Engelimi kaldırmış şöyle bir planım var

Sen belliki bu adamı cok seviyorsun. Ne desek bos. Sen tutamayip kendini mesaj atacaksin sanırım sadece bizden onay bekliyorsun haksiz miyim? Farzedelim attin sana geri dönüşü bir cok sekilde olabilir. Ya atmayack mesaj ya tekrar engelleyecek yada bi aciklama yapicak sana kiz arkadsm var diye yada yada yada... Yada senin istedigin gibi pisman olup sana geri dönecek. Senin istedigin bir ihtimal ve cok düşük bir ihtimal. Bu saydikalrimdan herhangi bi cevabi aldiginda keske atmasaydim diyecek misin? Isin sonunda hayal kirikligina ugramak ta var.Komik duruma dusmek te var.

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?

Yok özlediğinden değildir.. Bakayım şuna resmine ne koymuş değişmiş mi diye bakmak içindir.

Whatsapp hesabını komple silip yeniden yüklemiş olabilir. 9 ay sonra bilerek boyle bisey yapacağını sanmam. Officially ayrilmissiniz seven adam 9 ay sevdigi kadini başı boş birakmaz kapilmasindan korkar. Dönmek isteyen adam da böyle oyunlara girmez gerekirse kapinin önünde yatar.

Ya Whatsappi yenilemis olabilir, yeni sevgilisi engelli listesinde numarani gormesin istiyo olabilir, ya da TEK engelli sen oldugun icin kendi numarandan rahatsizdir. Gururunu incitmene gerek var mi yazarak? Daha agir koyacaktir ilkinden

whatsapp hesabını komple silip,yeniden hesap alınca da engel kalkabiliyor. belki öyle bir şey olmuştur

telefonunuz samsung mu?
benimki hem engelimi kaldırmış hem de numaramı silmiş

acaba numaramı sildi de engel kendiliğinden mi kalktı?
Telefon degistirdiginde de bu şekilde karşı taraf engeli kaldırmış olarak görüyor. Ama tabi belkide değiştirmedi engeli kaldırdı bunu bilemeyiz. Geçen tel değiştirdim ve engellideki kişilerin engelli olmadığını gördüm öyle fark ettim bende.

Söyledigin şey çok çocukça ve hiç inandırıcı degil...kücültme kendini¿

Çok komik olur elbette
Muhtemelen engellenenler sayfasını temizlemek istemiştir
Dün bana beni ilk kez sevdiğini söyleyeli 1yıl oldu acaba onu mu hatırladı da açtı vicdanı sızladı dedim ama sanmam... o kadar gaddar biri bınu yapmaz.
Sence bir erkek bunu hatırlar mı? :)
Üstelik sevgili olduğunuz tarih bile değil ilk kez sevdiğini söylediği tarih, asla hatırlamaz onların kapasite kaldırmaz bunu (:

diger bakis acisi. hayatinda biri wardir ve engellenen kisimda bu no kimin sorusunu duymamak icin kaldirms olabilir. kuvvetle muhtemel. diger secenek i ih mantikli gelmedi

Sence bir erkek bunu hatırlar mı? :)
Üstelik sevgili olduğunuz tarih bile değil ilk kez sevdiğini söylediği tarih, asla hatırlamaz onların kapasite kaldırmaz bunu :-)

ay bence de doğum gününü ve sevgili olunan tarihi hatırlar maksimum onları da hatırlamayabilir :D ama biz kadınlarr elimi şu tarihte tuttu bu tarihte bana seni seviyorum dedi ay üstünde şu renk gömlek vardı vs vs :D

ay bence de doğum gününü ve sevgili olunan tarihi hatırlar maksimum onları da hatırlamayabilir :KK70: ama biz kadınlarr elimi şu tarihte tuttu bu tarihte bana seni seviyorum dedi ay üstünde şu renk gömlek vardı vs vs :KK70:
Bugün ilk kez dolmuşa binişimizin yıl dönümü falan hahah :D

yok numarayı silince engel kalktı diyen hanımefendiye sordum :) çünkü benim eski sevgilinin telefonu samsung da, eğer öyle bir şey varsa numaramı silince istemeden engelimi kaldırmış olabilir yani. onu merak ettim

Denedim senin için, numarayı silsem de engellenenler listesinde duruyor:) yani eski sevgilin engelini kaldırmış... :) engellenenler listesinde isimsiz numara olarak gözüküyor yani :)

Çok komik olur elbette
Muhtemelen engellenenler sayfasını temizlemek istemiştir
Dün bana beni ilk kez sevdiğini söyleyeli 1yıl oldu acaba onu mu hatırladı da açtı vicdanı sızladı dedim ama sanmam... o kadar gaddar biri bınu yapmaz.
9 ay once ayrilmis senden engellemis ve sen sana ilk defa sevdigini soyledigi gunu hatirlayacagini mi dusunuyorsun??? tabiki de yazma. eger sen yazasin diye engeli kaldirdiysa sen yazmayinca o yazar

Denedim senin için, numarayı silsem de engellenenler listesinde duruyor:) yani eski sevgilin engelini kaldırmış... :) engellenenler listesinde isimsiz numara olarak gözüküyor yani :)
bende baktım şimdi merak ettim :) daha önce whatsappı kaldırdım telefonumu değiştirdim ve engellediklerimin numaraları kayıtlı değildi ve hala engelli listemde varlar

Dimi maksat gereksiz bellek kullanımı olmasın :KK70:

aynen ya bir de onları unutmak var :D

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
Saçma olur.
Özlemek için 9 ay mı beklemiş yani? ben de bazı rahatsız olduklarımı engelleyip sonra aman ya diyip açtığım oldu bir mana yüklememek lazım.
Ben olsaydım bir şey yazmazdım

vallahi gece gece bunu merak etmiştim
çok teşekkür ederim:KK36:

Back
X