Bugun yarim gun calistim, eve geldim, yatak dosek yatiyorum,
Mr yeniden cektircem canim medipolde cektirmistim hic guvenemedim ama hicnisey gorunmedi cok normal degil direk yukardan cekmislerdi metrobuste boguluyodum az kalsin Istanbul resmen omur torpusucanım sakin olalım hepimiz..acele hareket edip pişman olmayalım..valla o kabinlerde değil 30 açıkça 40 gösteriyorum.. tistdkmamaya çalışıyorum artık.tatil organizasyonları yapıyorum.MR ı götürdün mü?
Bende disari cimkamaya calisiyorum her seyi Internetten aliyorum faci kapattim arkdslarimla iletisimi kestim okulu uzattim kendimden biktimBugun herkesinmi morali bozuk ya ben su gripten beri bir turlu ne psikolojimi topaliyabildim nede yuzumde bir memnuniyet.sabah kalktim dus aldim makyaj yaptim olahilecegim en guzel halime geldim ama sonuc faciaDoktor randevum vardi gitmedim ne yapabilirler diye dusundum gozaltim gitse yuzum nasil duzelicek diye diy kendimk yedim bitirdim..misch ben bir yildir alisveris merkezine gitiuorum butun ihtiyaclarimi internetten aliyorum..Ben su psikolojiyle sizin ancak caninizi sikarim o yuzden biraz uzak durmam lazim sizden.Hep takipt olucam ama SVG.
Bugun herkesinmi morali bozuk ya ben su gripten beri bir turlu ne psikolojimi topaliyabildim nede yuzumde bir memnuniyet.sabah kalktim dus aldim makyaj yaptim olahilecegim en guzel halime geldim ama sonuc faciaDoktor randevum vardi gitmedim ne yapabilirler diye dusundum gozaltim gitse yuzum nasil duzelicek diye diy kendimk yedim bitirdim..misch ben bir yildir alisveris merkezine gitiuorum butun ihtiyaclarimi internetten aliyorum..Ben su psikolojiyle sizin ancak caninizi sikarim o yuzden biraz uzak durmam lazim sizden.Hep takipt olucam ama SVG.
Mr yeniden cektircem canim medipolde cektirmistim hic guvenemedim ama hicnisey gorunmedi cok normal degil direk yukardan cekmislerdi metrobuste boguluyodum az kalsin Istanbul resmen omur torpusu
Bende disari cimkamaya calisiyorum her seyi Internetten aliyorum faci kapattim arkdslarimla iletisimi kestim okulu uzattim kendimden biktim
Evet canim burada da salgin var ama sukur ki simdilik icinde domuz lafi gecmiyor griplerin burada...geçmiş olsun ordada mı salgın var??
Canim mr cektiremiycem hemen cok Isim var yarin avcilara gdicm tez bez cilt yapilicak iyi bir hastane buliyimda uygun fiyatli bildigin yer varmi mishcim gezip tozasim yokki icimden gelmiyo cok tesekur ederm canim ilgilendigin icin aynen o sebebler yiratti cok belki ingilizceye baslarsam iyi olurikiniz de depresyonda gibisiniz
black cim daha önce yaşadığın evlilik/boşanma/okul vb olaylar da yormuş ve yaşama sevincini azaltmış olabilir..depresyon tedavi edilmezse kalıcı bir ruh durumuna da dönüşebilir.
genceceiksin..yüzün güzel..ne kadar kötü görünebilirsin ki..yapmaktan hoşlandığın şeyler neler mesela?onlara yoğunlaşsan?
arkadaşlarınla buluşsan, arada dağıtsan, sinema, kitap, sanat, tatil..ne bileyim tatlım ...
Versene o bebeleri bana, sende rahat et bende rahat edeyim:) bayiliyorum bebeklere benoofff kızlarr ooffffff...bu beb ler de beni bitirdi,vallahi bugün hep ölsem de kurtulsam dedim bu ne yyaaa ,ne büyük çilem varmış ,herkes surda gördüğüm kadarıyla çöpsüz üzüm, depresyona girmeden önce beni bir düşünün de halinize şükredin,keşke sizin yerinizde olsam,korkmadan bir cafe içebilsem ya da tüm sistemlerimi kapatıp derin bir uyku çeksem ahh ahhhh vallahi yaşamaktan bıktım.
Zamaninda terapiye gitmistim iki uc kere:) doktor u delirtecektim az kalsin,baktim olacak gibi degil biraktim:)))yok maalesef canımterapiye pek inanmıyorum o yüzden de gitmiyorum.. medipol ,echomar özel göztepe yakın sayılır sana..oralara gidebilirsin belki..bu döngüyü kırman lazım..aşk meşk işi olsa çok iyi gelir aslında:) sporu da öneririm..
Gecmis olsun canimEvet canim burada da salgin var ama sukur ki simdilik icinde domuz lafi gecmiyor griplerin burada...
Buyuyunce sana arkads olucaklar canim Insallah ogunleri de gorursun maziyi gulerek hatirlarsinoofff kızlarr ooffffff...bu beb ler de beni bitirdi,vallahi bugün hep ölsem de kurtulsam dedim bu ne yyaaa ,ne büyük çilem varmış ,herkes surda gördüğüm kadarıyla çöpsüz üzüm, depresyona girmeden önce beni bir düşünün de halinize şükredin,keşke sizin yerinizde olsam,korkmadan bir cafe içebilsem ya da tüm sistemlerimi kapatıp derin bir uyku çeksem ahh ahhhh vallahi yaşamaktan bıktım.
Kimseye guvenmiyorumki canim he he akil hastanesine gider asik oldugum kisi boyle rahatim en azindan o konularda zaten Ingilizceye yogunlasinca daha iyi olurum kesin sagol canmmyok maalesef canımterapiye pek inanmıyorum o yüzden de gitmiyorum.. medingpol ,echomar özel göztepe yakın sayılır sana..oralara gidebilirsin belki..bu döngüyü kırman lazım..aşk meşk işi olsa çok iyi gelir aslında:) sporu da öneririm..
oofff kızlarr ooffffff...bu beb ler de beni bitirdi,vallahi bugün hep ölsem de kurtulsam dedim bu ne yyaaa ,ne büyük çilem varmış ,herkes surda gördüğüm kadarıyla çöpsüz üzüm, depresyona girmeden önce beni bir düşünün de halinize şükredin,keşke sizin yerinizde olsam,korkmadan bir cafe içebilsem ya da tüm sistemlerimi kapatıp derin bir uyku çeksem ahh ahhhh vallahi yaşamaktan bıktım.
Kimseye guvenmiyorumki canim he he akil hastanesine gider asik oldugum kisi boyle rahatim en azindan o konularda zaten Ingilizceye yogunlasinca daha iyi olurum kesin sagol canmm
pukka ,cnm bunlar bildiğin bebeklerden değil cnm,24 saat sonra iade edersin kimse dayanamaz, ben bile bir demo göreydim istemezdim vazgeçerdim .. yemeyen bebek bunlar ,turkiye nin proteini en yüksek yumurtalarını en kaliteli sütlerini getirtiyorum ,tüm mamalar avrupadan ,ama hepsi çöpe gidiyor,saatler harcayıp hazırladığıma mı ,paracıklarıma mı üzüleyim yoksa saatler boyu bir kaşık yutturacaz diye karşılarında yaptığım hokkabazlıklar,şebekliklere harcadığım saatlere mi yanayım. inanın bana tüm enerjimi çektiler bedenen ruhen bittim ben ,hassas dr terazisi aldım tartıyorum ona göre yediriyorum ama her sefer umutlarım boşa gidiyor.
black,ben görmem cnm o günleri..sen benim yerime yaşa gül eğlen hayatın tadını çıkar.
Ben zaten avrupadayim, mama sorun degil:) yemeyen bebek konusunda ihtisasim var:)))) sen gez toz ver onlari bana:)pukka ,cnm bunlar bildiğin bebeklerden değil cnm,24 saat sonra iade edersin kimse dayanamaz, ben bile bir demo göreydim istemezdim vazgeçerdim .. yemeyen bebek bunlar ,turkiye nin proteini en yüksek yumurtalarını en kaliteli sütlerini getirtiyorum ,tüm mamalar avrupadan ,ama hepsi çöpe gidiyor,saatler harcayıp hazırladığıma mı ,paracıklarıma mı üzüleyim yoksa saatler boyu bir kaşık yutturacaz diye karşılarında yaptığım hokkabazlıklar,şebekliklere harcadığım saatlere mi yanayım. inanın bana tüm enerjimi çektiler bedenen ruhen bittim ben ,hassas dr terazisi aldım tartıyorum ona göre yediriyorum ama her sefer umutlarım boşa gidiyor.
black,ben görmem cnm o günleri..sen benim yerime yaşa gül eğlen hayatın tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?