- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
benım de bayramdakı tek kacamaklarım cok az sayıda sarma yemek oldu. bayram sekerı ve tatlısı yemedım zaten tatlı ıle aram yoktur ama yıne de canım cektı ama yemedım ve bayramda kılo vererek donen kısılerden oldum. 1,700 kılo vermısım. ıkı haftadır duraklamıstım vermıyorum ergınsena canım. hapım odem mı yapıyordu vucut mu duraklamıstı bılmıyordum. +500 oluyordum bır gun sonra gıdıyordu bır gun sonra +800 oluyordum ıkı gun sonra eskı kıloma donuyordum. ıkı haftayı boyle gecırdım ama bayram haftası cok sukur yuzum guldu ve eskıden verebıldıgım rakamları vermıs oldum bayram haftasında da. bu hafta regl haftam. gecen ay 1,700 verdım boyle haftada. bu hafta spora herzamankınden cok asılıyorum. oyuzden kendımden 2 uzerı bır rakam beklıyorum haftaya pazartesı tartıda.
CANIMmmmm ezgıcımmm cok tesekkur ederım canım evet sanırım alsıtım artık bende vucudumda dengelı ve olculu olduktan sonra sanırım cıslar bana kılo aldırmıcak ama su var ust uste hergun yersem ve fazla yersem alırım ben sanırım azar azar yedım ve ertesı gunu tölere ettıgım ıcın almadım harıka bısı amagercı hala makarna pılav serbetlı hıc bı seyı yemeye cesaret edemıyorum :18::18::18::18:
ama 3-4 sarma yedım valla ozlemısım karsı komsu yapmıs harıkaydııııı
bu çizelge degiştirmeyi bende beceremiyorum ablacım yaakızlar cızelgemı degıstıremıyorummm yardımmmmmmmmmmmmmmmm
rica ederim melek ablacımm artık uzun süre cıtır olup öyle kalcaksın ne güzel cok seviniyorum senin adına cünkü istedin ve basardın
5 li rakamlarıda görürüsn inş
günaydın kızlar,daha kahvaltımı yapmadım,önce topiği gezim dedim,moral olsun az yiyeyim diye,:))melekcim seni kutluyorum ne güzel kilo vermişsin,dediğin gibi erginsena arkadaşımdan alıyorum ilhamımı bende iyiki varsın canım,ve diğer arkadaşlarım ilknur ve melek,destekleriniz için teşekkür ederim bakalım haftasonu ne çıkacak tartıda,bugunde kırıklığım var üzerimde vede acayip bir baş ağrısı ıhlamur içicem kahvaltıda bakalım faydası olur inşallah,ben kaçtım çocuklar yemek bekler benden:)
anladım ablacım hedefine az kaldı tabi insan yakıştıgı iyi hissettiği kiloda olmalıezgıcımm 65 te durmayı dusunuyorum bebegım yaa 50 lı rakamlar sanırım bende hos olmaz
ne güzel anlatmışsın cnm...imrenerek okuyorum yazılarını... 6lı rakamlar güzeldir melekcim tadına çıkar meiCOK TESekkur ederım canımmmmmmmmmmmheo soyluorum bu topık ve senın sayende verdım cunku bende yıllardır zayıflama cabası vardı ama sonuc yoktu ılk kez bukadar cok kılo verdım hemde saglıklı bı sekılde sana cokkk mınnettarım canım arkadasımmmm en sevındıgım noktada tatılde hıc kasmadım ıstedıgımı yedım ozellıkle yıyemedıgım seylerı tabıkı öluculu bı sekılde ve bunlar bana kılo aldırmamıs harıka bı duygu yaaaaaaa chesscake gofret cıkolata nohut yemegı vs vs canım ne ısterse yedım ve kılo almadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
boqazlı kazaqı çıakrıdıqm an böyle oluyorum cnm....işte boqazlı akşam eve gelince yakası açık giydim ve bu hale geldimcok gecmıs olsun canım omzun gece acıkta kaldıysa tutulmustur bendede sık sk oluyr
ay ayy kimler gelmişş....iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın..bayram yoqun geçti ş.dışına çıktık cnm...geldim ertesi günü işe başladım...işte böylee...sen nasılsın birazda sen anlat bakalımmrb nasılsın canım ?
bayramın nasıldı ?
hasta oldugunu okudum ve hemen gecmıs olsun demek ıstedım esıne de sana da acıl sıfalar dılıyorum. cok gecmıs olsun
çok teşekkür ederim ttalım..geçmiş olsun ablacım inş cabucak gecer..saglık olmadan baska seylerin anlamı olmuyo
sen azimlisin cnm başarırsınbenım de bayramdakı tek kacamaklarım cok az sayıda sarma yemek oldu. bayram sekerı ve tatlısı yemedım zaten tatlı ıle aram yoktur ama yıne de canım cektı ama yemedım ve bayramda kılo vererek donen kısılerden oldum. 1,700 kılo vermısım. ıkı haftadır duraklamıstım vermıyorum ergınsena canım. hapım odem mı yapıyordu vucut mu duraklamıstı bılmıyordum. +500 oluyordum bır gun sonra gıdıyordu bır gun sonra +800 oluyordum ıkı gun sonra eskı kıloma donuyordum. ıkı haftayı boyle gecırdım ama bayram haftası cok sukur yuzum guldu ve eskıden verebıldıgım rakamları vermıs oldum bayram haftasında da. bu hafta regl haftam. gecen ay 1,700 verdım boyle haftada. bu hafta spora herzamankınden cok asılıyorum. oyuzden kendımden 2 uzerı bır rakam beklıyorum haftaya pazartesı tartıda.
evet bencede durezgıcımm 65 te durmayı dusunuyorum bebegım yaa 50 lı rakamlar sanırım bende hos olmaz
günaydın kızlar,daha kahvaltımı yapmadım,önce topiği gezim dedim,moral olsun az yiyeyim diye,:))melekcim seni kutluyorum ne güzel kilo vermişsin,dediğin gibi erginsena arkadaşımdan alıyorum ilhamımı bende iyiki varsın canım,ve diğer arkadaşlarım ilknur ve melek,destekleriniz için teşekkür ederim bakalım haftasonu ne çıkacak tartıda,bugunde kırıklığım var üzerimde vede acayip bir baş ağrısı ıhlamur içicem kahvaltıda bakalım faydası olur inşallah,ben kaçtım çocuklar yemek bekler benden:)
kızlar başım felakeetttt napıcam ben böyle yaaa
ne güzel anlatmışsın cnm...imrenerek okuyorum yazılarını... 6lı rakamlar güzeldir melekcim tadına çıkar mei
boqazlı kazaqı çıakrıdıqm an böyle oluyorum cnm....işte boqazlı akşam eve gelince yakası açık giydim ve bu hale geldim
ay ayy kimler gelmişş....iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın..bayram yoqun geçti ş.dışına çıktık cnm...geldim ertesi günü işe başladım...işte böylee...sen nasılsın birazda sen anlat bakalım
çok teşekkür ederim ttalım..
sen azimlisin cnm başarırsın
evet bencede dur
sonrada bana yardım et...birazda bnm yerime diyet yap cnm
ederım tabıkı yavrusum yaaa sen bı gırsen moda gerısı gelecekte mesele gırmek demı :44::44::44:
bugun basladınmı evden yemek getırmeye :26::26:
kızlar başım felakeetttt napıcam ben böyle yaaa
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.bir süredir giremedim hiç işlerden dolayı benim gerçi işim yok ama arkadaşların vardı benimde bilgisayar olmayınca giremedim.evdede küçük kızım 1 haftadır çok hasta ateş ishal var bademcikleri kızarmış vede şişmiş burnuda tıkanmış o yüzden onunla uğraşınca hiç giremedim.
sizlere katıldığımdan beri kilo bildirimi yapamadım.10 ekimden buyana 2 kilo vermiş bulunuyorum64 kg oldum.allahın izniyle azimle vereceğim hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?