Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ablacım bu puanlama nedir ? :26:

tekrar merrhaba kızlar cok moralim bozuk
yirmilik dişim azı yan cıktıgı içinn çekilmek zorundaymıs ve cok kötü agrıyo böyle durumla karsılasan varmı acaba ??
:26:

Kıyamam sana ya Herkeste oluyor mu bu ağrı, benim de mi olacak 2 sene sonra ? :18: :18:

Tekrar hoşgeldin canımm, hep birlikte hedefimize ulaşıcazz

tskrler canımm
yaa öyle mi salamın zararı oldugunu bilmiyordum

Tatlım her gün değil de, ara sıra yiyorum ben, o zaman zararı olmaz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
3 gündür gelemiyordum, annemle tartıştık, ders çalışmıyorsun, hep nettesin diye kızdı

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Birkaç dilim domates ve yeşil biber

Ara yok, acıkmadım

Akşam yemeği
1 porsiyon etli nohutlu pilav
Turşu

Su = yaklaşık 2.5 lt

merhaba bayanlarrr. bayramdan sonra aynı kilomla gelebildiğime çok mutluyum. memlekettte kilo alacağım diye baya bi endişelenmiştim. ama olmadı çok şükür. hala 60 kiloyum. bugünkü menümü yazayım hemen. bundan sonra menülerimi yazacağım ki kilo vermem neden yavaşladı bana yardımcı olun...

sabah kahvaltısı saat 12de :
2 dilim denge light ve 1 kk dan biraz fazla peynir
1 lokmacık tahin pekmez ama tadımlık
1 bardak yeşil çay

ara:
3 mandalina

akşam:
3 biber dolması ve bol salata

aralarda öğün olarak sayılır mı bilmem ama yeşil çay içiyorum.
bir bardak neskafe içtim bugün. 2 tane de incir kayısı içeren cezeryeye benzer bişey yedim.

hayırlı olsun balımm Allah tamamına erdirsin.inş tez zamanda gelir askerin kaç kilosun bakim hııı.en son 58 din ben mi yanlış hatırladım acaba?:26:

amin bitanem inş. tatlım en son 54 oldum şuan tekrardan 58e çıktım 1-2 ayda askerlik çökertti beni
hoşgeldin canım aramıza maşş. çok azimlisin hiç bozma sakın

mrb tatlım malesef bende çok üşüyenlerdenim valla kaz tüyümü lazım yoksa kutuplardan bi ayu çalıp onamı sarılıp ısınsam bilemiyorum

iyi akşamlar canım maşş. katmer dışında güzel bi menü çıkarmışın ztn onuda dengelemişinn ayyy bebişede maşş.. ama dikkat et canım genede madem emziriyosun çok yoğun diyet uygulama sütten kesene kadar bari vücuduna yazık halsiz düşersin.

Son düzenleme:

merhaba tatlım gerçi kilon 60 mış ztn ama korumakmı istiyosun hala vermekmi bilmeden yorum yapıcam oyüzden yanlışm varsada affola akşam için 3 biber dolması çok değilmi ztn kahvaltıyı 12 de yapmışsın pirinçli yemekleri akşam yerine öğlen tüketmek daha ii olur gibime geldi nacizane fikrim

Ablacım bu puanlama nedir ? :26:

Kıyamam sana ya Herkeste oluyor mu bu ağrı, benim de mi olacak 2 sene sonra ? :18: :18:

tatlım her gün değil de, ara sıra yiyorum ben, o zaman zararı olmaz
canım 20 lik diş 1 yılda cıktı benim agır agır alt azılar tamamlandı sorun olmadı ama üst cok fena oldu ama cektirip kurtulcam ilaçlarımın bitmesini bekliyorum yara olmus iyileşmeden cekmediler... inş sen agıır geçirmessin canım

canım bende arada yeyim o zman salamı falan daha iyi olur

doğru söylüyorsun canım 3 tane akşam yemeği için biraz fazla oldu. ben kıymalı yapıyorum dolmayı ama yine de pirinç var içinde. kiloma gelince; boyum biraz kısa olduğu için 60 bana biraz fazla. 55e hatta 52ye düşmek istiyorum.

Selamun Aleykum hayırlı geceler ben artık nete hiç zaman ayıramıyorum ne zamandır yazayım dedim dedim yazamadım, kilo vermem nazar değmesin maşaallah şimdilik çok iyi veriyorudm kimse farketmiyordu bende sinirdne tatrıya çıkmıyorudm geçen gün bi kaç kişi zayıfladın felan dediler bi tartıldım 7 kilo gitmiş kıyafetlerden aynalara bakınca felan belli oluyordu ama bu kadarını tahmin etmedim ve buna rengl dönemimde yediğim onca çikolata da dahil, 9 lu çay almıştım ama biraz içip sonra bırakmıştım onu uyguladım ilk 3-4 günden sonra fazlasıyla iştah kesiyor ve tuvalete çok çıkarıyor, günlük eskiye nazaran daha çok hareketliyim daha çok yürüyorum bol su ve lahanaya başladım 2 gün önce, su ve spor diyetle olmuyor sadece ben bunu anladım ve hiç onu bunu yemidem demedim sadece pirinç pilavı makarna ve kızartmalardna uzak durdum tadımlık yedim... böyle devam eder inşl ilk kez bu ka:26::26:dar ii sonuç aldım

hoşgeldin canım aramıza
bebişinide güle güle büyüt cnm
Kızzzzzzzzzzz ne sogugu ben hala sandaletle gelıorum ıse ızmırde yasamanın faydaları efemmmmmmmmm
kıs buraya gec ugrar ondada cokk soguk olmazzzzz
tamam aşkım iş ve ev ayarla hemen geliyorum
bend eiyiyim cnm iş kadını oldum Allahın izniyle bu tempoya baya alıştım tek sıkıntım diyeti işyerinde oturtamamak :26: pazartesi start vericem inşallah geri dönememk üzere...kendi kendimin yalancısı oldun başladım başlıyorum diye diye...artık istikrarlı olma zamanı geldi cnm
tatlım derslerin bitince açarsan pcyi anneciqinde üzülmez senin iyiliqini istiyor bitanem..çok selam söyke annene olurmu
canım arada yediqin 3 mandalina çok fazla an fazla 1 tane yemelisin....ve akşamki biber dolamsı hiç olmaması lazım sen onuda 3 tane yemişsin gel bakimmm kulaqını çekemm
tamam kutuplardan ayı çaqıralım bu kış bizi anvak bu paklar
benim bir sıkıntım da su... hiç su içmiyor bu terbiyesiz dur demek lazım bu gidişe....
canım emeklerimizin karşılıqını alabilmemiz için suyu mutlaka içmemiz lazım en az 2.5 litre

aferinnn sanaaaa 7 kilo süper canım aynı çizgide devamm

gel yavrumm ızmır yaşanası sehırrrdrrrr

tskrler canımm
yaa öyle mi salamın zararı oldugunu bilmiyordum

ezgıcım zararlı olması kılo acısından deıl ben zıra ılk dıyete basladıgımda her sabah yedım ama ıcındekı katkılardan dolayı zararlı olabılır ama kılo acısından sorun yok cunku 100 gr salam 1 puan sadece

kalorisi çok canım 100 gr 446 kalori ,3 dilimde ne kadar olur ,orasını sen hesapla artık,onun yerine peynir yesen daha tok tutar kanımca :26:

canım karbonhıdrat hesabına gore salamın puanı 100 gr da 1 puan yanı 3 tane salamcım bısı yapmazzzzz

günaydın kızlarr
işe geç kaldım bişeyler yazayım diye daha giyinmedim bileee

gunaydınnn bebekkkkkkkkkkkkkkkkk

gunaydın kızcelerımmm nasılsınız efemmm

yı melek yı olayını bugun cokk sukurı atlattım cuma gunku kıloma yaklastım 70,700 yım cokk sukurkı bugun bılıosunuz pazar gunu abarıp tavana cıkınca 70,500 tann hopppp 71,500 a cıkmıstım ve 4 gundur onla bogusuyordum bugun sukurkı buyuk oranda hakladım 1 kıloyu ama yarın sanırım gene 70,500 olarak gecen haftakı kılomla aynı bıldırımı yapacam buna uzuluyorum ama bunada sukur bıdaha yı melek yı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dunku menummm

sabah
yarım sımıt
peynır
yumurta

ara
1 kucuk elma

oglen
1 kepce yesıl mercımek corbası
cokk az et sote sade
yagsız coban salata

ara
musavırım geldı kuru pasta getırmıs kıramadım 3 mınık kuru pasta yedım

aksam
haslanmıs tavuk

2,5 lt suuuu

veeeeeeeee dunden bugune -600 gr gıtmıs bu menu ıle efemmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn fıstıklarrr
süpersin melek abla 600gr vermişşin yine yarına kadarda verirsin
salam da kg acısından sorun yoksa yiyebilirimm
genellikle senin menülerini örnek alıyorummmm ablacım

günaydınn fıstıklarrr
süpersin melek abla 600gr vermişşin yine yarına kadarda verirsin
salam da kg acısından sorun yoksa yiyebilirimm
genellikle senin menülerini örnek alıyorummmm ablacım

EVET caNIM sevıyosan 2-3 dılımden bısı olmaz ben hep yemıstım ılk dıyete basladıgımda dedıgım gıbı ben kalorı hesabı hıc yapmadım sevmıyorumda ben karbonhıdrat hesabı yaptım cokda faydasını gordum. kalorı hesabı bana uymuyor onda etın sucuk salam vs kalorısı yuksek mesela o yuzden bana gore deıl cunku ınsanı tok tutan et balık tavuk turu seylerdır tok olacaksınkı dıyet sureklılık gostersın o yuzden yasasın karbonhıdrat hesabııııııııııııııııı

dogru söylüyorsun ablacımm tok olmassak diğer yiyeceklere saldırıyoruz. bende karbonları düşük seyler yemege gayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…