- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Merhaba Ercan Hocayı tercih etmemim nedeni ilk etapta genç ve iyi eğitimli olması ve araştırdığımda başarılı olduğunu duymamdı. Tanışınca da kendisini çok sevdim, hem pozitif hem de çok bilgilendirici bir hekim. Güleryüzlü, arkadaş gibi. Her soruya cevap veren ilgili biri. Acıbademe gelince yılların hastanesi yani oraya güvenmeyeceğiz de neye güveneceğiz. Laboratuvar son teknoloji, embriyolog, hemşireler, herkes ilgili, işini bilen ve iyi bir ekipler. İlk tüp denemem bu ve bugün transferim gerçekleşti. Ben şu ana kadar gayet memnunum.Kizlar merhaba...transfer olmuş olanlariniza pozitif sonrası sağlıklı bir gebelik diliyorumnegatifi görmüş olup toparlanmaya çalışanlarıniza toparlanma ve yeniden deneyebilme gücü
Ercan Bastu' yu tercih etmiş olmanızın sebeplerini öğrenmek isterdim açıkçası hakkında az bilgi sahibiyim...genç yaşta prof olması mezun olduğu okul endometriozis çikolata kisti konularında uzmanligi vs. Ancak tüp bebek tedavi geçmişi ?başarı oranlari? İleri yaş hastalarinda başarı oranları? Çalıştığı hastanenin labaratuvar yetkinliği....Kendisine nasil karar verdiniz? Bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkürler
Hızlı cevap için çok teşekkür ederim ayrca transferiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ve evladinizi kucağınıza alırsınızMerhaba Ercan Hocayı tercih etmemim nedeni ilk etapta genç ve iyi eğitimli olması ve araştırdığımda başarılı olduğunu duymamdı. Tanışınca da kendisini çok sevdim, hem pozitif hem de çok bilgilendirici bir hekim. Güleryüzlü, arkadaş gibi. Her soruya cevap veren ilgili biri. Acıbademe gelince yılların hastanesi yani oraya güvenmeyeceğiz de neye güveneceğiz. Laboratuvar son teknoloji, embriyolog, hemşireler, herkes ilgili, işini bilen ve iyi bir ekipler. İlk tüp denemem bu ve bugün transferim gerçekleşti. Ben şu ana kadar gayet memnunum.
Teşekkürler hepimizin inşallahHızlı cevap için çok teşekkür ederim ayrca transferiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ve evladinizi kucağınıza alırsınız..tüp bebek tedavileri konusunda başarılı olduğunu nereden araştırdiniz acaba Kaynağınız neresi ? Tandiklariniz çevre mi yoksa somut kaynak var mı paylasirsaniz sevinirim...siz henüz çok basindasiniz tüp bebek tedavilerinde inşallah Allah kolaylıkla uğraştırmadan nasip eder
Merhabalar yumurta toplama işleminden önce pcr testi yapıyorlar ama transfer olmadan önce yapmadılarBu arada tedaviye baslarken veya transfer öncesi covid testi zorunlu mu Acibademde ?
Merhabalar bol şans diliyorum size deMerhabalar yumurta toplama işleminden önce pcr testi yapıyorlar ama transfer olmadan önce yapmadılar
Biz pcr testine tüp bebek hastası olduğumuz için 250 TL vermiştik Ercan beyi ben araştırarak yorumlarda herkes çok memnundu başarılarını hep yorumlarda internette araştırarak gördüm onun dışında kendim de çok memnun kaldım ilgili bir doktor işini çok iyi biliyor transferim oldu şükür bakalım sonucu bekliyoruzMerhabalar bol şans diliyorum size de
pekiyi ücreti nedir testin yenilerde mi yaptirdiniz ayrıca sizden de öğrenmek isterdim açıkçası Ercan bey'i neden tercih etmistiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız için ayrıca transferiniz hayırlı olsunBiz pcr testine tüp bebek hastası olduğumuz için 250 TL vermiştik Ercan beyi ben araştırarak yorumlarda herkes çok memnundu başarılarını hep yorumlarda internette araştırarak gördüm onun dışında kendim de çok memnun kaldım ilgili bir doktor işini çok iyi biliyor transferim oldu şükür bakalım sonucu bekliyoruz
Amin canım inşallah hepimizin bu sefer nasip olur sağlıkla kucağımıza alırızÇok teşekkür ederim cevabınız için ayrıca transferiniz hayırlı olsuninşallah kolaylikla gebe kalkıp sağlıkla kucağınıza alırsınız
Açıkçası çok bilinen bir doktor merkez olmadığından...ben de bu topigi dahi bulmamistim daha önce...diğer merkez ve doktorların o kadar çok hasta uylereri olunca az sayıda sizler nasıl Ercan bey' e güvendiniz merak ettim
Evet çokça reklam yapan ancak maalesef gösterdikleri söyledikleri kadar olmayan tuzak merkez doktorlar çok ! Kesinlikle haklısınız öncelikle dürüst iş ahlakı olmalıAmin canım inşallah hepimizin bu sefer nasip olur sağlıkla kucağımıza alırızBenim arkadaşım orada çalışıyordu çok iyi doktor dedi sonra ben araştırdım bazı doktorlar hep başarılarını gösteriyor ama bu doktor olumsuz alınan haberleri de anlatıyor sosyal medya da ama başarıları da çok bar genç olmasına rağmen bir de Acıbadem iyi bir hastanede labaratuarı vs ben bahçeci ile onun arasında gidip geldim denedim ilkinde sağlıklı embriyom gelmedi malesef genetik bozukluğum var benim ama 2. De geldi çok şükür bakalım transferin sonucunu bekliyoruz canım
İnşallah canım benim isteyen umutla bekleyen herkese nasip olsun inşallahEvet çokça reklam yapan ancak maalesef gösterdikleri söyledikleri kadar olmayan tuzak merkez doktorlar çok ! Kesinlikle haklısınız öncelikle dürüst iş ahlakı olmalıayrıca arkadaşınızın kendisini iş ortaminda görüp değerlendirmesi ayrıca bir artı ...inşallah sağlikli bir gebeliginiz olur ve evladinizi kucağınıza alırsınız
Selam canım bugün 5. Günüm test gününü bekliyorum günler geçmiyorSelam kızlar ne alemdesiniz. Ben regl oldum yarın estrofeme başlıyorum günde 3 kez. Sabah öğlen akşam kaç saat aralıkla içmeliyim acaba
Ayy beklemek cok zorSelam canım bugün 5. Günüm test gününü bekliyorum günler geçmiyor
Ben de ilk öyle başlamıştım belli bi saat aralığı koymadı dr. Ben geç kahvaltı ettiğim için 11-12 gibi içiyordum ilk, sonra 4-5 gibi, en son da akşam 9-10 gibi.
Aynen yaa 1 gün 1 hafta gibi hormon ilaçları da olunca duygular karmakarışık zormuş bayaAyy beklemek cok zorzaten bence bu süreçte en büyük şey sabıır sabıır
Sen nasılsın canım ne alemdesinKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. Transfer olanlarınız ne yaptı merak ediyorum sonuçlarınız nasıl?
İyiyim canım sonucumu aldım bugün pozitifSen nasılsın canım ne alemdesin
Ayyyy harika bir haber cokcok sevindiiimİyiyim canım sonucumu aldım bugün pozitifsen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?