- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Aynen öyle düşündüm işte.
CVmde havalı durmayacak.
Ayrıca bir dil öğrenemeyeceğim, ek olarak okulum uzayacak en az 1 dönem
Derdim okulumun uzaması degil zaten dedigim gibi Almanya,Fransa,İspanya olsa bi saniye düşünmemhayatta her şey cv değil bunu biliyorsun değil mi kaldı ki adamlar sadece gidip gitmediğine bakıyorlar o havayı kokladın mı önemli olan o.. sen bilirsin ilerde çok pişman olursun söyliyim bu kadar insan git diyor madem kararını vermişsin niye konu açıyorsun o zaman.. şu an ay okulum uzamasın aman iş bulamam endişesiyle böyle yaklaşıyorsun ama önündeki yılları düşünürsen okulunun 6 ay ya da 1 yıl uzaması bişey kaybettirmez sana yani bence ileri görüşlü düşünmeye çalış ne erkek arkadaşını ne de bu endişelerini hatırlayacaksın ilerde ama ordaki anılar hep seninle olcak
Yüksek lisansla gidiliyor diye birsey yok.Okulunu 2.sınıfından ıtıbaren her donemınde gıdebılırsın.Fakat gitmek ıstediğin üniversitelerinin donem dersleri ile kendi donem derslerı karsılastırman ve hocalarına konusman gerekıyor.Cunku bazı okullar ve hocalar alınana dersı gereclı saymıyor veya her ders o kulda acılmıyor.Boylelık ıle bosa gıtmıs olabılıryorsun.Donem kaybı hatta sene kaybı olabılıyor.Ben erasmus koordınatoruydum okuldayken ondan bılıyorum.:)Düşünme sebebim şu başvurup vazgeçersem şansımı kaybediyorum normalde yüksek lisansta da gidiliyor erasmus eğer vazgeçersem yüksek lisansta falan gidemiyorum
Aynen öyle düşündüm işte.
CVmde havalı durmayacak.
Ayrıca bir dil öğrenemeyeceğim, ek olarak okulum uzayacak en az 1 dönem
Ben Bulgarıstana gıttım ama benımkı ıdarı personele tanınan egıtım alma programı ıdı ve sadece 1 haftamı orada gecırdım, her sekılde orta duzey ıngılızce bılgınız olması sart nereye gıdersenız gıdın...Kızlar erasmusa başvurmakla başvurmamak arasında kaldım.
Dil istedikleri için İtalya, Fransa, Almanya gibi ülkeleri tercih etme şansım yok.Eğer gidersem Yunanistan veya Romanya, Estonya gibi ülkeleri tercih etmem gerekiyor. Ama çok kararsızım. Erasmus olsa da ne olursa olsun mu demeliyim yoksa başvuru yapmasam mı ?
Erkek arkadaşım kararı bana bıraktı sen istiyorsan git diyor.
Ama çok da içime sinmiyor işte Yunanistan vs
Siz olsanız napardınız?
Hollanda'ya gittim, iyi ki de gitmişim :)Kızlar erasmusa başvurmakla başvurmamak arasında kaldım.
Dil istedikleri için İtalya, Fransa, Almanya gibi ülkeleri tercih etme şansım yok.Eğer gidersem Yunanistan veya Romanya, Estonya gibi ülkeleri tercih etmem gerekiyor. Ama çok kararsızım. Erasmus olsa da ne olursa olsun mu demeliyim yoksa başvuru yapmasam mı ?
Siz olsanız napardınız?
Kızlar erasmusa başvurmakla başvurmamak arasında kaldım.
Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?