Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Bizim ailede kadının erkekten büyük olması aile geleneği.
Annem babamdan, gelin kardeşimden 3 yaş büyük.
Hatta gelin benden bile 6 ay büyük. Evlendi evleneli abla demiyor eşşeğin sıpası. Karısı isimle hitap edince

Her seyden once sonucta 30lu yaslarinda bir adamdan bahsediyorsunuz. Bu yasta bir adamin istedigi zaman ucaga atlayip baska bir sehre gelip gunu birlikte olsa 'ciddi' bir seyler dusundugu insanla vakit gecirebilecek konumda olmasi gerekirdi. Sonucta ogrenci degil, ailesine bagimli olacak izin alacak yasta degil.. Ee bir haftasonu ayirmak cok zor olmasa gerek. Ben de yazisip zaman gecirecek birini aradigini dusunuyorum. Ve sizin istememenize ragmen tekrar konuyu cinsellige getirip sansini deneyecektir. Cok net.

Bu kişinin bekar olduğuna ya da tam olarak size anlattığı kişi olduğuna emin misiniz ? Hayat tecrübeniz benden fazla akıl verir gibi olmak istemem ama canlı olarak hiç görmediğin biriyle evlenmek aileye karşı birlikte durmak vs biraz gerçek dışı geliyor bana. Bana sanki karşı tarafın hayatında yakınlık eksikliği var sanal dünyada bunu doldurmaya çalışıyor gibi geldi.

Siz nasil bu kisiyi cok mantikli buldugum sonucuna vardiniz ki, yani evet konusmalari mantikli fakat ikna olmuyorum ki. Olsam zaten burada sorgulamak, akil almak yerine onunla yazisirdim.

Hadi diyelim bu bir sürec ve basladi ama iciniz rahat olsun lutfen duygusal olarak etki altinda degilim, o guzel konusup, fazla istekli olunca acaba olur mu ki dedim, aslinda hersey onun gelip tanisip bana niyetinin ciddi oldugunu gostermesine bagli boyle sanalda olmaz bu isler ben de farkindayim.

Mesaj attim simdi, ya gel ya da gelecegin zamana kadar (bi kac ay sonra ) evlilik ve cinsellik konusunu kapayalim dedim.

Bence de ciddi olan adam atlar gelir ne o oyle gezmeye gelir gibi aylar sonraya atmak sanki tatil plani.

Bakalim ne yanit verecek.

Hiç yorma kendini olcak hiç bir yanı yok.Seni bi zmaan sonra tav edip kullanmak derdi bekar yani hiç evlenmemis bu cocuk bariz belliki isteyecek kafani yorduguna yiprandigina degmez ama içinde kalmasın istiyorsan bir konuş görüş cinsellik konusunu da kesin net belirt tamm ise devam yok yamuk yumuk olyosa yol wer.

Ay ya yuksek sesle guldum. Bakalim ne çikacak.

Ama fena sıkıştırdım.

Yani ucak fobisi olamaz daha yeni ucakla bi yerden döndü ha ya da otobus o durumda.

Hasta kendisi bak bunu bahane edebilir, soguk alginligi ama o da gececek bi gun elbet.

Ben de gelecegini hic sanmiyorum ki ha para bahanesi olabilir ama calisiyor sonucta elbet maas alacak bi de evlenecek adamin parasi da olmali yani.

Nasil bir bahane uretecek acaba merakla bekliyorum umarim yaraticidir :))

hiç inanmayın öyle tiplere..
sizi kullanmak istiyor besbelli..
hiç görmediği bir için ailesini yıkacakmış bilmem ne...
anında satar öyle tipler.
bence direkt tüm iletişimi kesip daha gerçekçi adaylarla ilgilenin, bundan bi cacık olmaz maalesef

Cevabini yazin buraya da :)

E elsa83

Kızlar mesaj attım hani biraz once, ya gel ya da gelene kadar evlilik ve cinsellik konusmadan normal iletisim kuralim diye.

Yanit geldi, gercekten ailevi ve iş olarak uygun degilmiş. Bi yakinini kaybetti onun taziyesi varken ayip olur, bi de yeni izin aldim cenazeye gittim zaten iştekileri fazla yalniz birakmayayim dedi.

Ben de iş hafta sonu yok, taziye de hadi bu hafta tamam ama o zaman haftaya gelirim de niye aylar sonrasina atiyorsun dedim.

Bana bi sürü yazmaya basladi, o beni aylardir bekliyormus, insan gormeden de etkilenebilirmis falan filan

Ben araya girdim, edebiyat yapma net ol gelmeyecek misin, gelmek istemiyor musun yazdim

Baktim yanit yok dusunuyor , tamam o zaman konusalim yazarak zor oluyor dedim

Birazdan arayacak, ben insanlara son ana kadar aciklama firsati verilmesinden yanayim. Tamam yan ciziyor onu zaten anladim ama bi konussun bakim ne diycek ilerde konusma firsati vermemistim demiyeyim.

Yani biraz daha sacmalasin ki iyice soguyayim.:)

Yazarim yine ....

Bence adam evli , eşi de dünyadan haberi olmayan erken yaşta evlendirilmiş çocuklarla ilgilenen kocasına muhtaç olduğu için ve toplum baskısından boşanamayan bir kadıncağız.Kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum.

Bu tiplerin ağzı iyi laf yapar , dikkatli olun.İletişimi kesin bence en temizi bu.Hayır gelmez.30 küsür yaşında adam bir kere bile görmeden evlilik muhabbeti yapıyor neden biliyor musunuz? Sizin konuşmalarınıza göre ağız yapıyor size.Siz cinsellik konuşmak istemeyince sizin damarınızı bulup ona göre konuşuyor sizinle.Ah kadınlar olarak şu duygusallığımız ve sevgi düşkünlüğümüz... En akıllı kadın bile söz konusu aşk sevgi oldu mu saflaşıyor.

Evet gelmemek icin bahaneleri siralamis resmen:) konusun istiyorsaniz tabi, ileride hic pismanlik kalmaz icinizde, aklinizda acaba kalmaz en azindan.

Ailevî sorunlar , iş sorunları ve yakın taziyesi öyle mi? Adam bahane ve yalanlardan ortaya karışık yapmış ablacım sana , tabii yersen.Oyuna gelme bu adamdan bi' cacık olmaz.

Adam tam avci/toplayici. Yazdiklarinizi kendiniz tarafsız bir şekilde okuyun. Demek yüz yüze bile görüşmediği sizin için aile falan ne varsa yikacakmis engelleri. Buna kadir inanır bile inanmaz.

arkadasa katılıyorum doguya atandım ve 2 senedır burdayım. b urdakı erkekleri de cozdum. bıraz açlar bence. yanı amacları evlenmek olmuyor genelinin. olsa bıle aıle cok onemlı doguda.

Yaşı çok küçük geldi bana, 25 yaşında biri sizin için çok ufak değil mi ya.. Gerçi bilemedim gönül bu..
Onu da geçtim bence bu işin altından başka birşey çıkacak..

15 yaş çok fazla ne kafa yapiniz uyusur ne kulturleriniz bence çok zor sizde bilirsinizki evlwndikten sonra erkekler o verdigi sözleri tutmuyorlar hep böyle olmaz eminim. Cinsellige gelince bnce evlenmek isteyen adam bunu telefonda konuşmaz diye düşünüyorum vede çok sacma ya

Ya kusura bakmayın ama 40 yasında koskocaman kadın 25 yasında bır bebeyı ne yapacak, olur mu sızce allahınızı seversenız?

Muhtemelen daha once yasayamadıgınız içinizde hayallerinizde kalan gençlik askını yasamak istiyorsunuz. Ortada ciddi bi durum olmadıgı gibi alenen bir macera yasıyorsunuz. Şu yasta hele ki ikinci evliliği düşünürken tekrar neden yanlıs yapmayı seciyorsunuz ki. Neresinden bakarsan bak olmayacak bir ilişki, kendinizi bile bile ateşe atmayın.
Tek istediğiniz sevmek sevilmek. Bu duyguları sanaldan değil yüzyüze gözgöze bakarak yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…