- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Ay inşallah pozitif olur canım çok heyecanlı beBen oldum. :) Şimdi sonucu bekliyorum . Senin içinde hayırlısı olsun . Protestan iğne biraz kalçada ödem yapıyor haberin olsun canım
Aa çok sevindim bişey kalmamış test ne zaman, pozitifi görürsün canım inşallah hemencecikMerhaba canım evet oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim bel ağrılarım oluyor onun dışında bazen stresle bazen heyecanla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz :)
Benim bu ananasta kafam karıştı. İyi diye biliyoruz ama birçok yerde rahmi kastığı için düşüğe yol açar iyi değil diye gördüm. Günde 1 dilimden fazlası zararlıymış baya. Şimdi yiyorum, ama transfer sonrası yemicem ben korktum.Bir de tavsiyem olacak ananas ve kabak çekirdeği bol tüket
Yeme yeme boşver fazlası tam tersi zararlı diyorlar önceki yediklerin yeter bence.Sen nasil bir belirti yasadin canim merak ettim. Ya biloyor musun nasipten oteyede yol yok .Rabbim yardimcimiz olsun insallah rabbim.gonlumuze göre versin.
Anamadı transferden ince baya yemiştim ama transferden sonra tüketmedim neyse yarın alıp tüketmeye başlayım çok saol
Test normali pazartesi ama ben kanda cumartesi yaptıracağım inşallah pozitifi görürüz dua ediyorum canımAa çok sevindim bişey kalmamış test ne zaman, pozitifi görürsün canım inşallah hemencecik
Hade ya ben birkaç yerde okudum iyi diyeBenim bu ananasta kafam karıştı. İyi diye biliyoruz ama birçok yerde rahmi kastığı için düşüğe yol açar iyi değil diye gördüm. Günde 1 dilimden fazlası zararlıymış baya. Şimdi yiyorum, ama transfer sonrası yemicem ben korktum.
Ananasın ödem atma özelliği var bence de fazla yemeyin en fazla bir dilimYeme yeme boşver fazlası tam tersi zararlı diyorlar önceki yediklerin yeter bence.
Yani tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorumAnanasın ödem atma özelliği var bence de fazla yemeyin en fazla bir dilim
Malesef evetAy inşallah pozitif olur canım çok heyecanlı be
iğne evet ya popom çürük oldu hep fenaymış.Transferden sonra da devam ediyor muyuz bu iğneye
Evet bende olduum bugün araştırıken herşeyin normali kafi. Ama avokado yiyorum günlük ya kahvaltıda az da olsa tuletiyorum muhakkakYeme yeme boşver fazlası tam tersi zararlı diyorlar önceki yediklerin yeter bence.
Amin inşMalesef evetinan oturacak yetim kalmadı artık yanlara yapıyorlar ama olsun sonucu güzel olacak inşallah başaracağız
Ooh oh süper hadi inşallahTest normali pazartesi ama ben kanda cumartesi yaptıracağım inşallah pozitifi görürüz dua ediyorum canım
Aynen avokado yiyorum ben de ananası şimdilik yiyorum transferden sonra yemicem nolur nolmaz kıymetli bebek buEvet bende olduum bugün araştırıken herşeyin normali kafi. Ama avokado yiyorum günlük ya kahvaltıda az da olsa tuletiyorum muhakkak
Hahah valla çürük çürük geziyoruz neyse napalım artık. İlerde anlatırız veletlere ne çektim senin için diyeMalesef evetinan oturacak yetim kalmadı artık yanlara yapıyorlar ama olsun sonucu güzel olacak inşallah başaracağız
Olsun geç olsun güç olmasın canım süper olacak her şeyAyy kızlar inşallah güzel haberlerinizi alalımBen biraz gerden geliyorum haftaya regl olucam ve hazırlık başlayacaak
O kesin canım az mı çektiriyorlar hepimizeHahah valla çürük çürük geziyoruz neyse napalım artık. İlerde anlatırız veletlere ne çektim senin için diye
Benim bildiğim ilk dört gün iyiHade ya ben birkaç yerde okudum iyi diye
K Kunfeyekun72
Şöyle bi yazı var bi doktor yazmış mesela. Kimi iyi kimi kötü diyo ne bilim korktum ben de riske değmez.
özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?