Epiduralsiz/ Ilacsiz Normal Dogum

Ya kızlar ben hala çatı muayenesi olmadım.Randevumda 23üne.Ya çatım darsada normal doğuramazsameyvahedigeldismile

senin randevun 23 üne geç değilmi canım yaa,tam 40 haftalık falan mı olcan sen ozaman acaba yoksa 41 mi?

darsa diye düşünme şimdiden,illa da normal doğum deme bence
hangisi hayırlı olcaksa bebişin ve senin için o olsun canım benim.
inş.hayırlısıyla normal olur,sakin ol,kasma hiç kendini.

bizlerin de olmadı daha sanırım sancılar başladığında bakacaklar dert etme sen.
bu arada sizin cinsiyet neydi?

pardon canım benim seninki de aslandı unutmuşum,imzanda gördüm şimdi yine
hepimizin aslan parçası :)

ben de istedim çizelge yapmayı ama olmadı yaa beceremedim

Canımben 37+4ümm doktorum çağırdığı zamn tam 39 haftalık olacağım.Ben sancı çekip sezeryana girmek istemiyorum.Ama benim doktorda son ana bırakıyor muayeneyi.Bende bebeğim ve benim hakkımda hayırlısını isitiyorum ama normalde doğurmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2

pardon canım benim seninki de aslandı unutmuşum,imzanda gördüm şimdi yine
hepimizin aslan parçası :)

ben de istedim çizelge yapmayı ama olmadı yaa beceremedim

Benimki oğlankaydirigubbakcemile3 geç gelmez sıpa inşallah.Allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.Canım bak sana çizelge nasıl yapılır onu yolluyorum resimli.opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

seninle de hemen hemen aynıyız,bakalım hangimizinki önce gelcek 3-4 kişi olduk
hakkımızda hayırlısı canım,hangisi hayırlıysa o şekil olsun doğumumuz.

bnde olmadım catı muayenesı bnde artık normal falan takmamaya başladım bebişler sağlıklı olsun tehlıkeye grmesınde gerısı onmlı değil bana ne olursa olsun..

ayy ne gusel teşkrler kahorıhama bnde yaptım takvım
gerci doğurcam artık ne gerek varsa...

şükür becerebildim çizelgeyi,biraz geç oldu ama olsun varsın,doğumdan önce oldu ya dimi:))
çok teşekkür ederim canım sağol.

evet ceydacım bizim çizelge biraz geç kaldı ama olsun varsın :))
yaptık ya eninde sonunda
:dance:

seninle de hemen hemen aynıyız,bakalım hangimizinki önce gelcek 3-4 kişi olduk
hakkımızda hayırlısı canım,hangisi hayırlıysa o şekil olsun doğumumuz.

Aramızda azmış canımzemuszemus

ayy ne gusel teşkrler kahorıhama bnde yaptım takvım
gerci doğurcam artık ne gerek varsa...

rica ederim.Bebiş doğuncada yaaparız yeni çizelge inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

şükür becerebildim çizelgeyi,biraz geç oldu ama olsun varsın,doğumdan önce oldu ya dimi:))
çok teşekkür ederim canım sağol.

Rica ederim canım.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlaar benim sıpa geceden beri beni verem etttii.Nerdeyse doğru düzgün hiiç kıpırdamadı.O kadar dürtttüm.Sabahtan beri iyi biraz.Çarşambaya doktora gideceğim o zamn hasttanede.Hareketleri azaldı bebişimin.Bir anda çok kiloda alamaz hemen yeri çok daralsın.Şimdi 2900 falan olmuştur anca.Hem gidince çatı muayenesinide soracağım daha doğrusu normal doğum için uygun muyum diyeceğim:kedi: Offfff Allahım hayırlısı ile bebişleri kucaklarımıza alsak:Saruboceq:

kızlar vallahi bende merak ettim bakalım önce hanginiz doğum yapacaksınız
inşallah üçünüzde bir avazda doğurursunuz
sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri

kızlar vallahi bende merak ettim bakalım önce hanginiz doğum yapacaksınız
inşallah üçünüzde bir avazda doğurursunuz
sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri

Amin canım inşallah opuyorumnanaktan Önce ben.Ben 2-3 gün öndeyim:jeyyar: Hayırlısı tabiki.Bakalım hangi bebiş önce gelmek isteyecekhihoyyythihoyyythihoyyyt

aynen benimki de canım ya,dün öğlen akşam bu sabah delirtti beni tık çıkmadı
doktora gitcektim artık,sonunda bir iki kıpraştı o da gayet yavaş azcık bişeydi
baktım nette de oluyomuş bu haftalarda,biz nasıl ağırlaştık kıpırdayasımız gelmiyo,onlar da öyleymiş kıyamam

dediğin gibi sağ salim bir kavuşsak Allah ın izniyle
insanın omuzlarında koskaca bir yük oluyo dimi.

evet doğumdan sonra da yeni çizelge için peşindeyiz yine bizden kurtulamazsın cancazımm
:teytey:

gulsencim arka arkaya dizildik valla,sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım olup bitecekleri:)
hep aramızda birer ikişer 3 er 5 er günler var
hayırlısıyla gelsinler inş.

semami bi de sen vardın gün bekleyen hatta bizden 1-2 hafta öndeydin
nerelerdesin,doğum yaptın mı yoksa merak ediyorum seni de
inş.görürsün yazıyı

Şimdi bile bebeğim az hareket ediyor..Acaba ben mi çok pimpirikliyim.delikafadulden

Bi bebişleri doğuralımda gerisi öneli değil canım benimopuyorumnanaktan

ayyy bnde bıtek benım oluyo sanıyodum kafayı yıcektım hareketleri gercekten azaldı yaa konsantre oluyorum hıssedeyım dıe bazen mınık mınık sınır edıyo benı korkuyorum yaa bıde ekstar bı durum olunca ınsan daha cok korkuyoeyvahedigeldismile

kızlar sakin olalım ve birbirimizi teskin edelim
bakın hepimizin aynı,benim de hala aynı durum.bebişler büyüdüğü için sanırım.ağırlaştılar ve yerleri de daraldı
nitekim internette de öyle yazıyodu.telaşlanmayalım

Ben çarşamba doktordayım kızlaaarrr napim hareketleri yarı yarıya indi.Tatlı yiyince bebişim çıldırır gibi olurdu şimdi öyle değil.Hemen bebişii görmek istiyorum birde kasıklarımla belime bugün adet sancısı gibi ağrı girdi zemuszemus ama geçti.dedim geliyor mu acepzemuszemus

selam kızlar
kahorihama benim de yarın dr.günüm ben de gidince söylücem hareketlerin çok azaldığını
bakalım ne dicek dr.

valla ağrılar sancılar başladı arkadaşım,Allah yardımcımız olsun

kızlar hepinize güzel hayırlı doğumlar dilerim sağsağlim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.ben artık bir anneyim bende sizin gibi bu süreçlerden geçtim sizlere yazmadan edemedim .benim oğlum büyüdü artık şuan 9 aylık oldu:)benim gibi birisi doğum yaptıysa herkes yapar inanın .ben panik atak birisiydim ay asla çocuk doğuramam derdim herşeyden korkardım yani .hergün bu sayfada hamile kaldıktan sonra doğum hikayelerini okur merak ederdim bazen güler bazen ağlardım malum insan çok hassas oluyo bu zamnlarda .bende böyle kolay doum yapabilecekmiyim allahım derdim .çok hareketli biriyim hamileliğimin 6.ayında dr uyarılarına rağmen evimizi taşıdık her işi kendim yaptım ailem başka şehirde olduğu için bütün evi kendim topladım kendim yerleştirdim su içmeyi ihmal ettim ve sonrasında kasılmalarım artmaya başladı kendimi çok yorduğum ve suyu ihmal ettiğim için artık kasılmalarım sıklaşmıştı soluğu dr da aldım anlicanız artık riskli bir döneme girmiştim 6.aydan itibaren erken doğum riskim başlamıştı bebeğimin erken doğmasını ve onu kaybetmek istemiyordum artık günde 3 litre su içmeye başlamıştım hareketlerime dikkat etmeye başlamıştım bu dönemi bazen alel acele panik durumda dr giderek bazen evde dinlenerek bazen alışverişle geçirdim .artık bebeğimin doğum zamanı gelmişti ben sezeryan oldum .dr panik birisi olduğum için seni ve bebeği riske atamam demişti.şunu blirtmek istiyorum kızlar doğum işi yani doğumun şekli sezeryan yada normal kahramnlık edaları atılacak bir durum dil yani ben çatır çatır normal doğum yapicam yok ben epiduralsiz yapicam yok ben korkuyorum sezeryan olucam aaa sezeryan olurmu yada aaaben normal doğum yapamam inanın bunların hiç birinin bir önemi yok tek önmli şey bebeğinizi sağsağlim dünyaya gelmesi.kendini insanın önemsemesi gerekiyor tıp ilerledi artık annelerimizin zamnında acısız doğummu vardı sanki ama artık var bu kişilerin kendi tercihi sizde kendi canınızı sakın üzmeyin ve hangi doğum şeklini istiyorsanız ona odaklanın inanın ben canlı canlı nasıl ameliyat oldum diyorum hala uyuşturuldum ama yinede büyük bir cesaret benim gibi biri için bir rüya gibi geldi geçti hiç bir şey anlamadım allah o anda insana öyle bir cesaret veriyorki biranda herşey olup bitiyor .sakın korkmayın heyecan tabiki olacaktır bu çok normal ve güzel bir duygu.en büyük sorumluluğunuz bebekleriniz doğduktan sonra başlayacak çok fedakalık istiyor annelik gerçektende hepinize şimdiden hayırlı güzel doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…