Engelimi kaldırmış şöyle bir planım var

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
Bence gormemıs gbı yap cunku o sımdı senı ıkı uc gun denıcek engelnı kaldırdgnı farkedıcekmısın onu gozlemlıcek.onun ıcın hıc umursama bu onu dha cok merak ettırır.

ya zaten yazacak gücüm yoktu ona
Bana haksızlık etti gitti
Ama biraz daha destek olun nolur tutun beni
ben mesela engeli ilk kaldırdığında hiç takmadım. ama bikaç gün sonra kendimi ona mesaj atmamak için zor tuttum
burda fal konusunda konuşuyorduk orda söyledim kendimi zor tutuyorum diye
herkes saçmalama falan dedi, öyle olunca kendime geldim

sen de kendine gel…
hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. biliyoruz bu duyguları
yazma, yazarsan güzel olmayacak. hele o dediğin gibi yazmak komik :(

Çok komik olur elbette
Muhtemelen engellenenler sayfasını temizlemek istemiştir
Dün bana beni ilk kez sevdiğini söyleyeli 1yıl oldu acaba onu mu hatırladı da açtı vicdanı sızladı dedim ama sanmam... o kadar gaddar biri bınu yapmaz.

not defteri mi:/
yapma lütfen
kesinlikle yazmak yok artık
not defteri al kendine gerçek bir...

not defteri mi:/
yapma lütfen
kesinlikle yazmak yok artık
not defteri al kendine gerçek bir...
Ya aslında sırf diyalog kurmak için yazacaktım ama yine köre bağladım . Çok aptalca bişey bu dışardan bakınca. Üstelik onun bişeyler yapması lazım eğer beni düşünmüşse. Ben çok uğraştım

Telefondan no silinince de whatsapp engeli kalkıyor. Bende öyle oldu bikaç kişide
telefonunuz samsung mu?
benimki hem engelimi kaldırmış hem de numaramı silmiş

acaba numaramı sildi de engel kendiliğinden mi kalktı?

Back
X