Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydınnnnn
herkese mutlu kaçamaksız günler dilerimmm
melek ablacım üzülme pişman olma sen bu işi biliyorsun eminim ki geçecek kg da vereceksin seviyorum seni

Günaydın canlar

Bugün doğru bir tartım yapabildim ve tartıldığımda 70,7 çıktım. Yani 500 gram almışım :44:. Daha fazla almadığıma sevindim ama o 500 grama bile üzüldüm. 2-3 hafta daha kilo almasam süper olur. İlk üç ay 1 kg alma hakkım var. Ama ben o hakkı sonraki aylarda kullanmak istiyorum.

Dünkü menüm:
1 peynirli poğaça
1 domates
1 bardak açık çay

ara: 3 kuru kayısı

Öğle: tavuk ızgara
salata
ayran

ara: bir mandalina

Akşam: 1 kaşarlı tost
1 ayran

2-3 tane tuzlu kurabiye de çerez oldu

Bugünkü menüm ise şöyle:

Sabah: 2 kaşık menemen
1 çatal peynir
1 dilim ekmek
1 kaşık pekmek-tahin
1 bardak açık çay

ara: 3 kayısı (leblebi almayı unuttum da )

Öğle: Kuru fasülye, pilav

ara: yoğurt

Akşama karar vermedim henüz

Günlük yürüyüşlerimi hiç aksatmıyorum. Temposu düştü ama hala yürüyorum. 10 dk sabah, 15-20 dk öğlen (bu biraz rahat yürüyüş) ve akşam eve giderken yine 10 dk.

Aşırı acıktığım zamanlar birkaç tane bisküvi yemesem daha iyi olacak ama sanki açlıktan ölecekmiş gibi oluyorum. İki lokma sonra da tokluk hissi oluyor. Uyku da cabası. Gözlerimi açamıyorum resmen. Eee anne olmak kolay değil

BUGUNKU menumu paylasayım kızlarr

sabah
yarım sımıt
peynır
yumurta

ara
1 adet kucuk boy elma

oglen
1 kepce yesıl mercımek corbası
yagsız coban salata
cok az et sote

1 lt su su zamana dek

bende yazayım simdilik menüm
sabah
tel peynir zeytin 2 dilim cavdar ekmegi 3dilim salam közlenmiş biber

ara
1 küçük ayva

öglen
5kasık menemen yogurtt
1 litre suu

saol cnm benim iyi olmaya çalışıyorum napim nişanlandım askerimi bekliyorum sinir stres derken homidi gırtlak yersenn sonuçç kilo almışsındır aksatma tatlım ilacını dikkat et kendine ani açlık durumlarını bastırmak için uğraş biraz yoksa kilo almazsın mrk etme geçmiş olsun bitanem tekrardan

Son düzenleme:
ben tam karar verip diyete baslayalı 3 gün oldu ama kg aynı neden veremiyorum ki gram bile veremedim :26:

tatlım az sabret daha 3 gün olmuş vücut direniyodur şuanda.. yeşil çayı da ihmal etme en büyük destekçim benim yeşil çaydı. gerçekten yağ yakımını hızlandırıyo.

sabah

1 yumurta
1,5 dilim t. Buğday ekmeği
zeytin peynir

öğle kızımdan kalan 1 kaşık bezelye ve 1kaşık pilav

akşam
kavurma
yoğurt

3 litre su iki bardak yeşilçay
kavurma olan menülere bayılıyorumm
yi melek yi tabiri çok hoşuma gitti ve ben bunu hergün uyguluyorum yi arzu yi
herşeye deqer inan canım...düşünsene miniminicik bir bebiş yumuk yumuk eller ve cennet kokusuu aqular falannn ayy hemen doqum vakti geldinde teyze olalım hmencecikk
ben tam karar verip diyete baslayalı 3 gün oldu ama kg aynı neden veremiyorum ki gram bile veremedim :26:

canım suyu nekadar içiyosun

kızlar merhabalarr
hava çook soquk kış geldi resmen dışarda yaqmur yaqıyor Rabim hepimizin dualarını kabul etsin...ayakların dondu kalın çorap giyip geldim yine banamısın demedi...kaz tüyü kuş tüyü bot-çizme ne bulursak alsakmı napsak :26::26:
yazıcımız arıza yaptı ve yenisi alındı bugün kurulumu yapıldı ancak pcye oturabildim....ee nabersiniz bakalım ben gibi üşüyen varmı

Arkadaşlar bende 80 kilo idim şuan 73 kiloyum dogum yaptım elma tipi vucudum var yani göbek gögüs muhasebeciyim bütün gün oturuyorum bende kalori sepetine üye oldum ve günlük yediklerimin kalorisini tutuyorum böylece çok yememeye çalışıyorum o gün tatlı yediysem akşam yemegine sadece salata yiyorum ama gün boyu hafif yediysem akşama et yiyorum bunu gibi ekmek ve tatlı mümkün oldugunca yemiyorum haftada 1 filan ve her akşam 15 dakika mekik çekiyorum karnım sezeryandan dolayı cıvıktı karnımı toparladı öneririm işyerindede oturdum yerden boş kalırsam hareket ler yapıyorum yana egilme merdiven inip çıkma hareketle lazım arkadaşlarım ama şimdi kilo vermem durdu pes etmiyorum çünkü kilo düştükçe vermesi yavaşlıyor bunun bilincindeyim ve uzun bir yolculuk öyle 1 ayda hop kilo ver olmuyor 9 aya yaymak sonrada korumak lazım

Evet hemen kilo malesef gitmiyor şunu unutmamak lazım geç verilen kilo geçde alınıyor uzun bir yolculuk 9 ay gibi bence 3 gün çok ama çok erken bir aydan önce tartılma bile bak bir ay sonra düzenli beslenirsen verdiğini görcen

tatlım az sabret daha 3 gün olmuş vücut direniyodur şuanda.. yeşil çayı da ihmal etme en büyük destekçim benim yeşil çaydı. gerçekten yağ yakımını hızlandırıyo.
tamamm canım...yeşilçayda içiyorum canım evet ara verdikten sonra tekrar diyete basladım biraz sabır lazımmmm cok sabırsızım yahuu

arzu ablam suyumuda günlük 2.5 3lt arası muhakkak içiyorum hiç altına düşmedim

Kızzzzzzzzzzz ne sogugu ben hala sandaletle gelıorum ıse ızmırde yasamanın faydaları efemmmmmmmmm
kıs buraya gec ugrar ondada cokk soguk olmazzzzz

seheeerrrrrrrrr
nasılsın cnm günün nasıl geçti
canım benim bücürük izin vermedi bakamadım dün.valla günler yoğun geçiyo senacımmm.yoruluyorum bayağı.sen nasılsın canım?
hayırlı olsun balımm Allah tamamına erdirsin.inş tez zamanda gelir askerin kaç kilosun bakim hııı.en son 58 din ben mi yanlış hatırladım acaba?:26:
canım ben de dondum yaaa ısınamıyorum eve gelip titriyorum resmen
Kızzzzzzzzzzz ne sogugu ben hala sandaletle gelıorum ıse ızmırde yasamanın faydaları efemmmmmmmmm
kıs buraya gec ugrar ondada cokk soguk olmazzzzz

ben de istiyoruuuuuummmmmm

eveeeett ne yediğime gelince cevap: ne yemedimkiiii.kaçırdım bu gün kızlar.yarından itibaren ben de yazayım da kendimi dizginleyim bari yaaa.ufff sıkıldım kendimden.okuldakaçırınca kaçıyo işte tutamıyorum.Allah tan hareketliyim de biraz etkiliyo.

menüm
sabah

ara
1 küçük ayva

öglen
5kasık menemen yogurtt

ara
peynir

akşam
1kase sehriye corbas​ı salata..
2.5lt su.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugun pek uğrayan olmamış buralara ,iyisinizdir umarım hepiniz.
SABAH MENÜM
1 YUMURTA
DOMATES
SALATALIK
ZEYTİN
1 DİLİMDE KATMER ( KÜÇÜK AMA
YARIM DİLİMDE ÇAVDAR

ÖĞLE
1 BÜYÜK KASE ÇORBA
BİBER (KAHVALTIDAN DOLAYI AZ YEDİM DENGELEDİM)

AKŞAM
2 KAŞIK KURU FASULYE
YARIM KASE ÇORBA
2 KAŞIK PUDİNG..

3 LT SU

kızlar artık vucudum alıştı az yemeye ,emzirmesem yemek yemek aklıma gelmiyor çoğu zaman,buda benim hoşuma gidiyor,ama yinede eskisene nazaran sütüm azaldı ,azda olsa ek gıda veriyorum bebeğime,meyve püreleri,10 gün sonra 5 ayı doluyor..

Son düzenleme:
menüm
sabah

ara
1 küçük ayva

öglen
5kasık menemen yogurtt

ara
peynir

akşam
1kase sehriye corbas​ı salata..
2.5lt su.

canım menün güzel fakat şu kahvaltılarında salamı kullanıyorsun sanırım takip ettiğim kadarıyla onu bir çıkartsan dahada iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…