tskrler canımmcanım menün güzel fakat şu kahvaltılarında salamı kullanıyorsun sanırım takip ettiğim kadarıyla onu bir çıkartsan dahada iyi olur.
tskrler canımm
yaa öyle mi salamın zararı oldugunu bilmiyordum :26:
anladımm saol canım gerçekten cokmuskalorisi çok canım 100 gr 446 kalori ,3 dilimde ne kadar olur ,orasını sen hesapla artık,onun yerine peynir yesen daha tok tutar kanımca :26:
bu saate kadarkı menum
sabah
uno denge 1 dılım 6 puan
peynır 1 puan
zeytın 4 adet 1 puan
yumurta 0 puan
ara
yok
ogle
kavurma 1 tabak 0 puan
ara
1 adet elma 12 puan
sımdılık 20 puandayımm
bugun sıkı tutuyorum dunden dolayı
tekrar merrhaba kızlar cok moralim bozuk
yirmilik dişim azı yan cıktıgı içinn çekilmek zorundaymıs ve cok kötü agrıyo böyle durumla karsılasan varmı acaba ??:26:
meraba kızlar.uzun bi aradan sonra ben geldim.belki hatırlayanlarınız vardır.bayağı gelen olmuş benden sonra.sizler de hoşgeldiniz kızlar.yeniden sahalara dönmek istiyorum.kabul edersiniz inş.geçen hafta 73.8 kiloydum:18::18::18::18: kan ilacı kullanıyorum ve kilo aldım.artık vermek istiyorum bu kiloları.
çalıştığım için çok sık burada olamayacağım ama akşamları gelicem düzenli inş.şimdilik görüşürüz kızlar.
senacım canım meraba nasıl gidiyo işler?üşüyosun sanırım sen de benim gibi:)))dondum bu gün
tskrler canımm
hayırlı olsun balımm Allah tamamına erdirsin.inş tez zamanda gelir askerinkaç kilosun bakim hııı.en son 58 din ben mi yanlış hatırladım acaba?:26:
hoşgeldin canım aramıza maşş. çok azimlisin hiç bozma sakınArkadaşlar bende 80 kilo idim şuan 73 kiloyum dogum yaptım elma tipi vucudum var yani göbek gögüs muhasebeciyim bütün gün oturuyorum bende kalori sepetine üye oldum ve günlük yediklerimin kalorisini tutuyorum böylece çok yememeye çalışıyorum o gün tatlı yediysem akşam yemegine sadece salata yiyorum ama gün boyu hafif yediysem akşama et yiyorum bunu gibi ekmek ve tatlı mümkün oldugunca yemiyorum haftada 1 filan ve her akşam 15 dakika mekik çekiyorum karnım sezeryandan dolayı cıvıktı karnımı toparladı öneririm işyerindede oturdum yerden boş kalırsam hareket ler yapıyorum yana egilme merdiven inip çıkma hareketle lazım arkadaşlarım ama şimdi kilo vermem durdu pes etmiyorum çünkü kilo düştükçe vermesi yavaşlıyor bunun bilincindeyim ve uzun bir yolculuk öyle 1 ayda hop kilo ver olmuyor 9 aya yaymak sonrada korumak lazım
mrb tatlım malesef bende çok üşüyenlerdenimkızlar merhabalarr
hava çook soquk kış geldi resmen dışarda yaqmur yaqıyor Rabim hepimizin dualarını kabul etsin...ayakların dondu kalın çorap giyip geldim yine banamısın demedi...kaz tüyü kuş tüyü bot-çizme ne bulursak alsakmı napsak :26::26:
yazıcımız arıza yaptı ve yenisi alındı bugün kurulumu yapıldı ancak pcye oturabildim....ee nabersiniz bakalım ben gibi üşüyen varmı
iyi akşamlar kızlar bugun pek uğrayan olmamış buralara ,iyisinizdir umarım hepiniz.
SABAH MENÜM
1 YUMURTA
DOMATES
SALATALIK
ZEYTİN
1 DİLİMDE KATMER( KÜÇÜK AMA
YARIM DİLİMDE ÇAVDAR
ÖĞLE
1 BÜYÜK KASE ÇORBA
BİBER (KAHVALTIDAN DOLAYI AZ YEDİM DENGELEDİM)
AKŞAM
2 KAŞIK KURU FASULYE
YARIM KASE ÇORBA
2 KAŞIK PUDİNG..
3 LT SU
kızlar artık vucudum alıştı az yemeye ,emzirmesem yemek yemek aklıma gelmiyor çoğu zaman,buda benim hoşuma gidiyor,ama yinede eskisene nazaran sütüm azaldı ,azda olsa ek gıda veriyorum bebeğime,meyve püreleri,10 gün sonra 5 ayı doluyor..
merhaba bayanlarrr. bayramdan sonra aynı kilomla gelebildiğime çok mutluyum. memlekettte kilo alacağım diye baya bi endişelenmiştim. ama olmadı çok şükür. hala 60 kiloyum. bugünkü menümü yazayım hemen. bundan sonra menülerimi yazacağım ki kilo vermem neden yavaşladı bana yardımcı olun...
sabah kahvaltısı saat 12de :
2 dilim denge light ve 1 kk dan biraz fazla peynir
1 lokmacık tahin pekmez ama tadımlık
1 bardak yeşil çay
ara:
3 mandalina
akşam:
3 biber dolması ve bol salata
aralarda öğün olarak sayılır mı bilmem ama yeşil çay içiyorum.
bir bardak neskafe içtim bugün. 2 tane de incir kayısı içeren cezeryeye benzer bişey yedim.
canım 20 lik diş 1 yılda cıktı benim agır agır alt azılar tamamlandı sorun olmadı ama üst cok fena oldu ama cektirip kurtulcam ilaçlarımın bitmesini bekliyorum yara olmus iyileşmeden cekmediler... inş sen agıır geçirmessin canımAblacım bu puanlama nedir ? :26:
Kıyamam sana yaHerkeste oluyor mu bu ağrı, benim de mi olacak 2 sene sonra ? :18: :18:
tatlım her gün değil de, ara sıra yiyorum ben, o zaman zararı olmaz
merhaba tatlım gerçi kilon 60 mış ztn ama korumakmı istiyosun hala vermekmi bilmeden yorum yapıcam oyüzden yanlışm varsada affolaakşam için 3 biber dolması çok değilmi ztn kahvaltıyı 12 de yapmışsın pirinçli yemekleri akşam yerine öğlen tüketmek daha ii olur gibime geldi nacizane fikrim
hoşgeldin canım aramızaArkadaşlar bende 80 kilo idim şuan 73 kiloyum dogum yaptım elma tipi vucudum var yani göbek gögüs muhasebeciyim bütün gün oturuyorum bende kalori sepetine üye oldum ve günlük yediklerimin kalorisini tutuyorum böylece çok yememeye çalışıyorum o gün tatlı yediysem akşam yemegine sadece salata yiyorum ama gün boyu hafif yediysem akşama et yiyorum bunu gibi ekmek ve tatlı mümkün oldugunca yemiyorum haftada 1 filan ve her akşam 15 dakika mekik çekiyorum karnım sezeryandan dolayı cıvıktı karnımı toparladı öneririm işyerindede oturdum yerden boş kalırsam hareket ler yapıyorum yana egilme merdiven inip çıkma hareketle lazım arkadaşlarım ama şimdi kilo vermem durdu pes etmiyorum çünkü kilo düştükçe vermesi yavaşlıyor bunun bilincindeyim ve uzun bir yolculuk öyle 1 ayda hop kilo ver olmuyor 9 aya yaymak sonrada korumak lazım
tamam aşkım iş ve ev ayarla hemen geliyorumKızzzzzzzzzzz ne sogugu ben hala sandaletle gelıorum ıseızmırde yasamanın faydaları efemmmmmmmmm
kıs buraya gec ugrar ondada cokk soguk olmazzzzz
bend eiyiyim cnm iş kadını oldum Allahın izniyle bu tempoya baya alıştım tek sıkıntım diyeti işyerinde oturtamamak :26: pazartesi start vericem inşallah geri dönememk üzere...kendi kendimin yalancısı oldun başladım başlıyorum diye diye...artık istikrarlı olma zamanı geldi cnmcanım benim bücürük izin vermedi bakamadım dün.valla günler yoğun geçiyo senacımmm.yoruluyorum bayağı.sen nasılsın canım?
hayırlı olsun balımm Allah tamamına erdirsin.inş tez zamanda gelir askerinkaç kilosun bakim hııı.en son 58 din ben mi yanlış hatırladım acaba?:26:
canım ben de dondum yaaa ısınamıyorum eve gelip titriyorum resmen
ben de istiyoruuuuuummmmmm
tatlım derslerin bitince açarsan pcyi anneciqinde üzülmez senin iyiliqini istiyor bitanem..çok selam söyke annene olurmuMerhaba kızlar
3 gündür gelemiyordum, annemle tartıştık, ders çalışmıyorsun, hep nettesin diye kızdı
Bugünkü menüm;
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Birkaç dilim domates ve yeşil biber
Ara yok, acıkmadım
Akşam yemeği
1 porsiyon etli nohutlu pilav
Turşu
Su = yaklaşık 2.5 lt
canım arada yediqin 3 mandalina çok fazla an fazla 1 tane yemelisin....ve akşamki biber dolamsı hiç olmaması lazım sen onuda 3 tane yemişsin gel bakimmm kulaqını çekemmmerhaba bayanlarrr. bayramdan sonra aynı kilomla gelebildiğime çok mutluyum. memlekettte kilo alacağım diye baya bi endişelenmiştim. ama olmadı çok şükür. hala 60 kiloyum. bugünkü menümü yazayım hemen. bundan sonra menülerimi yazacağım ki kilo vermem neden yavaşladı bana yardımcı olun...
sabah kahvaltısı saat 12de :
2 dilim denge light ve 1 kk dan biraz fazla peynir
1 lokmacık tahin pekmez ama tadımlık
1 bardak yeşil çay
ara:
3 mandalina
akşam:
3 biber dolması ve bol salata
aralarda öğün olarak sayılır mı bilmem ama yeşil çay içiyorum.
bir bardak neskafe içtim bugün. 2 tane de incir kayısı içeren cezeryeye benzer bişey yedim.
tamam kutuplardan ayı çaqıralım bu kış bizi anvak bu paklaramin bitanem inş.tatlım en son 54 oldum şuan tekrardan 58e çıktım 1-2 ayda askerlik çökertti beni
hoşgeldin canım aramıza maşş. çok azimlisin hiç bozma sakın
mrb tatlım malesef bende çok üşüyenlerdenimvalla kaz tüyümü lazım yoksa kutuplardan bi ayu çalıp onamı sarılıp ısınsam bilemiyorum
iyi akşamlar canım maşş. katmer dışında güzel bi menü çıkarmışın ztn onuda dengelemişinnayyy bebişede maşş.. ama dikkat et canım genede madem emziriyosun çok yoğun diyet uygulama sütten kesene kadar bari vücuduna yazık halsiz düşersin.
canım emeklerimizin karşılıqını alabilmemiz için suyu mutlaka içmemiz lazım en az 2.5 litrebenim bir sıkıntım da su... hiç su içmiyor bu terbiyesizdur demek lazım bu gidişe....
Selamun Aleykum hayırlı geceler ben artık nete hiç zaman ayıramıyorum ne zamandır yazayım dedim dedim yazamadım, kilo vermem nazar değmesin maşaallah şimdilik çok iyi veriyorudm kimse farketmiyordu bende sinirdne tatrıya çıkmıyorudm geçen gün bi kaç kişi zayıfladın felan dediler bi tartıldım 7 kilo gitmiş kıyafetlerden aynalara bakınca felan belli oluyordu ama bu kadarını tahmin etmedim ve buna rengl dönemimde yediğim onca çikolata da dahil, 9 lu çay almıştım ama biraz içip sonra bırakmıştım onu uyguladım ilk 3-4 günden sonra fazlasıyla iştah kesiyor ve tuvalete çok çıkarıyor, günlük eskiye nazaran daha çok hareketliyim daha çok yürüyorum bol su ve lahanaya başladım 2 gün önce, su ve spor diyetle olmuyor sadece ben bunu anladım ve hiç onu bunu yemidem demedim sadece pirinç pilavı makarna ve kızartmalardna uzak durdum tadımlık yedim... böyle devam eder inşl ilk kez bu ka:26::26:dar ii sonuç aldım
canım benim bücürük izin vermedi bakamadım dün.valla günler yoğun geçiyo senacımmm.yoruluyorum bayağı.sen nasılsın canım?
canım ben de dondum yaaa ısınamıyorum eve gelip titriyorum resmen
ben de istiyoruuuuuummmmmm
tskrler canımm
kalorisi çok canım 100 gr 446 kalori ,3 dilimde ne kadar olur ,orasını sen hesapla artık,onun yerine peynir yesen daha tok tutar kanımca :26:
Ablacım bu puanlama nedir ? :26:
canım ben kalorı hesabı tutmuyorum acıkcası o hesabı hıcccc sevmıyorumda ben dıyetım suresınce karbonhdrat hesabı yaptım ve 19 kıloyu bu sayade verdımmmkalorı hesabı bana hıccc uymuyor
Kıyamam sana yaHerkeste oluyor mu bu ağrı, benim de mi olacak 2 sene sonra ? :18: :18:
Tekrar hoşgeldin canımm, hep birlikte hedefimize ulaşıcazz
Tatlım her gün değil de, ara sıra yiyorum ben, o zaman zararı olmaz
hoşgeldin canım aramıza
bebişinide güle güle büyüt cnm
tamam aşkım iş ve ev ayarla hemen geliyorum
SEN YETERKU gel bebek evde ıste kolayyyyyyyyyyy
bend eiyiyim cnm iş kadını oldum Allahın izniyle bu tempoya baya alıştım tek sıkıntım diyeti işyerinde oturtamamak :26: pazartesi start vericem inşallah geri dönememk üzere...kendi kendimin yalancısı oldun başladım başlıyorum diye diye...artık istikrarlı olma zamanı geldi cnm
tatlım derslerin bitince açarsan pcyi anneciqinde üzülmez senin iyiliqini istiyor bitanem..çok selam söyke annene olurmu
canım arada yediqin 3 mandalina çok fazla an fazla 1 tane yemelisin....ve akşamki biber dolamsı hiç olmaması lazım sen onuda 3 tane yemişsin gel bakimmm kulaqını çekemm
tamam kutuplardan ayı çaqıralım bu kış bizi anvak bu paklar
canım emeklerimizin karşılıqını alabilmemiz için suyu mutlaka içmemiz lazım en az 2.5 litre
aferinnn sanaaaa 7 kilo süper canım aynı çizgide devamm
günaydın kızlarr
işe geç kaldım bişeyler yazayım diye daha giyinmedim bileee
günaydınn fıstıklarrrgunaydın kızcelerımmm nasılsınız efemmm
yı melek yı olayını bugun cokk sukurı atlattım cuma gunku kıloma yaklastım 70,700 yım cokk sukurkı bugun bılıosunuz pazar gunu abarıp tavana cıkınca70,500 tann hopppp 71,500 a cıkmıstım ve 4 gundur onla bogusuyordum bugun sukurkı buyuk oranda hakladım 1 kıloyu ama yarın sanırım gene 70,500 olarak gecen haftakı kılomla aynı bıldırımı yapacam buna uzuluyorum ama bunada sukur bıdaha yı melek yı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dunku menummm
sabah
yarım sımıt
peynır
yumurta
ara
1 kucuk elma
oglen
1 kepce yesıl mercımek corbası
cokk az et sote sade
yagsız coban salata
ara
musavırım geldı kuru pasta getırmıs kıramadım 3 mınık kuru pasta yedım
aksam
haslanmıs tavuk
2,5 lt suuuu
veeeeeeeee dunden bugune -600 gr gıtmıs bu menu ıle efemmmmmmmmmmmmmmm
günaydınn fıstıklarrr
süpersin melek abla 600gr vermişşin yine yarına kadarda verirsin
salam da kg acısından sorun yoksa yiyebilirimm
genellikle senin menülerini örnek alıyorummmm ablacım
dogru söylüyorsun ablacımm tok olmassak diğer yiyeceklere saldırıyoruz. bende karbonları düşük seyler yemege gayret ediyorumEVET caNIM sevıyosan 2-3 dılımden bısı olmaz ben hep yemıstım ılk dıyete basladıgımda dedıgım gıbı ben kalorı hesabı hıc yapmadım sevmıyorumda ben karbonhıdrat hesabı yaptım cokda faydasını gordum. kalorı hesabı bana uymuyor onda etın sucuk salam vs kalorısı yuksek mesela o yuzden bana gore deıl cunku ınsanı tok tutan et balık tavuk turu seylerdır tok olacaksınkı dıyet sureklılık gostersın o yuzden yasasın karbonhıdrat hesabııııııııııııııııı
dogru söylüyorsun ablacımm tok olmassak diğer yiyeceklere saldırıyoruz. bende karbonları düşük seyler yemege gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?