Endoskopik yüz germe - Facelift

Sohbetlerinizi okuyorum ama gündüz işte cevap veremiyorum bulunduğum yer kalabalık herkes görüyor ne yaptığımı telefondan da rahat yazamıyorum işte anca akşamdan akşama net'e giriyorum aslında buralardayım hep cnm.

Hosgeldin guzel ve olgun kadin, nasilsin? Bugun sairligim tuttu bak sana sair gibi cumleler ile selam verdim,,mutluyum cok mutluyum geri sayim basladi bende ....

Yazarim ben merak etmeyin,hem size canli refereans olurum:))) gelmezseniz ben gelirim evlerinize haberiniz olsun:))))
Gel gel beklerim de senin sen olduğunu nasıl bilicem? Kapıyı açıcam birisi. Ama kim?
Ben senin resmini görmedim de

Hosgeldin guzel ve olgun kadin, nasilsin? Bugun sairligim tuttu bak sana sair gibi cumleler ile selam verdim,,mutluyum cok mutluyum geri sayim basladi bende ....
Teşekkür ederim iyiyim.....Umarım sorunsuz şekilde ameliyatını olup kurtulursun, çok az zaman kalmış...Şimdiden geçmiş olsun bol şanslar...

Antidepresanlar metabolizmayı yavaşlatırmış. O nedenle kilo alımı oluyor. Bol bol yürüyüş yapmalıyız.
Eşin çok kuvvetli biriymiş. Ne kadar güzel. Ben hiç olamadım böyle güçlü. O yüzden estetik amel. De olamıyorum ya. Artık kafamda neler kurarım neler.
Sürekli ilaç kullanmak iyi değil ama dünyanın sonuda değil. Ülseratif kolitim ben. 1 yıldır. Ömür boyu günde 6 hap verdi doktor. Napalım içiyoruz işte. Sağlıklı olalımda ilaçla olsun varsın

Teşekkür ederim iyiyim.....Umarım sorunsuz şekilde ameliyatını olup kurtulursun, çok az zaman kalmış...Şimdiden geçmiş olsun bol şanslar...
Amin insallah seni zilemeye alayim albumde resmim var benim bri tane yuklemeyi basarabildim

Akşamları seslen sende. Aşkamları da sesin çıkmıyor pek

Gecmis olsun stress ulseraktif kolit de yapiyor degil mi?
Evet dunya nin sonu degil ilaclar ama keske onlarsiz yasayabilsek,getci bizler cok sansli grubuz,bebekler var hep ilac kullanmak zorunda olan,estetik cok buyuk bir karar ben ilk ulthearpy ve gunes lekeleri icin uye olmustum buraya,okuya okuya ,ameliyat i dusunmeye basladim,simdi ameliyat fikri cok hos geliyor bana,yuzum genc ve dinc olacak.
Senin burcun neydi? Unutkanlik da basladi son zamanalrda bende,kusura bakma...

Yengeç benim burcum

Ülseratif kolit birden çıktı işte. Nedendir bilmem. Doktorlarda bilemiyor tam sebebini. Stres de tetikler diyor

Ülseratif kolit birden çıktı işte. Nedendir bilmem. Doktorlarda bilemiyor tam sebebini. Stres de tetikler diyor
Evet ben oyle biliyorum, benimde kaygialrim organlarima vururyor ,dr nasil oldu da kolit ulser,mide agrin olmadi bana demisti...

Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine, dinlen. Salgın var. Benim kızda keyifsiz, ateşlenecek diye korkuyorum

Gecmis olsun canim, grip olmayan yok ki ama gecen gun naz bana bir tarif verdi, ikinci gune esim ayaga kalkti cok etkiliydi

Yasinizi unutun kizlar dunya yasi bide uzay yasi var orda cok genciz dunyaya gore ayarlanmis Izafi kavramlar hepimiz genciz :)

ayda zaten yer çekimi dünyanın altıda biri 6 kat genciz

yöneticilerden talebimdir şuraya bir de hunili yüz ekleseniz tam süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…