Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Umarım sizi anlar.....
Beni anlasa , atlayip gelip yuzyuze gorüsup sonra ciddiyse goturup ailesiyle tanistirmasi lazim ha zaten begenmezsek de birbirimizi bitmesi lazim. Boyle sanaldaki edebiyatlara devam etmesi beni anlamadigini gosteriyor...

Anlamadım. Ona neden diyorsun ki bunu?
Kendine söylemen,kendini tembihlemen daha doğru değil mi?
Adam ne diyecek ki "hımmm şeyyy evet ya özür dilerim ben dalgasına buradaydım,hadi sen kendini daha fazla kaptırmadan ben uzayım buradan" falan mı bekliyordun ki?
İnsana yıllarca aynı yastığa baş koyduğu adam bile sırtından vuruyor nasıl inanıyorsun ki anlattıklarına,çok ilginç bence.

15 yaş çok fazla değil mi

Hiç kusura bakmayın yazacağım bunları..
40 yaşını aşmış bir bayanım, erkeklere güvenmiyorum, mantığım ön planda diyorsunuz..
ama sadece bir iki fotoğrafını gördüğünüz, (belli ki sanalda başladı arkadaşlığınız) birinden etkileniyorsunuz.
Yok adamın konuşması güzel, fikirleri mantıklı vs... vs... bunlar boş savsata (bazı insanlar sadece yazarak tatmin olur gerçeğinde asla öyle olmayabilirler)
Canlı kanlı görüp, karşına alıp konuşmakla bir mi??? hani mantığınız sizin
Bence bazı boşanmış bayanlar atın artık şu üzerinizdeki ölü toprağını
kendinizi yıllarca kasıp duruyorsunuz, ardından boşluğa düşüp tipini bile görmediğiniz insanlara anlamlar yüklüyorsunuz.
Sonra cinselliğe kullanılacak bir şeymiş gibi bakıyorsunuz.
Adam sana dokunursa sende ona dokunacaksın! o zaman sende mi onu cinsellik için istemiş olacaksın :) ilginçsiniz
Bu konuyu 18-20 li yaşlarda biri yazıyormuş gibi hissettim gerçekten
Siz hala diyorsunuz ki

" İletisimi surdurelim ama ben cinsellikle ilgili yazismak ya da konusmak istemiyorum"desem sizce duygusal anlamda yakinlasmak isteyen yaslari kemale ermis insanlar icin bu gercekci bir flort sekli mi, yoksa ancak oyalanmak, birbirinin vaktini calmak mi olur?"

Yazacak çok şey var da burada bitirmek istiyorum. Hakkınızda hayırlısı

Inansam bir iliski başlatirdim. Ona inanip, inanmama konusunda tereddut ettigim ve hatta inanamadigim icin burada konu actim.

Yani bu kadar cok yalanci insan var diye kimseye inanmadan da yasanmiyor ki tatlim, birileri eger sansı hakediyorsa, elimizin tersiyle itmek de olmaz ki o zaman da yapayalniz kaliriz.

Ben bu adamin niyetini anlamaya calisiyorum. Ona soylediklerim zaten kendimin kabullendigim şeyler. Su an analiz asamasindayim en ufak bi duygum yok. Silip gecebilirim. Ancak ona da soyledim ki , amacı s.ks icin kullanmaksa ben bu konuda temkinliyim bosa ugrasmasin, beni rahat bıraksın.

Yani kullanmak isteyen adam zoru gorunce kacar ya o bakimdan kolay degilim dedim ustü ortulü. Ha kacmamasi belki de cok bosta olmasindan, bska kimseyi bulamamasindan, belki yola gelecegimi dusunuyor ve hatta zor kadini elde etmek daha cok tatmin edecek olabilir.

Insanoglu çesit cesit ama anlasiliyor ya insana kalbi gercegi fısıldıyor aslında.

Ah pardon o zaman.
Ben bir ilişki varmış gibi anladım.
O zaman sorun yok,takılabilirsin istediğin kadar.
Geldiğinde de görüşüp anlaşırsan ilişkiye başlar,ona göre yolunu çizersin.

Daha önce evlilik yapip ayrilmaniz gittiginiz bolgedeki cevrede sizin rahatsiz olnaniza sebebiyet verecektir.simdi acik yazip banlanmak istemem.boyle bir atraksiyona gerek yok
Gayet akli basinda duzgun bir bayansiniz
Bunun sonundan hayir grlicegi kanaatinde degilim.
Yas kürtür sanal olmasi hersey problem gorusmeyin derim

Bir kere zaten kırılmışsınız.
Bir daha kendinize bu kötülüğü yapmayın. 15 yaş çok fazla.
Ayrıca cinsellik durumunda daha şimdiden başlayan adam siz bağlanmaya başladıkça durmayacaktır.

Herkes evlilik oncesi seks yapmak zorunda degil bu ofkeniz niye anlamadim.

Benim uzerimde olü topragi olsa, yasca kucuk bir erkek etkilenip bu kadar israrla pesimde olmazdi di mi yani diyelim amaci seks bu kisinin ama bu beklentisini karsilamiyorum.

Seks konusunda agrasif kadinlari anlamiyorum. Kim ne yasarsa yasar. Herkesin hayat bakisi farkli. Ha ama kadini evlilik vaadiyle kandirip yataga atan erkek cekip giderse kandirmis olur, evet bu kullanmadir. Diger turlu iki tarafin rizasiyla yasaniyorsa niye kullanma olsun ki.

Siz nasil istiyorsaniz oyle yasayin bu kadar sinir olmayin ama sakin, rahat be cool..

Uzak mesefe iliskisinde elbet cinsellik konusulur da, daha once hic yuzyuze gelmemis insanlarin cinsellik konusma cabasi cok garip ve uygun degil bence

Evlenip boşanmissiniz hala 20 yasinda evliligi bilmeyen genc kiz gibi konusuyorsunuz.
Belki iyi biridir ama size gostermeye calistigi kadar mukemmel olsa kamerada bile gormedigi birine bu kadar bel baglamazdi dogruya dogru...

Ergenken(15) annem beni psikologa goturmustu cok sorun yaratiyorum kendimce diye ama psikologun karsisinda icimi dokmek istemedim ve cokta sorunu olmayan oldukca akli basinda bir genc kiz gibi konusmustum. Adam anneme bir sorunumun olmadigini soylemis. Halbuki oldukca sorunluydum. Anladiniz mi?

Daha gorusmeden kabalik mi yapsin? Neyi dayatsin? Bir gorusmeye baslayin ve devami gelecekse sık sık gorusmeye calisin o zaman belki hakkinda karar verebilirsiniz ama yine de evlenip aile icine girmeden bilemezsiniz.

Bu ilişkinin hiç oluru yok bence. Şu anki davranışlar hep, kaçan balık büyük olur aşaması. Evlilik düşündüğünü/düşüneceğini de sanmıyorum.

Niye bu kadar sert etiketliyorsunuz anlamiyorum, yok evliligi bilmiyormuy musum yok 20 yasinda gibi yaziyormusum...

Yahu okumuyor musunuz, o kadar sayfa yazdik, sizin dediklerinizi zaten soyluyoruz hepimiz, tamam adam rol yapiyor, kibar davraniyor, tatli israrci oluyor ama bunaltmiyor, ben de zaten ikna olmadigim icin burada sorguluyorum.

Fakat su da var ki bu hayatta kibar olmak istese de olamayan, rol yapmaya calissa bile bunu basarmaya kapasitesi yetmeyecek adamlar var. En azindan bu kisi rol de olsa kapasiteli biri, kibar olacak, cumle kuracak, ilgi cekecek yeterliligi var.

Ha ama bunlar gercek mi rol mu zaman ve yasanmisliklar gösterir.

Simdi sizin laflarinizi nereye koyalim anlamadim, zaten dediklerinizi burada yaziyoruz hep birlikte, ben de tesekkur ediyorum uyarilara, ama sizdeki bu kucumseme, bu alaycılık niye ki...

Beni anlasa , atlayip gelip yuzyuze gorüsup sonra ciddiyse goturup ailesiyle tanistirmasi lazim ha zaten begenmezsek de birbirimizi bitmesi lazim. Boyle sanaldaki edebiyatlara devam etmesi beni anlamadigini gosteriyor...
Bilmiyorum bence kendinizi fazla kaptırmayın aile v.s..bu ilişkide bi gelecek yok sanki yaşınıza ve kendinize uygun biri sizi daha mutlu eder

Yani rol yapamamasindansa rol yapabilme özelligi olmasi bile iyi
Evet sayfalarca yazilip ciziliyor ama siz inanmadim diyip sonrada cok taniyormuş gibi iyi ozelliklerini yaziyorsunuz.
Oturun gelmesini bekleyin o zaman ama sanmiyorum ki ordan oraya devamli gelsin. Ilk bulusma olsa bile sonralarda da yogunluk olarak sanal uzerinden ilerleyecek gibi geliyor bana...

Son düzenleyen: Moderatör:
Lutfen dua edin.
Uyarilariniz icin de tesekkur ederim cok hakli ve yerinde.
Ama benim ona çiplak fotograf falan gondermeyecegimi de anlamistir heralde.

Fakat dediginiz tipler tonlarca var duyuyoruz, Rabbim korusun.
İletişimi tamamiyla kesin konuştuğunuz kişiyle, yüzünüzü uygunsuz bir siteye montaj etse, uğraş ondan sonra uğraşabildiğiniz kadar.
Hele sanal seks isteyen birisi ile hiç işiniz olmamalı.
Tvlerde konu oldu bu tarz insanlar, İstanbul'a gelip yaşlı kadınlara jigololuk yapmaklar mı isterseniz, daha sonra kadınlara şantajlar mı istersiniz.
Bı akıllı bunlar sanki.

Bilmiyorum bence kendinizi fazla kaptırmayın aile v.s..bu ilişkide bi gelecek yok sanki yaşınıza ve kendinize uygun biri sizi daha mutlu eder
Aynen canim. Sifir noktasindayim, hic duygum yok henuz. Ondan zaten konu actim bi karar vermek icin, duygulanayim mi, silip geceyim mi diye ama yok ya icime sinmedi benim de. Sagol.

Evli degildir ya o kadar olmasin, bu da beni bulmasin :) valla bekar diye biliyorum ama... iş yerinin telefonunu biliyorum aramıstim hani evli olsa cekinir heralde ve aksamlari yazabiliyor ne biliyim, evli olmasindan hic şuphelenmedim.
Bana tcsini bulursanız bunu 2 dkda öğrenirim :)

Çok efendi ama konuşurken sanal s. Moduna getiriyor. Bir de arada 15yaş olunca, sizi kırmak istemem ama bunun da niyeti cinsellik gibi geldi bana. Bu konuda konuşmak istemediğinizi söylemeniz elbette makul. Zaten bu resti çektikten sonra gerçek niyetinin su yüzüne çıkması pek uzun sürmez. Ve bir diğer sorunuz, evet cinsellik konusuna girmeden iki kişinin görüşmesi gayet mümkün saygı çerçevesi içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…