Engelli Sevdiğim..

Hepimiz bir engelli adayıyız, bunu unutmayalım.Evlendikten sonrada başına gelebilirdi böyle bir kaza, eger onu gerçekten seviyorsanız yanında olun, iyi ve kötü günde, sizin başınıza gelse o bıraksaydı ne hissederdiniz, sadece bunu düşünün, adam onuruyla gazi olmuş ne mutlu ona, vatan millet için kendini feda etmiş.

Su an en çok ihtiyacı olduğu kişi sensin eğer ben seviyorum başa cikabilirim bu durumdan diyorsan kimseyi dinleme .

büyk ihtimalle kendini eksik hissedecek ve senden ayrılmak isteyecek.. bnce asıl sewip sewmedğn şmdi belli olcak. bırakma sonuna kadar destek ol.. en çok sana ihtiyacı olcak

Merhaba, öncelikle yaşam sevincinizi hiç kaybetmemeniz müthiş. Umarım her daim böyle sürer. Benim takıldığım nokta ne işi, ne engeli, ne psikolojisi. Ben sevdiğimin her koşulda her psikolojide her travmasında yanındayım. Sadece nasıl davranmalıyım şu birkaç aylık alışma sürecinde, istemesede gitmelimiyim ısrarcı olmalımıyım daha fazla sarıp sarmalamalımıyım bunları düşünüyorum.. Yoksa o engelli değil benim gözümde, fiziki bi engel asla engel değil ne onun için ne benim için. Onun neresi yoksa, onu ben tamamlarım sonuna kadar :)

Protezlerini araştırdım ben, herşey yolunda giderse eğer 4-5 ay sonra yapabildiği herşeyi tekrar yapabilicek zaten. Bunlar en ufak problemler, hepsi hallolucak inşallah.

büyk ihtimalle kendini eksik hissedecek ve senden ayrılmak isteyecek.. bnce asıl sewip sewmedğn şmdi belli olcak. bırakma sonuna kadar destek ol.. en çok sana ihtiyacı olcak

Ayrılmayı dile getirse dahi sağlıklı düşünerek verilmiş bir karar olmadığı için paçalarına yapışır buna müsade etmem muhtemelen, neyse ki arsız bir yapım var

Bizler için bu uğurda ayaklarını kaybetti bu haberi burada okuyabiliyoruz ancak Allah bundan sonraki hayatında yardımcısı olsun her zaman ,sizi tebrik ettim duruşunuzdan dolayı belkide sizin sınavınız da budur

Teşekkür ederim. Evet bende birkaç gün öncesine kadar haberlerde izleyip yazık,ne kadar gençler, eşine çocuğuna yazık gibi şeyler söyler sonra hayatıma devam ederdim malesef. İnsan içinde bulununca çok farklı oluyormuş gerçekten.

harikasınız

herzamanki gibi davranın neyseniz o sunuz tabiki gidin ...herşey normal gayret etmesini sağlayın

dinlemeyin arkadaslarinizi,olsun bitsin..
aynen dediginiz gibi,gittigi yere kadar destek olun

Protezlerini araştırdım ben, herşey yolunda giderse eğer 4-5 ay sonra yapabildiği herşeyi tekrar yapabilicek zaten. Bunlar en ufak problemler, hepsi hallolucak inşallah.
Halolur siz birlikte olun yeter

Birakırsan büyük vefasızlık olur sonuçta o bu vatan için hepımiz için bu hale geldi. Bi süre sonra alısır durumuna. Rabbim yardım etsin. Lütfen destek olun sonuçta evlendikten sonrada olabılirdi...

Kimin ne dusundugu umrund opmin. Ak indini iyi analiz etmelisin olayin sicakligi ile duygusalmi yaklasiyorsun, ona aciyor musun eger oyleyse bosa umit verme sonrasinda onun icin daha yikici olur ama kendinden, hislerinden eminsen kulagini tika ve bildigini oku.

Tek bir şey soylemek istiyorum. Tek bir şey. Vicdan. Kendinizi onun yerine koyun karşı tarafın size nasıl bir davranış içinde olmasını beklerdiniz? Sadece içinizdeki sese kulak verin. Kimin ne dediği umrunuzda olmasın. İ

Engelleri beraber asin ..

Oncelikli olarak cok uzulsum Rabbim sifa versin sadece elini vicdanina koy ve oyle karar ver..ne olursa olsun sonuna kadar git birakma onu oyle birakmis olsan baskasiyla evlensen evlendigin kisinin evlendikten sonra ayni sekilde ayaklarini ve yahutta baska bir yerlerini kaybetmeyecegi ne malum.

Özellikle yazmak istedim sana. Benim eşim de gazi ve iki bacağı yok. Çok da mutluyuz. Eğer gerçekten çok sevmiyorsan hiç bu yola girme çünkü çok zor. O bu psikolojiyi hayati boyunca atlatamayabilir. Sosyal hayata uyumu çok zor olabilir. Dugununuzdeki ilk dansinizdan, gitmek istediğiniz kafenin merdivenlerinde kadar herşey sorun olacak. Tatile giderken bile otel seçerken kili kirk yaracaksiniz. Bunlar en basit sorunlar olacak. Ama eğer seviyorsan tüm sorunlari birlikte asacaksiniz ve birbirinize yeryüzündeki her insandan daha çok bağlı olacaksiniz. Ama siz sadece bir kez gorusmussunuz. Bugün ben herşeye varım dersin ama bir sene sonra bıkarsan o adamın hayatı daha da kayar.

Zor bir karar gerçekten...İleride ben yapamam dememek için iyi düşünmek lazım Allah yardımcınız olsun ne denebilir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…