ergenliğinden kopamayan kocaya ne yapılmalı :(

bu hep böyle devam mı edecek yani seneler geçtikçe bi yerde eşitlenmeyecekmiyiz.

Esitlenirsiniz. Ama öyle 3 - 5 senede esitlenecek birsey degil. Ne zamanki ikinizde 40li yaslari devirdiniz o zaman esitlenirsiniz. Birlikte yasadiginiz senelere de bagli. O zamana kadar da sabretmek gerek. Bi kadin icin baya zor bi durum.

Benim babam annemden 7 yas buyuk. Yeni evlendiklerinde annem 20 babamsa 27 yasindaymis. Kadinin kucuk olmasi gene kabullenilebilir bi durum. Ama annem hep soyler, ilk evlendikleri donem zorlanmis baya cunku babam yasi geregi ve yasadiklarindan ötürü baya olgunmus. Annemse 20 yasinda gezmek tozmak isteyen genc bi kizmis. Simdi bakarsan esitler. Babam 52 annem 45. Ama basta degillerdi iste.

Sizde durum tam tersi oldugundan, senin acindan daha zor. Baya sabir gerektirecek, ama elbet esitleneceksiniz.

kısaca sizin kocanız laftan anlıyormuş ve size saygısı varmış. bizimki tam olarak neyi neden yaptığının fakında değil gibi davranıyor.işine öyle geliyor.dediklerini beraber yaparız ama o arkadaşlarınla oynamaktan zevk alıyor.ona "neden evlendin madem" sorusuna verecek cevabı yok yapacak tribi var.
onu hizaya getirecek ne aklı başında bir yakını nede onun yamuğunu düzeltecek bir abim var.bizim akrabalara anlatsam beni suçlarlar üstelik öyle tuhaf sülalem.

sende abartmisin. bende esimde arkadaslarimizla görüsüyoruz.herseyin ortasi.
7/24 esle takilmak zorunda degiliz. herseyin ortasi bence. kapiyi kilitlicem cocukmu esiniz saat sorcak size? haftada bir cikmak cok normal kilibik etmisin adami

benm kocam laftan anlamıyo ben anlatmasını biliyorum :)

oda bazı şeylerde kakın kafasının almadığı çok şey var

Arkadaşım 22 sevgilisi 26 yaşında anlattığınız sorunlar çok benzer.Olgunlaşmamış olması,arkadaşlarına daha çok zaman ayırması değer vermesi.Arkadaşım ilerde degisebilecegi umudunda... Ama degissede 35 40 yasindan önce degismez diye dusunuyorum.O yüzden yaşınızla alakalı oldugunu düşünmeyin.. Ama boşanmak öyle kolay birşey olmadığından gücünüz varsa biraz daha sabredin ya da sizde kendinizi geri çekin onun yaptiklarini yapmayi deneyin.

7/24 esle takilmak zorunda degiliz. herseyin ortasi bence. kapiyi kilitlicem cocukmu esiniz saat sorcak size? haftada bir cikmak cok normal kilibik etmisin adami
benim onun kadar geniş bir çevrem yok.onun harici haftada bi güne okeyini topunu sıgdırsa sorun olmazdı.bu her boş bulduğunda atlıyor dışarı.çok anlaşmak istedim izin gününde git nereye gitceksen dedim yok. beni dinlemek işine gelmiyor.işte benimkinin ortası yok. böyle eşe kapı kilitlenmeli bende onu da yapıcam kararlı bir şekilde buna da adım atayım dedim yarım kaldı.

tabiki saat soracak. o gezip tozucak ben evde yalnız onu mu bekliycektim ?

ozaman niye evlendim ? bende gezip tozardım

benm kocam laftan anlamıyo ben anlatmasını biliyorum :)

oda bazı şeylerde kakın kafasının almadığı çok şey var
benim kocam cinsi birini tanımadan anlatmayı biliyorum demeyin bence :). ben sakınlıkle yada ciddi ciddi çok söyledim.ama dinlemek istemeyene davul zurna az

kvaldemin karakterine bakıyorum.genelde öyle arızalı bi insan değil haklı olarak kızınca eşime yada kaynıma avaz avaz bağırıyor. belki bende de o kadar ses olsa gittiği kahveden -halı sahadan da sesimi duyardı yani.

bu hep böyle devam mı edecek yani seneler geçtikçe bi yerde eşitlenmeyecekmiyiz.

esitlenirsiniz tabiki.
bence surekli annenizle gorustugu icin onun kafasi rahat sahada top kosturuyor arkadaslariyla.
kendinize gore planlar yapsaniz ve sadece ben bugun filancayla bulusuyorum deseniz?
ya da haftasonu tek basiniza kiyafet alisverisine ciksaniz hazir indirimlerde var
birlikte gorusebileceginiz evli arkadaslari arada oturmaya cagirin ya da beraber yemege filan gidin,bu da iyi gelecektir bence.
ozur dileme konusunda ise,madem sizden ozur dilemiyor,sizde ondan ozur dilemeyin bi sure,atara atar gidere gider..
benim esimde boyleydi yani arkadaslari icin kendini parcalayan,her firsatta kendini sokaga atan ama yas aldikca duruldu simdi gozum almiyor diyor,yoruluyorum ne gerek var ev gibisi var mi diyor
bide bebek oldu tabi,sunu da soyleyim bebek aileye ilk katildigi zaman iyice azitabilir disari cikmayi cunku erkekler gazli surekli aglayan bi bebekle nasil basa cikilir bilmiyor ama ne zaman sipalar yurumeye baba filan demeye baslayinca eve bagliyorlar babayi,tecrubeyle sabit

benim kocam cinsi birini tanımadan anlatmayı biliyorum demeyin bence :). ben sakınlıkle yada ciddi ciddi çok söyledim.ama dinlemek istemeyene davul zurna az

bazı insanlar laftan bazı insanlar hareketten anlar.

lafla anlamıyosa ki denemişsin hareketle anlatıcaksın.

okeye mi gidiyo sende arkadaşına git. pazar günü ondan önce yok ol. yemek yapma . bunları 1 hafta yap ki kafadında bişeyler canlansın sonrada almazsın eve.

özür diliyorum ama çocuk erkeği eve bağlar kafasını ben kabul etmiyorum.
çyok yani öyle bi dünya .

bi evlilik iyi ise çocuk bağları kuvvetlendirir kötü ise çocuk daha da kopartır.

bi evlilik iyi ise çocuk bağları kuvvetlendirir kötü ise çocuk daha da kopartır.

benim esimi bagladi tabiki herkeste ayni etkiyi yaratmaz.
ama dedigim gibi baslarda kacacak delik aradi,simdi bogustukca gurestikce eve kosarak geliyor

benim esimi bagladi tabiki herkeste ayni etkiyi yaratmaz.
ama dedigim gibi baslarda kacacak delik aradi,simdi bogustukca gurestikce eve kosarak geliyor

etrafımda çocukla kurtarılmaya çalışılan okadar çok evlilik var ki hepsi daha çok battı.

bence sizin evliliğiniz zaten iyiymiş sadece eşiniz evlilik mıduna geç girmiş.

bencede herkezde etkisi farklı benim kocamda baştan kaçacak delik arayacağı kesin.kendisi çocuk olduğu için.çok da istekli değil şuan doğal yoldanda biraz zorlaşınca onun işine geldi yaşanmamışlıklarını deli gibi yaşama hevesinde. zamanında onu çalıştırmaktan ne kahveye ne topa gitmiş hepsi kursağında kalmış

bana yemek yaptırmamaya çalışıyor evde gaz elektrik harcanmasın diye kvaldemde aldıklarını pişirtmek istiyor.benim kvaldemde çaydan başka beklentim yok.eşimse kvaldemi yicek.

bana yemek yaptırmamaya çalışıyor evde gaz elektrik harcanmasın diye kvaldemde aldıklarını pişirtmek istiyor.benim kvaldemde çaydan başka beklentim yok.eşimse kvaldemi yicek.

yok artık nasıl bir cimrilik bu.

derhal alışverişe ver kendini. eve de al ne eksik varsa ne biliyim sehpan mı çizildi tenceren mi kırıldı git al.

kendinide at kuaföre manikür pedikür bide cilt bakımı saçlarıda değiştir.

kıyafette al poşetler dolusu. laf söylemeye kalkarsa yalnızım ihtiyacım bar dersin

5 yaş fazla değil gibi görünse de erken olgunlaşan kadınlar ve geç olgunlaşan erkekler istatistigini göz önünde bulundurunca yaş farki maalesef açılıyor. Bi kere eşinizi ergen yapan şey yasayamadigi şeylerin kursağında kalması sorunu.. çocukluğu gençliği çalışarak geçen bi sürü insan var ama ben o dönemlerde bunu bunu yaşamadim diye heveslendigi anda mevcut konumunun altına iner Her şey yaşında güzel. Lisedeyken gecelere kadar top kostursa göze batmaz ama artık yetişkin ve en önemlisi evli bir erkek. Siz annenizle eşinizden çok vakit geçiriyorsunuz.bunu yapmayın. Bi evi bi esi olduğu gercegini kabullensin. Sorumluluklar verin birlikte alisverise çıkın sosyal toplantılar arkadaş yemekleri sinema tiyatro konser vs duzenleyin. Sizinle olmanin da arkadaşlarıyla olmak kadar keyifli olduğunu hissettirin

siz baştan hata yapmışsınız yaşınızdan küçük biriyle evlenerek,adam adım adım büyüme yolunda bir ergen cidden...
hep arkasını toplamaktan yorulacaksınız ya kendi haline bırakın yada bir yön cizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…