- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
ya kıyamam. benim de hayatımda biri vardı tam bir iliski yasayamamıstık ama o baslangıc donemiydi ve inanılmaz mükemmeldi her sey. ben cok mutluydum ve cok aşıktım. sonra ne mi oldu, beni birden bire bıraktı gitti, son mesajıma cevap yazmadı ve o gun bitti (mayıs) hicbir sey soylemeden. engellemedi ama, resimlerimi likeladı, o zmn twitter kullanıyorduk oradan fav lıyordu rt liyordu falan. sonra bu boyle boyle uc ay devam etti. ben de bu hareketlerinden cesaret alıp ona mesaj attım. o da beni cat diye engelledi (eylul) Allah yuzume güldü de sadece bir yazım boyle gecti. tam 6 ay her gece aglamıstım. ileriye yonelik hain intikam planları yapıyordum. ondan kurtulamayacagımı dusunuyordum cunku her gece sabahlara kadar sevgilisi olabilecek kızların bilmem kaçıncı gobekten kuzenlerine kadar stalkladıktan sonra psikologa gitmeye karar verdim. derken, aralıkta baska biri karsıma cıktı.Daha kötüsü var ben her gece ilerde onu buna nasıl pişman ederim diye düşünüyorum :/ başka da dertlerim var ama bu yüzden bisürü kilo aldım sürekli yiyorum. Günün birinde çok güzel bir kadın olup belki biraz değişip karşısına çıkmak filan. Ne zaman sileceğim bu aşağılık adamı
Belki noyu bile unutmuşturda ondan silmiştir bu kim diye. İsteyerek açacak olsa 9 ay beklemezdi.
Adam mıydı da adam yerine kullanacaktımYa adamı not defteri olarak kullanıyordum dedi.sanki dışarda defter yok al bitane yaz yani))
Ama ben bu günlük gecelik işini ciddiye alacağım benim kocayla..hep espride kalmasın yani
Hahahahaha bu iyiydiSanırım seni tutmak için Whatsapp'ı tamamen kapattılar. Girebilene aşk olsun
Ama Whatsapp geri gelse bile sakın öyle birşey yapma. Kendini küçük düşürürsün net.
Hatta şimdi de sen onu engelle
Ya boşver ya.Bir insan seni engelleyecek kadar ve ilk defa birini engelleyecek kadar bunalmış demek.İstemiyor demek.9 ay da az bir zaman değil.Artık daha yazmaz kaldırayım diye düşünmüştür.Yani daha fazla kendini küültme.Neyin not defteri çocukça şeyler bular.9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
Yoo numaramı engellemeden önce silmişti engeli kaldırmış aman neyse şimdi de ben engelliyorum onuNumaranı rehberinden sildiği için engelin kalkmıştır. Sakın yazma, üzülürsün.
Yoluna bak bence, onu unutturacak başka birini bul sen de.
9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
ayy bende mi not defteri olarak kullanssm nspsam acaba??9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
ben bundan hicbirsey anlamadim ya..Himm not defteri..Bende benim kocayı günlük olarak kullanıyorum. içimdekileri ona döküyorum. oda beni gecelik olarak kullanıp içindekileri bana döküyor
Aman neyse biraz şey oldu bu yorum.tuhaf..
yok ya bende oyle olmuyor..Telefondan no silinince de whatsapp engeli kalkıyor. Bende öyle oldu bikaç kişide
ya sen ciddi misin??.Samsungtu. İki kişiyi sildim baktım yazdılar meğer silince engel kalkıyprmuş şuam ıphone kullanıyorum onda da aynımı bilmem
Belkide yeni telefon aldı yeni vatsap yükledi de seni engellemedi birde burdan düşün benceya zaten yazacak gücüm yoktu ona
Bana haksızlık etti gitti
Ama biraz daha destek olun nolur tutun beni
Ben de onu engellemiştim Yen'i tel aldım engellenenlerde onun fotosunu görünce engelimi kaldırdığını anladımBelkide yeni telefon aldı yeni vatsap yükledi de seni engellemedi birde burdan düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?