- 5 Ağustos 2018
- 160
- 71
- 28
- 27
- Konu Sahibi Pati12sever
-
Ben de çok kızdım sildigin için ama ne bileyim o an anlamadım dediHayır anlamadığım ne diye mesajı silmiş?
O mesajı silerken bu olayı Yok saymayı tercih etmiş zaten. Siz ne derseniz diyin, o susmayı seçti.
Azgın Teke sendromu...Teyzesi daha yeni doğum yaptı
Bunları muhakkak söyleyin arkadaşınıza. İkna edin şikâyet etmesi için.Kesinlikle onun pişmanlığıyla yaşayacak o zaman
Neden böyle insanlar varAzgın Teke sendromu...
20 yaşında kızı varken yeni bir çocuk ...
çocuğuna babalık yapacak yerde , kendini tatmin etme çabasında
Tekrardan konuşayım onunlaBunları muhakkak söyleyin arkadaşınıza. İkna edin şikâyet etmesi için.
Umarım annesine anlatması için ikna edebilirimKesinlikle anlatsın annesine utanması gereken o pislik adam.şikayet etmese bile bir daha görüşmezler en azından
Teyzesi falan da evdeymis sanırım ama farklı odalardaymışlar. Eğer söylerse aile karışır diye düşünüyorNe yapacakmış o evde ki enişte bunu söylemiş ve evde yalnız değildi herhalde ne ara söylemiş evde bunu yapmak için birşey vermek gerekir diye teyze nerede? birde eniştenin mesajla bu kadar açık açık bunu demesi mantıklı gelmedi. Söz uçar yazı kalır demişler enişte bu mesajı karısına göstereceği ihtimalini düşünemiyor mu? çok inandırıcı gelmedi bana ama madem delil var göstersin o zaman ne duruyor hala?
İspata gerek yok tabi ama bu defa aile karışır diye düşünüyor
Keşke anlasa. Umarım ileride pişman olmazKarışsın zaten. Asıl şimdi susarsa devamı gelecektir. Ben işi bir tık yukarı çıkarıp hukuki olarak hesap sorardım..
Her türlü toplum baskısına rağmen rezil etmeli. Malum onlara göre böyle konularda kadınlar kuyruk sallarsa erkekler çapkınlık yapar!
Emin olsun buna benzer şeyler bile derler. Ama arkadaşın bu tacize asla susmamalı..
Boyle bir mesaj silinir mi ya?Mesajı da silmiş. Keşke silmeseydin ileride bir şey olsa savunman yok dedim
Merhaba. Bir arkadaşım var üniversiteden tanıyorum şuan farklı şehirlerdeyiz. Bugün beni aradı ve teyzesinin eşi yani eniştesiyle olan bir şeyler anlattı bana. Bayram sebebiyle teyzesine gitmişler zaten yakın oturuyorlarmış. Orda kalmışlar ailecek. Eniştesinin de arkadaşım yaşlarında bir kızı var. Eniştesi arkadaşımın elini öpmüş. Arkadaşım da elini falan çekmiş hemen. Daha sonra arkdaism bir şey yapacakmış evde ve eniştesi de bunu yapmak için bir şey vermek lazım falan demiş. "Yok ya ne vereceğim" diyerek odadan ayrılmış. Daha sonra eniştesi mesaj atmış vermeyecek mısın diye. Kız da neyi demiş. "Küçük bir buse" diye yanıt vermiş eniştesi. Arkadaşım bana bunu anlattı morali çok bozuktu .Eve sigamiyorum dedi. Şuan kendi evlerindeler. Ben de annene anlat haberi olsun dedim. Normal değil bence bu davranışlar. Anneme anlatırsam annem delirir dedi. Sizce ne yapmalı? Arkadaşım 20 yaşında.
Adam aile karışır diye korkmuyor ama arkadaşın niye korkuyor çekiniyor. Mesajları silmemek çok önemli. Çünkü teyzesi ve kuzeni arkadasinizin ustune gelirse aha al bu da ispatı diye suratlarına carpardiİspata gerek yok tabi ama bu defa aile karışır diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?