bende ızmır bugun yagmurlu ustumde kısa kollu tısort altımda cızme varama sıcak yanı hava
teşekkür ederimmm.. olmayacak bişey değil geç anladım ama 2 yıldır kilomu ku-oruyorum sağlıklı beslenerek.. bu benim yaşam stilim oldu... az ve sık yemek ve herşeyden az yemek..........
biz paltolarla çizmelerle dolaşıyoruz hayatım sizlerin sıcak sohbetiyle ısınıcaz inşallahhhbende ızmır bugun yagmurlu ustumde kısa kollu tısort altımda cızme varama sıcak yanı hava
canım daha kombileri evde bile açmadık ama böyle giderse yakarız artıkayy canım ablamm kıyamam sana neden bu kadar üşüyorsun iş yerin mi soguk :26:
kızlar bende şişkoydum resmen 80 kilodan 56 kiloya düştüm doktor diyetiyle... 4 ay önce düşük yaptım malesef sağlık sorunlarım yüzünden şuan 60 kiloyum ama iyiyim yani çok mutluyum......... 26 yaş, 165 boyum.. 60 kilo ideal kilomdayım:) ne istersem alıp giyiyorum var mı ötesi:)))))
öncelikle şunu kabullenmeliyiz biz kilo almaya meyilliyiz... çok yersek alıcaz.... bu bir gerçek... yoksa allah korusun eski kilomuza döneriz...........kesınlıkle katılıyorum yasam stılı halıne gelmelı yoksa onca emek bosa gıdıyor
,
,
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yardım ımdattttttttttttttt 2092 de kaldım gece cıkarn benı burdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bendeeben de turgutludayım ama acayip üşüyorum. üzerimde triko hırka ve trençkot var.. işyerimde öyle oturuyoru,elimdede kaynamış sıcak su içyorum.. öyle ısınıyorum
yinemiiiikesınlıkle katılıyorum yasam stılı halıne gelmelı yoksa onca emek bosa gıdıyor
,
,
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yardım ımdattttttttttttttt 2092 de kaldım gece cıkarn benı burdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
öncelikle şunu kabullenmeliyiz biz kilo almaya meyilliyiz... çok yersek alıcaz.... bu bir gerçek... yoksa allah korusun eski kilomuza döneriz...........
oh beeee nıhayet 2094 teyımmmmm
ayy tebrk ederim ya ne güzel basarılı insanları cok seviyorum inş korursunuz hayat boyukızlar bende şişkoydum resmen 80 kilodan 56 kiloya düştüm doktor diyetiyle... 4 ay önce düşük yaptım malesef sağlık sorunlarım yüzünden şuan 60 kiloyum ama iyiyim yani çok mutluyum......... 26 yaş, 165 boyum.. 60 kilo ideal kilomdayım:) ne istersem alıp giyiyorum var mı ötesi:)))))
sevindimmm ablacım hayırlı olsunoh beeee nıhayet 2094 teyımmmmm
ayy tebrk ederim ya ne güzel basarılı insanları cok seviyorum inş korursunuz hayat boyu
sevindimmm ablacım hayırlı olsunneden takılıyor ki sayfalar acaba :26:
BU SAATE KADARKI MENUM EFEMMMM
SABAH
1 DILIM UNO DENGE IYICE KIZARMIS( EKMEK COK aramadıgımı farkettım ve 1 dılıme dusurdum artık)
peynır
zeytın
yumurta
ara
1 adet mandalına
ogle
odemıs kofte
tursu
meleekkkk hu huuuu
canım banada köfte yollasana bizim yemekte kuru varmış...ödemiş ödememiş farketmez köfte olsun yeterr
hadi çabuk yolla o zaman çok acıktımmBEN YOLLAYANA KAdar sakın yeme o kuruyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızceler yaaaa bu hafta cokkk umutluydum yarın 69 lara SALAMMMMM dıcegımden ama pazar gunku yı melek yı durumu bu umudumu mahvettı bı gunde 800 gr verıp yarın 69,900 olamamkı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 69 ları ıstıodum ben ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi çabuk yolla o zaman çok acıktımm
azcık sık dişini okadar sabrettin 1-2 güne sabrın yokmu? hem bellimi olur yarın bakarsın bize güzel bir süpriz yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?