- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iphone. Onunki Samsungtu . Onun zaten fotosu durumu son görülmesi herkese açıktı . Engelimi kaldırmış ama numaramı sildi sitemi kalktı bilemedimtelefonunuz samsung mu?
benimki hem engelimi kaldırmış hem de numaramı silmiş
acaba numaramı sildi de engel kendiliğinden mi kalktı?
telefonunuz samsung mu?
benimki hem engelimi kaldırmış hem de numaramı silmiş
acaba numaramı sildi de engel kendiliğinden mi kalktı?
yok numarayı silince engel kalktı diyen hanımefendiye sordum :) çünkü benim eski sevgilinin telefonu samsung da, eğer öyle bir şey varsa numaramı silince istemeden engelimi kaldırmış olabilir yani. onu merak ettimIphone. Onunki Samsungtu . Onun zaten fotosu durumu son görülmesi herkese açıktı . Engelimi kaldırmış ama numaramı sildi sitemi kalktı bilemedim
Başkası olsa ben de aynısını söylerim ama her güne insan onu düşünerek başlar mı? Her gece onu düşünerek uyur mu?? Tam olarak başlayamamıştık ve bu bitiş de günün birinde bu sorun çözülürse acısını çıkarırım senden diyerek gitti. İçime sinek bir beydi çok kişi oldu benimle olmak isteyen hatta bazen ben de unuturum diye istedim ama olmadı... kimseyi kabul etmedim. Keşke hayır diyemeyeceğim biri çıksa karşıma9 ay birini takip etmekten bikmiyor musunuz? Insanlar 9 ayda yeni bir can dunyaya getiriyor siz ise oldugunuz yerde sayikliyorsunuz. Bence kendinize yeni bir hayat kurun derim.
Bunu onun hatırladığına sen kendin inanabiliyor musun? Sana bir sır vericem, adım gibi eminim ipinde bile değil,bunu hatırlıyor olması (hala sevgili olsaydınız bile) im-kan-sız ! Valla ben kendim bile böyle bir detayı hiç bir ilişkimde hatırlamadım. Yani siz her Allah'ın günü ve gecesi kendi kendinize onu unutmamak için işkence yapıyorsunuz, etmeyin.Çok komik olur elbette
Muhtemelen engellenenler sayfasını temizlemek istemiştir
Dün bana beni ilk kez sevdiğini söyleyeli 1yıl oldu acaba onu mu hatırladı da açtı vicdanı sızladı dedim ama sanmam... o kadar gaddar biri bınu yapmaz.
Daha kötüsü var ben her gece ilerde onu buna nasıl pişman ederim diye düşünüyorum :/ başka da dertlerim var ama bu yüzden bisürü kilo aldım sürekli yiyorum. Günün birinde çok güzel bir kadın olup belki biraz değişip karşısına çıkmak filan. Ne zaman sileceğim bu aşağılık adamıBunu onun hatırladığına sen kendin inanabiliyor musun? Sana bir sır vericem, adım gibi eminim ipinde bile değil,bunu hatırlıyor olması (hala sevgili olsaydınız bile) im-kan-sız ! Valla ben kendim bile böyle bir detayı hiç bir ilişkimde hatırlamadım. Yani siz her Allah'ın günü ve gecesi kendi kendinize onu unutmamak için işkence yapıyorsunuz, etmeyin.
Bacim sakin hic birsey yapma bak banada yapma diyorlardi dinlemiyordum kopekler kadar pismanim neden yapma denildigini simdi anliyorum gurur .. o bisey yazana kadar yazma gururlu ol9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
Himm not defteri..Bende benim kocayı günlük olarak kullanıyorum. içimdekileri ona döküyorum. oda beni gecelik olarak kullanıp içindekileri bana döküyor
Aman neyse biraz şey oldu bu yorum.tuhaf..
![]()