bir alan simdi bir kitap bekliyorum cikmasini cok ilginc bilgiler var cok farkli boyutlara goturuyo insani ruh cok onemli canim ruhumuz boslukta olunnca hic memnun olamiyoruz
Canim cok tesekur ederm :) bakicam mutlaka evetblack cnm ,ruh açlığını cook iyi anlıyorum ..tek tedavisi aşktır ama olmadığı anlarda "ornek ben cnm" sarıldığım tek şey "reiki" sevgi enerjisi...konu üstadı "nil avunduk" sitesini bir incele tavsiye ederim..cok objectif cok akılcı ve cok kesin çözümler ben yaşadıklarımdan sonra ,hayata tutabilmeyi bu sayede becerdim şu an pozitifsem buna borçluyum cnm.
eveettt cook dogruu...bazı kadınların yaşı yoktur, yaşsız kadınlardır ..benim idolüm Madonna ,tr lerden ajda ,Nebahat.Canim bence kirkli yaslar hala genc yaslar Inanko bak ; ) 60a kadar bir insani genc goruyorum ben zaten yas mevzusunu kim cikarmis neden her sene bir yas yaslaniyoruzi bana cok uyduruk geliyo hele sen okadar genc duruyosunki masallah burdakibayanlar dedigim gibi hem guzel hem genc duruyo unutalim gitsin yasi filan dunya icin uydurulmus goreceli kavramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?