Endoskopik yüz germe - Facelift

Canım ömür boyu olmasa bile dönem dönem uzun süreli kullanmak gerekiyor. Kendimden biliyorum. Napalım Allah başka dert vermesin.
Türk toplumunun %80 ninin ilaç kullanması lazım zaten. Herkes bir tuhaf oldu son yıllarda. Biz problemimizin farkında olup tedavi oluyoruz hiç olmazsa. Hiç tedavi olmayıp kendine değil birde etrafına zarar veren dünya kadar insan var.

Bende hastalıklardan ve ailemin hastalığı ya da kaybından korkuyorum. En ufak hastalıkta en kötüsünü düşünür doktor doktor gezerim. Evde yanlız kalamam geceleri. Ya hıtsızdan ya da 3 harflilerden korkarım sabaha kadar uyuyamam. Bende küçükkende vardı ama. 5,6 yaşlarında başlamışım bu ansiyete bozukluğu hallerime

Bende de kucuklkten beri var canim yalniz kalmaya alistim bazen cok korkuyorum ayetel kursi okuyorum cok Iyi oluyo cok koruyo

Pukka cım aynı ben. Bu bende minikkende varmış ama dönem dönem olurmuş. Annem söyler hep. Ancak bazı ağır olaylarda artar, bir kaç yıl sürer, ilaçla geçer. Yıllar sonra gene bir tetikleyici unsur oluşunca ortaya çıkar. Bu böyle böyle beni 47 yaşa getirdi. Ay 46.7

Elite eşin ne durumda. Bu kadar badire atlatıp bu halde olman normal. Sende tuhaf birşey yok. Çok güçlü yapısı olanlar kolay atlatır belki bu tip olayları ama normal bir insan üst üste bu kadar şey yaşayınca tabiki ilaçlık olur. Düzeleceksin. Ortam normale dönünce beyinde normalleşiyor yavaş yavaş

Yasinizi unutun kizlar dunya yasi bide uzay yasi var orda cok genciz dunyaya gore ayarlanmis Izafi kavramlar hepimiz genciz :)

Çok geçmiş olsun. Bununla geçsin gitsin, sağlıklı nice yıllarınız olsun inşaallah

Eğer fırsat bulursam gelirim seni ziyarete. Sen burdan yaz hastane adı tam saati falan. Desteğe hazırız. İlaçlarımızda hazır bekliyoruz seni

Yazdiklarinin her kelimesinde kendimi buluyorum cok tesekkur ederim, benim durumumu anlamayip mahsus yaptigimi dusunen bile oldu,tek kanitim burun kanamalarimdi...Aslinda cok guclu bir ailenin kiziyim, ne olursa olsun dimdik ayakta olan insanlardir,ben biraz boyle cikmisim:)) Tansiyonum o donemde bir snaiye de 22 ye bir saniyede 6 ya dusebiliyordu, holter vs taktilar tansiyon hastasi da degilmisim. Iste beynim bir alarm aliyor ve tetikleniyor bu hastalik ara ara geciyor sonra yine ,tek korkum hep ilac kullanmak zorunda kalmak, bu ilac benim kilo vermemi engelliyor,bunu nasil basariyor bilmiyorum,ya metabolizmami yavaslatiyor ya da insulin seviyem ile oynuyor olmali.
Esim dirayetli bir insan, bir ay icinde otoimmun hepatit,sarilik,safra kesesi vs teshisi kondu,ikinci ay seker hastasi oldu,ayni ay icinde kalp krizi gecirdi, uc ay icinde annesini ve benim babami kaybetti ama yikilmadi,bir kere bile morali bozulmadi, hic antidepresan kullanmadi... Ben hastalaninca once yanlislikle ege universitesi lyme hastaligi teshisi koydu, 40 kutu kadar antibiyotik kullandirdilar bana sonra istanbul maslak acibadem ve usa ya yollanan tahlillerimden lyme olmadigim anlasildi, esim sadece o donemde cok uzuldu,beni kaybetme korkusundan dolayi ama simdi ikimizde iyiyiz,o yola gunluk 18 ilac,ben 1 antidepresanla devam ediyorum:) beterin beteri var , cok sukur.

Eğer fırsat bulursam gelirim seni ziyarete. Sen burdan yaz hastane adı tam saati falan. Desteğe hazırız. İlaçlarımızda hazır bekliyoruz seni
Yazarim ben merak etmeyin,hem size canli refereans olurum:))) gelmezseniz ben gelirim evlerinize haberiniz olsun:))))

Selam Misch, Keşke dr'a sorsaydın ama bence boyatabilirsin saçlarını, sadece kuaföre tembihle şakaklardaki dikiş yerine tarak falan takılmasın dikkatli tarasınlar...Ben sanırım 1 aysonrasında boyatmıştım yanlış hatırlamıyorsam dr'da hiç sorun yok rahat ol demişti...Beyazlama yönünden şanslısın ara ara varsa ben bıraksam akbabaya dönerim herhalde bende çok var beyaz, tek tük 30'larda başladı ama şu son 2 yıldır acayip arttı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…