yok güzelim inan ki o yaşlarda görünmüyosun..hele bir gül muzip ışıl ışıl genç bir kız oluyorsun..göz kapak ameliyatı oldum senin yaşındayken..sen de olsan çok daha genc gorunursun zaten..nazar etme ne olur çalış senin de olur:)
Apus atiyo beni canim ya siteye giremiyorum sinir oldum ttneti geciremedim yalin hat yokmus telefonlu olucak bayisine gitmem lazim cuma giderim huni lazim hepimize bitane :)) erkekler anlamiyo evet tatlim o konularda kitlar biraz neyse yazabildim nihayet bu onuncu girisim belki steyecok gec olmuş hayret nasıl uyumadım..iyi geceler kalanlara..black bugun durgunsun tatlım..
Marcocum seni de gordum canim kendine haksizlik etme cok guzelsin masallah sende heoiniz ayri guzelsiniz esmer guzelisin sendeSagol misch cok naziksin:) Ben de calisayim o zaman hedefim senle yarismak olsun
erkeklere de çok guvenmemek lazım..eşime sümrenin oncesi ve sonrasını gostermiştim ne fark var aynı ikisi demişti.iki kadın sunucuyu karıştırmıştı bir keresinde ki biri 30 diğeri 50 li yaşlardaydı..
Merhaba hanimlar
Aranizda goz kapagi estetigi olan varmi benim goz kapaklarim dogustan dusuk gibi zaten yasla da daha da dustu sanki agirlik olmaya basliyo bunu da yaptirim ameliyata yatmisken
Sureci merak ediyorum kac gun kor gibi gezecem
Benim haziranda randevum var meme diklestirme ve protez degistirme olacak arti lipo revizyonu bayilmisken gozden de kurtulim dedim :)farklı yontemler uygulabiliyor doktorlar.ben 12 nci gün işe başlamıştım ama 2-3 ayda düzelen de oluyor..kapağı doğal bırakan var, çekik göz yapan var..bir şey söylemek zor o yüzden:) göz kapağı ameliyatı ile ilgili başlıklar vardı oraya da bir göz atabilrisiniz..
ne ameliyatı olacaksınız?
Seraparisciğim sayfamıza hoşgeldin. Vucut estetigiyle ilgili hangi dr a ameliyat olacaktin hafirlamiyorum ama yüz cerrahisi ayri bir şey ve bu konuda bassrili dr lar sinirli sayida benim dusunceme gore. Yuz ya da goz kapaği ameliyati cok yapmismi bu dr referanslar onemli, bu detaylara dikkat et. Daha sonra detayli mesaj aticam sana konuyla ilgiliMerhaba hanimlar
Aranizda goz kapagi estetigi olan varmi benim goz kapaklarim dogustan dusuk gibi zaten yasla da daha da dustu sanki agirlik olmaya basliyo bunu da yaptirim ameliyata yatmisken
Sureci merak ediyorum kac gun kor gsaem
Cok tsk ederimSeraparisciğim sayfamıza hoşgeldin. Vucut estetigiyle ilgili hangi dr a ameliyat olacaktin hafirlamiyorum ama yüz cerrahisi ayri bir şey ve bu konuda bassrili dr lar sinirli sayida benim dusunceme gore. Yuz ya da goz kapaği ameliyati cok yapmismi bu dr referanslar onemli, bu detaylara dikkat et. Daha sonra detayli mesaj aticam sana konuyla ilgili
Bugun yine yuzum kotu bir an once kurtulmak istiyorum boyle olunca sinirlerim cok yiprandi sinir hastasi oldum resmen bide dusundum ercan bey benim ihtiyacim olmadigi icin degil duzeltmeyi goze alamadigi icin yanasmadi onun disinda doktorlarin tavri net dokular asagi inik guvenilir bir doktora ameliyati olucam bu saglik piyasasunida hic anlamadim herkesin kafasinda bin turlu tilki dolasiyo bir doktor net olmali insan olmali once gerisi hikaye
Okuldayim canim bende islerimde halolmadicanım erhan bey'e gidecektin bir de?dr ziyaretlerini bırakma..mehmet mutaf'a çok guven duymuştun, genel olarak da saygı duyulan bir hekim, ona olursun..2 yıl dolsun dedi mi mehmet bey?yazı geçir bence güzelce denizine git.bunları unutursun zaten.eylül gibi de kararını verir olursun..
benim de moralim bozuk..alışveriş yapayım dedim, kabine girdim, bazı mağazaların kabin ışıkları insanı depresyona sürükleyebilir. sağ şakağım boşalmış .o yüzden de göz kenarı kırışık duruyor.
guzal goz boyle, masallah masallah, nakil dusunursen? benimki ile senin kinin yerini degistirmeye ben hazirim:))))Eki Görüntüle 1469882 Buda gozum fikirlerinizi bekliyorum goz kapagim icin
Tsk ederim canim nakil dusunmuyorum :))bu ne
guzal goz boyle, masallah masallah, nakil dusunursen? benimki ile senin kinin yerini degistirmeye ben hazirim:))))
cok guzel ne guzel goz boyle yazacagima yanlis yazmisim, masallah canim hakikkatten cok guzellerTsk ederim canim nakil dusunmuyorum :))
Okuldayim canim bende islerimde halolmadievet mehmet beye guvendim o demedi bekle diye ingilizce var oyuzden bekliyim diyorum kabinler felakat bazen okadar farkli gosteriyoki insan soka giriyo hic aldiris etme sen zaten cok guzeksin canim cok hos alimlisin masallah kas goz yuz daha ne olsun :) unutucam insallah kurtulcam bu kabustan yoksa hastaneye yatmama az kaldi
canım sakin olalım hepimiz..acele hareket edip pişman olmayalım..valla o kabinlerde değil 30 açıkça 40 gösteriyorum.. takmamaya çalışıyorum artık.tatil organizasyonları yapıyorum.MR ı götürdün mü?
Face e ve whatsapa bak lutfenBugun herkesinmi morali bozuk ya ben su gripten beri bir turlu ne psikolojimi topaliyabildim nede yuzumde bir memnuniyet.sabah kalktim dus aldim makyaj yaptim olahilecegim en guzel halime geldim ama sonuc faciaDoktor randevum vardi gitmedim ne yapabilirler diye dusundum gozaltim gitse yuzum nasil duzelicek diye diy kendimk yedim bitirdim..misch ben bir yildir alisveris merkezine gitiuorum butun ihtiyaclarimi internetten aliyorum..Ben su psikolojiyle sizin ancak caninizi sikarim o yuzden biraz uzak durmam lazim sizden.Hep takipt olucam ama SVG.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?