Sacmalamayin.Canim biz yanlis falan okumadik
Konu sahibi resmen inanmis 15 yas kucuk adamin ona asik olup evlenebilecegine
Saatlerce konusuluyor ama sevgili degiliz diyor
Adam vucudunu soruyor 3 cocuk isterim diyor ..gulusmeler oliyor ama ortada iliski yokmus
Konu sahibi bizden onay almaya geldi bunun icin konu acti
Tepkiler gelince de sevgili degiliz ki moduna girdi.
Sonra da TV lerde izloyoruz nasil inanir bu kadinlar boyle erkeklere diyoruz?
Baskama konu sahibi resmen inanmis olabiliecegine?
Tamam ben uyduruyorum konuyu açtığınız yazıyı okuyun. Ok aylarca konuşmamış olabilirsiniz fakat bi konuşma yapılmış ve siz biseyler motive olmuşsunuz konu açmışsınız dün yaptığınız konuşmada neden 3 ay sonra geleceğini öğrenmişsiniz buna sanal ilişki deniyor ve bi şekilde kapılıyorsunuz anlatmaya çalıştığım bu.benden yaşca buyuksunuz elbet bir bildiğiniz vardır umarım iki tarafta iyi niyetlidir.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun demekten başka yapacak bisey yok direk ataga geciyorsunuzYahu ne aylarca konusmasi madem okudunuz o zaman neyi anlamadiniz?
Bi kac aydir bana arada yaziyordu, ben gecistiriyordum bazen yanit vermiyordum yazdim.
Bi kez telde konusmustuk duzgun konusan, kibar bi bey dedim.
Ilk kez dun uzun konustuk ama etkilenmedim ve benim icin bitti bi iliski baslatmadim dedim.
Evet adam israrla evlenmek istedigini soyluyor ama birlikte evlilik planı falan yapmadik.
Sizin kafanizdakilerle benim anlattiklarimin ne ilgisi var simdi?
Okudunuzu anlamamis bi de yazdikca yazmissiniz. Yazik bosa zaman kaybi.
Kahkalar patlatilmadi hatta birlikte kahkaha atacagim biri degil maalesef yazdim.
Sanal seks konusulmadi, ben onun bedenini sormadim, ve onun bana kac beden oldugumu sormasi, boyumu, kilomu sormasi gayet normal.
Buradaki neredeyse her yoruma yanit vermeye calisiyorum.
Ayrica neden genc bir erkegin buyuk bir kadina ilgi duymasi sizi bu kadar rahatsiz ediyor ben taş gibi olamaz miyim, nedir acaba rahatsizliginiz ?
Bos konusmayin. Once okuyun, anlayin sonra yazin, benim vaktimi de harcamayin.
Iliski baslatmadim diyorum, sizse sanki adamin ustune atlamisim gibi yazmissiniz, gerek yok bu konuyla ilgisiz yorumlara gidin baska yerde cemkirin.
Şu yazdiklariniz bile pek çok şeyin cevabı gibi insanlar bi şekilde uyarınca direk atağa kalkıyorsunuz bi de kıskanç damgası vuruyorsunuzSacmalamayin.
Bu yasta iliski yasamak icin burdan onay mi alacagim?
Burdaki tepkilerden korkup yasamak istegim iliskiden vazmigececegim?
Siz genc bir erkegin beni begenmesini ve evlenmek istemesini kabul edemiyorsunuz.
Bunun pek cok ornekleri var.
Bir erkegin bir kadina asik olmasi, onun icin zorluklari asmasi sizin anlayamayacaginiz seyler.
Bu kadar tepkiselliginiz ondan.
Tabii ki benimle evlilik dusundugunu soyleyen biri benim boyumu, kilomu merak edecek, tabii ki cocuk ister miyiz konusulacak buralarda bi tuhaflik yok.
Tabii ki insanlari tanimak icin telefonda konusacagiz, tabii ki gulecegiz, espriler yapacagiz.
Ama bunlari anlamak size gore zor, bir erkegin ilgi gostermesi, gulusmek, saatlerce konusmak size ne kadar uzak seyler di mi.
Ha ama bu durumda fazla engel vardi ve ben etkilenmedim, karsimdaki kisi de bana guven verecek ortami olusturmadi ve bir iliski baslamadi.
Konu kapandi ama siz konu kapanmasin sirf bana daha cok yuklenip kendinizi tatmin edin diye yazmaya devam ediyorsunuz.
Kapilmak yok. Sanalda tanimak icin bi iki kez yazistik, iki kez yazistik diye bu sanal iliski olmuyor. Ataga geciyorum cunku ben kendimi uzun uzun ifade ettim olanlari ayrintili yazdim bana anlattiklarimin disinda yorumlar gelince onunu kesmek zorunda kaliyorum.Tamam ben uyduruyorum konuyu açtığınız yazıyı okuyun. Ok aylarca konuşmamış olabilirsiniz fakat bi konuşma yapılmış ve siz biseyler motive olmuşsunuz konu açmışsınız dün yaptığınız konuşmada neden 3 ay sonra geleceğini öğrenmişsiniz buna sanal ilişki deniyor ve bi şekilde kapılıyorsunuz anlatmaya çalıştığım bu.benden yaşca buyuksunuz elbet bir bildiğiniz vardır umarım iki tarafta iyi niyetlidir.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun demekten başka yapacak bisey yok direk ataga geciyorsunuz
Sacmalamayin.
Bu yasta iliski yasamak icin burdan onay mi alacagim?
Burdaki tepkilerden korkup yasamak istegim iliskiden vazmigececegim?
Siz genc bir erkegin beni begenmesini ve evlenmek istemesini kabul edemiyorsunuz.
Bunun pek cok ornekleri var.
Bir erkegin bir kadina asik olmasi, onun icin zorluklari asmasi sizin anlayamayacaginiz seyler.
Bu kadar tepkiselliginiz ondan.
Tabii ki benimle evlilik dusundugunu soyleyen biri benim boyumu, kilomu merak edecek, tabii ki cocuk ister miyiz konusulacak buralarda bi tuhaflik yok.
Tabii ki insanlari tanimak icin telefonda konusacagiz, tabii ki gulecegiz, espriler yapacagiz.
Ama bunlari anlamak size gore zor, bir erkegin ilgi gostermesi, gulusmek, saatlerce konusmak size ne kadar uzak seyler di mi.
Ha ama bu durumda fazla engel vardi ve ben etkilenmedim, karsimdaki kisi de bana guven verecek ortami olusturmadi ve bir iliski baslamadi.
Konu kapandi ama siz konu kapanmasin sirf bana daha cok yuklenip kendinizi tatmin edin diye yazmaya devam ediyorsunuz.
Yahu 27 sayfa olmus, kac yuz mesaj yazilmis, zaten ben herseyin farkinda olarak konu acmisim, suphelerimi, tereddutlerimi yazmisim, uyarilara tesekkur edip tek tek yanitlamisim, burdan iliski cikmaz ben konuyu kapadim demisim eeeeeŞu yazdiklariniz bile pek çok şeyin cevabı gibi insanlar bi şekilde uyarınca direk atağa kalkıyorsunuz bi de kıskanç damgası vuruyorsunuz
Hiç kimse bi şekilde ilişki içinde olmadığı erkekle evlilik konuşmaz bu konuda kimseyi kandırmaya çalışmayın.ayrica mesele yaş farkı değil yanlış anlamışsınız siz eğer bu beyle iş yerinde yada sosyal ortamda tanışmış olsanız kimse bu denli eleştirmezdi.yada sizin tabirinizle arabesk yapmazdı lütfen objektif düşünün içinde bulunduğunuz durumu bir tartın yada istediğinizi yapın zaman herşeyi gösterecek zatenKapilmak yok. Sanalda tanimak icin bi iki kez yazistik, iki kez yazistik diye bu sanal iliski olmuyor. Ataga geciyorum cunku ben kendimi uzun uzun ifade ettim olanlari ayrintili yazdim bana anlattiklarimin disinda yorumlar gelince onunu kesmek zorunda kaliyorum.
Cunku bazilari bak yasli kadin sanalda adama kapilmis vah vah arabeski yaparaka buradan yurumeye calisiyor buna izin verecek degilim cunku konu bu degil bunlari sizin icin soylemedim.
Peki siz konuyu kapadınız biz uzatıyoruz .sanal seks yapıyorsunuz diyen oldu mu size?Yahu 27 sayfa olmus, kac yuz mesaj yazilmis, zaten ben herseyin farkinda olarak konu acmisim, suphelerimi, tereddutlerimi yazmisim, uyarilara tesekkur edip tek tek yanitlamisim, burdan iliski cikmaz ben konuyu kapadim demisim eeeee
Birileri de cikmis sanki ben adamla aylardir sanalda seks yapip, konusup, oynasiyormusum gibi yalandan bana uyari yapiyor
Bi de kucumseyerek neymis adam citir bulurmus da niye bana baksinmis bu ifadeler cirkin ve evet kiskanclik kokuyor
Iyi niyetli olmayana sabrim yok
Tarziniz cok basit ve itici.Gercekten komiksin
Ya da ciddi duygusal bosluktasin.
Tabii ki benimle evlilik dusunen biri benim kilomu boyumu( vucudumu demistin onceden ) merak edecek diyorsun.
Biz de sana diyoruz ki; seni sadece sanaldan taniyan senden 15 yas kucuk adam senle bu kadar israrla evlilik neden dusunsun ki?
Ac gozunu diyoruz.
Adam senin is arkadasin olsa tamamen farkli yazardim.
Ama sadece sanaldan tanismakla bu kadar ciddi evlilik dusuncesi olamaz bir erkekte.
Ha bu arada..bir erkegin ilgi gostermesi saatlerce konusmak gulusmek size uzak ondan tepki veriyorsun
.demissin yaa
Senin 45 yasinda yasadigin bu seyleri ben 19 yasinsa yasadim.zaaten canim o yuzden bana uzak falan degil yani.
Rahat ol.
Ama benim ki dibimdeydi tanidigim.insandi.
Ay neyse
Gercekten zaman kaybisin
Ben arkadasima gidiyroum kahve icmeye ugrasamicam senle
Sana iyi aldanlamalr
Tamam siz de bi daha yazmayin. Diger yazilanlari okuyun, size ozelikle belirttim di mi bu yazdiklarim sizin icin degil diye. Benim kapadigim konuyu uzatarak niye zaman kaybediyorsunuz konuyu tamamen kapattirayim diye mi?Peki siz konuyu kapadınız biz uzatıyoruz .sanal seks yapıyorsunuz diyen oldu mu size?
Benim cinsellik yasamak istememem icimin kipir kipir olmamasindan degil ki, hayat gorüsumle ilgili. Ancak ben de bir olurunu hissetmedigim icin iliski baslatmadim. Sagolun...Sizin cinselliğe bakış açınızla onunki bir olamaz ki ama. Onun içi hala kıpır kıpır, illa cinsel beklentileri olur kaldı ki altmışlı yetmişli yaşlarda ne erkekler var sosyal medyada çok sık görüyorum, sapıklıkta çığır açmışlar, bu kişi otuzlu yaşlardaymış daha. Ama bana genel olarak hiç güven vermedi, tam bir yalancı bence. Evlilik planları falan bunların hepsini sizi etkilemek için sallıyor büyük olasılık. Erkeklerin en birinci taktiği bu maalesef. Bana hiç oluru yok gibi geldi.
Istediğiniz şeyleri yazmadığınız için suçlu olduk .belki istediklerinizi yazanda çıkar bekleyin biraz.buradaki tepki yaş farkı deil tanıştığınız ortam ve kültür farkı neyse ne yazsam yanlış anlayacaksınız ....Tamam siz de bi daha yazmayin. Diger yazilanlari okuyun, size ozelikle belirttim di mi bu yazdiklarim sizin icin degil diye. Benim kapadigim konuyu uzatarak niye zaman kaybediyorsunuz konuyu tamamen kapattirayim diye mi?
Hee kapildım , gonul dinlemiyor topladim bavulu gitcem ama burdan onay cikmadi ya oturakaldim bi hee deyin de gidip bana nikah bas diyim, ya konu ucuncu sayfa haberi kivamina dusmezse tad alamiyorsunuz di mi, o zamanda kafaniza gore senaryo yazip ona yorum yapiyorsunuz cidden pess ben bitti diyorum , siz bi de bana aciyo falan havalarindasiniz ya, bugun sitede benim konumu buldunuz oyalanmak icin anladim, sorun yok ya takilin ama bi daha size yanit yazmayacagimKesinlikle haklısın onaylamaya gelmiş ve baya kaptırmış kendini.gonul ferman dinlemezmiş bisey diyemem ama oluru olmayan bi iş ve işin ucunda kaldırılma ihtimali var ina istinaden yazdım yoksa benlik bişey yok :)
Size neden acıyalım ki bence siz kendine acıyorsunuzHee kapildım , gonul dinlemiyor topladim bavulu gitcem ama burdan onay cikmadi ya oturakaldim bi hee deyin de gidip bana nikah bas diyim, ya konu ucuncu sayfa haberi kivamina dusmezse tad alamiyorsunuz di mi, o zamanda kafaniza gore senaryo yazip ona yorum yapiyorsunuz cidden pess ben bitti diyorum , siz bi de bana aciyo falan havalarindasiniz ya, bugun sitede benim konumu buldunuz oyalanmak icin anladim, sorun yok ya takilin ama bi daha size yanit yazmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?