- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
ılknurumm yavru kusum hosgeldınnnn
meleğim tebrikler canım hedefe az kaldı ha gayret....
Arzucum geçmiş olsun rabbim şifanı versin... Canım bugün tv de gördüm migreni adamın başına birşey sürüp vurarak tedavi ediyorlardı sanada öyle yapalımmı topikteki bütün kızlar kafana iki şaplak atsa tedavi olursun belki.....
Hoşbuldum bebeğim afiyet olsun aylar sonra bulgurlu bişey yiceksin vatana millete hayırlı uğurlu olsun canım...
EVET ılknurum cokk metluyum bende
sorma yedım bıle ama neden guzel seyler cabuk bıtıo yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84: hemencecık bıttıama harıkaydı doyamasamda azı karar cogu zarar demısler dımı
işim gereqi nerdeyse 10 saat telde konuşuyorum...sanırım bundan kaynaklanıyor canım :26::26:OF SANIRIM caresı olmayan hastalıktan bırıde mıgren ve senın dıkkat ettım gunlerdır gecmedı demı canım yaaa :26::26::26: nıyekı acaba???
hsyır csnım get,rmed,m...miqren tuttuqu zaman diyeti gözm görmüyor açlık dahada tetikliyor..ne güzel anlatmışsın cnm...imrenerek okuyorum yazılarını... 6lı rakamlar güzeldir melekcim tadına çıkar mei
boqazlı kazaqı çıakrıdıqm an böyle oluyorum cnm....işte boqazlı akşam eve gelince yakası açık giydim ve bu hale geldim
ay ayy kimler gelmişş....iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın..bayram yoqun geçti ş.dışına çıktık cnm...geldim ertesi günü işe başladım...işte böylee...sen nasılsın birazda sen anlat bakalım
çok teşekkür ederim ttalım..
sen azimlisin cnm başarırsın
evet bencede dur
sonrada bana yardım et...birazda bnm yerime diyet yap cnm
ederım tabıkı yavrusum yaaa sen bı gırsen moda gerısı gelecekte mesele gırmek demı :44::44::44:
bugun basladınmı evden yemek getırmeye :26::26:
afiyet olsun tatlımkızcelerrrrrrrrrrrr buyuk gun bugun cunku aylar sonra ılk kez bulgurlu bısı yıyorummmm kısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oglen menumm
yarım tabak kısır ( yumurtalı ılk kez yıcem yumurtalısını)
1 bardak dıet kola
kızına çok geçmiş olsun cnm verdiqin kilodan dolayıda tebriklerrherkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.bir süredir giremedim hiç işlerden dolayı benim gerçi işim yok ama arkadaşların vardı benimde bilgisayar olmayınca giremedim.evdede küçük kızım 1 haftadır çok hasta ateş ishal var bademcikleri kızarmış vede şişmiş burnuda tıkanmış o yüzden onunla uğraşınca hiç giremedim.
sizlere katıldığımdan beri kilo bildirimi yapamadım.10 ekimden buyana 2 kilo vermiş bulunuyorum64 kg oldum.allahın izniyle azimle vereceğim hepsini.
dövün düvünn kırın kafamııımeleğim tebrikler canım hedefe az kaldı ha gayret....
Arzucum geçmiş olsun rabbim şifanı versin... Canım bugün tv de gördüm migreni adamın başına birşey sürüp vurarak tedavi ediyorlardı sanada öyle yapalımmı topikteki bütün kızlar kafana iki şaplak atsa tedavi olursun belki.....
çok geçmiş olsun canım benim..
saqol cnm benimm
işim gereqi nerdeyse 10 saat telde konuşuyorum...sanırım bundan kaynaklanıyor canım :26::26:
EVET OLABILIR canım
hsyır csnım get,rmed,m...miqren tuttuqu zaman diyeti gözm görmüyor açlık dahada tetikliyor..
haklısın once saglık bencede
afiyet olsun tatlım
cok sagol bebemm
kızlar yaaa bu saatlerın gerı alınması hıccccccccccccc ıyı olmadı zaman gecmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım yumurta yiyorsa sabahları yesin tok tutar güzel bir kahvaltı yapsın..
Öğle ve akşamda çorba veya sebze yemeği yanınada yoğurt veya salata yesin... Et yemiyorsa yapacak birşey yok böyle devam edecek...
gunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrr
mutlu ve guzel bır sabahtan herkeze selamlarrrkızlar dun aksam bebegı gormeye gıttım aman allahım nasıl guzel masallahhhhhh anlatamam mınıcık agız burun sevmeye doyamadım bebısı zıllı agladı bıraz ama sonra enıstem okudu falan sustu nazardı sanırım bızde bı sıkıntısı var sandık bıraz endıselendık :26: ..
veeee efemmmmm gunlerdr tartılmıyordum en son bayramın 3. gunu tartıldıgımda 72 kıloydum +500 gr aldım sadece dıye sevınıyordum tatıl suresınce veee sıkı durun bu sabah bı tartıldımmmm veeeeeeeeeeeee 70,400 kılo oldugumu gordummmbırakın dahada almayı vermısım hemde 1,600 gr ve cokkkkkkkkkk mutlu oldummm kızlarrr 6 lara ramak kaldııı
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
az peynır
3 zeytın
ara
5-6 adet badem
ogle
cok az tavuk doner
ceyrek domates
ara
5 adet badem
aksam
malesef yok hastaneden eve geldıgımde saat 22,00 dı o saatten sonrada bısı yemek ıstemedım
2 lt su
günaydın kızlar herkese hayırlı ve saqlıklı günlerrr
eşimde bende hastayız...bnm miqren son hız devam ediyor....sanırım iletişim araçlarını fazla kullandıqım için oluyor :26::26: üstüne birde saq omzum tutulmuş kütük gibiyim dönemiyorumeşimde hem üşütmüş hemde başı aqrıyor midesi bulanıyor...bugün evde işe gidemedi....
işte böyle kısçelerr biz hastayız anlıcanız....şimdi azcık işlere bakıyım arada sizleride ihmal etmem çıtırlar
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.bir süredir giremedim hiç işlerden dolayı benim gerçi işim yok ama arkadaşların vardı benimde bilgisayar olmayınca giremedim.evdede küçük kızım 1 haftadır çok hasta ateş ishal var bademcikleri kızarmış vede şişmiş burnuda tıkanmış o yüzden onunla uğraşınca hiç giremedim.
sizlere katıldığımdan beri kilo bildirimi yapamadım.10 ekimden buyana 2 kilo vermiş bulunuyorum64 kg oldum.allahın izniyle azimle vereceğim hepsini.
Teşekkürler canım
Melek ablacımm harikasın ya çok güzel gidiyorsun maşallahDarısı başımıza, hepimiz çıtır olacağız inşallahh, bir gün başarı hikayemi de yazacağım inşallahh
sagol canım bızden kacarmı hepımız kesın cıtır olcazzzzzzzzzzzzbasarı hıkayenı beklıyorum kesın yazacaksın canım azımle devam
söylediklerini en iyi ben anlarım ablacım evde cesit çeşit yiyecekler aburcuburlar geç uyanmalar bilmem ne onun için bi kendimi toparlayamadım zatenYA KIZLAR ben kendımden hıccc bısı anlamadım evde oldugum zamanlar bır kurt gıbı ac olan ıstahım ısyerıne gelınce bıcak gıbı kesılıyor :44::44::44::44: buda su demek oluyorkı ben demek evde olsam asla dıyet falan yapamazmısımzaten evde olunca ve 11 de kalkınca duzen falan kalmıyor
söylediklerini en iyi ben anlarım ablacım evde cesit çeşit yiyecekler aburcuburlar geç uyanmalar bilmem ne onun için bi kendimi toparlayamadım zaten
YA KIZLAR ben kendımden hıccc bısı anlamadım evde oldugum zamanlar bır kurt gıbı ac olan ıstahım ısyerıne gelınce bıcak gıbı kesılıyor :44::44::44::44: buda su demek oluyorkı ben demek evde olsam asla dıyet falan yapamazmısımzaten evde olunca ve 11 de kalkınca duzen falan kalmıyor
ben de sehır dısına cıktım. bayramlarda oyle olur zaten bızım cunku aılelerımız ıle aynı sehırde degılız. bu bayram esımın aılesı ıleydık. beraber kurban kestık. ben yarıda kestım. annem memlekete geldı kendı kardeslerını gormek ıcın. oyuzden ben de onu gorebılmek ıcın eve erken dondum. yorucu ama guzel bır bayramda. cok sukur kılo almadım hatta baya kılo verdım ben de haberler kısaca boyle malum bu hafta da ıs haftası.ne güzel anlatmışsın cnm...imrenerek okuyorum yazılarını... 6lı rakamlar güzeldir melekcim tadına çıkar mei
boqazlı kazaqı çıakrıdıqm an böyle oluyorum cnm....işte boqazlı akşam eve gelince yakası açık giydim ve bu hale geldim
ay ayy kimler gelmişş....iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın..bayram yoqun geçti ş.dışına çıktık cnm...geldim ertesi günü işe başladım...işte böylee...sen nasılsın birazda sen anlat bakalım
çok teşekkür ederim ttalım..
sen azimlisin cnm başarırsın
evet bencede dur
sonrada bana yardım et...birazda bnm yerime diyet yap cnm
bugün bizim hasta günümüz anlaşılan...sanada çok geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?