Enerjimi ne arttırır?

Akşam eve gelince bende aynı durumdayım hafta içi süslenme hariç hiçbşy yapamıyorum doğru düzgün oturup kalıyorum önümzdeki hafta gidip kan değerlerime baktırıcambsende ihmal etme bence

İyi geceler, ben sürekli yorgunluktan şikayetçiyim.
Tüm gün uyusam yine bir o kadar uyuyabilirim, kolumu kaldıracak halim yok. Evde bulaşıklar haftalardır dağ gibi, bir anahtar yaptırıcam ona bile çıkmaya üşeniyorum. Okula gittiğim için şanslıyım zar zor kendimi kaldırıp okula gidiyorum. Her kız 9'daki ders için 7.30 gibi kalkıp saç makyaj yapıyor geliyor, ben inleye inleye 8.40 gibi anca uyanıp 5 dk'da evden çıkıyorum. Haliyle yüzüm her sabah şiş, tüm makyaj malzemelerim bomboş duruyor öyle ellenmemiş.
Evi toplamak bana zulüm geliyor, misal bir arkadaşım geldi kaldı koltuğu açtı, o yatak orada günlerce durur. Evim belki 3 hafta olacak temizlenmedi. Bir tek klozeti düzenli temizliyorum. Giysi dolabımın içi zaten taşındığımdan beri Allah'a emanet, bir kere düzlenmedi.
Çöpler balkonda birikti, yarı yüksekliğinde, mavi torbalardan balkon demirini zor görüyorum yani, çöpü bile atmaktan acizim, öyle de halim yok. Ne yesem ne içsem canlanırım, enerjimi arttırır?
Demir eksikliğim, vitamin eksikliğim, anemim var. Ama B12 hapları da aldım, demir hapı da aldım enerjim yine artmadı.
Spora gitmem lazım, düzenli gidiyordum 2 haftadır saldım fazlaca yemeye verdim.. Kötü hissediyorum.
halsızlıgının temelı kansızlık ve vıtamınsızlık ama bu evını çok afedersın b... goturmesının bahanesı degıl, her gün evden çıkarken çöpü dışarı bırakmak, haftada bir temizlik yapmak, iki bulaşık yıkamak bu kadar zor olmasa gerek milletin eşi-çocugu-işi var her işimizi de görüyoruz...
seninki tembellik başka birşey değil...
silkelen biraz, ilk iş gıt bıt doktora tahlıl yaptır ilaç al , onları da en az 6 ay duzenlı kullan..
sabahları ve akşamları guzel havalarda evını havalandır.
çöplerin hepsını at dısarı.
evi sil süpür tozunu al, bulaşıkları da yıka ev eve benzesin..
sonra gunluk rutıne baglarsan ne ıs bırıkır-ne evın pıs olur- ne de gozunde buyur bu ısler..

Bunu anlamak neden bu kadar zor???? Sevgilisi olunca erken kalkıp banyo yapıp kendine bakacak, süslenecek, 5 dakikada evden çıkmayacak. Sevgilisi eve gelecek diye temiz tutacak evi tabii ki...
iyi de bu tembelliğe girer sevgilisi kocası olmayanın evini ....... götürüyo desene
konu sahibi enerjisi olmamasından yakınıyo :KK66:

Bazı eczanelerde(büyük olanlarda genelliklele) doğal vitaminler satılıyor, bazılarında kilo yapmayı engelliyici takviyeler var (yeşil çay özü vs) bunlardan kullanabilirsiniz. Ben çok tembel bir insanım bir de boğa burcuyum keyfime aşırı düşkünüm öyle hissettiğim zamanlarda atıyorum bir tane yerimde duramıyorum:) tabi bunları kullanmayı engelleyen bir rahatsızlığınız varsa bu mesajı görmezden gelin lütfen. Ama organik olanları tavsiye ederim, kilo problemim olduğu için bende onlardan kullanıyorum.

Bazı eczanelerde(büyük olanlarda genelliklele) doğal vitaminler satılıyor, bazılarında kilo yapmayı engelliyici takviyeler var (yeşil çay özü vs) bunlardan kullanabilirsiniz. Ben çok tembel bir insanım bir de boğa burcuyum keyfime aşırı düşkünüm öyle hissettiğim zamanlarda atıyorum bir tane yerimde duramıyorum:) tabi bunları kullanmayı engelleyen bir rahatsızlığınız varsa bu mesajı görmezden gelin lütfen. Ama organik olanları tavsiye ederim, kilo problemim olduğu için bende onlardan kullanıyorum.
aslın da benim de almam lazım öyle bişey ev iş çocuk derken akşam yerimden kalkacak halim kalmıyo

Bunu anlamak neden bu kadar zor???? Sevgilisi olunca erken kalkıp banyo yapıp kendine bakacak, süslenecek, 5 dakikada evden çıkmayacak. Sevgilisi eve gelecek diye temiz tutacak evi tabii ki...

Akıllıca bi taktik ama bu bir yerden sonra patlar çünkü sorunun kökeni farklı.

Konu sahibesi, depresyonluk bi şeyler yok değil mi?
Tükenmişlik sendromu?

Denemedim, gidip marketten pekmez alayım kan yapsın :)

Bir de öyle deneyeyim hiç demiyorum çünkü :KK43:

Keşke yakın olsak da ben gelip toplayıp temizlesem :)
Bir gayret kalkıp her yeri tertemiz derli toplu yaparsanız sonra tekrar dağıtmaya kiyamazsiniz
Beslenmenize çok dikkat edin
Hurma kuru üzüm ceviz badem gibi şeyler yiyin
Gerçekten çok içten söylüyorum keşke yakın oldaydik

Back
X