- 18 Ağustos 2015
- 339
- 337
- 103
bu hep böyle devam mı edecek yani seneler geçtikçe bi yerde eşitlenmeyecekmiyiz.
kısaca sizin kocanız laftan anlıyormuş ve size saygısı varmış. bizimki tam olarak neyi neden yaptığının fakında değil gibi davranıyor.işine öyle geliyor.dediklerini beraber yaparız ama o arkadaşlarınla oynamaktan zevk alıyor.ona "neden evlendin madem" sorusuna verecek cevabı yok yapacak tribi var.2 ve 3 habide 7
öncelikle problemleriniz çok büyük çözülemiycek şeyler değil.
benim eşimde bekarken eve girmeyen bi adamda evlendikten sonra birlikte takılıyoruz haftasonu haftaiçi.
çok çok nadir arkadaşlarıyla buluşur 11de gelicem dedi 1 keresinde 11 oldu yok 12 oldu yok kitledim kapıyı telide kapadım 1 de geldi almadım eve.
kocasını bekliycek kadın değilim dedim o oldu.
okeyi birlikte oynayın top olmazsa bilardo oynayın.
dediğim gibi bunlar çok basit şeyler çözüm kolay
sende abartmisin. bende esimde arkadaslarimizla görüsüyoruz.herseyin ortasi.2 ve 3 habide 7
öncelikle problemleriniz çok büyük çözülemiycek şeyler değil.
benim eşimde bekarken eve girmeyen bi adamda evlendikten sonra birlikte takılıyoruz haftasonu haftaiçi.
çok çok nadir arkadaşlarıyla buluşur 11de gelicem dedi 1 keresinde 11 oldu yok 12 oldu yok kitledim kapıyı telide kapadım 1 de geldi almadım eve.
kocasını bekliycek kadın değilim dedim o oldu.
okeyi birlikte oynayın top olmazsa bilardo oynayın.
dediğim gibi bunlar çok basit şeyler çözüm kolay
kısaca sizin kocanız laftan anlıyormuş ve size saygısı varmış. bizimki tam olarak neyi neden yaptığının fakında değil gibi davranıyor.işine öyle geliyor.dediklerini beraber yaparız ama o arkadaşlarınla oynamaktan zevk alıyor.ona "neden evlendin madem" sorusuna verecek cevabı yok yapacak tribi var.
onu hizaya getirecek ne aklı başında bir yakını nede onun yamuğunu düzeltecek bir abim var.bizim akrabalara anlatsam beni suçlarlar üstelik öyle tuhaf sülalem.
benim onun kadar geniş bir çevrem yok.onun harici haftada bi güne okeyini topunu sıgdırsa sorun olmazdı.bu her boş bulduğunda atlıyor dışarı.çok anlaşmak istedim izin gününde git nereye gitceksen dedim yok. beni dinlemek işine gelmiyor.işte benimkinin ortası yok. böyle eşe kapı kilitlenmeli bende onu da yapıcam kararlı bir şekilde buna da adım atayım dedim yarım kaldı.sende abartmisin. bende esimde arkadaslarimizla görüsüyoruz.herseyin ortasi.
7/24 esle takilmak zorunda degiliz. herseyin ortasi bence. kapiyi kilitlicem cocukmu esiniz saat sorcak size? haftada bir cikmak cok normal kilibik etmisin adami
sende abartmisin. bende esimde arkadaslarimizla görüsüyoruz.herseyin ortasi.
7/24 esle takilmak zorunda degiliz. herseyin ortasi bence. kapiyi kilitlicem cocukmu esiniz saat sorcak size? haftada bir cikmak cok normal kilibik etmisin adami
benim kocam cinsi birini tanımadan anlatmayı biliyorum demeyin bence :). ben sakınlıkle yada ciddi ciddi çok söyledim.ama dinlemek istemeyene davul zurna azbenm kocam laftan anlamıyo ben anlatmasını biliyorum :)
oda bazı şeylerde kakın kafasının almadığı çok şey var
bu hep böyle devam mı edecek yani seneler geçtikçe bi yerde eşitlenmeyecekmiyiz.
benim kocam cinsi birini tanımadan anlatmayı biliyorum demeyin bence :). ben sakınlıkle yada ciddi ciddi çok söyledim.ama dinlemek istemeyene davul zurna az
esitlenirsiniz tabiki.
bence surekli annenizle gorustugu icin onun kafasi rahat sahada top kosturuyor arkadaslariyla.
kendinize gore planlar yapsaniz ve sadece ben bugun filancayla bulusuyorum deseniz?
ya da haftasonu tek basiniza kiyafet alisverisine ciksaniz hazir indirimlerde var
birlikte gorusebileceginiz evli arkadaslari arada oturmaya cagirin ya da beraber yemege filan gidin,bu da iyi gelecektir bence.
ozur dileme konusunda ise,madem sizden ozur dilemiyor,sizde ondan ozur dilemeyin bi sure,atara atar gidere gider..
benim esimde boyleydi yani arkadaslari icin kendini parcalayan,her firsatta kendini sokaga atan ama yas aldikca duruldusimdi gozum almiyor diyor,yoruluyorum ne gerek var ev gibisi var mi diyor
bide bebek oldu tabi,sunu da soyleyim bebek aileye ilk katildigi zaman iyice azitabilir disari cikmayi cunku erkekler gazli surekli aglayan bi bebekle nasil basa cikilir bilmiyor ama ne zaman sipalar yurumeye baba filan demeye baslayinca eve bagliyorlar babayi,tecrubeyle sabit
özür diliyorum ama çocuk erkeği eve bağlar kafasını ben kabul etmiyorum.
çyok yani öyle bi dünya .
bi evlilik iyi ise çocuk bağları kuvvetlendirir kötü ise çocuk daha da kopartır.
benim esimi bagladitabiki herkeste ayni etkiyi yaratmaz.
ama dedigim gibi baslarda kacacak delik aradi,simdi bogustukca gurestikce eve kosarak geliyor
bencede herkezde etkisi farklı benim kocamda baştan kaçacak delik arayacağı kesin.kendisi çocuk olduğu için.çok da istekli değil şuan doğal yoldanda biraz zorlaşınca onun işine geldi yaşanmamışlıklarını deli gibi yaşama hevesinde. zamanında onu çalıştırmaktan ne kahveye ne topa gitmiş hepsi kursağında kalmışözür diliyorum ama çocuk erkeği eve bağlar kafasını ben kabul etmiyorum.
çyok yani öyle bi dünya .
bi evlilik iyi ise çocuk bağları kuvvetlendirir kötü ise çocuk daha da kopartır.
bana yemek yaptırmamaya çalışıyor evde gaz elektrik harcanmasın diye kvaldemde aldıklarını pişirtmek istiyor.benim kvaldemde çaydan başka beklentim yok.eşimse kvaldemi yicek.bazı insanlar laftan bazı insanlar hareketten anlar.
lafla anlamıyosa ki denemişsin hareketle anlatıcaksın.okeye mi gidiyo sende arkadaşına git. pazar günü ondan önce yok ol. yemek yapma . bunları 1 hafta yap ki kafadında bişeyler canlansın sonrada almazsın eve.
bana yemek yaptırmamaya çalışıyor evde gaz elektrik harcanmasın diye kvaldemde aldıklarını pişirtmek istiyor.benim kvaldemde çaydan başka beklentim yok.eşimse kvaldemi yicek.
3 ayda tanisip evlenmek kumar gibi bisey.
Keske biraz tanisaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?