Günaydınnnnn
herkese mutlu kaçamaksız günler dilerimmm
melek ablacım üzülme pişman olma sen bu işi biliyorsun eminim ki geçecek kg da vereceksin seviyorum seni
valla kendimi kaybettim canım yaaa.hep gizliden takip ettim ama yazamadım işte özledim sizii...
meraba bilgecimmm canım nasılsınnnn?kilon kalmamıştı zaten ne alemdesin bakim.valla kansızlık zor canım yaaa çok halsizdim baş dönmeleri falan dayanamadım artık.başladım kan ilacına bakalım
ben tam karar verip diyete baslayalı 3 gün oldu ama kg aynıneden veremiyorum ki gram bile veremedim :26:
kavurma olan menülere bayılıyorummsabah
1 yumurta
1,5 dilim t. Buğday ekmeği
zeytin peynir
öğle kızımdan kalan 1 kaşık bezelye ve 1kaşık pilav
akşam
kavurma
yoğurt
3 litre su iki bardak yeşilçay
yi melek yi tabiri çok hoşuma gitti ve ben bunu hergün uyguluyorum yi arzu yigunaydın kızlar bugun oldu hala pazar gununkı yı melek yı nın ödemı ve kılosuyla ugrasıyorumhala tam atamadım bıdahamı tovbeeeeeeeeeeeeeeeeee :18::18::18: ozellıkle cıg kofte benı sanırsamkı bole yaptı bıde hamur ısı fazlası ama ders oldu bıdaha abartmak yok
dunku menum
sabah
1 dılm uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
yumurta
zeytın 4 tane
ara
salatalık
ogle
cıtır tavuk kanat
bıraz mayonez
ara
yok
aksam
sahanda yumurta
dometes
3 lt su
herşeye deqer inan canım...düşünsene miniminicik bir bebiş yumuk yumuk eller ve cennet kokusuu aqular falannn ayy hemen doqum vakti geldinde teyze olalım hmencecikkGünlük yürüyüşlerimi hiç aksatmıyorum. Temposu düştü ama hala yürüyorum. 10 dk sabah, 15-20 dk öğlen (bu biraz rahat yürüyüş) ve akşam eve giderken yine 10 dk.
Aşırı acıktığım zamanlar birkaç tane bisküvi yemesem daha iyi olacak ama sanki açlıktan ölecekmiş gibi oluyorum. İki lokma sonra da tokluk hissi oluyor. Uyku da cabası. Gözlerimi açamıyorum resmen. Eee anne olmak kolay değil
ben tam karar verip diyete baslayalı 3 gün oldu ama kg aynıneden veremiyorum ki gram bile veremedim :26:
tamamm canım...yeşilçayda içiyorum canım evet ara verdikten sonra tekrar diyete basladım biraz sabır lazımmmm cok sabırsızım yahuutatlım az sabret daha 3 gün olmuş vücut direniyodur şuanda.. yeşil çayı da ihmal etme en büyük destekçim benim yeşil çaydı. gerçekten yağ yakımını hızlandırıyo.
kızlar merhabalarr
hava çook soquk kış geldi resmen dışarda yaqmur yaqıyor Rabim hepimizin dualarını kabul etsin...ayakların dondu kalın çorap giyip geldim yine banamısın demedi...kaz tüyü kuş tüyü bot-çizme ne bulursak alsakmı napsak :26::26:
yazıcımız arıza yaptı ve yenisi alındı bugün kurulumu yapıldı ancak pcye oturabildim....ee nabersiniz bakalım ben gibi üşüyen varmı
canım benim bücürük izin vermedi bakamadım dün.valla günler yoğun geçiyo senacımmm.yoruluyorum bayağı.sen nasılsın canım?seheeerrrrrrrrr
nasılsın cnm günün nasıl geçti
hayırlı olsun balımm Allah tamamına erdirsin.inş tez zamanda gelir askerinsaol cnm benim iyi olmaya çalışıyorum napim nişanlandım askerimi bekliyorumsinir stres derken homidi gırtlak yersenn sonuçç kilo almışsındır aksatma tatlım ilacını dikkat et kendine ani açlık durumlarını bastırmak için uğraş biraz yoksa kilo almazsın mrk etme geçmiş olsun bitanem tekrardan
canım ben de dondum yaaa ısınamıyorum eve gelip titriyorum resmenkızlar merhabalarr
hava çook soquk kış geldi resmen dışarda yaqmur yaqıyor Rabim hepimizin dualarını kabul etsin...ayakların dondu kalın çorap giyip geldim yine banamısın demedi...kaz tüyü kuş tüyü bot-çizme ne bulursak alsakmı napsak :26::26:
yazıcımız arıza yaptı ve yenisi alındı bugün kurulumu yapıldı ancak pcye oturabildim....ee nabersiniz bakalım ben gibi üşüyen varmı
Kızzzzzzzzzzz ne sogugu ben hala sandaletle gelıorum ıseızmırde yasamanın faydaları efemmmmmmmmm
kıs buraya gec ugrar ondada cokk soguk olmazzzzz
menüm
sabah
tel peynir zeytin 2 dilim cavdar ekmegi 3dilim salam közlenmiş biber
ara
1 küçük ayva
öglen
5kasık menemen yogurtt
ara
peynir
akşam
1kase sehriye corbas​ı salata..
2.5lt su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?