gel yavrumm ızmır yaşanası sehırrrdrrrr
ezgıcım zararlı olması kılo acısından deıl ben zıra ılk dıyete basladıgımda her sabah yedım ama ıcındekı katkılardan dolayı zararlı olabılır ama kılo acısından sorun yok cunku 100 gr salam 1 puan sadece
canım karbonhıdrat hesabına gore salamın puanı 100 gr da 1 puan yanı 3 tane salamcım bısı yapmazzzzz
gunaydınnn bebekkkkkkkkkkkkkkkkk
KIZCEM ıstanbulun kalabalıgı trafıgı ıle ugrasılırmı bebem yaaa gel ıste ızmıre yasadıgını anla
evet ablacımm gitsin gitsin bidaha da gelmesinaynen en guzelı karbonu azaltıp sebze ve proteını arttırmak sonrada gıtsın kılolarrrrrrrrrrrr
kesinliklee nerde zararlı sey var o daha cazip geliyo ablammmhava çok soğuk nescafe içiyorum nezaman nescafe içsem ısınıyorum diyete faydası olsaydı ısıtmazdı kesin
iyim ablacımm saolasın iyilik saglık artık eve cekildik erkek kardeşim okula gidiyo babam işe annemle ben ev kuşu olduk ikimiz basbasayızezgicim nasılsın bebişimm nevar ne yok anlat bakalım anneciqin nasıl iyimi tatlım hazırladımı kışlıkları
oh ohh Rabbim saqlıkla yemeqi nasip etsin canım annene selamlar
evet ablacımm gitsin gitsin bidaha da gelmesin
kesinliklee nerde zararlı sey var o daha cazip geliyo ablammm
iyim ablacımm saolasın iyilik saglık artık eve cekildik erkek kardeşim okula gidiyo babam işe annemle ben ev kuşu olduk ikimiz basbasayızben akşama kadar ders calısıyorum diyetimi yapıyorum artık erken kalkıyorum annemde iyi ablacımm hazırladı menemen yaptı kıslık tursular yufka ekmek biraz ugrastı ama bitti neyseki kısta geliyo artık güzel gelsin
kız sen ızmıre gelsen bız her gun gorusurdukaksamları sendeydım oglumu alıp gelırdım valla
içim ısındı şimdide ayaklarım üşüyoooo :84::84::84::84:
oh ohh Rabbim saqlıkla yemeqi nasip etsin canım annene selamlar
aminn ablacım allah herkese saglık huzur mutluluk versin as ablam tabi söylerim
düşünmesi bile çooooooooooookkkk güzel canımm belkide Allah söyletiyor zamanın bize neler getireceqini kimse bilemez
ayy canım ablamm kıyamam sana neden bu kadar üşüyorsun iş yerin mi soguk :26:içim ısındı şimdide ayaklarım üşüyoooo :84::84::84::84:
merhabalar,melekciğim karbonları yüksek olan yiyecekler tokmu tutuyor?
SABAH MENÜM
1 yumurta az tereyağlı ve az kaşarlı omlet
1 yumurtada haşlamış(dünden kalmış ,sonradan gördüm dolapta ziyan olmasın dedim):26:
5 zeytin
1 bardak çay
1 dilim çavdar ekmeği
merhabalar,melekciğim karbonları yüksek olan yiyecekler tokmu tutuyor?
SABAH MENÜM
1 yumurta az tereyağlı ve az kaşarlı omlet
1 yumurtada haşlamış(dünden kalmış ,sonradan gördüm dolapta ziyan olmasın dedim):26:
5 zeytin
1 bardak çay
1 dilim çavdar ekmeği
canım menun gayet guzel mesela puanlıcak olursak omlet 1 , haslanmıs yumurta 0, 5 zeytın 1 , 1 dılım cavdarda en fazla 8 puandır yanı sabah topmamda 10 puan almıssınkı sabah ıcın cok guzel bır kahvaltıgunu 40-50 arası puanla kapatırsan harıka kılo verılıyor
bu puanlama sistemi nasıl oluyor hiç anlamıyorum,biraz açarmısın ...:18:
kızlar bende şişkoydum resmen 80 kilodan 56 kiloya düştüm doktor diyetiyle... 4 ay önce düşük yaptım malesef sağlık sorunlarım yüzünden şuan 60 kiloyum ama iyiyim yani çok mutluyum......... 26 yaş, 165 boyum.. 60 kilo ideal kilomdayım:) ne istersem alıp giyiyorum var mı ötesi:)))))
teşekkür ederimmm.. olmayacak bişey değil geç anladım ama 2 yıldır kilomu ku-oruyorum sağlıklı beslenerek.. bu benim yaşam stilim oldu... az ve sık yemek ve herşeyden az yemek..........tebrık ederız sızı
biz paltolarla çizmelerle dolaşıyoruz hayatım sizlerin sıcak sohbetiyle ısınıcaz inşallahhhbende ızmır bugun yagmurlu ustumde kısa kollu tısort altımda cızme varama sıcak yanı hava
canım daha kombileri evde bile açmadık ama böyle giderse yakarız artıkayy canım ablamm kıyamam sana neden bu kadar üşüyorsun iş yerin mi soguk :26:
kızlar bende şişkoydum resmen 80 kilodan 56 kiloya düştüm doktor diyetiyle... 4 ay önce düşük yaptım malesef sağlık sorunlarım yüzünden şuan 60 kiloyum ama iyiyim yani çok mutluyum......... 26 yaş, 165 boyum.. 60 kilo ideal kilomdayım:) ne istersem alıp giyiyorum var mı ötesi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?