Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Yanlış baktınız sanırım internetten tanışmakla ilgili hiç konum yok. Fazla konu acan biri değilim.

Hayatınızda sizden yaşça küçük erkek olması mantıklı değil zaten.
Siz görmüş geçirmiş aklı kemale ermiş bir kadınsınız.
Bence kendinize saygısızlık olur bu.

Sonrasında ise, bilgisayar ortamında yaşanan ilişkilere ben sıcak bakmıyorum.
Bu başlı başına bir problem bence.
Sizin gibi aklı başında bir kadının da böyle birşeye yeltenmemesidir doğru olan.
Bence ilişkiyi bitirmenizde fayda var.

Diğeri ise, çok farklı kültürlerdesiniz.
Siz onun kültürünü bilmiyorsunuz, o sizin kapasitenizi bilmiyor.
Farklı dili konuşan iki yabancı gibisiniz bana göre.
İnternet + bilgisayar ortamında insanlar farklıdır, gerçekte farklıdır.
O yüzden bence hiç olur bir yanı yok.
En doğrusu, bu sayfayı noktalamak.

aslında kendiniz de cevap vermişsiniz kendinize. internetten mi tanıştınız bilmiyorum ama adam muhtemelen evlidir (doğu kültüründe 30dan sonra pek bekar insan duymadım) geceleri sizinle mesajlaştığı/aradığı/görüştüğü için belki siz evli olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. çok dikkatli olmakta fayda var. artık sanal ortam tanışmaları çok tehlikeli. burada birçok konu var sabah akşam benimle ilgilenip konuşuyordu evli çıktı diye. ayrıca o tek tük fotoğraf bile kendisine ait olmayabilir.

Soyunu bilmiyorsun. Sadece resimde gördüğün biri. Sana yalan söylediği konular olabilir. Yaş konusunda bile sana yalan söylemiş olabilir. Cinsellikten de konu açmış sen sert yapınca geri çekilmiş ama sonuçta konu oraya gelmiş. Doğuda yaşıyor diyorsun . Açıkçası siz sanal alemden görüşmeye devam ettiğiniz sürece bu iş nasıl ciddiye binecek bilemedim. Yani siz bence ne istediğinize bir karar verin sonra her şey rayına oturur zaten. Onu konuşmayalm bunu konuşmayalım olayına girerseniz bu iş uzayıp gider bence .

Dertsiz başınıza dert açmayın!

Bir iki fotoğraf varmış, o fotoğrafların ona ait olduğu bile belli değil.

Ses tonunu, konuşma şeklini duydunuz mu o bile şüpheli.

Vaktinize yazık, amacı belli insanların ağzı hep güzel laf yapar zaten çünkü en büyük kozu odur. Amacı belli bu insanın iletişimi sürdürmeyin bence.

SON DURUM:

Kızlar selam,

Dün gece aradı, üç saat falan konuştuk sanırım, sabaha kadar konuşalım dedi ama uyuyakaldı :)

Ben bisey hissetmedim. Konuşma sert başladı ama sonra sohbete döndü. Huzur veren biri, saygılı biri, ama düşününce konustuklarımız benim zaten bildiğim, daha önce defalarca konuştuğum konular. Yani beni heyecanlandıran, yeni biseyler katacak, farklı bir bakış kazandıracak, eğlenceli, birlikte kahkahalarla güleceğim biri değil maalesef.

Ben anlattıklarına inandım, ama etkilenmediğim için bunun da bi önemi yok aslında.

Önce dedim ki; gelmemek için bana sunduğun bahanelerin hiç biri inandırıci degil, ama madem teee 3 ay sonra gelirim diyorsun kendince gecerli nedenlerin vardir ve bunu da bana soylemiyorsun ben ısrar etmeyecegim ama gelecegin gune kadar biz sevgili degiliz, normal iletisimi surdurebiliriz, arada haberlesiriz ama asla evlilik ve cinsellik konusmayiz bunu kabul ediyor musun dedim.

Tabii ki seni hic bir konuyu konusmak icin zorlamam, ama olaki fark etmeden o konulara kayarsam beni uyar dedi.

Sonra da yemin ederek para olmadigi icin gelemedigini , kredi cektigini, 3 ay sonra bitecegini onun icin gelisini o zamana ayarladigini söyledi.

Göruntulu konusalim ne zaman istersen ara kamerayi acalim dedi. Bana bi, iki foto gonderdi, hasta haliyle, cekip attı. Ama göruntusu kucuk ya yani ben onun yaninda kendimi rahat hissedemem, ufak duruyor, aslinda boylu poslu falan diycem ama zayif.

Aile konusunda; bana karismazlar, hep soyledikleri, seni seven ve senin sevdigin biri olsun biz kabul ederiz dediler ve diger kardeslerime de boyle davrandilar dedi.

Üç cocuk istedigini soyledi orada cok güldüm. Hah dedim beni bulman bu istegine tam uydu. Sen istiyor musun onemli olan bu dedi, yani tıp ilerledi falan. Ayol ben istedim diyelim hadi bi tane de oldu ama bu yastan sonra üç cocuk dogurup, büyuten hic duymadim.

Bana kendi halinde biri gibi geldi. Surekli beni ne kadar cok kaybetmekten korktugundan bahsediyor, seni beklerim diyor. Bu kadar etkilenmesinin nedeni sanırim benim goruntumun gormeye alisik olduklarindan farkli
olması ve bi de kibar olmam olabilir.

Dedi ki; biliyorum burasi senin yasaman icin farkli bir yer. Ama sanildigi kadar yobaz degiliz biz. Evet cok icine kapali yasayanlar var ama burasi da kocaman bir il. Ben kürtüm ve bana karsi önyargilardan biktim, genellemelere karsi asiri tepkiliyim dedi.

Benim insanlar konusunda hic bir ayrim yapmadigimi, kürt olmasinin benim icin en ufak bir olumsuzluk ifade etmedigini anlattim. O daha once benim yasadigim yeri hic gormemis. Ama cografyalarimiz cok farkli. Benim onun yasadigi yerde mutlu olmam icin birbirimize cok asik olmamiz lazim ama bunun icin ortada benim acimdam hic bir belirti yok, o da zaten bunun farkinda oldugu icin surekli seni kaybetmekten cok korkuyorum deyip duruyor.

Cinsellik konusu da bi acmaz, hatta bu benim herzamanki sıkıntım. Yani o evlenmeden yatak iliskisi yasamak ve cinsel uyum var mi bunu bilmek isteyenlerden bense evlenmeden birlikte olmam diyenlerdenim.

Zaten bunca zamandir yalniz olmam biraz da buna bagli sanırım, erkekler yatak olmadan bir iliski dusunmuyor bense benim kafamda birini istiyorum.

Tabii konu yine hafif hafif cinsellige kaydi, cinsellik derken sanalda s.evismek degil ki o durum bana cok komik gelen bisey, :) hani vücudun nasil falan sorulari. Ben de kendimden sogutmak icin valla yasli kadin bedeni ne olacak ki dedim, bu yasta haliyle sarkiyorsun, insan burusup, kirisiyor. Hahahahaha bi ara ses kesildi.

Önemli olan sensin, ben oyle seylere takilmam, begenirim seni asil sen beni begenir misin ben ondan korkuyorum dedi. Ben orada kahkayi patlattim, eminim dedim öyledir, her erkek gibi sen de fiziğe degil zekaya onem veriyorsundur ama guzel kadin goruncede bakmadan duramiyorsundur.

Bak dedim konu illa cinsellige geliyor. Valla haklisin ben de anlamadim nasil konu buraya kaydi dedi.

Anlatmaya devam ettim, bak canim dedim birbirini hic görmeden sanki kari koca gibi konusmak hic inandirici degil. Belki buyuk bir bosluktasin ve boyle yazisarak oyalanmak iyi geliyor ama ben bir kadin olarak hic tanimadigim bir erkege duygu biriktirmek istemiyorum. Gelirsin, begenirsek birbirimizi beni ailenin karşisina cikarirsin ve evlilik sureci boyle baslar. Benim laflara kanmami bekleme, aynasi istir kisinin lafa bakilmaz, senin vaadlerine degil yaptiklarina bakarim ben dedim.

Hak verdi. Lutfen sabret aynen süreç senin istediğin gibi isleyecek dedi. Eger dediklerini yapacak birisi ise de beni o zamana kadar hic bisey icin zorlamiyor zaten.

Ha bundan sonra ne olur derseniz, ben etkilenmedim kızlar o da muhtemelen biraz daha mantikli dusunmeye baslamistir. Yani benimle yatmadan evlilik fikri kafasinda soru isaretleri olusturmustur, acaba vucudunu begenmezsem diye hevesi kacmistir, hani olursa hani diyorum 3 cocuk bakamayacagimi anlamistir, burdan oraya gitsem de bunun istemeyecegim bisey oldugunu biliyor, yaniiii bence zamanla unutulur gider, onun icin de benim icin de...

Tesekkur ederim okudugunuz icin...Ve tabii yorumlarınız icin :)

Son düzenleme:
Bence burada yazılan şeyleri kulak arkasi ediyorsunuz,kafanizda bi hikaye bi adam yaratmissiniz ve ona inanıyorsunuz benim fikrim bu konuyla ilgili bi şey yaşayıp ders almadıkça inanmayacaksınız.
Arkadasim burada yazilanlari zaten basta soyleyen benim. Yani hic mi okumadin o kadar yazistik kafamda şupheler var diye basta yazan, bu nedenle konu acan kisi benim. Senin ettigin lafa bak ben soylenenleri kulak arkasi etmisim, kafamda hayal adam yaratmisim ne alaka ya, herkese uyarilari icin tesekkur ettim, hak verdim, ayrica kaptirsam kendimi hayallere adamla sanal sevgili olurum di mi?

ben doğuluyum ve biraz insanlarimi taniyorsam asla onaylamazlar.
1 yas farkindan dolayi
2 evlenip bosanmis oldugunuzdan dolayi
bunu oda biliyor ve salliyor gibime geldi
bence takilcak kimsesi yok.

Himm
.
3 saat konustunuz arada kahkahalar patlatildi senun vucudunu sordu sen onunkini falan 3 cocuk istedi sen kahkahayi patlatyin yine..
Ama hic etkilenmedin oyle mi?

Valla bu adam isini bayagi iyi yapiyor

Sen de kabul etmesen de etkilenmissin kendinden 15 yas kucuk adamdan

Neyse

Kendi dusem aglamaz

Kendini kandirmaya devam et

30 yasinda bekar bir adam ,45 yasinda bosanmis bir kadinla ustelik sadece sanalda gordugu kadinla evlilik falan dusunmezkabul et artik. Cevresinde tas gibi citir kizlar varken seni beni napsin canim ya? Anlasana..

Ama senin gibi iyi niyetli diyeyim hadi kadinlar da ay bana asik diye kendileriini kandirirlar.

Dunden beri sayfalarca yazildi sana.

Isine gelmeyen yorumlara cevap yazmadin zaten hic.

Icten ice kardesin yasindaki adama inanmak icin bahaneler ariyorsun

Sen bilirsin canim.
Adamin niyeti sadece sanal seks .
Ne yanina gelir ne elini tutar
Evli bence zaten

Anlıyorum ama herşeye rağmen iyimser bi yaklaşımın var gibi geldi .kafandaki hayal dünyası dediğim evlilik tanisma vs soylemlere bi şekilde inanmissin ki buraya fikir almak için konu açmışsın. Konuyu da gayet iyi okudum ayrıca .Allah aşkına sanal sevgili degilsen adamla aylardır ne konuşuyorsun yada neden gelecek planı yapıyorsun?sonrada konuyu yanlış okumakla sucluyorsun .sabaha kadar konuştuk demissin sanal sevgili değiliz diyorsun pekihaklısın ne diyelim

Ben yazdım konuyu yanlış okudun diyerek azarlandim

Canim biz yanlis falan okumadik
Konu sahibi resmen inanmis 15 yas kucuk adamin ona asik olup evlenebilecegine

Saatlerce konusuluyor ama sevgili degiliz diyor
Adam vucudunu soruyor 3 cocuk isterim diyor ..gulusmeler oliyor ama ortada iliski yokmus

Konu sahibi bizden onay almaya geldi bunun icin konu acti

Tepkiler gelince de sevgili degiliz ki moduna girdi.

Sonra da TV lerde izloyoruz nasil inanir bu kadinlar boyle erkeklere diyoruz?

Baskama konu sahibi resmen inanmis olabiliecegine?

Kesinlikle haklısın onaylamaya gelmiş ve baya kaptırmış kendini.gonul ferman dinlemezmiş bisey diyemem ama oluru olmayan bi iş ve işin ucunda kaldırılma ihtimali var ina istinaden yazdım yoksa benlik bişey yok :)

peki siz bu çocukta ne buluyorsunuz tam olarak? yani konumaya devam etme motivasyonunuz nereden geliyor?
bir de en başta sizi tanımıyor ki neden evlenmek istesin insan tanımadığı biriyle.

peki siz bu çocukta ne buluyorsunuz tam olarak? yani konumaya devam etme motivasyonunuz nereden geliyor?
bir de en başta sizi tanımıyor ki neden evlenmek istesin insan tanımadığı biriyle.
Aynen.
Adam sadece sanalda gordugu kendinden 15 yas buyuk bir kadinla neden bu kadar israrla evlenmek istesin?

Oyle bir niyeti yok zaten adamin da..
Neysee

Okudunuzu anlamamis bi de yazdikca yazmissiniz. Yazik bosa zaman kaybi.

Kahkalar patlatilmadi hatta birlikte kahkaha atacagim biri degil maalesef yazdim.

Sanal seks konusulmadi, ben onun bedenini sormadim, ve onun bana kac beden oldugumu sormasi, boyumu, kilomu sormasi gayet normal.

Buradaki neredeyse her yoruma yanit vermeye calisiyorum.

Ayrica neden genc bir erkegin buyuk bir kadina ilgi duymasi sizi bu kadar rahatsiz ediyor ben taş gibi olamaz miyim, nedir acaba rahatsizliginiz ?

Bos konusmayin. Once okuyun, anlayin sonra yazin, benim vaktimi de harcamayin.

Iliski baslatmadim diyorum, sizse sanki adamin ustune atlamisim gibi yazmissiniz, gerek yok bu konuyla ilgisiz yorumlara gidin baska yerde cemkirin.

Aynı şehirde olsalar tanıyor olsalar imkansız değil de . Bir tanıdığım aynı işyerinde aşık olup evlendi tıp bebekle de ikizleri var şu anda . 14 yaş farkı vardi aralarında erkeğin ailesi fazla kabul etmedi mesafeli ilşkileri var kadının memleketinde yaşıyorlar ama şöyle bi fark var onlar aynı yerde calisyorlardi. Sizin durumda uzaklık vs vs zor görünüyor

Ilk defa dun gece uzun konustuk ve ben etkilenmedigim icin zaten iliski baslatmadim. Bunu da son durum olarak yazdim. Yani benim icin konu kapandi.

Yahu ne aylarca konusmasi madem okudunuz o zaman neyi anlamadiniz?

Bi kac aydir bana arada yaziyordu, ben gecistiriyordum bazen yanit vermiyordum yazdim.

Bi kez telde konusmustuk duzgun konusan, kibar bi bey dedim.

Ilk kez dun uzun konustuk ama etkilenmedim ve benim icin bitti bi iliski baslatmadim dedim.

Evet adam israrla evlenmek istedigini soyluyor ama birlikte evlilik planı falan yapmadik.

Sizin kafanizdakilerle benim anlattiklarimin ne ilgisi var simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…