LPG vücutla ilgili yüze kötü bir etkisi olmaz....Boyama işini eğer kendin yapabiliyorsan sen bilirsin ama ben bir sorun yaşamamıştım, dikişlerin olduğu yere boya sürdüler, sadece yedirmek için tarıyorlar ya o bölgeye yapmadılar...Bi de kuaföründe estetik yaptırdığını öğrenmiş oluyor bu vesile ile :))
Yüzün tam oturunca balyajıda yeniletirsin. Değişik bir modelde kestirt. Ondan sonra gez, toz, eğlen. Yeni başlangıcının tadını çıkartevet bi de o var..öğrenmesin o zaman..bizim eve yakın cunku o ona bu şuna derken duyulur filan neme lazım..zaten saçımın önünü kestim dün..:) genelde kendim boyuyorum..balyaj yaptırdım ilk kez gecen yıl..bir onu yeniletmem lazım 1-2 ay sonra...
Evet evet ben maalesef sıra bendeymiş.....Bugün daha iyiyim ama atlatamadım henüz..
Yüzün tam oturunca balyajıda yeniletirsin. Değişik bir modelde kestirt. Ondan sonra gez, toz, eğlen. Yeni başlangıcının tadını çıkart
Ben de göz altımı yaptırdığım yere gidip onca dolgu, botox, vshape den sonra insanların bişey fatk etmesini beklerken tek fark ettikleri gözün niye şişti olmuştuhayalim öyleydi..saç rengim modelim değişecekti filan..o yüzden hayal kırıklığına uğradım biraz..kayda değer bi değişim olmadı diye..insanlar goruyor beni sonucta, mahallede ,kurslarda eğitimlerde vs..kimsenin bi şey dediği yok.gözün mü şişti diyorlar en fazla..
neyse belki küt kestiririm rengini açarım filan..
Ben de göz altımı yaptırdığım yere gidip onca dolgu, botox, vshape den sonra insanların bişey fatk etmesini beklerken tek fark ettikleri gözün niye şişti olmuştu
Senin ödemler inince herkes dinlendin mi sen, iyi görünüyorsun diycek, inan bak.
Yarın istanbulda katşıda toplantım var. 6 da kalkıcam. Yatim artık.
Hepinizi öpüyorum benim güzel, alımlı ve arayışlar içindeki arkadaşlarım
Senin resmini esime gosterdim,bu bayan ameliyat oldu dedim, bu ameliyattan onceki resmi dedim, kac yasindaidir dedim, 30 dedi, ameliyat sonrasi halini gosterdim, burada kac yasindadir dedim, 30 dedi yine.... Genclesmeyi farkedemedi ama ne olabilirdi ki? Zaten yasindan epeyce genc gorunuyorsun.değişime açık olmayan yobaz bir yüzümüz var demek ki...
Gecmis olsun tatlimB black tulips , Yukarıdaki cevap sanaydı cnm...Bu alıntılamalara ne oluyor böyle anlamıyorum..
Iyi uykular canim, kendine cok iyi bakYarın istanbulda katşıda toplantım var. 6 da kalkıcam. Yatim artık.
Hepinizi öpüyorum benim güzel, alımlı ve arayışlar içindeki arkadaşlarım
Bende hastalıklardan ve ailemin hastalığı ya da kaybından korkuyorum. En ufak hastalıkta en kötüsünü düşünür doktor doktor gezerim. Evde yanlız kalamam geceleri. Ya hıtsızdan ya da 3 harflilerden korkarım sabaha kadar uyuyamam. Bende küçükkende vardı ama. 5,6 yaşlarında başlamışım bu ansiyete bozukluğu hallerime
46 ncı gün;
(dün akşam sızmışım yine kızlar)
şişlikler iniyor yüz daha dinlenmiş görünüyor..Vardığım sonuç, bendeki etki bununla sınırlı olacak.Daha dinç ve genç bir hava.Belki 5 yaş geriye giderim .Ameliyatın amacı da buydu zaten.Fazladan bir güzelleşme olacak gibi durmuyor.Gözler badem şeklini almıştı ilk evrede ama şimdi bakıyorum onlar da eski haline dönüp yuvarlaklaşıyor.Daha dinlenmiş bakıyor sadece.Üst kapaktaki fazlalık 7 yıl önce alınmıştı ama yıllar içinde inmişti yine aşağıya. Botox yaptırıyordum daha dinlenmiş ve gergin görünüyordu.Kapaktaki fazlalık alınmadığı ve alından kaşa doğru germe yapılmadığı için yine botox yaptıracağım sanırım.Alından germe yapılsa şaşkın bir ifade de olabilirdi yani bilemiyorum böylesi daha iyi beldi de..
Olup olacağım bu, daha güzel olamıyorum.Herkesin belli bir kemik yapısı ve sınırları var.Yaşım gelmiş kaça, yaşıma göre iyiyim daha ne isteyeyim.Hava güzel, gezip tozasım var.
Black'e ve pukkapad'e konsantre oluyorum artık. Pukkanın ameliyat süreci için güç toplamamız lazımhatun takıntılı malum
Senin resmini esime gosterdim,bu bayan ameliyat oldu dedim, bu ameliyattan onceki resmi dedim, kac yasindaidir dedim, 30 dedi, ameliyat sonrasi halini gosterdim, burada kac yasindadir dedim, 30 dedi yine.... Genclesmeyi farkedemedi ama ne olabilirdi ki? Zaten yasindan epeyce genc gorunuyorsun.
Sabahki bu yorumuna da cevap yazmak istedim...Bu ameliyatın amacı yüzü gençleştirmek , değiştirmek değil.....Bazı insanlara fazladan güzellik katabilir, eğer katmazsa da olduğundan daha genç gösterecektir...Senin durumuna ekstra güzellik katacakmı bunu zaman gösterecek, bence bayağı bir fark olacak ama daha zamanı var sen bile şaşıracaksın....
GSenin resmini esime gosterdim,bu bayan ameliyat oldu dedim, bu ameliyattan onceki resmi dedim, kac yasindaidir dedim, 30 dedi, ameliyat sonrasi halini gosterdim, burada kac yasindadir dedim, 30 dedi yine.... Genclesmeyi farkedemedi ama ne olabilirdi ki? Zaten yasindan epeyce genc gorunuyorsun.
G
evet misch bana 32 demis pukkanin esi senden buyuk bulmus yani simdi yasimdan genc sandigi icin sevineyim mi senden buyuk buldugu icin uzuleyimmi bilemedim:)Benim fazla bir istegim yok ben sadece 30 gorunsem yeter bir yil once bana 30 dan fazla yas bicen olmamisti simdi elli yasindaki ablamla beni goren hanginiz buyuk diye soruyor oda en fazla 40 gosteriyor demek o yaslarda gorunuyorum bende artik
G
evet misch bana 32 demis pukkanin esi senden buyuk bulmus yani simdi yasimdan genc sandigi icin sevineyim mi senden buyuk buldugu icin uzuleyimmi bilemedim:)Benim fazla bir istegim yok ben sadece 30 gorunsem yeter bir yil once bana 30 dan fazla yas bicen olmamisti simdi elli yasindaki ablamla beni goren hanginiz buyuk diye soruyor oda en fazla 40 gosteriyor demek o yaslarda gorunuyorum bende artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?