Enerji sömüren görümce

Gorumceniz sizi yakın gördüğünden ,samimiyet kurmak istediginden kaynaklı. Benim erkek kardeşim evlense , evlendiği kız benim için elin kızından ileri bir konumda olmaz. O sevmiş, evlenmiş ama ben sevip samimiyet kurmak zorunda değilim, sırf kardeşim sevdi diye ben de sevecek değilim. . Onlar yuva kurmuş , hayatlarına karışmam, dahil olmam , hep mutlu olsunlar isterim, kardeşim el üstünde tutsun eşini mutlu olurum. Ama evlendiği kişi benim için sadece kardeşimin evlendiği kişi olur. Hiç bir zaman da geçip aaa sen onu mu beğendin ben alacağım, ya da senin yanında kalacağım falan demem. İçimden gelmez çünkü. Banane ya! Alacaksa eşi alsın , yanında kalinacaksa eşi var , annesi babası var banane derim.

Yani benim gibi düşünse hiç ağzını açmazdi ama belli ki sizi yakın görüyor. Kötü niyet yok bence.

Ben olumsuz birşey göremedim yazdıklarınızda, bence aksine sizi desteklemek yüreklendirmek ve yanınızda olduğunu hissettirmek için yapıyor, sevgisini göstermeye çalışıyor hepsi bu

Benimde kızım tup bebekle oldu, doğmadan önce benzer konular hep konuşuldu, odasını (7 bin tl ,benim alim gücüm yoktu ,beşik alacaktım sadece) tüm giysilerini, çanta, gecelik ,mevlut elbiselerimizi , 1 yaşına girecek şuana kadar aldığım şeyler çok önemsiz ucuz olanlar, herseyini halası yaptı ,her zaman dile getirir pamuguma şunu alacam Bunu alacam vs . Bence şahsını sevmediğiniz için bingür duyumlar sizi rahatsız ediyor. Ben hiç sorun ermedim odasını alırken bile akıl akıldan üstündür diyerek onun dediğini aldim. Halası olarak sevinir ortak olmak ister bu çok normal

How i met your mother da vardı. Bir iş arkadaşı robin'in en yakın arkadaşı gibi davranıyordu, sanki harika /coşkulu bir dostlukları varmış gibi sarılır, planlar yapardı. (Ki Robin ondan hiç haz etmezdi)
Görümcenizi o kadına benzettim

Ay ne sacma.
Yengem bana sizin yaptığınız gibi yapsa birak çocuğuna dokunmayı onunla muhattap bile olmam. Bence düşünceniz cok yanlış.

Fesatlıgından yaptıgını bende düşünmüyorum zaten :) kötü demiyorum zaten.

Benim derdim; ‘ bebegim oldugunda bebegime sanki benden daha cok müdahale edecekmiş’ düşüncesini kafamdan silememem.
Görümcen işgüzarın teki.
Aman küsecek diyip susarsan iyice tepene çıkar. Ben hastanede seni istemiyorum de ne olacak? Mecbur musun kabul etmeye?

Ahh ahhh nu söylediklerini sana kiz kardeşin söylese mutlu olursun ama gorumce söyleyince hayat enerjini emiyor ne diyim ben olsam şu tavrınızı hissetsem evinize adım atmam.

Ne güzel hevesli görümceniz ama sizin düşüneceklerinizi düşünüp söylemesi size meydan bırakmıyor anladıgım kadarıyla. Bosverın ya sızınle bırlıkte dusunsun bızımkılerde komsunun cocugu dogmus gıbı uzak ve dusuncesızler masallah sankı onun torunu olmayacak gibi benım annem 13.haftaya kadar bır bavul esya aldı babaneden bır ıgne gelmedı gercı dusuk yaptım ama bende alıp heycanlanmasını ısterdım. Bunun ortasını bulamıyo ellerini

Açık açık söyleyin.

Çocuk oluncaya kadar konuşmayalım üzülüyorum.

Gerçek dilekler kimse bilmeden gönülde yanan mum derler. Bunu denemek istiyorum yardımcı ol sen de diyin. Bi şansınızı deneyin bence.

Düşünmesi gerekirdi ben de gorumceyim bi kere sordum 12 senede 3. yü dusunuyor musunuz diye yengeme konusu açılmıştı 3 kişiydik.

Abimle konuşurum konusulacaksa kan sudan yogun sonuçta.

Bende görumceyim bende dedim hatta ilk test yapmasını ben ısrar ettm beğendiğim şeylerle doldurdum evini besignden tut da tulumlarına kadar aldm yigen sahibi olmak veya heveslenmek kötü bisey değil ki , karnını sevdim sürekli hala olma duygusu çok güzel benim için.
Siz bu konu da hassas olduğunuz ve kırılgan oldugnz için yanlış anlamış olabilirsiniz çünkü art niyet yok orta da bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…