Engelimi kaldırmış şöyle bir planım var

telefonunuz samsung mu?
benimki hem engelimi kaldırmış hem de numaramı silmiş

acaba numaramı sildi de engel kendiliğinden mi kalktı?

Samsungtu. İki kişiyi sildim baktım yazdılar meğer silince engel kalkıyprmuş şuam ıphone kullanıyorum onda da aynımı bilmem

Iphone. Onunki Samsungtu . Onun zaten fotosu durumu son görülmesi herkese açıktı . Engelimi kaldırmış ama numaramı sildi sitemi kalktı bilemedim
yok numarayı silince engel kalktı diyen hanımefendiye sordum :) çünkü benim eski sevgilinin telefonu samsung da, eğer öyle bir şey varsa numaramı silince istemeden engelimi kaldırmış olabilir yani. onu merak ettim

9 ay birini takip etmekten bikmiyor musunuz? Insanlar 9 ayda yeni bir can dunyaya getiriyor siz ise oldugunuz yerde sayikliyorsunuz. Bence kendinize yeni bir hayat kurun derim.
Başkası olsa ben de aynısını söylerim ama her güne insan onu düşünerek başlar mı? Her gece onu düşünerek uyur mu?? Tam olarak başlayamamıştık ve bu bitiş de günün birinde bu sorun çözülürse acısını çıkarırım senden diyerek gitti. İçime sinek bir beydi çok kişi oldu benimle olmak isteyen hatta bazen ben de unuturum diye istedim ama olmadı... kimseyi kabul etmedim. Keşke hayır diyemeyeceğim biri çıksa karşıma

tam 9 ay geçmiş? Adam bu 9 ayın tek bir günü profiline bakmak istemiş olabilir? Ben de eski sevgilimi sadece merak edip engelini kaldırıp baktım, sonra da beklentiye girer belki diye yine engelledim. Sırf engel kaldırdı diye niye sizi özlemiş olsun? Engeli kaldırırken kesin bana bakıyor siye düşünmesi gerekir ki bence saçma. Ulaşacak olan,merak eden, özleyen, isteyen daha medeni yollardan kibarca bunu belirtir. Siz büyük takıntı yapmışsınız sağlıklı düşünemiyorsunuz. Velev ki yaZdınız ve terso yediniz, 9 ay soğuyan içiniz yeniden yanar. Unutup yolunuza bakın. Eski sevgiliden cacık olmaz, olacak olsa eski olmazdıııııı

Çok komik olur elbette
Muhtemelen engellenenler sayfasını temizlemek istemiştir
Dün bana beni ilk kez sevdiğini söyleyeli 1yıl oldu acaba onu mu hatırladı da açtı vicdanı sızladı dedim ama sanmam... o kadar gaddar biri bınu yapmaz.
Bunu onun hatırladığına sen kendin inanabiliyor musun? Sana bir sır vericem, adım gibi eminim ipinde bile değil,bunu hatırlıyor olması (hala sevgili olsaydınız bile) im-kan-sız ! Valla ben kendim bile böyle bir detayı hiç bir ilişkimde hatırlamadım. Yani siz her Allah'ın günü ve gecesi kendi kendinize onu unutmamak için işkence yapıyorsunuz, etmeyin.

Bunu onun hatırladığına sen kendin inanabiliyor musun? Sana bir sır vericem, adım gibi eminim ipinde bile değil,bunu hatırlıyor olması (hala sevgili olsaydınız bile) im-kan-sız ! Valla ben kendim bile böyle bir detayı hiç bir ilişkimde hatırlamadım. Yani siz her Allah'ın günü ve gecesi kendi kendinize onu unutmamak için işkence yapıyorsunuz, etmeyin.
Daha kötüsü var ben her gece ilerde onu buna nasıl pişman ederim diye düşünüyorum :/ başka da dertlerim var ama bu yüzden bisürü kilo aldım sürekli yiyorum. Günün birinde çok güzel bir kadın olup belki biraz değişip karşısına çıkmak filan. Ne zaman sileceğim bu aşağılık adamı

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
Bacim sakin hic birsey yapma bak banada yapma diyorlardi dinlemiyordum kopekler kadar pismanim neden yapma denildigini simdi anliyorum gurur .. o bisey yazana kadar yazma gururlu ol

Dokuz ay sonra hala onu takip edebiliyor olacağını düşünmeyip, artık bir önemi yok diye kaldırmış olabilir mi engelini? Mesela benim eski sevgilim beni iki ay engelledi. Bir ara baktım engelimi kaldırmış. Sonra da yeni sevgilisiyle el ele diz dize gördüm.Yani diyeceğim o ki; hemen hayal kurup heveslenme arkadaşım.O artık takmadığı için kaldırmıştır muhtemelen engeli.

Direk engelle hiç uğraşma

Seni istemeyeni sen hic isteme. Erkekler peslerinden kosana kiymet vermez, kendi kovaladiklarini severler. O sana gelse bile naz yap, hemen kabul etme.. Donerse senindir, donmezse zaten hic senin olmamistir.
Genc kizken ben de birini sevmistim, gitti "baskasi ile evleniyorum, beni bir daha arama" dedi, o oldu. Bir daha hic aramadim, kendime de "onu kalbime gomdum" dedim, bir daha asla onu dusunmedim, aklimdan uzak tuttum. Bir kalemde sildim attim. Boylece acisi da olmadi. Bir kac yil icinde baskasina asik oldum, evlendim. Yillar sonra birgun ona olan duygularimi aklima getirdim, hala sevgim kalmis midir diye.. Cevap sasirtici ama evet idi. Aninda geri gomdum. Simdi yillar sonra artik hic umurumda degil, ne sevgi kalmis, ne ask.. Aklima gelip eski dostlari merak ettigimde onun da sosyal medyadan simdiki hayatina bakiyor ve iyi ki de baskasinla evlenmis diyorum.

Back
X