Epilatör acıtır mı?

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
Koltuk altı için ilk kez epilatör kullanacağım ama cesaret edemedim tüyler az belli olmuyor pek ama almak istiyorum. Epilatör bu bölece ilk kez kullanacağım acır mı? Tüyler azalır mı?

ben vücudumun her yerinde kullanıyorum.
azaltmadı da, arttırmadı da.
bikini bölgesinde ağdanın verdiği acıdan fazlasını da vermiyor.
süre olarak da yine aynı zamanda tekrar çıkıyorlar.

illa ki acır canım tüyleri kökten alıyor netıcede.ben de koltukaltıma epilatör kullanıyorum cok da rahat edıyorum.bır yapımda bıle tüy kökleri inceleşiyor.diğer alımlarda daha rahat edersın.uyuşma olunca alışırsın o bıraz acıya.

Herkesin acı eşiği farklıdır benimkini çok az acıtıyor.Epilasyon aletinin özelliğine de bağlı biraz,acı azaltıcı aparatı olanlar var,mesela benim kullandıgımda var fakat ben gerek duymuyorum o ayrı:)

Koltuk altı için ilk kez epilatör kullanacağım ama cesaret edemedim tüyler az belli olmuyor pek ama almak istiyorum. Epilatör bu bölece ilk kez kullanacağım acır mı? Tüyler azalır mı?

bende koltuk altımı epilatör ile alıyorum tüylerin köklerini zayıflatıyor ama azalmadı benimkiler acısı da çok abartılacak bir acı değil bayanız sonuçta katlanmak zorundayız hem kökten almak istiyorsan ağda da epilatörde aynı acıyı veriyor

iLk soon fark etmiyo çok acıtıyo bence:18:
en güzeli ağda,en azından 2 dkda hallediyolar.. sonrada 2-3 hafta çıkmıyo

ama evde yapmak istiyosan ağdayı yalnız deneme derim,içinden çıkılacak gibi değil:26:

tüy az ise çok az acıyor, tüy fazlaysa daha fazla acıyor, ama çok acımaz, bikini bölgesinden az acır

aman aman asla deneme çok yakıyor canını anı benimkini kanatmıştı üstelik feci acıyor ağda daha iyi bence

Benim bacaklarından az acıyor koltuk altım. Yıllardır epilatörle alıyorum. Önce güzelce kurutuyorum. Pudralıyorum alması çok kolay oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

canım ben çok mecbur kalmayınca epilatörle kol altı almıyorum ya
benim için acı sorun değil
çok acımıyor zaten ama pek beğenmiyorum epilatörü kol altında
en güzeli ağda bece hem çok temiz oluyor hemdekısa zamanda bitiyor

acıtıyo ama sonra alışıyosun benim bacak tüylerim baya azaldı ama tüyler çıkarken çok fazla kaşınıyo buna çok sinir oluyorum

Ortaokuldan beri koltuk altimi epilatörle aliyorum. Ilk aldigimda tabiki beya acimisti. Bir iki aldiktan sonra insan alisiyor zaten. Simdi almam 1 dakikami bile almiyor :). Koltuk altimda azalma yapmadi epilatör ama bacaklarimda azalmalar var :)

İlki belki biraz ama öyle çok acıtmıyor
Azaltmıyor da arttırmıyor da
Ağda tavsiye etmem rengi koyulaştırıyor

Koltuk altımı hep epilatörle alırdım tüyler uzun oldugunda daha guzel alıyor ama cok fazla uzun oldugunda degil arada bide etimi kaptırırdım hep kanardı ertesi gun koltuk altımı kapatamazdım belkide makinadan kaynaklanıyo artık ondan vazgectim agda yaptırıyoruum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…