Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Sacmalamayin.

Bu yasta iliski yasamak icin burdan onay mi alacagim?

Burdaki tepkilerden korkup yasamak istegim iliskiden vazmigececegim?

Siz genc bir erkegin beni begenmesini ve evlenmek istemesini kabul edemiyorsunuz.

Bunun pek cok ornekleri var.

Bir erkegin bir kadina asik olmasi, onun icin zorluklari asmasi sizin anlayamayacaginiz seyler.

Bu kadar tepkiselliginiz ondan.

Tabii ki benimle evlilik dusundugunu soyleyen biri benim boyumu, kilomu merak edecek, tabii ki cocuk ister miyiz konusulacak buralarda bi tuhaflik yok.

Tabii ki insanlari tanimak icin telefonda konusacagiz, tabii ki gulecegiz, espriler yapacagiz.

Ama bunlari anlamak size gore zor, bir erkegin ilgi gostermesi, gulusmek, saatlerce konusmak size ne kadar uzak seyler di mi.

Ha ama bu durumda fazla engel vardi ve ben etkilenmedim, karsimdaki kisi de bana guven verecek ortami olusturmadi ve bir iliski baslamadi.

Konu kapandi ama siz konu kapanmasin sirf bana daha cok yuklenip kendinizi tatmin edin diye yazmaya devam ediyorsunuz.
 
Tamam ben uyduruyorum konuyu açtığınız yazıyı okuyun. Ok aylarca konuşmamış olabilirsiniz fakat bi konuşma yapılmış ve siz biseyler motive olmuşsunuz konu açmışsınız dün yaptığınız konuşmada neden 3 ay sonra geleceğini öğrenmişsiniz buna sanal ilişki deniyor ve bi şekilde kapılıyorsunuz anlatmaya çalıştığım bu.benden yaşca buyuksunuz elbet bir bildiğiniz vardır umarım iki tarafta iyi niyetlidir.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun demekten başka yapacak bisey yok direk ataga geciyorsunuz
 


Haklisiniz

Bosa zaman kaybi gercekten yazmam

Ben gidip baskalarina cemkireyim(sizin deyiminizle)
 
Şu yazdiklariniz bile pek çok şeyin cevabı gibi insanlar bi şekilde uyarınca direk atağa kalkıyorsunuz bi de kıskanç damgası vuruyorsunuz
 
Kapilmak yok. Sanalda tanimak icin bi iki kez yazistik, iki kez yazistik diye bu sanal iliski olmuyor. Ataga geciyorum cunku ben kendimi uzun uzun ifade ettim olanlari ayrintili yazdim bana anlattiklarimin disinda yorumlar gelince onunu kesmek zorunda kaliyorum.

Cunku bazilari bak yasli kadin sanalda adama kapilmis vah vah arabeski yaparaka buradan yurumeye calisiyor buna izin verecek degilim cunku konu bu degil bunlari sizin icin soylemedim.
 
Sizin cinselliğe bakış açınızla onunki bir olamaz ki ama. Onun içi hala kıpır kıpır, illa cinsel beklentileri olur kaldı ki altmışlı yetmişli yaşlarda ne erkekler var sosyal medyada çok sık görüyorum, sapıklıkta çığır açmışlar, bu kişi otuzlu yaşlardaymış daha. Ama bana genel olarak hiç güven vermedi, tam bir yalancı bence. Evlilik planları falan bunların hepsini sizi etkilemek için sallıyor büyük olasılık. Erkeklerin en birinci taktiği bu maalesef. Bana hiç oluru yok gibi geldi.
 

Gercekten komiksin
Ya da ciddi duygusal bosluktasin.

Tabii ki benimle evlilik dusunen biri benim kilomu boyumu( vucudumu demistin onceden ) merak edecek diyorsun.

Biz de sana diyoruz ki; seni sadece sanaldan taniyan senden 15 yas kucuk adam senle bu kadar israrla evlilik neden dusunsun ki?

Ac gozunu diyoruz.

Adam senin is arkadasin olsa tamamen farkli yazardim.

Ama sadece sanaldan tanismakla bu kadar ciddi evlilik dusuncesi olamaz bir erkekte.

Ha bu arada..bir erkegin ilgi gostermesi saatlerce konusmak gulusmek size uzak ondan tepki veriyorsun
.demissin yaa

Senin 45 yasinda yasadigin bu seyleri ben 19 yasinsa yasadim.zaaten canim o yuzden bana uzak falan degil yani.
Rahat ol.
Ama benim ki dibimdeydi tanidigim.insandi.
Ay neyse
Gercekten zaman kaybisin

Ben arkadasima gidiyroum kahve icmeye ugrasamicam senle
Sana iyi aldanlamalr
 
Şu yazdiklariniz bile pek çok şeyin cevabı gibi insanlar bi şekilde uyarınca direk atağa kalkıyorsunuz bi de kıskanç damgası vuruyorsunuz
Yahu 27 sayfa olmus, kac yuz mesaj yazilmis, zaten ben herseyin farkinda olarak konu acmisim, suphelerimi, tereddutlerimi yazmisim, uyarilara tesekkur edip tek tek yanitlamisim, burdan iliski cikmaz ben konuyu kapadim demisim eeeee

Birileri de cikmis sanki ben adamla aylardir sanalda seks yapip, konusup, oynasiyormusum gibi yalandan bana uyari yapiyor

Bi de kucumseyerek neymis adam citir bulurmus da niye bana baksinmis bu ifadeler cirkin ve evet kiskanclik kokuyor

Iyi niyetli olmayana sabrim yok
 
Hiç kimse bi şekilde ilişki içinde olmadığı erkekle evlilik konuşmaz bu konuda kimseyi kandırmaya çalışmayın.ayrica mesele yaş farkı değil yanlış anlamışsınız siz eğer bu beyle iş yerinde yada sosyal ortamda tanışmış olsanız kimse bu denli eleştirmezdi.yada sizin tabirinizle arabesk yapmazdı lütfen objektif düşünün içinde bulunduğunuz durumu bir tartın yada istediğinizi yapın zaman herşeyi gösterecek zaten
 
Peki siz konuyu kapadınız biz uzatıyoruz .sanal seks yapıyorsunuz diyen oldu mu size?
 
Tarziniz cok basit ve itici.

Maalesef konu acinca gayet guzel yaklasanlar yaninnda illa ki sizin gibiler de cikiyor ve buranin yan etkisi de siz ve sizin gibiler.

Bizim gibilere ise sizi gormezden gelmek disinda yapacak bisey kalmiyor.

Bi daha yazmayin.
 
Peki siz konuyu kapadınız biz uzatıyoruz .sanal seks yapıyorsunuz diyen oldu mu size?
Tamam siz de bi daha yazmayin. Diger yazilanlari okuyun, size ozelikle belirttim di mi bu yazdiklarim sizin icin degil diye. Benim kapadigim konuyu uzatarak niye zaman kaybediyorsunuz konuyu tamamen kapattirayim diye mi?
 
Benim cinsellik yasamak istememem icimin kipir kipir olmamasindan degil ki, hayat gorüsumle ilgili. Ancak ben de bir olurunu hissetmedigim icin iliski baslatmadim. Sagolun...
 
Tamam siz de bi daha yazmayin. Diger yazilanlari okuyun, size ozelikle belirttim di mi bu yazdiklarim sizin icin degil diye. Benim kapadigim konuyu uzatarak niye zaman kaybediyorsunuz konuyu tamamen kapattirayim diye mi?
Istediğiniz şeyleri yazmadığınız için suçlu olduk .belki istediklerinizi yazanda çıkar bekleyin biraz.buradaki tepki yaş farkı deil tanıştığınız ortam ve kültür farkı neyse ne yazsam yanlış anlayacaksınız ....
 
Hee kapildım , gonul dinlemiyor topladim bavulu gitcem ama burdan onay cikmadi ya oturakaldim bi hee deyin de gidip bana nikah bas diyim, ya konu ucuncu sayfa haberi kivamina dusmezse tad alamiyorsunuz di mi, o zamanda kafaniza gore senaryo yazip ona yorum yapiyorsunuz cidden pess ben bitti diyorum , siz bi de bana aciyo falan havalarindasiniz ya, bugun sitede benim konumu buldunuz oyalanmak icin anladim, sorun yok ya takilin ama bi daha size yanit yazmayacagim
 
Size neden acıyalım ki bence siz kendine acıyorsunuz
 
kırıcı şekilde yazanları anlamıyorum ben. az önce çok saçma bi konuya bu kadar kırıcı şekilde yazan göremedim, konu sahibi yine biraz alttan almış belli ki kendisi de duygusal boşlukta. insan bazen böyle loopa düşüyor işte konu sahibini anlıyorum ama karşı taraf tam bir dolandırıcı imajı çiziyor gerçekten.
zaten siz kendiniz de çözmüşsünüz karakterini. bence sizin onunla konuşalım ama sevgili olmayız görüşene dek demeniz bile onda naz yapıyor ama bende algısı oluşturuyor.
karşınızda karakterli birisi yok bence. yok kredi çekmiş de gelemezmiş borcu varmış, bu çoook saçma bi bahane. gerçek olduğunu asla düşünmüyorum. bence silin engelleyin hiçbir şekilde görüşmeyin. sizin gibi birkaç kişiyle daha yazışıyordur muhtemelen. dediğim gibi hala evli olduğunu düşünüyorum. siz çok iyi niyetlisiniz belki eleştirenler de bu sakinliğinize yorum yapmışlardır. umarım karşınıza gerçekten olgun ve anlaşabileceğiniz düzeyde birisi çıkar.
 
GÜNCELLEME- TESEKKÜR VE SON

Oncelikle iyi niyetli yorum yapan, uyaran tum arkadaslara tesekkur ederim, sagolun.

Hemen hemen her konuda oldugu gibi burada da, yanlis anlayan, hatta yanlis anlamak isteyen, kendi kafasinda yarattigi senaryoya gore yazan kisiler var maalesef.

Akil veriyormus gibi yapip kucumsemelerinden, alayci tavirlarindan iyi niyetli olmadiklari zaten belli.

Konu kapandi benim icin. Hem etkilenmedim hem de olurunu bulamadim ve guven saglayacak ortamimiz olmadigi icin zaman tanima geregi duymadim. Ve bir iliski baslatmadim.

Fakat konu kapaninca tabii malzeme bitti. Yani üçüncu sayfa haberi tadinda ilerlesin isteyenlerin tadi damaginda kaldi.

Yasli kadin genc adama gonlunu kaptirmis, ah ah vah vah aldaniyor, sanalda sevgilik yasiyor, adam evli ama kadin anlamiyor, biz ne desek de olmuyor yazik kadin kapilmis bla bla bal

Yani boyle olmadigi halde sanki boyleymis gibi yazdikca yazanlar icin biseyler dedim ama biraktim herkes kendi seviyesini ortaya koyuyor buraya yazdiklariyla.

Burada bircok konu acan kisi de ayni seyden yakinmisti yani sanki bazi kadinlar digerlerinin iyi olmasini cekemiyor sanki onlar kotu olsun da bunlar da yalandan ah ah vah vah deyip mutlu hissetsinler, akil verir goruntusuyle asagilayip, kucumseyip tatmin olsunlar.

Yazdigim son durumdan sonra bana denecek sey eger cok yazmak istiyorlarsa iyi ve dogru bir karar olmus, zaten icinize sinecek bir iliski degildi, col fazla soru isaretleri vardi, hakkinizda hayirlisi olsun , bu yani ya da benzeri.

Neyse umarim daha guzel konularda yazariz ve kadin kardesligini anlayanlara , bigün anlamamis olan digerleri de dahil olur.
 
Son düzenleme:
Hepimiz hayatımızın bir döneminde bu tipler tarafından kandırıldık kimi 19 kimi 45 farketmez işin içine duygu girince mantık orayı terkediyor. Her şey çok açıkken bile göremiyoruz. Gözünü aç çoluğun çocuğun maskarası olma. Burda insanlar size değil evlilik, aile, aşk, sevgi gibi güçlü kelimelerin içinin boşaltılmasına başka amaçlar için kullanılmasına ve buna müsade eden hemcinslerine kızıyorlar. Lütfen daha akıllı davranın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…