Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

EVET ılknurum cokk metluyum bende

Hoşbuldum bebeğim afiyet olsun aylar sonra bulgurlu bişey yiceksin vatana millete hayırlı uğurlu olsun canım...

sorma yedım bıle ama neden guzel seyler cabuk bıtıo yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84: hemencecık bıttı ama harıkaydı doyamasamda azı karar cogu zarar demısler dımı

OF SANIRIM caresı olmayan hastalıktan bırıde mıgren ve senın dıkkat ettım gunlerdır gecmedı demı canım yaaa :26::26::26: nıyekı acaba???
işim gereqi nerdeyse 10 saat telde konuşuyorum...sanırım bundan kaynaklanıyor canım :26::26:

kızlar yaaa bu saatlerın gerı alınması hıccccccccccccc ıyı olmadı zaman gecmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım yumurta yiyorsa sabahları yesin tok tutar güzel bir kahvaltı yapsın..
Öğle ve akşamda çorba veya sebze yemeği yanınada yoğurt veya salata yesin... Et yemiyorsa yapacak birşey yok böyle devam edecek...

Teşekkürler canım

Melek ablacımm harikasın ya çok güzel gidiyorsun maşallah Darısı başımıza, hepimiz çıtır olacağız inşallahh, bir gün başarı hikayemi de yazacağım inşallahh

Geçmiş olsun ablacımm

Tebrikler canımm, aynen devam inşallah
Bebişe de geçmiş olsun, Allah şifasını versin

slm hatunlarrr pilatesimi yaptım geldim bende ama topla yuvarlanıp biyerlerimi kırmam inş. sabah kahvaltımı yazim
-1 kk beyaz peynir
-1 bardak şekersiz çay
-1 küçük dilim gözleme dayanamdım kopardım ucundan
-1 lt su

ara: yarım avuç beyaz nohut

-45dk pilates
şimdide duş beni bekler

Son düzenleme:

YA KIZLAR ben kendımden hıccc bısı anlamadım evde oldugum zamanlar bır kurt gıbı ac olan ıstahım ısyerıne gelınce bıcak gıbı kesılıyor :44::44::44::44: buda su demek oluyorkı ben demek evde olsam asla dıyet falan yapamazmısım zaten evde olunca ve 11 de kalkınca duzen falan kalmıyor

söylediklerini en iyi ben anlarım ablacım evde cesit çeşit yiyecekler aburcuburlar geç uyanmalar bilmem ne onun için bi kendimi toparlayamadım zaten

Kesinlikle ablacım ya, evde tek diyet yapan benim, herkes yerken ben de ucundan yemek istiyorum. Tv izlerken atıştırmalık arıyorum yanımda. Keşke okul zamanında yapsaymışım diyet

ben de sehır dısına cıktım. bayramlarda oyle olur zaten bızım cunku aılelerımız ıle aynı sehırde degılız. bu bayram esımın aılesı ıleydık. beraber kurban kestık. ben yarıda kestım. annem memlekete geldı kendı kardeslerını gormek ıcın. oyuzden ben de onu gorebılmek ıcın eve erken dondum. yorucu ama guzel bır bayramda. cok sukur kılo almadım hatta baya kılo verdım ben de haberler kısaca boyle malum bu hafta da ıs haftası.

senın mıgrene cok uzuldum ya. mıgren yok da bende bıraralar sınutız vardı o bas agrısını bılıyorum cok gecmıs olsun ıns gecer ya bıranonce ne dıyım bılemedım ınan

iyi akşamlar kızlar,sabahki menüm,1 salatalık 2 biber 1kk peynir,1 büyük dilim kepek ekmeği 1 lokma ballı ekmek,5 zeytin,arada 1 elma,öğlen 1 küçük kase tavuklu keşkek:) akşam büyük tabak keşkek salata bu kadar keşkekden dolayı biraz pişmanlık var ama aşırıda yemedim.

Kimsecikler gelmemiş ne kadar ıssız burası böyle

Menülerim

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
4-5 zeytin
salatalık, biber, domates (her biri 3-4 dilim)
Kayısılı form çay

Gün içinde hiç acıkmadım

Akşam
1 porsiyon ıspanak
yoğurt

bügünki menüm...

Sabah/öğle

1,5 tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Omlet
Peynir
Nokul

Ara yok aç değildim

Akşam

Kavurma
1 kase yoğurt

3 litre su 2 kupa yeşilçay

bügünki menüm...

Sabah/öğle

1,5 tam buğday ekmeği
Salatalık domates
Omlet
Peynir
Nokul

Ara yok aç değildim

Akşam

Kavurma
1 kase yoğurt

3 litre su 2 kupa yeşilçay....

gunaydın kızlar

dunku menum

sabah
1,5 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytn
yarım domates
yumurta

ara
salatalık

ogle
yarm tabak yumurtalı kısır
1 bardak dıet kola

ara
salatalık

aksam
balık fırında
marul salatası

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…