Endoskopik yüz germe - Facelift

evet bi de o var..öğrenmesin o zaman..bizim eve yakın cunku o ona bu şuna derken duyulur filan neme lazım..zaten saçımın önünü kestim dün..:) genelde kendim boyuyorum..balyaj yaptırdım ilk kez gecen yıl..bir onu yeniletmem lazım 1-2 ay sonra...

Yüzün tam oturunca balyajıda yeniletirsin. Değişik bir modelde kestirt. Ondan sonra gez, toz, eğlen. Yeni başlangıcının tadını çıkart

Yüzün tam oturunca balyajıda yeniletirsin. Değişik bir modelde kestirt. Ondan sonra gez, toz, eğlen. Yeni başlangıcının tadını çıkart

hayalim öyleydi..saç rengim modelim değişecekti filan..o yüzden hayal kırıklığına uğradım biraz..kayda değer bi değişim olmadı diye..insanlar goruyor beni sonucta, mahallede ,kurslarda eğitimlerde vs..kimsenin bi şey dediği yok.gözün mü şişti diyorlar en fazla..
neyse belki küt kestiririm rengini açarım filan..

Ben de göz altımı yaptırdığım yere gidip onca dolgu, botox, vshape den sonra insanların bişey fatk etmesini beklerken tek fark ettikleri gözün niye şişti olmuştu
Senin ödemler inince herkes dinlendin mi sen, iyi görünüyorsun diycek, inan bak.

Yarın istanbulda katşıda toplantım var. 6 da kalkıcam. Yatim artık.
Hepinizi öpüyorum benim güzel, alımlı ve arayışlar içindeki arkadaşlarım

değişime açık olmayan yobaz bir yüzümüz var demek ki...

değişime açık olmayan yobaz bir yüzümüz var demek ki...
Senin resmini esime gosterdim,bu bayan ameliyat oldu dedim, bu ameliyattan onceki resmi dedim, kac yasindaidir dedim, 30 dedi, ameliyat sonrasi halini gosterdim, burada kac yasindadir dedim, 30 dedi yine.... Genclesmeyi farkedemedi ama ne olabilirdi ki? Zaten yasindan epeyce genc gorunuyorsun.

B black tulips , Yukarıdaki cevap sanaydı cnm...Bu alıntılamalara ne oluyor böyle anlamıyorum..
Gecmis olsun tatlim hastalik kotu bisey Insanin yataktan cikasi gelmiyor birde is guc oldu mu daha kotu cok dikat et canim canan karatayin grip okmamak icinde onerileri vardi gerci senin hastalik baska mideylemi ilgili

Bunlarin bazilari karakteristik ozellikler her seyi hastalik olarak yorumlamamak lazim.Bunlar hastalik olsa normal olmak bir kaliptan cikmak olurdu..Bence bazi seyleri yuksek sesle dusunmek tetiklemek anlaminada geliyor gibi..

Sabahki bu yorumuna da cevap yazmak istedim...Bu ameliyatın amacı yüzü gençleştirmek , değiştirmek değil.....Bazı insanlara fazladan güzellik katabilir, eğer katmazsa da olduğundan daha genç gösterecektir...Senin durumuna ekstra güzellik katacakmı bunu zaman gösterecek, bence bayağı bir fark olacak ama daha zamanı var sen bile şaşıracaksın....

evet canım.taktığım şeyler farklıydı onlar da bu ameliyattan etkilenmedi demek ki..gözlerim güzel olun da bari yanıma o kar kalsın..

canım, inşallah öyle olur çok isterim haliyle:)))

G
evet misch bana 32 demis pukkanin esi senden buyuk bulmus yani simdi yasimdan genc sandigi icin sevineyim mi senden buyuk buldugu icin uzuleyimmi bilemedim:)Benim fazla bir istegim yok ben sadece 30 gorunsem yeter bir yil once bana 30 dan fazla yas bicen olmamisti simdi elli yasindaki ablamla beni goren hanginiz buyuk diye soruyor oda en fazla 40 gosteriyor demek o yaslarda gorunuyorum bende artik

yok güzelim inan ki o yaşlarda görünmüyosun..hele bir gül muzip ışıl ışıl genç bir kız oluyorsun..göz kapak ameliyatı oldum senin yaşındayken..sen de olsan çok daha genc gorunursun zaten..nazar etme ne olur çalış senin de olur:)

erkeklere de çok guvenmemek lazım..eşime sümrenin oncesi ve sonrasını gostermiştim ne fark var aynı ikisi demişti.iki kadın sunucuyu karıştırmıştı bir keresinde ki biri 30 diğeri 50 li yaşlardaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…