Sohbetlerinizi okuyorum ama gündüz işte cevap veremiyorum bulunduğum yer kalabalık herkes görüyor ne yaptığımı telefondan da rahat yazamıyorum işte anca akşamdan akşama net'e giriyorum aslında buralardayım hep cnm.saçımda beyazlar başgösterdi..PEGANUM ne kadar zamanda boyanıyordu canım..Doktoruma lpg ye girip giremeyeceğimi sordum henüz cevap gelmedi.Bu konuda fikrin var mı?lenf drenajı sağlıyormuş galiba zararı olmaması lazım ..
Hosgeldin guzel ve olgun kadin, nasilsin? Bugun sairligim tuttu bak sana sair gibi cumleler ile selam verdim,,mutluyum cok mutluyum geri sayim basladi bende ....Sohbetlerinizi okuyorum ama gündüz işte cevap veremiyorum bulunduğum yer kalabalık herkes görüyor ne yaptığımı telefondan da rahat yazamıyorum işte anca akşamdan akşama net'e giriyorum aslında buralardayım hep cnm.
Gel gel beklerim de senin sen olduğunu nasıl bilicem? Kapıyı açıcam birisi. Ama kim?Yazarim ben merak etmeyin,hem size canli refereans olurum:))) gelmezseniz ben gelirim evlerinize haberiniz olsun:))))
Teşekkür ederim iyiyim.....Umarım sorunsuz şekilde ameliyatını olup kurtulursun, çok az zaman kalmış...Şimdiden geçmiş olsun bol şanslar...Hosgeldin guzel ve olgun kadin, nasilsin? Bugun sairligim tuttu bak sana sair gibi cumleler ile selam verdim,,mutluyum cok mutluyum geri sayim basladi bende ....
gostereyim resmimi atarim sana simdi zoelden:)Gel gel beklerim de senin sen olduğunu nasıl bilicem? Kapıyı açıcam birisi. Ama kim?
Ben senin resmini görmedim de
Antidepresanlar metabolizmayı yavaşlatırmış. O nedenle kilo alımı oluyor. Bol bol yürüyüş yapmalıyız.Yazdiklarinin her kelimesinde kendimi buluyorum cok tesekkur ederim, benim durumumu anlamayip mahsus yaptigimi dusunen bile oldu,tek kanitim burun kanamalarimdi...Aslinda cok guclu bir ailenin kiziyim, ne olursa olsun dimdik ayakta olan insanlardir,ben biraz boyle cikmisim:)) Tansiyonum o donemde bir snaiye de 22 ye bir saniyede 6 ya dusebiliyordu, holter vs taktilar tansiyon hastasi da degilmisim. Iste beynim bir alarm aliyor ve tetikleniyor bu hastalik ara ara geciyor sonra yine ,tek korkum hep ilac kullanmak zorunda kalmak, bu ilac benim kilo vermemi engelliyor,bunu nasil basariyor bilmiyorum,ya metabolizmami yavaslatiyor ya da insulin seviyem ile oynuyor olmali.
Esim dirayetli bir insan, bir ay icinde otoimmun hepatit,sarilik,safra kesesi vs teshisi kondu,ikinci ay seker hastasi oldu,ayni ay icinde kalp krizi gecirdi, uc ay icinde annesini ve benim babami kaybetti ama yikilmadi,bir kere bile morali bozulmadi, hic antidepresan kullanmadi... Ben hastalaninca once yanlislikle ege universitesi lyme hastaligi teshisi koydu, 40 kutu kadar antibiyotik kullandirdilar banasonra istanbul maslak acibadem ve usa ya yollanan tahlillerimden lyme olmadigim anlasildi, esim sadece o donemde cok uzuldu,beni kaybetme korkusundan dolayi ama simdi ikimizde iyiyiz,o yola gunluk 18 ilac,ben 1 antidepresanla devam ediyorum:) beterin beteri var , cok sukur.
Amin insallah seni zilemeye alayim albumde resmim var benim bri tane yuklemeyi basarabildimTeşekkür ederim iyiyim.....Umarım sorunsuz şekilde ameliyatını olup kurtulursun, çok az zaman kalmış...Şimdiden geçmiş olsun bol şanslar...
Tamam@N
gostereyim resmimi atarim sana simdi zoelden:)
Akşamları seslen sende. Aşkamları da sesin çıkmıyor pekSohbetlerinizi okuyorum ama gündüz işte cevap veremiyorum bulunduğum yer kalabalık herkes görüyor ne yaptığımı telefondan da rahat yazamıyorum işte anca akşamdan akşama net'e giriyorum aslında buralardayım hep cnm.
Gecmis olsun stress ulseraktif kolit de yapiyor degil mi?Antidepresanlar metabolizmayı yavaşlatırmış. O nedenle kilo alımı oluyor. Bol bol yürüyüş yapmalıyız.
Eşin çok kuvvetli biriymiş. Ne kadar güzel. Ben hiç olamadım böyle güçlü. O yüzden estetik amel. De olamıyorum ya. Artık kafamda neler kurarım neler.
Sürekli ilaç kullanmak iyi değil ama dünyanın sonuda değil. Ülseratif kolitim ben. 1 yıldır. Ömür boyu günde 6 hap verdi doktor. Napalım içiyoruz işte. Sağlıklı olalımda ilaçla olsun varsın
Yengeç benim burcumGecmis olsun stress ulseraktif kolit de yapiyor degil mi?
Evet dunya nin sonu degil ilaclar ama keske onlarsiz yasayabilsek,getci bizler cok sansli grubuz,bebekler var hep ilac kullanmak zorunda olan,estetik cok buyuk bir karar ben ilk ulthearpy ve gunes lekeleri icin uye olmustum buraya,okuya okuya ,ameliyat i dusunmeye basladim,simdi ameliyat fikri cok hos geliyor bana,yuzum genc ve dinc olacak.
Senin burcun neydi? Unutkanlik da basladi son zamanalrda bende,kusura bakma...
Akşamları seslen sende. Aşkamları da sesin çıkmıyor pek[/QUOTE
Haftasonu şehirdışındaydım, 2 gündürde griple boğuşuyorum akşamları erken yatıyorum o yüzden sık yazamıyorum...Biraz kendime geleyim katılıcam yine aranıza.
Evet ben oyle biliyorum, benimde kaygialrim organlarima vururyor ,dr nasil oldu da kolit ulser,mide agrin olmadi bana demisti...Ülseratif kolit birden çıktı işte. Nedendir bilmem. Doktorlarda bilemiyor tam sebebini. Stres de tetikler diyor
Pukka cım aynı ben. Bu bende minikkende varmış ama dönem dönem olurmuş. Annem söyler hep. Ancak bazı ağır olaylarda artar, bir kaç yıl sürer, ilaçla geçer. Yıllar sonra gene bir tetikleyici unsur oluşunca ortaya çıkar. Bu böyle böyle beni 47 yaşa getirdi. Ay 46.7
Yasinizi unutun kizlar dunya yasi bide uzay yasi var orda cok genciz dunyaya gore ayarlanmis Izafi kavramlar hepimiz genciz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?