Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Yıl 2019 hani görüntülü konuşma bile yapmamışsınız. Başkasının fotoğrafı olmadığı ne malum? Belki evli belki bekar belki katil belki afedersiniz kadın tüccarı. Yoksa 25 yaşında adam 40 yaşında kadınla sadece fotoğraflardan yola çıkarak evlilik düşünecek. Hiç mantıklı değil . Bu arada internetten tanıştım ve ikinci görüşte nikah yaptım hani internetten görüşmeye karşı değilim ama her şey tık tık yerine oturmalı.

40 küsür yaşta bir masala inanmak bana garip geliyor açıkçası..Büyuk bir boşluk yalnızlık sevgisizlik mi var icinizde acaba ..

Yasla sehirle alakali olmazda yazdiklarinizdan cikardigim daha tanismadigi bir kadin icin ailemi karsima aliriz cocuk olursa olur burada yasar misin diyen biri cok iyi niyetli degildir.esimde benden kucuk bende bosanmis biriydim bunlar normal seyler zaten ama sizin karsinizda ki tekin degil sanirim

Ben de sevgilimle internetten tanıştım, daha görüşmediğimiz halde gece gündüz konuşmaya başlayınca konu cinselliğe kaydı. Bu, normal bi şeydi. Ama, o tanışmak için ısrar ediyordu. Kendisi de benden küçük.

Bence, bu kadar vaat veriyorsa; tanışmak için söyleyin gelsin bi yüz yüze konuşun. siz 40 civarı yaşındaymışsınız o da 30u geçmişse belki olabilir. ne 40lık kadınlar görüyorum, 20likleri 30lukları cebinden çıkarır...

Olumlu örnek olduğu kadar olumsuz örnek de var. Ben de en başta ilişkimi sorsaydım bana da, olumsuz yazarlardı. Ama aksine, her şey çok iyi. Her ilişkinin, insanın dinamiği farklıdır.

Çocuğun anne problemi olabilir annesiyle iletişimi kötü, sevilmemiş ilgi görmemiş olabilir ya da annesi vefat etmiş olabilir . 15yaş ciddi bir yaş farkı. 25 yaş ve 40 yaş olarak düşümdüğümüzde birbirinizi yakalamanız çok zor. Bir erkeğin özellikle o yaşlarda oturmamış bir kişiliği olabilir .işiniz zor Allah yardımcınız olsun..

Böyle imalarda bulunması bile ciddi olmadığını gösteriyor.
Ciddi bile olsa yaş farkı çok, ailesi sorun olur, doğudaki kültür çok farklı ve uyum zorluğu yaşarsınız.
Onun internette takıldığı bir sürü kadın vardır bence belki de evli bile olabilir. Neler okuyoruz bu konularda.
Boşlukta olan sizsiniz ve yalnızlıktan güzel sözlere inanmak istiyorsunuz.
Her erkek böyledir diye bir şey yok. Kendinize uygun insanlar da çıkacaktır karşınıza.

Tutunacak bir dal yok hikayenizde
Yani ne bileyim 20 li yaşlarda olan ben bile altı boş hayaller olduğunu anlayabiliyorum
Adam sizi görmemiş ki daha ne evlenmesi ne aileye kabul ettirmesi
Nasıl böylesine güvenilir
Sizin de boş anınıza geldi sanırım ciddiye alınacak gibi değil ha yaş farkını hiç söylemiyorum bile 6-7 yaş olsa anlayacağım ama 15 yaş uçurum

Aradaki yaş farkı çok fazla sanırım 15di zaten erkekler geç olgunlasiyo çocuk gibiler ve sizde aklı başında birisiniz sanalda herkes 4 4luk gibi zaten heleki daha görüşme bile yok bana biraz can sıkıntısından zaman geçirmek gibi geldi

Karşı komşumuzun bi tanıdığı karısının çocuğu olmuyor diye 20 sene sonra kuma arıyordu kendine. Karısı gitti kumayı istemeye üstelik. Yani hem doğu kökenli hemde ‘ hiç görmeden çok sevdim seni , çocuk hayatımızda olmasa da olur’ diyorsa külliyen yalandır . O istemese ailesi ister. Ya Önceden çocuğu vardır eşinin üzerine sizi getirecektir, ya nikahsız sizi alıp üzerinize başkasını alabilir. Yada hiç almayıp dalga geçip ortada bırakabilir . Başka seçenekleri sunmayı isterdim de mantık dışı malesef.

Kadınlar için mümkündür ama erkekler için mümkün degil. Adamlar evliyken başkalarıyla konuşmaktan haz alıyor. Kaldı ki evli degil se şayet, aynı anda birçok kişiyle konuşuyordur zaten. Siz konuşmazsanız konuşan birini bulacaktır bundan haberiniz de olmaz. Bence pek güvenmeyin. Sohbeti ilerletmek, ona güvenmeniz adına evlilik konularını açıyor.
Bana kalırsa asla güvenmeyin. Yakınınızda olan biri olsun ki kimdir nedir ögrenebilesiniz.

Yakın bir tanıdığım 44 45 yaşında idi ve siberalem midir nedir öyle bir yerden birçok kişiyle kamerada görüşüp aylar sonra buluşuyordu. Tabiki karşı taraf begenmiyordu, kiminin de amacı farklıydı, kimi polisti evliydi ve geçici görevle geldigi yerde birşeyler yaşamak istiyordu. Bunu bana anlattıgında ilişkimi bitirdim o yakınımla.kendini kullandırtmasına da çok kızmıştım ayrıca. Arasında evlisi, tehdit edip para isteyeni var. Sakın sakın.

Son düzenleme:
arkadaşım bu işte bir bit yeniği var gibi.
günümüzde insanlar aylarca flört ediyor da (yüzyüze) başına neler neler geliyor.
siz hiç görüşmediğiniz birine bu kadar yarınlara dair umut bağlıyorsunuz.
pes doğrusu.
tamam yaşı büyük bayanlarla evlenen yada birliktelik yaşayan insanlar var kabul,mutluda olabilirler o da kabul ama böyle uzaktaki biriyle bu iş yaş.

Gündüz kuşağı programları böyle hikayelerle dolu..
İnternette tanıştıkları genç erkekler tarafından dolandırılan, borçlandırılan, şantaj yapılan kadınlar..
Erkek profilleri de hep kamuda çalışanlardan..
Sözde çoğu polis ve asker..
Yaşı geçkin kadınlar ve yalnız yaşayanlar seçiliyor özellikle..
Çünkü anne baba vefat etmiş kardeşler evlenmiş kendi hayatında oluyor ve kadın yalnız oluyor ... arayanı soranı sahip çıkanı olmaz kafasıyla..
Yanlış anlamayın lütfen yaşı geçkin dememi. Net ifade edebilmek için söyledim ki bende 46 yaşındayım :))
Çok çok dikkat edin..

off ablam yaa yasini solemesen iyiydi : )

konu sahibi cok bos vaktim oldugundan eski konularina baktim..son konularin hep internet uzerinden tanismakla ilgili. ben sana sunu soyleyim..bu cocukla bitir herseyi...oluru yok cunku..ha desenki yasarim takilirim kafama gore ok derim,. bak dalgana, ama oyle biri degilsin anladigim ve senin soyledigin.ama 40 yasini asmis bir kadini alacak evinin kadini yapacak..coluktan cocuktan bahsedilmis vs. dere gorulmeden paca sivanmis gozukuyor. yuz yuze bile gorusmemissinuiz herifin senden cinsel istekleri var. sende istersin ok ama senin boyle bir istegin yok.
biriyle taniscaksan illa gene tanis bunda sorun yok hadi netten olsun...ama dengin biriyle olsa daha iyi olmaz mi?

Amannn nolcak kızzz.. görsen hala daşşş gibiyim yaş konusunu hiç şeyyapmam ben..
15 yaş fark çok ama.. 4 olsa neyse
Saygida kusur ettysem affola ablam bazen snlasamadigimizimiz oluyor ya ondan dedim yoksa dasss gibi olduguna inaniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…