- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Belki sizin heyecanınızı paylaşmak istiyor.
Siz hassas bir noktada olduğunuz için, görümcenizi yanlış anlıyor olabilirsiniz.
Belli ki sizin kadar heyecanla bekliyor o da bir çocuğunuz olmasını.
Ben art niyet görmedim anlattıklarınıza istinaden.
Ancak belli bir noktadan sonra tabii ki insanı rahatsız edebilir böyle söylemler.
Birazcıkta hata sizde bu noktada.
Anlatmayın, mesafenizi koruyun, aşırı paylaşımcı olmayın.
Sonucu bu oluyor, fazlasıyla sizin fikirlerinize yorum yapabilme özgürlüğü buluyorlar kendilerinde.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah bir bebeğiniz olur en kısa zamanda.
Siz de bu stresli dönemi gülerek anarsınız.
aranızda ki sorun nedir..
görümce olarak yanınzda olmak istemesi mi?
sizin çok istediginiz şeyi tamam ben alırım sen yeter ki iste demesine mi bozulup mesafe koyuyorsunuz?
sizinle mutluluğunuzu heyecanızı paylaşan aile bireylerine karşı böyle tutumlar sergileyip kendinizi doldurmayın.
arayıp bulamayanlar var
Benim sınırı koymam gerekiyor haklısınız...
Belkide dediginiz gibi istedigi söylediği şeyler masumanedir belki. Ama onun mizacını bildigim icin zoruma gitmiştir belki :/
Sanırım konuyu anlamadım, görümcenizin söylediklerinde art niyet göremedim. Hatta size destek olmaya, moral vermeye çalışıyor bence. Ben yalnızlık çektim sen çekme ya da sen iste ben alayım demek kötü şeyler değil. Neye takıldınız anlamadım.
Siz daha iyi tanıyorsunuz tabii ki, biz anlattıklarınız kadarını biliyoruz.
O yüzden en doğru şekilde davranışı siz sergileyeceksiniz.
Eğer gerçekten rahatsızlık hissediyorsanız, biraz daha mesafe koyun.
Özel bilgilerinizi paylaşmayın onunla, konuyu kapatın o açmaya çalıştığında.
Direkt olarak "bu konular hakkında konuşmak istemiyorum" diyebilirsiniz, anlar veya anlamaz ama siz direkt olun.
1 anlamaz, 2 anlamaz, sonunda o da anlar...
Yine siz kalbinizi karartmayın, belki gerçekten iyi niyetinden yapıyor olabilir.
Belli olmaz böyle şeyler.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
merak etmeyin bebek oldugu zaman hepsi dagılıyor.Fesatlıgından yaptıgını bende düşünmüyorum zaten :) kötü demiyorum zaten.
Benim derdim; ‘ bebegim oldugunda bebegime sanki benden daha cok müdahale edecekmiş’ düşüncesini kafamdan silememem.
Birçok kişi normal demiş ama ben öyle düşünmüyorum. Kendi çocuğu olmasa yaşı küçük olsa heyecanını anlarım da. 2 çocuklu kadın. Çocukları da küçük daha. Hep kucağıma alıcam bi olsun emziririm de filan gibi laflar saçma sapan bence. Ben olsam ben de sinirlenirim. Kadında öyle bir potansiyel var ki çocuk doğunca her şeyine karışacak gibi duruyor. Bilmiyorum ben rahatsız oldum yaptığı şeyden istediği kadar iyi niyetli olsun. Biraz da düşünceli olmak lazım.
Aslında söyleyip istedigi şeyler hoş şeylerdir belki ama yani kendisi hemen kırılgan bi yapıda. Bana kırılır ve hemen annesi babasının haberi olur ve bana kızımız üzülmesin mesajı gelir... Yani ben o hastane stresinde kendisinin yüzüne bakmadıgımda rahatlıkla bana küsebilcek biri...
şöyle diyim, netleşen dügün tarihimizi kendisi sonradan hamile kaldı diye değiştirmişliğimiz var. Bebegi 40günlük vs olcaktı. Bebegim kücük olur 2 ay daha ertelensin diye anne ve babasına duygu sömürüsü yapmış biri... yani yoksa bende hüsnü zanda bulunmak isterim tabiki ama kendisinin mizacını biliyorum.
Benim derdim bu düşüncelerden nasıl kurtulmam gerektiğini bilmemem.
Anladım işiniz zor ben de olsam endişelenirdim. Bunu onlara söyleseniz anlarlar mı bilemedim. Müdahaleci ailelerle baş etmek çok zor gerçekten. Bana çocuk konusundan bahsetmeyin vs deseniz ya da eşiniz konuşsa? Çünkü bariz geriyorlar siziİşte benim derdim de, sanki bebegim oldugunda hep hayatımda olcakmış gibi, sanki herşeyime müdahale edecekmiş gibi korkum olması...
Fesat olmadıgına inanıyorum zaten..
Mesela, cocuk olmama sebebimiz erkek faktörü ve doktor bu degerlerle normal yolla gebelik olmaz demişti. Eşimde bunu onlara söyledi cünkü bana cok baskı yapıyolardı şöyle dikkat et böyle dikkat et diye... eşim de benim üzüldüğümü görünce sorun bende deyip onları susturmuştu. Sonra yine başladılar benim üzerime oynamaya. Cok geziyosun bebek tutunamıyo vs diye.. yani hep bi baskı var üzerimde. Bende nasip olursa bebegim hassas noktam olur ve beni bana bırakmazlar diye endişe ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?