öncelikle, " anlamıyorum, noktan virgülün yerinde değil, paragrafın yok vs" gibi yakınmaları yorumlara yazmayın.anlayabilen yapıcı bir önerisi olanlar yazsınlar.
diğer konularda, acemilikti vs idi zamanla değişirdi, her erkek böyle bçocuk gibiydi derken 2 küsür sene oldu.
1-dr hamile kalmamın biraz zor olabileceği aşılama ile kesin sonuç olabilceğini dedi çok imkansızlaştıracak sıkıntılarımız yok.kocam iğneden korkar gibi tahlil veremez çok tahlilden döndük kavga çıkardı.
2- ev tadilatı bitti.fakat her çivisinde emeği olan kocam nerede gezsem derdinde
3-arkadaşlarına sevgili gibi koşuyor.evlendikten sonra kendini arkadaşlarına adadığı boş bir özgürlükte.
4-bir şeyden yada kaybetmekten korktuğunda gülüyor.(ruh hastası mı diye şüphe ediyorum)ona haklı olarak kızana (ben dahil) trip atmakla suçluyor kendi çok tripli olduğunu kabul etmiyor.
5-özür dilemiyor ama arkadaş ve akrabalarına yapmadiği şeyler için bile özür diler
6-benim arkamda olmaz kendimi savunsam destek olmaz.
7-tek derdi kahvede okey sahada top
8-yalnız kalmamak için annemdeyim.anneme sürekli onu anlatıyorum. evliliğimin dengesi bozulmasın diye her sosyal faaliyete atlamıyorum o ise dengesi bozulsun diye tam tersini yapar gibi.
9-iş yerindeki on kocam gücündeki dengesiz insanlar yüzünden takıntılarım arttı. kocama haklı tepkimi koysam da kendimi üzgün hissediyorum.o ölse gitmez(psikiyatra aylak gezenler gider diye düşünüyor) ama ben psikiyatra gidicem kendimi toplamak için.çok değer verdim ama kendimi bu konuda da frenleyemiyorum onu korkutmak için iradem çok yara aldı
10-ben 32 eşim 27 yaşında bu kadar sene sonra hala yaş farkının evlilikte kendini hissettireceğini ummuyordum.eşim olgun gösterir bende ona göre normal.(3 ayda tanışıp evlendik)
11-kazanç konusunda ben ondan fazla kazanıyorum ama hiç bunu ezmek yada kavga konusu olarak ortaya atmadım.
12-beni ihmal ederek trip atarak kızarak sanki kocamla değilde "dayak arsızı bir çocuk yada atarlı ergen biri ile yaşıyor gibi" hissettiriyor.
13-kavga edip anama kaçmak da çözüm değil evde oturup küsmekte. boşanmak istemiyorum çünkü diğer erkeklerin de az çok onun gibi olduğunu anlayacak yaştayım öyle büyük hayaller kurmuyorum başka evlilik vs için.kpeder kvaldeye anlatsamda kocam onları da takmıyor bi yerden sonra.
benle bi kaç haftada bir sinemaya gider.aynı çocuk gibi benle olmaktan sıkıldı çünkü ister evde olayım ister olmayım nasılsa bana ulaşıyor.benle geçirdiği vakiti daha tatsızlaştırmaya çalışıyor huysuzlanarak.sonra hep ben kötü oluyorum onun niyeti yokki güzelleştirmeye onun için süslendiğimi bile farketmiyor.iltifatları beni avutmak için beni kandırdığına inanıyor ben inanmadığımı söylesemde5 yaş fazla değil gibi görünse de erken olgunlaşan kadınlar ve geç olgunlaşan erkekler istatistigini göz önünde bulundurunca yaş farki maalesef açılıyor. Bi kere eşinizi ergen yapan şey yasayamadigi şeylerin kursağında kalması sorunu.. çocukluğu gençliği çalışarak geçen bi sürü insan var ama ben o dönemlerde bunu bunu yaşamadim diye heveslendigi anda mevcut konumunun altına iner Her şey yaşında güzel. Lisedeyken gecelere kadar top kostursa göze batmaz ama artık yetişkin ve en önemlisi evli bir erkek. Siz annenizle eşinizden çok vakit geçiriyorsunuz.bunu yapmayın. Bi evi bi esi olduğu gercegini kabullensin. Sorumluluklar verin birlikte alisverise çıkın sosyal toplantılar arkadaş yemekleri sinema tiyatro konser vs duzenleyin. Sizinle olmanin da arkadaşlarıyla olmak kadar keyifli olduğunu hissettirin
çünkü çok bıkkınım kendimi yırtınca da bir şey olmadı.yaptıklarının adı saygı söylediklerinin içi sevgi,ağzında çocuk isteği.hepsinin içi boş yaşayarak anlıyor insan.demekki elime şemsiye alsam yıldırım düşer başıma ne diyimKonuyu yazış şekliniz ne kadar sakin diye düşündüm. Ya da ben çok sakin okudum.
İnanın yaşla alakası yok. Bazı erkekler ergen kalıyor böyle.. Siz de tam bu erkeği çekebilecek kadınlardansınız..
Hislerim bu yönde
benle bi kaç haftada bir sinemaya gider.aynı çocuk gibi benle olmaktan sıkıldı çünkü ister evde olayım ister olmayım nasılsa bana ulaşıyor.benle geçirdiği vakiti daha tatsızlaştırmaya çalışıyor huysuzlanarak.sonra hep ben kötü oluyorum onun niyeti yokki güzelleştirmeye onun için süslendiğimi bile farketmiyor.iltifatları beni avutmak için beni kandırdığına inanıyor ben inanmadığımı söylesemde
çünkü çok bıkkınım kendimi yırtınca da bir şey olmadı.yaptıklarının adı saygı söylediklerinin içi sevgi,ağzında çocuk isteği.hepsinin içi boş yaşayarak anlıyor insan.demekki elime şemsiye alsam yıldırım düşer başıma ne diyimbazıları benim gibi istemese de böyle şeylerle karşılaşabiliyor.
Uuuvvvv bayıldım2 ve 3 habide 7
öncelikle problemleriniz çok büyük çözülemiycek şeyler değil.
benim eşimde bekarken eve girmeyen bi adamda evlendikten sonra birlikte takılıyoruz haftasonu haftaiçi.
çok çok nadir arkadaşlarıyla buluşur 11de gelicem dedi 1 keresinde 11 oldu yok 12 oldu yok kitledim kapıyı telide kapadım 1 de geldi almadım eve.
kocasını bekliycek kadın değilim dedim o oldu.
okeyi birlikte oynayın top olmazsa bilardo oynayın.
dediğim gibi bunlar çok basit şeyler çözüm kolay
belkide 3 ayda ögrenemedin. Gerci ben burada 20 günde evleneni duydum o yüzden 3 ay okadarda az degil :)
Sürekli kahvede takilan bir insan sanmiyorumki bundan vazgecsin. Aslinda 27 okadarda "ufak" bir yas degil. Esin artik evli bir erkek oldugunu farkli sorumluluklari oldugunu idrak edememis. Tam olgunlasmadan evlenmis. Biri ona evliligin fedakarlik gerektirdigini hatirlatmali. Tabi anlarsa
20 gün mü??
Ben de bir tuhaflık var o zaman. 20 günde ben insanlarla arkadaşlık bile kuramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?