Endoskopik yüz germe - Facelift

Mr yeniden cektircem canim medipolde cektirmistim hic guvenemedim ama hicnisey gorunmedi cok normal degil direk yukardan cekmislerdi metrobuste boguluyodum az kalsin Istanbul resmen omur torpusu

Bende disari cimkamaya calisiyorum her seyi Internetten aliyorum faci kapattim arkdslarimla iletisimi kestim okulu uzattim kendimden biktim

aşkolsun canım ya. sadece iyi gün arkadaşı değiliz ki biz. sıkıntılarımızı paylaşarak tanıdık birbirimizi..içine kapanmak yok öyle..300 sayfadır sağ gözümün kenarının köşesinin üstünü anlatıyorum, asıl ben modunuzu düşürüyor olabilirim..bir psikiyatriste git istersen destek hafif bir şeyler verir belki..en yakından, karanlıkta, makyajsız bir sürü resmini gördüm , dediğin gibi bir durum yok..olmadı açık germe yaptırırsın yeter ki mutsuz olma..hayat geçip gidiyor..psikolojimizi bu kadar etkilememesi lazım..

Mr yeniden cektircem canim medipolde cektirmistim hic guvenemedim ama hicnisey gorunmedi cok normal degil direk yukardan cekmislerdi metrobuste boguluyodum az kalsin Istanbul resmen omur torpusu

yarın var mı işin?çektirebilir misin?

Bende disari cimkamaya calisiyorum her seyi Internetten aliyorum faci kapattim arkdslarimla iletisimi kestim okulu uzattim kendimden biktim

ikiniz de depresyonda gibisiniz
black cim daha önce yaşadığın evlilik/boşanma/okul vb olaylar da yormuş ve yaşama sevincini azaltmış olabilir..depresyon tedavi edilmezse kalıcı bir ruh durumuna da dönüşebilir.
genceceiksin..yüzün güzel..ne kadar kötü görünebilirsin ki..yapmaktan hoşlandığın şeyler neler mesela?onlara yoğunlaşsan?
arkadaşlarınla buluşsan, arada dağıtsan, sinema, kitap, sanat, tatil..ne bileyim tatlım ...

Canim mr cektiremiycem hemen cok Isim var yarin avcilara gdicm tez bez cilt yapilicak iyi bir hastane buliyimda uygun fiyatli bildigin yer varmi mishcim gezip tozasim yokki icimden gelmiyo cok tesekur ederm canim ilgilendigin icin aynen o sebebler yiratti cok belki ingilizceye baslarsam iyi olur

yok maalesef canım terapiye pek inanmıyorum o yüzden de gitmiyorum.. medipol ,echomar özel göztepe yakın sayılır sana..oralara gidebilirsin belki..bu döngüyü kırman lazım..aşk meşk işi olsa çok iyi gelir aslında:) sporu da öneririm..

oofff kızlarr ooffffff...bu beb ler de beni bitirdi,vallahi bugün hep ölsem de kurtulsam dedim bu ne yyaaa ,ne büyük çilem varmış ,herkes surda gördüğüm kadarıyla çöpsüz üzüm, depresyona girmeden önce beni bir düşünün de halinize şükredin,keşke sizin yerinizde olsam,korkmadan bir cafe içebilsem ya da tüm sistemlerimi kapatıp derin bir uyku çeksem ahh ahhhh vallahi yaşamaktan bıktım.

Versene o bebeleri bana, sende rahat et bende rahat edeyim:) bayiliyorum bebeklere ben

Zamaninda terapiye gitmistim iki uc kere:) doktor u delirtecektim az kalsin,baktim olacak gibi degil biraktim:)))

Buyuyunce sana arkads olucaklar canim Insallah ogunleri de gorursun maziyi gulerek hatirlarsin

Kimseye guvenmiyorumki canim he he akil hastanesine gider asik oldugum kisi boyle rahatim en azindan o konularda zaten Ingilizceye yogunlasinca daha iyi olurum kesin sagol canmm

pukka ,cnm bunlar bildiğin bebeklerden değil cnm,24 saat sonra iade edersin kimse dayanamaz, ben bile bir demo göreydim istemezdim vazgeçerdim .. yemeyen bebek bunlar ,turkiye nin proteini en yüksek yumurtalarını en kaliteli sütlerini getirtiyorum ,tüm mamalar avrupadan ,ama hepsi çöpe gidiyor,saatler harcayıp hazırladığıma mı ,paracıklarıma mı üzüleyim yoksa saatler boyu bir kaşık yutturacaz diye karşılarında yaptığım hokkabazlıklar,şebekliklere harcadığım saatlere mi yanayım. inanın bana tüm enerjimi çektiler bedenen ruhen bittim ben ,hassas dr terazisi aldım tartıyorum ona göre yediriyorum ama her sefer umutlarım boşa gidiyor.
black,ben görmem cnm o günleri..sen benim yerime yaşa gül eğlen hayatın tadını çıkar.

canım geçecek bunlar...işe başlayacaksın nasıl olsa..2 yaşından sonra kreşe verirsin bir düzene oturtursun..annen kayınvaliden filan yok mu destek olacak?..Maddi durum da çok önemli..sürekli yatılı kadın tutabilirsen rahat olur..beni düşün uğraştık olmadı, duygu sömürüsü yapayım sana:)

bugün ne oluyor herkese..niye göremiyesin o günleri a aa...bir iki sene sonra açılır iştahları..mama sevmiyolar demek ki..çikolatayı hamburgeri kesin severler:)

Ben zaten avrupadayim, mama sorun degil:) yemeyen bebek konusunda ihtisasim var:)))) sen gez toz ver onlari bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…