- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Çok teşekkür ederim canım bakalım inşallah sağlıkla ilerler. Transfer aynen benim 20. Güne denkti. İnşallah seni de görücez pozitif. Ercan bey sağolsun varolsunAyyyy harika bir haber cokcok sevindiiimsağlıkla kucağına al inşallah. Darısı başıma ben estrofeme devaö bugün 5. Gün. Perşembe günü kontrole gideceğim. Transfer 20. Gün civarı oluyor aanırım değil mii
Amiiin inşallahhÇok teşekkür ederim canım bakalım inşallah sağlıkla ilerler. Transfer aynen benim 20. Güne denkti. İnşallah seni de görücez pozitif. Ercan bey sağolsun varolsun
Benimde pozitif :) inşallah sağlıkla kucagimizada almayı Nasip eder RabbimKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. Transfer olanlarınız ne yaptı merak ediyorum sonuçlarınız nasıl?
Tebrikler çok sevindim.İyiyim canım sonucumu aldım bugün pozitifsen naptın?
Sen de mi pozitif ay çok sevindimTebrikler çok sevindim.Sağlıkla kucagimizada aliriz inşallah
Sana sorularım var o zaman durBenimde pozitif :) inşallah sağlıkla kucagimizada almayı Nasip eder Rabbimdarısı senin başına inşallah.
Evet ilaçlar aynı verildi. Geçen cuma öğrendim bu cuma kontrole gidiyorum . Ben 12. Gün yaptım testi birde 14. Gün. Ercan hoca istemedi ama Neşe Hanım yaptırın isterseniz katlanıyor mu bakalım dedi. Çok şükür katlandı. Inşallah cuma günü keseyide görürüzSana sorularım var o zaman dur
İlk değer kaç çıktı? 2 gün sonra tekrarladın mı?
İlaçlar aynı mı verildi yine?
Ve kaç gün sonraya çağırdı seni?
benim dün ilk test 295 çıktı söyledim ilaç reçetem yenilendi 10 gün sonra gel dediler. Testi tekrarlamak gerekiyormuş herkes öyle yapıyo bana demediler bişey.
Çok sevindim canım ya hayırlı olsun tekrar. Kese heyecanı da başka, güzel gitsin her şey senin içinEvet ilaçlar aynı verildi. Geçen cuma öğrendim bu cuma kontrole gidiyorum . Ben 12. Gün yaptım testi birde 14. Gün. Ercan hoca istemedi ama Neşe Hanım yaptırın isterseniz katlanıyor mu bakalım dedi. Çok şükür katlandı. Inşallah cuma günü keseyide görürüzSen kaçıncı gün yaptın testi ?
Sagol canım benim inşallah alalım sağlıklaSaol canım benim inşallah hepimiz için güzek ilerlesin süreçO ilaç bitme olayı bendede oldu bir gün ara verdik sonra testimi yaptım yani erken yyapmadım.sonra test günü tekrar ilaçlara devam ettik Bu arada degerinde cok iyi 10. Gun olmasina ragmen masallah sen yarın tekrarla yinede içinde kalansın şüphe. Rabbim sağlıkla kucagimiza da almayı nasip etsin inşallah
Oolleeyy harika bir haber. Çok seviniyorum kızlarBenimde pozitif :) inşallah sağlıkla kucagimizada almayı Nasip eder Rabbimdarısı senin başına inşallah.
Teşekkürler. Ben 37 yaşındayım çok da gencim diyemem yaniKızlar hepinizin pozitif haberlerine çok sevindimmaşallah ve inşallah sağlıkla ilerlesin ve rabbim tamamina erdirsin Ercan bey ve lab' i konusunda araştırma durumundaydim biliyorsunuz bu neticeler beni etkiledi...tamam genç olabilirsiniz ancak yine de ilk denemede yaş kaç olursa olsun pozitif vermek bir başarı paylaşıma devam edin lütfen ki herkes bilsin istifade etsin
MaşallahTeşekkürler. Ben 37 yaşındayım çok da gencim diyemem yani
Doğru söylüyosun.. ben de ilk transferde negatif aldım. Ve öğrendim ki aslında elde edilen dondurulan embriyolarım orta ve düşük kaliteymiş.. burada lab ın rolü olduğunu düşünüyorum. Yine de bu cycle da tekrar transfer deneyeceğizBen doktordan memnundum ama labdan emin degilim.
Kesinlikle katılıyorum. Bugun beni üzecek haberler aldim laba bir turlu guvenemiyorumErbil yagmur da bu lab'i kullanıyor daha önce 2 kez kendisinde tedavi olmuştum ve o dönemde de bu lab' in başarısız olduğu kanısına varmıştım ancak farklı iyi olarak anılan merkezlerde de tedaviler görünce anladım ki labaratuvar kapalı kutu bilemeyiz orada ne olup bitiyor maalesef güvenmek zorundayızkeşke doktor ne kadar ulaşılabilir ve şeffaf ise lab konusunda da bu böyle olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?