saqol canım bnmTeşekkürler canım
Melek ablacımm harikasın ya çok güzel gidiyorsun maşallahDarısı başımıza, hepimiz çıtır olacağız inşallahh, bir gün başarı hikayemi de yazacağım inşallahh
Geçmiş olsun ablacımm
Tebrikler canımm, aynen devam inşallah
Bebişe de geçmiş olsun, Allah şifasını versin
bende tam tersine evde olunca çok güzel diyet yapıyorum...menülerimi çok güzel düzenliyorum...ne olduysa işe başladıqım zaman oldu zaten..onca kilo ver ve geri alYA KIZLAR ben kendımden hıccc bısı anlamadım evde oldugum zamanlar bır kurt gıbı ac olan ıstahım ısyerıne gelınce bıcak gıbı kesılıyor :44::44::44::44: buda su demek oluyorkı ben demek evde olsam asla dıyet falan yapamazmısımzaten evde olunca ve 11 de kalkınca duzen falan kalmıyor
ben de sehır dısına cıktım. bayramlarda oyle olur zaten bızım cunku aılelerımız ıle aynı sehırde degılız. bu bayram esımın aılesı ıleydık. beraber kurban kestık. ben yarıda kestım. annem memlekete geldı kendı kardeslerını gormek ıcın. oyuzden ben de onu gorebılmek ıcın eve erken dondum. yorucu ama guzel bır bayramda. cok sukur kılo almadım hatta baya kılo verdım ben de haberler kısaca boyle malum bu hafta da ıs haftası.
senın mıgrene cok uzuldum ya. mıgren yok da bende bıraralar sınutız vardı o bas agrısını bılıyorum cok gecmıs olsun ıns gecer ya bıranonce ne dıyım bılemedım ınan
günaydın arkadaşlar günaydın melekcimm
bu sabah besmeleyle diyet maratonuma başlamış bulunmaktayın...yiyeceqimi içeceqimi yanımda getirdim bugün....yanımda arkadaşımda başlıyor bnmle birlikte...yalnız tartılmadım kızlar...o kötü rakamları görmek istemiyorum....haftaya cumaya bildirim yaparım inşallahh... ve çok mutluyum formda olmak çok güzel bişy bunu hep söylerim...hadi yaza 38 beden olalım hatunlarr
gunaydın canım basarılar canımmm bu defa kesın tamam bu ısyarıstayz senle unutma
yok artık benim seni yakalamam mümkün deqil...ancak ideal kilona ulaşınca kilo korumaya geçersin anca öyle yakalarım seni...sizler kilo verdiqiniz zaman kendim vermiş gibi seviniyorum...yüksek motivasyon oluyor bizler için...bu sefer inşallah bende sonuna kadar gidicem...kaçarım kalmadı artık...
KESINlıkle basaracaksın canım emınım bundan
sabah
2 dilim buqdaydan tost
1 haşlanmış yumurta
yarım domates süt
ara
1 madlen (yaşlı bir amcamız getirmiş kıramadım)
2 günkurusu
öqlen
et tavuk sote
salata
arada 1 kuru incir yicem
akşam
ızgara köfte
salata
3 litre su...
madlen dışında iyiyim bugün...
kızlaarrrrrr nasılsınız bakam bugün kendimi daha hafif hissediyorum günlerdir sabah ları karnım çok şiş uyanıyordum böyyle çok daha iyi oldu yaşasın sağlıklı beslenme...
kızlaarrrrrr nasılsınız bakam bugün kendimi daha hafif hissediyorum günlerdir sabah ları karnım çok şiş uyanıyordum böyyle çok daha iyi oldu yaşasın sağlıklı beslenme...
iyi sayılırım ilnurcum belimde bir ağrı var neyin nesi anlamadım hayırlısı bakalım,bende bu hafta tartılmayı düşünmüyorum bayramda kaçırdığım için ama kendimde hafiften bir incelme hissediyorum,buda beni mutlu ediyor o yüzden haftaya kadar tartılmıcam.
doqru söze ne denirkızlaarrrrrr nasılsınız bakam bugün kendimi daha hafif hissediyorum günlerdir sabah ları karnım çok şiş uyanıyordum böyyle çok daha iyi oldu yaşasın sağlıklı beslenme...
canım çok geçmiş olsun havalar gece soquk gündüz ılık dengemiz bozuldu hepimiz hasta oldukiyi sayılırım ilnurcum belimde bir ağrı var neyin nesi anlamadım hayırlısı bakalım,bende bu hafta tartılmayı düşünmüyorum bayramda kaçırdığım için ama kendimde hafiften bir incelme hissediyorum,buda beni mutlu ediyor o yüzden haftaya kadar tartılmıcam.
KESInlıkle katılıyorum bebegımmmm
canım bende de tartılma hastalıgı var delımıyım neyım :44::44::44: kacamak yapsamda ertesı gun hemen tartılıyorum acı cekmek hosuma gıdıo galıba
KESInlıkle katılıyorum bebegımmmm
canım bende de tartılma hastalıgı var delımıyım neyım :44::44::44: kacamak yapsamda ertesı gun hemen tartılıyorum acı cekmek hosuma gıdıo galıba
iyi sayılırım ilnurcum belimde bir ağrı var neyin nesi anlamadım hayırlısı bakalım,bende bu hafta tartılmayı düşünmüyorum bayramda kaçırdığım için ama kendimde hafiften bir incelme hissediyorum,buda beni mutlu ediyor o yüzden haftaya kadar tartılmıcam.
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Kayısılı form çay
Ara yapmadım, acıkmadım çünkü.
Akşam
Izgara köfte
1 porsiyon makarna
Su = 2 lt + 1 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?