Carmellie, gerçekten neyi bekliyorsunuz? derrmişim. sempatiksalakcinni sürpriz vaadi de güzelmiş aslında. sevgilinin uzun zamandır hayatında olması artık evlilikle ilgili pek çok şeyi aştığınız anlamına da gelebileceği için evlilik ufak bir ayrıntı oarak kalmış herhalde. :)
benim istediğim yıldırım nikahı. var mı acaba öyle bir şey yaşayan aramızda? ya da yıldırım nikahı diye bir şey var mı?
Ama insan yaşadığı bağlılığın üstünde bir şey göremeyince dediğin gibi detay olarak kalıyor belki. Şımarık mıyız neyiz alsanaalsanasmile
Biz de bi yıldırım nikahı yapsak da cümbüş olsa. Şu saatten sonra benimkisi istenme değil, "al çocuğum, al artık" diye verilme töreni olur sempatiksalakcinni
o kadar güzel yazmışsın ki, ben bu kadar güzel ifade edememiştim durumumu geçen gün bir topicte arkadaş sorduğunda, yoksa fiyonk sen miydin soran bizim çocuk istemeyenler topiğinde kaydirigubbakcemile3
evet işte hani halinden memnun olunca insan, ee niye bu durumu değiştirecek bir şey yapalım diyor belki de bilinç altında ya da üstündekaydirigubbakcemile3
ve evet biz isteme desek daha neyi nereden istiycez de diyebilirlerkaydirigubbakcemile3 ya da annem yok vermiyorum tarihi geçti derse :roflol:
kızlar eğitimli ve belli bi olgunluğa ulaşmış insanların istenmeleri bana çok komik geliyor.
bu olayı geçiştirebilenler var mı farklı şekillerde? ya da mecbur mu kaldınız bu isteme törenini yaşamaya? kahveler tuzlar köpükler çiçekler böcekler yerine neler yapılabilir farklı olarak? :hooray:
benim istediğim yıldırım nikahı. Var mı acaba öyle bir şey yaşayan aramızda? Ya da yıldırım nikahı diye bir şey var mı?
kızlar eğitimli ve belli bi olgunluğa ulaşmış insanların istenmeleri bana çok komik geliyor.
bu olayı geçiştirebilenler var mı farklı şekillerde? ya da mecbur mu kaldınız bu isteme törenini yaşamaya? kahveler tuzlar köpükler çiçekler böcekler yerine neler yapılabilir farklı olarak? :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?