Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

izmir güzeldir hatıraları vardır içimde... ama tatil amaçlı kalsın bizim hayatımızda...özlemek güzeldir

aynen en guzelı karbonu azaltıp sebze ve proteını arttırmak sonrada gıtsın kılolarrrrrrrrrrrr
evet ablacımm gitsin gitsin bidaha da gelmesin
hava çok soğuk nescafe içiyorum nezaman nescafe içsem ısınıyorum diyete faydası olsaydı ısıtmazdı kesin
kesinliklee nerde zararlı sey var o daha cazip geliyo ablammm
ezgicim nasılsın bebişimm nevar ne yok anlat bakalım anneciqin nasıl iyimi tatlım hazırladımı kışlıkları
iyim ablacımm saolasın iyilik saglık artık eve cekildik erkek kardeşim okula gidiyo babam işe annemle ben ev kuşu olduk ikimiz basbasayız ben akşama kadar ders calısıyorum diyetimi yapıyorum artık erken kalkıyorum annemde iyi ablacımm hazırladı menemen yaptı kıslık tursular yufka ekmek biraz ugrastı ama bitti neyseki kısta geliyo artık güzel gelsin

oh ohh Rabbim saqlıkla yemeqi nasip etsin canım annene selamlar
kız sen ızmıre gelsen bız her gun gorusurduk aksamları sendeydım oglumu alıp gelırdım valla

düşünmesi bile çooooooooooookkkk güzel canımm belkide Allah söyletiyor zamanın bize neler getireceqini kimse bilemez

içim ısındı şimdide ayaklarım üşüyoooo :84::84::84::84:
ayy canım ablamm kıyamam sana neden bu kadar üşüyorsun iş yerin mi soguk :26:

merhabalar,melekciğim karbonları yüksek olan yiyecekler tokmu tutuyor?
SABAH MENÜM
1 yumurta az tereyağlı ve az kaşarlı omlet
1 yumurtada haşlamış(dünden kalmış ,sonradan gördüm dolapta ziyan olmasın dedim):26:
5 zeytin
1 bardak çay
1 dilim çavdar ekmeği

gunaydın canım hayır canım karbonu dusuk yıyecekler yanı proteın degerı yuksek yıyecekler tok tutar ornegın et balık tavuk peynır yumurta vs vs .

canım menun gayet guzel mesela puanlıcak olursak omlet 1 , haslanmıs yumurta 0, 5 zeytın 1 , 1 dılım cavdarda en fazla 8 puandır yanı sabah topmamda 10 puan almıssınkı sabah ıcın cok guzel bır kahvaltı gunu 40-50 arası puanla kapatırsan harıka kılo verılıyor

bu puanlama sistemi nasıl oluyor hiç anlamıyorum,biraz açarmısın ...:18:

kızlar bende şişkoydum resmen 80 kilodan 56 kiloya düştüm doktor diyetiyle... 4 ay önce düşük yaptım malesef sağlık sorunlarım yüzünden şuan 60 kiloyum ama iyiyim yani çok mutluyum......... 26 yaş, 165 boyum.. 60 kilo ideal kilomdayım:) ne istersem alıp giyiyorum var mı ötesi:)))))

bu puanlama sistemi nasıl oluyor hiç anlamıyorum,biraz açarmısın ...:18:

BAK canım bu puanlamada kalorı hesabını unutacaksın bu karbonhıdrat hesabı. ebru akın karbonhıdrat lıstesı yazarsan googleye cıkıyor o lıstede hangı yıyecek kac ouan yazıyor ordan menuler cıkarcaksın kendıne ozellıkle 0ve 1 puanlardan hazırlar ve korbonu nekadar cok az alırsan o kadar cok kılo verılıyorrrrr

tebrık ederız sızı

bende ızmır bugun yagmurlu ustumde kısa kollu tısort altımda cızme var ama sıcak yanı hava
biz paltolarla çizmelerle dolaşıyoruz hayatım sizlerin sıcak sohbetiyle ısınıcaz inşallahhh
ayy canım ablamm kıyamam sana neden bu kadar üşüyorsun iş yerin mi soguk :26:
canım daha kombileri evde bile açmadık ama böyle giderse yakarız artık

yookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…