black cnm ,ruh açlığını cook iyi anlıyorum ..tek tedavisi aşktır ama olmadığı anlarda "ornek ben cnm" sarıldığım tek şey "reiki" sevgi enerjisi...konu üstadı "nil avunduk" sitesini bir incele tavsiye ederim..cok objectif cok akılcı ve cok kesin çözümler ben yaşadıklarımdan sonra ,hayata tutabilmeyi bu sayede becerdim şu an pozitifsem buna borçluyum cnm.
Olur tabiki canim :) size bir sir verecegim yazar mustafa kaya facde tanitimi var bakabilirsin ben once alirsamsana veririm tatlim :)meyveyle yaşayabilirim, sevilmez mi hiç
boşluklar yüzünden de kendimize sarıyoruz belki..en son artık " rahat batıyor" dedim.dert yok dert arıyorum sanki..Allah başka dert vermesin tabi..
kitabı bize de söyle okuruz belki
print'cim senin doğan da iyimser ve enerjik geliyor bana hep:))
Printemsin dedigi gibi tatlim ruhumuzada bakim yapalim cok mutlu olucagimiza Inaniyorum senin cok olumlu enerjin var gercekten printemps bize huzur veriyosun sagol canimOlur tabiki canim :) siinaniyorume bir sir verecegim yazar mustafa kaya facde tanitimi var bakabilirsin ben once alirsamsana veririm tatlim :)
ay o cruise turuna bende mi yazılsamşimdi hatırladım cruise la seyahatimiz vardı bizim o sırada..internet de çekmiyo gemide..tüh tüh..
dudakları çok güzel amaaa :)ne var yani içten içe ummuşum demek ki..ayrıca angelina da kim..yüzü çok geniş onun..bir scarlet bir marillan cotillard olsa neyse..
Canım bu tip insanlarda yani bizlerde beyinin salgıladığı bir hormon eksik oluyormuş. eksik olduğu için endişe kaygı bozukluğu yaşıyormuşuz. Yaşadıkça beyindeki o hormon salgısı daha da azalıyormuş. Yani kısır döngü. O nedenle ilaçla o salgının yerine konması gerekiyormuş. Benim doktorum öyle açıklamıştı. O yüzden ilaç kullanmak zorundayız. Ama iyileşince yani sıvı dengeye gelince bir süre ilaçsız idare edebiliyoruz. Sonra yavaş yavaş yine ilaç kullanmak gerekiyormuş. Salgı azalmaya başlıyormuş zamanla çünkü. Bu malesef genetik bişi.Evet aslinda cok mutlu biriydim ben ama icimde hep mutlulugum elimden alinacak gibi yersiz korkular oluyordu, bu zaten ilk hamileligimde ortaya cikmisti, hep sakat bebek doguracagim korkusu yasamistim cunku hamileyken bilmeden ilaclar icmistim, sonra bu kaygilarim, bebegimin uzerinde yogunlasmisti, ona bir sey olacak korkusu, derken anne babama bir sey olacak korkusu vs kendi kendime yersiz kuruntularim vardi... ilk ortaya cikisi ilk hamileligimdir, hep cevremdeki insanlar hasta olacak, onlari kaybedecegim gibi endiseler yasiyorum ama endiselerimle basa cikabiliyorum, onemli olan fiziksel belirtilerdi,o belirtilerimde ilacla gecti cok sukur...
çok haklsını. Ruhu doyuramadığımız için böyle başka arayışlardayız zaten. Alışveriş yapıp mutlu oluyorum. Sürekli kıyafet alıyorum. Ama giydiğim şeyler genelde belli. Aynı şeyler. Öbürleri etiketiyle duruyor. Çünkü ruhsal tatminsizlikten kendimi yemeye, alışverişe olmadı estetiğe veriyorum. Benimde iyi bir eşim, kızım var. Maddi manevi sıkınıtım yok çok şükür. Ama ruhsal açlıkta var .Onu doyurmak için iyi düşünmüşsün. tasavvuf çok iyi bir alan. Beyninin rahatlayacağına inanıyorum.Cok tatlisin canimcim tesekur ederimMeyve sevmem halbukiyemek lazim tek basima yemek yapmak zor geliyo atistiriyorum ne bulursam sekiz kilo zayifladim ama artik yeter kalsin boyle bencede cok guzel tasavvuf cok derin bir alan simdi bir kitap bekliyorum cikmasini cok ilginc bilgiler var cok farkli boyutlara goturuyo insani ruh cok onemli canim ruhumuz boslukta olunnca hic memnun olamiyoruz
yani? olene dek hep ilac mi kullanacagim? benim doktorum da beynimde bir kimysalin azaldigini bunu yerine koymak gerektigini aciklamistiCanım bu tip insanlarda yani bizlerde beyinin salgıladığı bir hormon eksik oluyormuş. eksik olduğu için endişe kaygı bozukluğu yaşıyormuşuz. Yaşadıkça beyindeki o hormon salgısı daha da azalıyormuş. Yani kısır döngü. O nedenle ilaçla o salgının yerine konması gerekiyormuş. Benim doktorum öyle açıklamıştı. O yüzden ilaç kullanmak zorundayız. Ama iyileşince yani sıvı dengeye gelince bir süre ilaçsız idare edebiliyoruz. Sonra yavaş yavaş yine ilaç kullanmak gerekiyormuş. Salgı azalmaya başlıyormuş zamanla çünkü. Bu malesef genetik bişi.
Allah saglik huzur versin canim ailenle birlikte sana ben ogrendigim bilgileri kitaplari sizlerle paylasirim Isterseniz memnuyetle :)çok haklsını. Ruhu doyuramadığımız için böyle başka arayışlardaisız zaten. Alışveriş yapıp mutlu oluyorum. Sürekli kıyafet alıyorum. Ama giydiğim şeyler genelde belli. Aynı şeyler. Öbürleri etiketiyle duruyor. Çünkü ruhsal tatminsizlikten kendimi yemeye, alışverişe olmadı estetiğe veriyorum. Benimde iyi bir eşim, kızım var. Maddi manevi sıkınıtım yok çok şükür. Ama ruhsal açlıkta var .Onu doyurmak için iyi düşünmüşsün. tasavvuf çok iyi bir alan. Beyninin rahatlayacağına inanıyorum.
darısı başıma
Canım bu tip insanlarda yani bizlerde beyinin salgıladığı bir hormon eksik oluyormuş. eksik olduğu için endişe kaygı bozukluğu yaşıyormuşuz. Yaşadıkça beyindeki o hormon salgısı daha da azalıyormuş. Yani kısır döngü. O nedenle ilaçla o salgının yerine konması gerekiyormuş. Benim doktorum öyle açıklamıştı. O yüzden ilaç kullanmak zorundayız. Ama iyileşince yani sıvı dengeye gelince bir süre ilaçsız idare edebiliyoruz. Sonra yavaş yavaş yine ilaç kullanmak gerekiyormuş. Salgı azalmaya başlıyormuş zamanla çünkü. Bu malesef genetik bişi.
çok haklsını. Ruhu doyuramadığımız için böyle başka arayışlardayız zaten. Alışveriş yapıp mutlu oluyorum. Sürekli kıyafet alıyorum. Ama giydiğim şeyler genelde belli. Aynı şeyler. Öbürleri etiketiyle duruyor. Çünkü ruhsal tatminsizlikten kendimi yemeye, alışverişe olmadı estetiğe veriyorum. Benimde iyi bir eşim, kızım var. Maddi manevi sıkınıtım yok çok şükür. Ama ruhsal açlıkta var .Onu doyurmak için iyi düşünmüşsün. tasavvuf çok iyi bir alan. Beyninin rahatlayacağına inanıyorum.
darısı başıma
Benim son ve en muhim atagim esimin hastaligi ile geldi, yani bir uyarici vardi. Esim cok saglikliydi aniden otoimmun hepatit teshisi kondu,sonra karacigerde demir birikmis dediler,karaciger tam islevini yapamiyor dediler,sonra safra kesesi tasi sebebiyle sarilik oldu, hepatit icin kortizon baslandi,kortizona bagli seker hastasi oldu,sekeri 2 hafta 600 de kaldi ve kendi dr u haricinde kimsenin bakmasi uygun degildi kanunen,seker dusmedi,olecek sandim,aniden 100 kilodan 85 kg ye dustubenim son gittiğim doktor çok bilinen bir hastanenin psikiyatristi idi.ilaca gerek yok terapi yapalım demişti..ne kadar sürer dediğimde de 5 yıla kadar sürebilir demişti..5 yıl terapi nedir arkadaş..bu kadar vahim mi durumum yani..bendeki daha spesifik bir vaka olabilir..ergenlikte ani bir şekilde başladı bazı düşüncelerim nedeniyle..üniversitede ciddi bir anksiyete atağı geçirdim çıldıracağıma inandım..sonra tekrar etmedi..ama ona buna da kafamı takmazdım ..hastalıkları umursamazdım..30 lardan sonra daha yaygın ama ılımlı bir hal aldı..gece geç saatlerde tenha yerlerde bulunmam acayip korkarım..eşimi bile göndermem:) arkamdan ses duysam baltalı katil geliyo sanırım..ama ortada uyarıcı bir durum yoksa da durduk yere takmam bir şeyleri, gayet keyifliyimdir..
Yoktu daha once hic bir seyim,esimin de hic bir seyi yoktu...bende kaygi vardi ama hamilelik donemimde olmustu gecmisti... Esimin hic bir hastaligi yokken bunlar ustuste olmustu ve tam iyilesiyor derken bu sefer de kalp krizi gecirmisti... Simdi iyi cok sukur hergun 18 tane ilac iciyorcanım ya..eşinle ilgili yaşadıkalrını yaşasam daha kötü olabilirdim, ciddiyim..kriz durumalrını yönetemiyorum..çok çok zor bir dönem yaşamıssın..eşininki de büyük şanssızlık maalesefşimdi nasıl?
10 günde 7 kilo ne demek..hastalık değil de zaten ya hastaysam stresi bitiriyor insanı..
ondan önce yok muydu peki hiç emare?
çıkmam lazım bu arada, kursum var..
sen yaz dönünce okurum..
Cok gecmis canim neyseki atlatmis hayat yorucu stres her hastaligin sebebi Iyi dusun iyi olsun canim bilinc arindirmasi printemsin onerdigi gibi reiki kotu enerjiyi bosaltmak bunlar iyi gelir bazi insanlarin haddinden fazla negatif enerjisi oluyomus ayni bizYoktu daha once hic bir siyiyim,esimin de hic bir seyi yoktu...bende kaygi vardi ama hamilelik donemimde olmustu gecmisti... Esimin hic bir hastaligi yokken bunlar ustuste olmustu ve tam iyilesiyor derken bu sefer de kalp krizi gecirmisti... Simdi iyi cok sukur hergun 18 tane ilac iciyoresimde hic ama hic bir emare yoktu sapasaglamdi hersey pat diye cikmisti.
Ablam reiki yapiyor ama arindigini pek sanmiyorum,bir ara ben cinlilerin nefes kurslarina katilmistim, gercekten cok rahatliyordum ama esim ile kizim cok guluyorlardi bana:))) biraktim,firsat buldukca spor yapiyorum, dua ediyorum bunlar bir miktar bende ise yariyor ama en cok isime yarayan kimyasal ilaclar, kendi kendime ne yapsam bas edemedim...ilacsiz yapamadim ben.Cok gecmis canim neyseki atlatmis hayat yorucu stres her hastaligin sebebi Iyi dusun iyi olsun canim bilinc arindirmasi printemsin onerdigi gibi reiki kotu enerjiyi bosaltmak bunlar iyi gelir bazi insanlarin haddinden fazla negatif enerjisi oluyomus ayni bizama her seyin bir caresi var canim kendini uzme lutfen
Hayirlisiyla ol kurtul tatlim Insallah tam istedigin gibi olur cok mutlu olursun :)Kizlar geri sayim basladi nasip ise 22 gun sonra ben de ulkemdeyim:) 23. Gun ve 24. Gun dr randevularim var:) insallah 26 gun sonra ameliyata girmis olacagim. 27 gun sonrasi icin antidepresanlariniz hazir mi? Ben aglarim siz teselli edersiniz :)))) hastane ye de beklerim canli canli gormus olursunuz:))
Ameliyatini ol canim o da kafani mesgul ediyo sonra esinle gezin tozun biraz kendinize zaman ayirin Is guc hic bitmezAblam reiki yapiyor ama arindigini pek sanmiyorum,isir ara ben cinlilerin nefes kurslarina katilmistim, gercekten cok rahatliyordum ama esim ile kizim cok guluyorlardi bana:))) biraktim,firsat buldukca spor yapiyorum, dua ediyorum bunlar bir miktar bende ise yariyor ama en cok isime yarayan kimyasal ilaclar, kendi kendime ne yapsam bas edemedim...ilacsiz yapamadim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?