ergenliğinden kopamayan kocaya ne yapılmalı :(

Konuyu yazış şekliniz ne kadar sakin diye düşündüm. Ya da ben çok sakin okudum.

İnanın yaşla alakası yok. Bazı erkekler ergen kalıyor böyle.. Siz de tam bu erkeği çekebilecek kadınlardansınız..

Hislerim bu yönde

benle bi kaç haftada bir sinemaya gider.aynı çocuk gibi benle olmaktan sıkıldı çünkü ister evde olayım ister olmayım nasılsa bana ulaşıyor.benle geçirdiği vakiti daha tatsızlaştırmaya çalışıyor huysuzlanarak.sonra hep ben kötü oluyorum onun niyeti yokki güzelleştirmeye onun için süslendiğimi bile farketmiyor.iltifatları beni avutmak için beni kandırdığına inanıyor ben inanmadığımı söylesemde

çünkü çok bıkkınım kendimi yırtınca da bir şey olmadı.yaptıklarının adı saygı söylediklerinin içi sevgi,ağzında çocuk isteği.hepsinin içi boş yaşayarak anlıyor insan.demekki elime şemsiye alsam yıldırım düşer başıma ne diyim bazıları benim gibi istemese de böyle şeylerle karşılaşabiliyor.

Bence cocuk için su an cabalamayin. Evliliğinizi bitirin demiyorum ama babalık çok daha ağır bi sorumluluk. Eş olamayan birinin baba olabileceğini sanmıyorum. Oturun konuşun, kendinizi yalnız hiseettiginizi evli olmanin aynı evi paylaşmak olmadığini size değer verdiğini hissetmediginizi söyleyin eğer bir seyelri düzeltme yoluna gitmezse bu sorunlarla tek basiniza mücadele edemeyeceginizi zaten yalnız hissettiginiz hayatınızı, somut olarak da yalnız yaşamanın zor olmayacağını söyleyin. Eğer çeki düzen verirse ne âlâ, aynı hamam aynı taş kalırsa bence siz de kendinizle ciddi bir iç hesaplasma yapın. Bu adamla nereye kadar nasıl gider diye

Boşanma gibi bir niyetiniz yoksa bolca sabır lazım size. Açıkçası ergen bir kocayı çekemezdim ve çekemediğimde, kendimi biraz tanıyorsam bu çocuksu hareketleri yüzünden onu ezerdim. Konuşsanız bile öğretmen edası ile olacak onun için, yada onu kısıtlamaya çalışan birisi gibi görüneceksiniz. Oyuzden bol sabır ve zamana ihtiyacınız var. Ama ruhu çocuksa hala,(evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyor belliki) yıpranacaksınız. Bu süreçte onu çocuk gibi görecekseniz,yeri geldiğinde tersleşip tabiri caizse azarlayacaksanız ozaman da evliliğin temelleri iyice sarsılacak. Adamın büyümesi lazım, kollayan,olgun erkek,aklı başında ve aile sorumluluğunu alan erkek önemli. Kendine de vakit ayırmalı insan ama bekar hayatı değil bu neticede.

Ve çocuk mu? Böyle bir adamı baba olmak olgunlaştırmaz. Varolan sorumluluklara ne yaptığına bakarak babalığı da evcilik olarak görecektir. Ozaman siz çocukla tamamen yalnızlığa gömüleceksiniz

5 yaş fark, 3 ayda tanışıp evlenme
ister istemez hayal kırıklıkları olur

Size bir şey söyleyeyim de gülün.. Bir arkadaşım var eşi gerçekten çocuk gibi. Kaç yıldır evliler arkadaşım eşini inanılmaz iyi idare eder..
Arkadaşım kazayla 2. bebeğine hamile kaldı ve annesi arkadaşıma ne dedi ;

" Ben sana önce kocanı büyüt 2. çocuğu sonra yap demedim mi ? "

Gerçekten o şimdi 3 çocuklu bir kadın ne yapsın..

Uuuvvvv bayıldım

Yas farkiyla alakasi oldugunu sanmiyorum ya. Benimki benden 10 yas buyuktu o da benden baska her seyle vakit geciriyodu. Bence kafada bitiyor o is.

Misal benim dayim da oyleydi. Hala da oyledir cocuk gibidir eglencelidir. Baslarda kahveye gidiyodu ama. Sonra birakti play stationa takti uzun sure. Eve sulaleyu toplayip oynuyodu yengem illallah demisti. Sonra mac olur yine enistemleri filan toplar. Simdi de futbol oynuyor maclara gidiyor. Adamin ruhu oyle. Yengem dayimdan da kucuk ustelik.

Peki ona sorumluluk veriyor musunuz? Yoksa herşeyi siz mi yapıyor sunuz ?

Asosyal olmayin .Gercek uğraslar bulun .Arkadas grubunuzla gezin kendiniz eglenerek isteyerek yapin bunları .
Yanliz kalsin .

20 gün mü??
Ben de bir tuhaflık var o zaman. 20 günde ben insanlarla arkadaşlık bile kuramam.

Onunla gidebildiğin yerlere beraber git (halı saha maçını izleyebilirsin). Gidemediğin yerlerde de ayrı takıl (o gece kahveye gidiyorsa sen de sinemaya kursa vs.. gidip arkadaşlarınla yemeğe filan çıkabilirsin). Evlilik 24 saat dip dibe olmak değildir.

Maalesef erkeklerin çoğu çocuk ruhlu. 50 yaşındaki de 20 yaşındaki de. Ama bunun dozu önemli bence. Tabi sizin tavrınız da önemli.Hayatınız ondan ibaretmiş gibi hissettirmeyin. Bu sadece eşiniz için geçerli değil. Arkadaşlarınıza bile öyle hissettirmeyin.Sonra onu koz olarak kullanır.
Çocuk meselesi de çok büyük risk. Sizin kocanızın büyümesi lazım önce. Bir de gerçekten baba olmak istemeyen birinden çocuk yapmak ne kadar mantıklı. Bu kadar mutsuzsanız ayrılmak en mantıklısı gibi duruyor.
Bu dünyada sizden bir tane daha yok ve bu hayatın da tekrarı yok.

1. madde belki de hayrınıza olmuştur.

Kocan bu saatten sonra değişmez bence

3 ayda tanıyıp evlenmekle hata etmişsin

1. maddeyi alip, taa en sona atiyorum. ilk once diger seylerin duzelmesi lazim. cocuk olunca bu adam bebegi filan kiskanir sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…