Ya kızlar ben hala çatı muayenesi olmadım.Randevumda 23üne.Ya çatım darsada normal doğuramazsameyvahedigeldismile
senin randevun 23 üne geç değilmi canım yaa,tam 40 haftalık falan mı olcan sen ozaman acaba yoksa 41 mi?
darsa diye düşünme şimdiden,illa da normal doğum deme bence
hangisi hayırlı olcaksa bebişin ve senin için o olsun canım benim.
inş.hayırlısıyla normal olur,sakin ol,kasma hiç kendini.
bizlerin de olmadı daha sanırım sancılar başladığında bakacaklar dert etme sen.
bu arada sizin cinsiyet neydi?
pardon canım benim seninki de aslandı unutmuşum,imzanda gördüm şimdi yine
hepimizin aslan parçası :)
ben de istedim çizelge yapmayı ama olmadı yaa beceremedim
Canımben 37+4ümm doktorum çağırdığı zamn tam 39 haftalık olacağım.Ben sancı çekip sezeryana girmek istemiyorum.Ama benim doktorda son ana bırakıyor muayeneyi.Bende bebeğim ve benim hakkımda hayırlısını isitiyorum ama normalde doğurmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2
Benimki oğlankaydirigubbakcemile3 geç gelmez sıpa inşallah.Allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.Canım bak sana çizelge nasıl yapılır onu yolluyorum resimli.opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
seninle de hemen hemen aynıyız,bakalım hangimizinki önce gelcek 3-4 kişi olduk
hakkımızda hayırlısı canım,hangisi hayırlıysa o şekil olsun doğumumuz.
ayy ne gusel teşkrler kahorıhama bnde yaptım takvım
gerci doğurcam artık ne gerek varsa...
şükür becerebildim çizelgeyi,biraz geç oldu ama olsun varsın,doğumdan önce oldu ya dimi:))
çok teşekkür ederim canım sağol.
kızlar vallahi bende merak ettim bakalım önce hanginiz doğum yapacaksınız
inşallah üçünüzde bir avazda doğurursunuz
sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri
Kızlaar benim sıpa geceden beri beni verem etttii.Nerdeyse doğru düzgün hiiç kıpırdamadı.O kadar dürtttüm.Sabahtan beri iyi biraz.Çarşambaya doktora gideceğim o zamn hasttanede.Hareketleri azaldı bebişimin.Bir anda çok kiloda alamaz hemen yeri çok daralsın.Şimdi 2900 falan olmuştur anca.Hem gidince çatı muayenesinide soracağım daha doğrusu normal doğum için uygun muyum diyeceğim:kedi: Offfff Allahım hayırlısı ile bebişleri kucaklarımıza alsak:Saruboceq:
aynen benimki de canım ya,dün öğlen akşam bu sabah delirtti beni tık çıkmadı
doktora gitcektim artık,sonunda bir iki kıpraştı o da gayet yavaş azcık bişeydi
baktım nette de oluyomuş bu haftalarda,biz nasıl ağırlaştık kıpırdayasımız gelmiyo,onlar da öyleymiş kıyamam
dediğin gibi sağ salim bir kavuşsak Allah ın izniyle
insanın omuzlarında koskaca bir yük oluyo dimi.
evet doğumdan sonra da yeni çizelge için peşindeyiz yine bizden kurtulamazsın cancazımm:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?