- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Ulkene gelmek bile senin Icin cok iyi olucak insanin ulkesi gibi huzurlu oldugu bir yer olamaz :)Ameliyatini ol canim o da kafani mesgul ediyo sonra esinle gezin tozun biraz kendinize zaman ayirin Is guc hic bitmez
Bizim o luxumuz fazla yok, ya ben kalmaliyim sirketin basinda, ya esim,ikimizin ayni anda tatile cikmasiz en fazla 1 hafta ile sinirlidirAmeliyatini ol canim o da kafani mesgul ediyo sonra esinle gezin tozun biraz kendinize zaman ayirin Is guc hic bitmez
Evet ulkemi cok seviyorum,annem var ,yegenlerim var ,abim var, sahane yemekler var,ulkemde hersey cok guzel:) bu bana cok iyi geliyor.Ulkene gelmek bile senin Icin cok iyi olucak insanin ulkesi gibi huzurlu oldugu bir yer olamaz :)
Canım ömür boyu olmasa bile dönem dönem uzun süreli kullanmak gerekiyor. Kendimden biliyorum. Napalım Allah başka dert vermesin.yani? olene dek hep ilac mi kullanacagim? benim doktorum da beynimde bir kimysalin azaldigini bunu yerine koymak gerektigini aciklamistigecen sene 5 ay kadar tedavi gormustum, hamile kalinca ilaclari birakmistim, 4 ay kada iyiydim, sonar yeniden rahatsizlandim tekrar ilaca basladim, dr bu sefer 1 yil mutlaka tedavi gormem gerektigini soyledi su an daha 6.ayimin icindeyim.
İsteriz tabikiAllah saglik huzur versin canim ailenle birlikte sana ben ogrendigim bilgileri kitaplari sizlerle paylasirim Isterseniz memnuyetle :)
Bende hastalıklardan ve ailemin hastalığı ya da kaybından korkuyorum. En ufak hastalıkta en kötüsünü düşünür doktor doktor gezerim. Evde yanlız kalamam geceleri. Ya hıtsızdan ya da 3 harflilerden korkarım sabaha kadar uyuyamam. Bende küçükkende vardı ama. 5,6 yaşlarında başlamışım bu ansiyete bozukluğu hallerimebenim son gittiğim doktor çok bilinen bir hastanenin psikiyatristi idi.ilaca gerek yok terapi yapalım demişti..ne kadar sürer dediğimde de 5 yıla kadar sürebilir demişti..5 yıl terapi nedir arkadaş..bu kadar vahim mi durumum yani..bendeki daha spesifik bir vaka olabilir..ergenlikte ani bir şekilde başladı bazı düşüncelerim nedeniyle..üniversitede ciddi bir anksiyete atağı geçirdim çıldıracağıma inandım..sonra tekrar etmedi..ama ona buna da kafamı takmazdım ..hastalıkları umursamazdım..30 lardan sonra daha yaygın ama ılımlı bir hal aldı..gece geç saatlerde tenha yerlerde bulunmam acayip korkarım..eşimi bile göndermem:) arkamdan ses duysam baltalı katil geliyo sanırım..ama ortada uyarıcı bir durum yoksa da durduk yere takmam bir şeyleri, gayet keyifliyimdir..
Olsun bir hafta bile Iyi gelir canim :)Bizim o luxumuz fazla yok, ya ben kalmaliyim sirketin basinda, ya esim,ikimizin ayni anda tatile cikmasiz en fazla 1 hafta ile sinirlidir
Bende de kucuklkten beri var canim yalniz kalmaya alistim bazen cok korkuyorum ayetel kursi okuyorum cok Iyi oluyo cok koruyoBende hastalıklardan ve ailemin hastalığı ya da kaybından kiyirkuyorum. En ufak hastalıkta en kötüsünü düşünür doktor doktor gezerim. Evde yanlız kalamam geceleri. Ya hıtsızdan ya da 3 harflilerden korkarım sabaha kadar uyuyamam. Bende küçükkende vardı ama. 5,6 yaşlarında başlamışım bu ansiyete bozukluğu hallerime
Pukka cım aynı ben. Bu bende minikkende varmış ama dönem dönem olurmuş. Annem söyler hep. Ancak bazı ağır olaylarda artar, bir kaç yıl sürer, ilaçla geçer. Yıllar sonra gene bir tetikleyici unsur oluşunca ortaya çıkar. Bu böyle böyle beni 47 yaşa getirdi. Ay 46.7Benim son ve en muhim atagim esimin hastaligi ile geldi, yani bir uyarici vardi. Esim cok saglikliydi aniden otoimmun hepatit teshisi kondu,sonra karacigerde demir birikmis dediler,karaciger tam islevini yapamiyor dediler,sonra safra kesesi tasi sebebiyle sarilik oldu, hepatit icin kortizon baslandi,kortizona bagli seker hastasi oldu,sekeri 2 hafta 600 de kaldi ve kendi dr u haricinde kimsenin bakmasi uygun degildi kanunen,seker dusmedi,olecek sandim,aniden 100 kilodan 85 kg ye dustu..o siralar bende nefes darligi,kalp carpintisi,uyusma ve burun kanamalari basladi, sonra babami kaybettim bu durumum daha da vahim bir hal aldi, tum brans doktorlarini gezdim,akila gelebilecek her tahlil yapildi, akila gelmeyecek hastalaiklara bile baktirdim,tum vucut beyin mr larim defa defa cekildi,10 gun icinde 7 kilo kaybettim,aids mi oldum diye dusundum,kisacasi hersey bakildiktan sonra mecburen psikiyatristin yolunu turrum ve hastaligimi kabullendim, antidepresan kullanmaya baslayinca kilo aldim ,bu da beni daha da depresif yapti ama giziksel hastalik belirtilerim yok oldu.
Elite eşin ne durumda. Bu kadar badire atlatıp bu halde olman normal. Sende tuhaf birşey yok. Çok güçlü yapısı olanlar kolay atlatır belki bu tip olayları ama normal bir insan üst üste bu kadar şey yaşayınca tabiki ilaçlık olur. Düzeleceksin. Ortam normale dönünce beyinde normalleşiyor yavaş yavaşBenim son ve en muhim atagim esimin hastaligi ile geldi, yani bir uyarici vardi. Esim cok saglikliydi aniden otoimmun hepatit teshisi kondu,sonra karacigerde demir birikmis dediler,karaciger tam islevini yapamiyor dediler,sonra safra kesesi tasi sebebiyle sarilik oldu, hepatit icin kortizon baslandi,kortizona bagli seker hastasi oldu,sekeri 2 hafta 600 de kaldi ve kendi dr u haricinde kimsenin bakmasi uygun degildi kanunen,seker dusmedi,olecek sandim,aniden 100 kilodan 85 kg ye dustu..o siralar bende nefes darligi,kalp carpintisi,uyusma ve burun kanamalari basladi, sonra babami kaybettim bu durumum daha da vahim bir hal aldi, tum brans doktorlarini gezdim,akila gelebilecek her tahlil yapildi, akila gelmeyecek hastalaiklara bile baktirdim,tum vucut beyin mr larim defa defa cekildi,10 gun icinde 7 kilo kaybettim,aids mi oldum diye dusundum,kisacasi hersey bakildiktan sonra mecburen psikiyatristin yolunu turrum ve hastaligimi kabullendim, antidepresan kullanmaya baslayinca kilo aldim ,bu da beni daha da depresif yapti ama giziksel hastalik belirtilerim yok oldu.
Yasinizi unutun kizlar dunya yasi bide uzay yasi var orda cok genciz dunyaya gore ayarlanmis Izafi kavramlar hepimiz genciz :)Pukka cım aynı ben. Bu bende minikkende varmış izafima dönem dönem olurmuş. Annem söyler hep. Ancak bazı ağır olaylarda artar, bir kaç yıl sürer, ilaçla geçer. Yıllar sonra gene bir tetikleyici unsur oluşunca ortaya çıkar. Bu böyle böyle beni 47 yaşa getirdi. Ay 46.7
Çok geçmiş olsun. Bununla geçsin gitsin, sağlıklı nice yıllarınız olsun inşaallahYoktu daha once hic bir seyim,esimin de hic bir seyi yoktu...bende kaygi vardi ama hamilelik donemimde olmustu gecmisti... Esimin hic bir hastaligi yokken bunlar ustuste olmustu ve tam iyilesiyor derken bu sefer de kalp krizi gecirmisti... Simdi iyi cok sukur hergun 18 tane ilac iciyoresimde hic ama hic bir emare yoktu sapasaglamdi hersey pat diye cikmisti.
Eğer fırsat bulursam gelirim seni ziyarete. Sen burdan yaz hastane adı tam saati falan. Desteğe hazırız. İlaçlarımızda hazır bekliyoruz seniKizlar geri sayim basladi nasip ise 22 gun sonra ben de ulkemdeyim:) 23. Gun ve 24. Gun dr randevularim var:) insallah 26 gun sonra ameliyata girmis olacagim. 27 gun sonrasi icin antidepresanlariniz hazir mi? Ben aglarim siz teselli edersiniz :)))) hastane ye de beklerim canli canli gormus olursunuz:))
Ben sürekli okurum. Banada dualar çok iyi geliyor. Ruhumu arındırıyor.Bende de kucuklkten beri var canim yalniz kalmaya alistim bazen cok korkuyorum ayetel kursi okuyorum cok Iyi oluyo cok koruyo
Evet canim tam destek yanindayiz geliriz hic korkma cok Iyi olucakEğer fırsaiyi bulursam gelirim seni ziyarete. Sen burdan yaz hastane adı tam saati falan. Desteğe hazırız. İlaçlarımızda hazır bekliyoruz seni
Evet tatlim aynen oyle bende cok korkarim gorunmezlerden okuyorum gelemiyolar he heBen sürekli okurum. Banada dualar çok iyi geliyor. Ruhumu arındırıyor.
Yazdiklarinin her kelimesinde kendimi buluyorum cok tesekkur ederim, benim durumumu anlamayip mahsus yaptigimi dusunen bile oldu,tek kanitim burun kanamalarimdi...Aslinda cok guclu bir ailenin kiziyim, ne olursa olsun dimdik ayakta olan insanlardir,ben biraz boyle cikmisim:)) Tansiyonum o donemde bir snaiye de 22 ye bir saniyede 6 ya dusebiliyordu, holter vs taktilar tansiyon hastasi da degilmisim. Iste beynim bir alarm aliyor ve tetikleniyor bu hastalik ara ara geciyor sonra yine ,tek korkum hep ilac kullanmak zorunda kalmak, bu ilac benim kilo vermemi engelliyor,bunu nasil basariyor bilmiyorum,ya metabolizmami yavaslatiyor ya da insulin seviyem ile oynuyor olmali.Elite eşin ne durumda. Bu kadar badire atlatıp bu halde olman normal. Sende tuhaf birşey yok. Çok güçlü yapısı olanlar kolay atlatır belki bu tip olayları ama normal bir insan üst üste bu kadar şey yaşayınca tabiki ilaçlık olur. Düzeleceksin. Ortam normale dönünce beyinde normalleşiyor yavaş yavaş
Yazarim ben merak etmeyin,hem size canli refereans olurum:))) gelmezseniz ben gelirim evlerinize haberiniz olsun:))))Eğer fırsat bulursam gelirim seni ziyarete. Sen burdan yaz hastane adı tam saati falan. Desteğe hazırız. İlaçlarımızda hazır bekliyoruz seni
Selam Misch, Keşke dr'a sorsaydın ama bence boyatabilirsin saçlarını, sadece kuaföre tembihle şakaklardaki dikiş yerine tarak falan takılmasın dikkatli tarasınlar...Ben sanırım 1 aysonrasında boyatmıştım yanlış hatırlamıyorsam dr'da hiç sorun yok rahat ol demişti...Beyazlama yönünden şanslısın ara ara varsa ben bıraksam akbabaya dönerim herhalde bende çok var beyaz, tek tük 30'larda başladı ama şu son 2 yıldır acayip arttı....saçımda beyazlar başgösterdi..PEGANUM ne kadar zamanda boyanıyordu canım..Doktoruma lpg ye girip giremeyeceğimi sordum henüz cevap gelmedi.Bu konuda fikrin var mı?lenf drenajı sağlıyormuş galiba zararı olmaması lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?