Öyle yapiym bende anaucağı da var evde.8aylık. Ben bu şekilde az az uyumaktan hoşlandığını düşünüyorum artık. Mama sandalyesi zor olur dediğiniz gibi. Anakucağı varsa ben onunla götürüyorum iş yaparken. Sadece bir odadaysa işim yere koyuyorum. Uyuduğunda yapılan iş bir işe yaramıyor çünkü süre yetmiyor. Ben de çözümü böyle buldum. Zamanla siz de bir düzen tutturursunuz.
Niye şaka yapiym? Yarım saat çizgi film izlemesinde bir sakınca görmüyorum.
Doktorumun onayı da var günde en fazla 1 saat.
Kötülük böyle olmaz bütün gün tv karşısında bırakırsam kötülük olur.
Oy kıyamam bide çalışıcaksın.bende cok ugrastim sonunda buldum.
sabah en gec 7 de kalkiyoruz. mamaydi kahavaltiydi derken zaman geciyor. sonra mutlaka disari cikiyoruz. bir saat. sonra eve geliyoruz oyundu derken saat 12 oluyor. sirtima sariyorum evi süpürüyorum sirtimda uyuya kaliyor. yataga atiyorum o sira ögle yemegi geri kalan isleri hallediyorum. oglan uyaniyor tekrar yemek disari eve geliyorum yalniz oynamasina izin veriyorum misal mutfaga oyuncaklari doldur kapiyi kapat o oynasin sen islerini hallet. uykusu geliyor ama uyutmuyorum koltuga uzanip koklasip duruyoruz sirt masaji filan. canlaniyor. aksam 7 gibi esim geliyor yemek su derken zaman geciyor o sira esim oynuyor o sira geri kalan isleri hallediyorum. 8 gibi yataga geciyoruz tekrar uyuyo.
pztesi tekrar ise basliyorum, nasil halletcem orasini pek cözemedim gerci...
Amin inşallah :) aynen tam bir lokma. Yiyip bitiriyorum zaten.Ah keşke yakinimda olsaydın ben bakardım sen uyurdun 6 aylık demişsin tamda lokmalik olmuştursenin dinlenmen için bi fikrim yok canım Allah bağışlasın yavrunu
Amin inşallah :) aynen tam bir lokma. Yiyip bitiriyorum zaten.
Ah keşke keşke :))
bende cok ugrastim sonunda buldum.
sabah en gec 7 de kalkiyoruz. mamaydi kahavaltiydi derken zaman geciyor. sonra mutlaka disari cikiyoruz. bir saat. sonra eve geliyoruz oyundu derken saat 12 oluyor. sirtima sariyorum evi süpürüyorum sirtimda uyuya kaliyor. yataga atiyorum o sira ögle yemegi geri kalan isleri hallediyorum. oglan uyaniyor tekrar yemek disari eve geliyorum yalniz oynamasina izin veriyorum misal mutfaga oyuncaklari doldur kapiyi kapat o oynasin sen islerini hallet. uykusu geliyor ama uyutmuyorum koltuga uzanip koklasip duruyoruz sirt masaji filan. canlaniyor. aksam 7 gibi esim geliyor yemek su derken zaman geciyor o sira esim oynuyor o sira geri kalan isleri hallediyorum. 8 gibi yataga geciyoruz tekrar uyuyo.
pztesi tekrar ise basliyorum, nasil halletcem orasini pek cözemedim gerci...
Muhtemelen dişten dolayı ve maalesef diş çıkarma bir iki haftalık bir olay değil bir diş için 2 ay uğraştık ay sonunda ikinci dişi pat diye birden çıkmıştı birkaç dişin ağrısını birden çekiyorlar o yüzdenDiş belirtisi de var evet üst dişleri çıkıyor.
Belki de ek gıdayı o yüzden red ediyor.
Benim kızım da gündüzleri çok az uyur ama ben o uyuyunca tekrar uyanacağı zamana kadar enerji toplamam gerektiğini düşünüyorum o yüzden hiç bir işe elimi sürmüyorum zaten o dogduğunden beri sulu yemek falan hikaye oldu hep pratik şeyler yapıyoruz ya tavuk alıp sade haşlama yaparım ya hazır köfte ya da balık. Öyle çorbasıdır pilavidir kız büyüyene kadar pek mümkün değil benim icinya ben çok zorlanıyorum artık enerji bişey kalmadı ne dinlenebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Ne kendime 5 dk ayrabiliyorum
Ağlayasım geliyor artık. Bütün gün uyumuyor kızım 6 aylık oldu gündüz uykularını bir türlü çözemedim neden böyle yaptığını. En uzun uykusu yarım saat 40 dk sürüyor. O sırada yemek veya temizlik vs ne yapılması gerekiyosa yapıyorum ama 5 dk oturmaya vaktim yok. Uyanıkken zaten sürekli bir aktivasyon içindeyim. Ya gezdiriyorum ya oyun oynuyorum. Kendi kendine pek bırakmıyorum çok bi işim olmadığı sürece. Bazen tv karşısında yarım saat bırakıyorum işim var diye,onun dışında hep onu oyalamak için uğraşıyorum. Niye böyle ya niye uyumuyor ben çözemedim. Desteksiz uykusu da var kendi kendine uykuya dalıyor.
Atak dönemi diye düşünüyorum etkiler mı bu derece? O kadar halsizim o kadar enerjim düşük ki. Biraz uzun uyusa işlerimi halledip bi kahve içebilsem kendime yarım saat ayırabilsem kendime gelicem
Ikiz annesi olmak ödül gibi tek dogum tek gebelik ama cift masraf cift zorluk Allah saglik versin mutlu olsunlar da yorsunlarBebek Cocuk bakmak kadar sıkıcı yorucu eziyet verici başka birşey görmedim genel olarak bakıcı olmak eziyet
İkiz annesiyim allahım hala çekiyorum hayatım onlara endeksli okula bırakılcak okuldan alıncak beslenmesi akşam ne yicekler herşeyide yemezler seçiciler hergun ödev yaptır haftasonuda dahil yok yetişemiyorum ne onlara ne evişine
Formasını yıka spora gotur camasırını yıka okul başlarken bir yığın ihtiyaç al hasta olsun başını bekle evde ilkokuldalar hala bitmedi eziyet bitmiyo
Muhtemelen dis cikariyor. Normalde yemek yerken birden yememeye basladiysa disten dolayi oluyor. Bir iki hafta sabirEk goda tam bir felaket zaten. Güzel başlamıştık ilk zamanlar herşeyi yedi ilk hfta sonra ağzına hiçbirşey sürdürtmüyor. Şimdi ek gıdaya ara verdim 2 hafta sonra tekrar denicem. En sevdiği şeyleri bile kabul etmiyor.
Bende işlerimi gece yapmaya çalışıyorum ütü yemek vs ama gün içinde evi de süpürmem gerek akşam saatinde ev süpürğlmüyor apartmanda.
Ay geçsin valla o kadar uykusuzum ki halim kalmadı hiç
Keşke şu televizyonu öcü olarak görmekten vazgecsekNiye şaka yapiym? Yarım saat çizgi film izlemesinde bir sakınca görmüyorum.
Ise gitmediginiz halde sabah 7de mi uyaniyorsunuzCennet annelerin ayaklari altinda gercekten demeye geldim
Oy kıyamam bide çalışıcaksın.
Bende her uyku öncesi mutlaka 1 er saat çıkarıyorum. Gündüz normalde saati gelince uyurdu son 1 aydır böyle.
Hiç saatini şaşırmazdı ama bu aralar neden böyle çözemedim.
Kangurum var benim ama artık öyle iş yapamam ağırlaştı.
2 yasin altinda ki cocuklar tv izlememeli. 2 yasin üstünede gunde 15 dakika max. Otizmi tetikledigini gosteren bulgular var. Lutfenni izletmeyin tv. Gunde 1 saat izlet diyen doktoruda degistirin mutlaka.Niye şaka yapiym? Yarım saat çizgi film izlemesinde bir sakınca görmüyorum.
Niye şaka yapiym? Yarım saat çizgi film izlemesinde bir sakınca görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?