Endoskopik yüz germe - Facelift

sana sorun yok dediyse dr un benim için de aynısı geçerlidir heralde..lpg ye girmemde sakınca yokmuş aradı erhan bey..yuz dışında her şey serbest..
kendim boyarım kuaförden korkuyorum.dikişlerde hassasiyet var hala..

canım sağol:)ne zaman bir şey sorsam yazıyorsun zaten eksik olma..

LPG vücutla ilgili yüze kötü bir etkisi olmaz....Boyama işini eğer kendin yapabiliyorsan sen bilirsin ama ben bir sorun yaşamamıştım, dikişlerin olduğu yere boya sürdüler, sadece yedirmek için tarıyorlar ya o bölgeye yapmadılar...Bi de kuaföründe estetik yaptırdığını öğrenmiş oluyor bu vesile ile :))

Burdaki çoğunuzu gördüm. En son da pukka. Veeeeee aranızda en en kötü, en endo olmaya ihtiyacı olan benim. Sizler endo oluyorsanız, ben kesin klasik olmalıyım. Anca toparlanırım. Zaten ben anlamamışım ama naci çelik bana klasik önermiş sanırım. Onur erol da koca bir kaset doldurdu suratıma lazım olanları anlatırken

Canim lipo dan ne kDar sonra lpg yaptirabiliriz?

Birlikte olalim ,ben sana bakarim soz:)

geçmiş olsun, üzüldüm...otoimmün kolit heralde bende de hassas bağırsak sendromu var..

metabolizmayı yavaslatıyor muymuş cidden?bende fark etmedi..

geçmiş olsun, üzüldüm...otoimmün kolit heralde bende de hassas bağırsak sendromu var..

metabolizmayı yavaslatıyor muymuş cidden?bende fark etmedi..
Ben de depresanla kilo almadım. Ama bazı bünyelerde oluyormuş.

Ben de depresanla kilo almadım. Ama bazı bünyelerde oluyormuş.
Yuz kisi de 90 kisiyi etkilemiyormus yeni serteraline yani lustral ama yuzde 10 luk kisim kilo aliyormus, o sanssiz kisimin icindeyim,kii kilo almaya coook el erisli bunyem var benim zaten

Resmi gördüm...Yaşına göre çok daha genç görünüyorsun ameliyatsız halin olduğunu da hesaba katarsak çok iyisin....Ben çok beğendim.
Benim iki halim var, makyajli ve makyajsiz uykudan ilk kalkmis halim:))) o halimi goren kacar ,hayret ediyorum kocam her sabah nasil yuzume bakip guzelsin diyebiliyor:))) her halde benim esim cok yalanci:)) sabah korkuncum korkunccc

Canim lipo dan ne kDar sonra lpg yaptirabiliriz?

Klasik lipo olacaksa dr'lar ameliyat sonrası 15 günü geçirmeden başlanmasını istiyorlar ama lazer lipo olacaksa LPG'ye gerek yok, ben yaptırmıştım kendi isteğimle operasyondan 1 ay sonra anca çünkü ben biraz tez canlıyım ameliyat bölgelerim çok acıyordu LPG'de.

Anladim canim cok tesekkur ederim, yani hemen haftasina baslayabilirim dogru anlamisim degil mi?

Benim iki halim var, makyajli ve makyajsiz uykudan ilk kalkmis halim:))) o halimi goren kacar ,hayret ediyorum kocam her sabah nasil yuzume bakip guzelsin diyebiliyor:))) her halde benim esim cok yalanci:)) sabah korkuncum korkunccc
Gayet genç duruyorsun ve hoşsun. Senin ameliyat ihtiyacın yok. Küçücük rütuşla senin gözüne batan kısımlar hallolur. Nazobial felan kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…