İyi geceler, ben sürekli yorgunluktan şikayetçiyim.
Tüm gün uyusam yine bir o kadar uyuyabilirim, kolumu kaldıracak halim yok. Evde bulaşıklar haftalardır dağ gibi, bir anahtar yaptırıcam ona bile çıkmaya üşeniyorum. Okula gittiğim için şanslıyım zar zor kendimi kaldırıp okula gidiyorum. Her kız 9'daki ders için 7.30 gibi kalkıp saç makyaj yapıyor geliyor, ben inleye inleye 8.40 gibi anca uyanıp 5 dk'da evden çıkıyorum. Haliyle yüzüm her sabah şiş, tüm makyaj malzemelerim bomboş duruyor öyle ellenmemiş.
Evi toplamak bana zulüm geliyor, misal bir arkadaşım geldi kaldı koltuğu açtı, o yatak orada günlerce durur. Evim belki 3 hafta olacak temizlenmedi. Bir tek klozeti düzenli temizliyorum. Giysi dolabımın içi zaten taşındığımdan beri Allah'a emanet, bir kere düzlenmedi.
Çöpler balkonda birikti, yarı yüksekliğinde, mavi torbalardan balkon demirini zor görüyorum yani, çöpü bile atmaktan acizim, öyle de halim yok. Ne yesem ne içsem canlanırım, enerjimi arttırır?
Demir eksikliğim, vitamin eksikliğim, anemim var. Ama B12 hapları da aldım, demir hapı da aldım enerjim yine artmadı.
Spora gitmem lazım, düzenli gidiyordum 2 haftadır saldım fazlaca yemeye verdim.. Kötü hissediyorum.