Endoskopik yüz germe - Facelift

cok guzl bir iran kedim var:) esim kredi kartini bana verdi:) hem kendi kartlarimi hem onun kartlarini istedigim gibi kullaniyorum,asik oldugum bir esim var,hepsi var cok sukru sadece beynimde kaybetme korkusu var ya olurse,ya hasta olursa sevdiklerim vs diye,kisacasi sorun benim beynimde kimi insan fazla mutluluktan korkar,ben onlardanim.

Kizlar bugun cok dalginim kafamda bir suru sey okula gdiyodum yeni icat cikarmislar teze resim istiyolar once onu unuttum geri dondum onu aliyim derken evde tezi belgeleri unuttum yuzum cok etkiliyo surekli doktor ameliyat sislik goruntu vs beynim corba oldu bugun gidemem artik cok yoruldum biseyde yemiyorum zayif kaliym da yuzum sismesin diye artik yarin sabah naz mish kizlar ruhsal aclik derken manevi olrak bazen dunyayi cok bos buluyorum hersey cok anlamsiz bos geliyo tasavufla ugrasmak maneviyatimi guclendirmek istiyotum o anlamda yani mish canim temuza kadar bekliycem cunku zaten iki ameliyat oldum iki sene gecsin en azindan bu arada mr cektiricem doktor bodrumda mr sonucumu alir giderim bu arada ingilizceyle ugrasiyim zaten cok zaman kaybettim

saçımda beyazlar başgösterdi..PEGANUM ne kadar zamanda boyanıyordu canım..Doktoruma lpg ye girip giremeyeceğimi sordum henüz cevap gelmedi.Bu konuda fikrin var mı?lenf drenajı sağlıyormuş galiba zararı olmaması lazım ..

Kaubetme korkusu hepimizde var canim bendede anksiyete vardi yani gelecegi bilememe korkusu gittim Ilac verdi doktor uyuyodum biseye yaramadi suandada var cok panigim annemler telefonu biraz gec acsa krize giriyorum bisey oldu saniyorum Allah sonumuzu hayir etsin

Cok tatli anlatmis canim yalniz senin sacinda beyaz olmasinin Imkani yok citir seni

al benden de o kadar..anne baba mutlu değildi, onlardan mıdır nedir hep bir şeyler ters gidecek korkusu vardı..hak ediyorum mutluluğu diye diye telkinle aştım.

tek başına ne yiyip ne içiyorsun..sağlıklı beslenmen lazım..salatayı meyveyi ihmal etme..ev yemekleri istediğinde bize gel:) kadınımız yapıyor sağolsun ..
bazen hepimize boş geliyor canım sıkma canını.tasavvuf güzel bir alan..

birbirimizi niye bulduğumuz da anlaşıldı..

Cok tatlisin canimcim tesekur ederimMeyve sevmem halbukiyemek lazim tek basima yemek yapmak zor geliyo atistiriyorum ne bulursam sekiz kilo zayifladim ama artik yeter kalsin boyle bencede cok guzel tasavvuf cok derin bir alan simdi bir kitap bekliyorum cikmasini cok ilginc bilgiler var cok farkli boyutlara goturuyo insani ruh cok onemli canim ruhumuz boslukta olunnca hic memnun olamiyoruz

black cnm ,ruh açlığını cook iyi anlıyorum ..tek tedavisi aşktır ama olmadığı anlarda "ornek ben cnm" sarıldığım tek şey "reiki" sevgi enerjisi...konu üstadı "nil avunduk" sitesini bir incele tavsiye ederim..cok objectif cok akılcı ve cok kesin çözümler ben yaşadıklarımdan sonra ,hayata tutabilmeyi bu sayede becerdim şu an pozitifsem buna borçluyum cnm.

42 yaşıma kadar yoktu.şimdi de çok az var..geç beyazladı aslında ama yaş ortada hayatım
Canim bence kirkli yaslar hala genc yaslar Inanko bak ; ) 60a kadar bir insani genc goruyorum ben zaten yas mevzusunu kim cikarmis neden her sene bir yas yaslaniyoruzi bana cok uyduruk geliyo hele sen okadar genc duruyosunki masallah burdakibayanlar dedigim gibi hem guzel hem genc duruyo unutalim gitsin yasi filan dunya icin uydurulmus goreceli kavramlar

meyveyle yaşayabilirim, sevilmez mi hiç
boşluklar yüzünden de kendimize sarıyoruz belki..en son artık " rahat batıyor" dedim.dert yok dert arıyorum sanki..Allah başka dert vermesin tabi..
kitabı bize de söyle okuruz belki

Canim cok tesekur ederm :) bakicam mutlaka evet
Ask kesinlokle zaten evren ask uzerine kurulmus tasavufta da ask var maddi asktan manevi aska gecis var tatlim kendimi cok boslukta hisedince bende dini filimler izliyorum cok iyi geliyo

eveettt cook dogruu...bazı kadınların yaşı yoktur, yaşsız kadınlardır ..benim idolüm Madonna ,tr lerden ajda ,Nebahat.
ben de onlar gibi olmak istiyorum ve onları takdir ediyorum..tabii beden bakımı ve ruh bakımı paralel olmalıdır ,nasıl bedenimize bakıyorsak ruhumuza bakım yapmazsak ,ışıldayamayız imkansız,ruh bakımınızı asla ihmal etmeyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…