- 4 Aralık 2010
- 3.665
- 6.598
- 358
- 35
- Konu Sahibi hayattanbikmiskiz
Bır engelliye bakmak gerçekten çok çok zor olmalı. Kıymetli olmasının nedeni de o. Burada kinayanlari acımasızca yorum yapanları yanlış buluyorum. Kilolu olduğum dönem oğlum benden utandigini söylemişti çok kötü hissetmistir zayıflama sebebim olmuştu. Sonrasında ona ya engelli olsaydım, elim bacağım olmasaydı o zaman ne yapacaktin dedim. O zaman değişmesi mümkün olmadığı için seni öyle kabul edip sevecek ve asla utanmayacaktim çünkü sen benim annemsin dedi. Yaşınız sanırım ergenlik donemleri, dikkat çekiyor olmak sizi rahatsız ediyor olabilir, bu çok normal. Ama o sizin kardesiniz. Onun yerinde siz de olabilirdiniz, yer degistirdiginizi düşünün mesela? Size nasıl yaklaşmasını/yaklaşılmasini isterdiniz? Anne babama birşey olursa diye düşünmeniz de normal, çünkü sorumluluğu çok fazla olan bir işin size düşmesi oldukça korkutucu olabilir, haklisiniz. Yine kendi yerinize koyarak yapın bu duruma yorumu. Emin olun anne babaniz çocuğundan önce vefat etmekten çok çok korkuyordur. Dua edin, güç isteyin. Her zaman böyle dusunmediginize eminim muhtemelen bugün sizi birşey tetikledi. Umarım doğru yolu bulup, daha güzel hislere sahip olursunuz.