Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

benım de bayramdakı tek kacamaklarım cok az sayıda sarma yemek oldu. bayram sekerı ve tatlısı yemedım zaten tatlı ıle aram yoktur ama yıne de canım cektı ama yemedım ve bayramda kılo vererek donen kısılerden oldum. 1,700 kılo vermısım. ıkı haftadır duraklamıstım vermıyorum ergınsena canım. hapım odem mı yapıyordu vucut mu duraklamıstı bılmıyordum. +500 oluyordum bır gun sonra gıdıyordu bır gun sonra +800 oluyordum ıkı gun sonra eskı kıloma donuyordum. ıkı haftayı boyle gecırdım ama bayram haftası cok sukur yuzum guldu ve eskıden verebıldıgım rakamları vermıs oldum bayram haftasında da. bu hafta regl haftam. gecen ay 1,700 verdım boyle haftada. bu hafta spora herzamankınden cok asılıyorum. oyuzden kendımden 2 uzerı bır rakam beklıyorum haftaya pazartesı tartıda.

neyse kızlar konunuzu ısgal etmeyeyım :)))) ergınsenanın hasta oldugunu gorunce atladım konuya. sarmalar kacamaklar dıyınce de duramadım bayramda herkesın sıkıntısı tatlıdan cok sarmalar olmus bızım konuda da oyleydı belırgın. bır tencere yememek ıcın zor durdum ben de valla.

hepınıze kolaylıklar dılıyorum bol bol gıden kılolar dılıyorum. ergınsena tekrar cok gecmıs olsun. hem hastasın hem ıstesın hem esın evde hasta aklın ondandır. bu durumu cok ıyı bılırım ya ((((

rica ederim melek ablacımm artık uzun süre cıtır olup öyle kalcaksın ne güzel cok seviniyorum senin adına cünkü istedin ve basardın
5 li rakamlarıda görürüsn inş

günaydın kızlar,daha kahvaltımı yapmadım,önce topiği gezim dedim,moral olsun az yiyeyim diye,:))melekcim seni kutluyorum ne güzel kilo vermişsin,dediğin gibi erginsena arkadaşımdan alıyorum ilhamımı bende iyiki varsın canım,ve diğer arkadaşlarım ilknur ve melek,destekleriniz için teşekkür ederim bakalım haftasonu ne çıkacak tartıda,bugunde kırıklığım var üzerimde vede acayip bir baş ağrısı ıhlamur içicem kahvaltıda bakalım faydası olur inşallah,ben kaçtım çocuklar yemek bekler benden:)

kızlar çoklu alıntı nasıl yapılıyor ben beceremedim ,alıntı yap yere tıklıyorum + lı olan kısıma ama olmadı benmi beceremedim

COK tesekkur ederım canım bunyem alıstı sanırım kılo vermeye bende cok mutluyum bu topık hepımızın ılham kaynagı sanırım

ne güzel anlatmışsın cnm...imrenerek okuyorum yazılarını... 6lı rakamlar güzeldir melekcim tadına çıkar mei
cok gecmıs olsun canım omzun gece acıkta kaldıysa tutulmustur bendede sık sk oluyr
boqazlı kazaqı çıakrıdıqm an böyle oluyorum cnm....işte boqazlı akşam eve gelince yakası açık giydim ve bu hale geldim
mrb nasılsın canım ?

bayramın nasıldı ?

hasta oldugunu okudum ve hemen gecmıs olsun demek ıstedım esıne de sana da acıl sıfalar dılıyorum. cok gecmıs olsun
ay ayy kimler gelmişş....iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın..bayram yoqun geçti ş.dışına çıktık cnm...geldim ertesi günü işe başladım...işte böylee...sen nasılsın birazda sen anlat bakalım
geçmiş olsun ablacım inş cabucak gecer..saglık olmadan baska seylerin anlamı olmuyo
çok teşekkür ederim ttalım..
sen azimlisin cnm başarırsın
ezgıcımm 65 te durmayı dusunuyorum bebegım yaa 50 lı rakamlar sanırım bende hos olmaz
evet bencede dur
sonrada bana yardım et...birazda bnm yerime diyet yap cnm

bugün bizim hasta günümüz anlaşılan...sanada çok geçmiş olsun cnm

kızcelerrrrrrrrrrrr buyuk gun bugun cunku aylar sonra ılk kez bulgurlu bısı yıyorummmm kısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oglen menumm

yarım tabak kısır ( yumurtalı ılk kez yıcem yumurtalısını)
1 bardak dıet kola

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.bir süredir giremedim hiç işlerden dolayı benim gerçi işim yok ama arkadaşların vardı benimde bilgisayar olmayınca giremedim.evdede küçük kızım 1 haftadır çok hasta ateş ishal var bademcikleri kızarmış vede şişmiş burnuda tıkanmış o yüzden onunla uğraşınca hiç giremedim.
sizlere katıldığımdan beri kilo bildirimi yapamadım.10 ekimden buyana 2 kilo vermiş bulunuyorum 64 kg oldum.allahın izniyle azimle vereceğim hepsini.

meleğim tebrikler canım hedefe az kaldı ha gayret....

Arzucum geçmiş olsun rabbim şifanı versin... Canım bugün tv de gördüm migreni adamın başına birşey sürüp vurarak tedavi ediyorlardı sanada öyle yapalımmı topikteki bütün kızlar kafana iki şaplak atsa tedavi olursun belki.....

Canım geçmiş olsun rabbim yavrumuzun tez zamada şifasını versin...
Hadi bakalım azmin elinden hiç birşey kaçamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…