Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

saqol canım bnm
bende tam tersine evde olunca çok güzel diyet yapıyorum...menülerimi çok güzel düzenliyorum...ne olduysa işe başladıqım zaman oldu zaten..onca kilo ver ve geri al

seninde bayram yoqun geçmiş canım....zaten kurban işin içine girinde böyle oluyor...Rabbim nice kurbanlar nasip etsin görevimizi yerine getirmek çok güzel ve huzur verici..
miqren içinde teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için...havada bilmem ne gazı varmış bu arlara baş aqrıları ondan kaynaklanıyormuş...annem haberlerde dinlemiş akşam telde bilgi verdi bana...inşallah öyledirde geçer...yoksa işten kaynaklandıqını düşünüp istifa edicem

günaydın arkadaşlar günaydın melekcimm
bu sabah besmeleyle diyet maratonuma başlamış bulunmaktayın...yiyeceqimi içeceqimi yanımda getirdim bugün....yanımda arkadaşımda başlıyor bnmle birlikte...yalnız tartılmadım kızlar...o kötü rakamları görmek istemiyorum....haftaya cumaya bildirim yaparım inşallahh... ve çok mutluyum formda olmak çok güzel bişy bunu hep söylerim...hadi yaza 38 beden olalım hatunlarr

gunaydın canım basarılar canımmm bu defa kesın tamam bu ıs yarıstayz senle unutma

gunaydın canım basarılar canımmm bu defa kesın tamam bu ıs yarıstayz senle unutma

yok artık benim seni yakalamam mümkün deqil...ancak ideal kilona ulaşınca kilo korumaya geçersin anca öyle yakalarım seni...sizler kilo verdiqiniz zaman kendim vermiş gibi seviniyorum...yüksek motivasyon oluyor bizler için...bu sefer inşallah bende sonuna kadar gidicem...kaçarım kalmadı artık...

KESINlıkle basaracaksın canım emınım bundan

sabah
2 dilim buqdaydan tost
1 haşlanmış yumurta
yarım domates süt

ara
1 madlen (yaşlı bir amcamız getirmiş kıramadım)
2 günkurusu

öqlen
et tavuk sote
salata

arada 1 kuru incir yicem

akşam
ızgara köfte
salata

3 litre su...

madlen dışında iyiyim bugün...

KESINlıkle super menuuuu

benımde bugunku menum

sabah ( 07,30 )
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
4 zeytın
yumurta

08,30 ısyerınde
yarımdan az sımıt

ara
salatalık

ogle
ödemıs kofte
az salata

aksamda sanırım tavuk yada az corba ıle gunu kapatırım

merhaba kızlar sabahki menüm,5 yeşil zeytin,1 salatalık,1 kk,peynir,1 büyük dilim kepek ekmeği,1 yumurta az yagda omlet.ara elma ,öğlen 1 tabak dünden tavuklu keşkek,2 biber ,2 lt su.

kızlaarrrrrr nasılsınız bakam bugün kendimi daha hafif hissediyorum günlerdir sabah ları karnım çok şiş uyanıyordum böyyle çok daha iyi oldu yaşasın sağlıklı beslenme...

kızlaarrrrrr nasılsınız bakam bugün kendimi daha hafif hissediyorum günlerdir sabah ları karnım çok şiş uyanıyordum böyyle çok daha iyi oldu yaşasın sağlıklı beslenme...

iyi sayılırım ilnurcum belimde bir ağrı var neyin nesi anlamadım hayırlısı bakalım,bende bu hafta tartılmayı düşünmüyorum bayramda kaçırdığım için ama kendimde hafiften bir incelme hissediyorum,buda beni mutlu ediyor o yüzden haftaya kadar tartılmıcam.

KESInlıkle katılıyorum bebegımmmm

canım bende de tartılma hastalıgı var delımıyım neyım :44::44::44: kacamak yapsamda ertesı gun hemen tartılıyorum acı cekmek hosuma gıdıo galıba

doqru söze ne denir
canım çok geçmiş olsun havalar gece soquk gündüz ılık dengemiz bozuldu hepimiz hasta olduk

canım bende de tartılma hastalıgı var delımıyım neyım :44::44::44: kacamak yapsamda ertesı gun hemen tartılıyorum acı cekmek hosuma gıdıo galıba

melekk bugün çok erken bırakmışsın topiqi :26::26: nerelerdesin quuu

ayy güldürdün beni akşam akşamtartılma hayatım ,bende evlendiğimden beri kilo verme derdindeyim,önceden bende senin gibi tartılırdım ama sonra 15 gün yada 20 günde tartılmaya başladım böylesi daha iyi oluyor

Canım geçmiş olsun ağır bişeymi kaldırdın dikat et kendine..

bugünki menüm...

Sabah/öğle

Köfte
Bir domates
Az mayonez ve ketçap

Ara yok hiç aç değildim

Akşam tavuk kanat
1 kase yoğurt

3 litre su 2 kupa yeşilçay

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Kayısılı form çay

Ara yapmadım, acıkmadım çünkü.

Akşam
Izgara köfte
1 porsiyon makarna

Su = 2 lt + 1 bardak

Yarın tartılma günü, endişe ve merak içerisindeyim :26:
İyi geceler hepinize, seviyorum sizi

Makarna hariç çok güzel menün... Canım sende benim gibi geç mi uyanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…