Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

teşekkür ederimmm.. olmayacak bişey değil geç anladım ama 2 yıldır kilomu ku-oruyorum sağlıklı beslenerek.. bu benim yaşam stilim oldu... az ve sık yemek ve herşeyden az yemek..........

kesınlıkle katılıyorum yasam stılı halıne gelmelı yoksa onca emek bosa gıdıyor
,
,

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yardım ımdattttttttttttttt 2092 de kaldım gece cıkarn benı burdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: kaldımmmmm burdaaaaaaaaaaaaaaa korkuommmmmmmmmm cıkarın benıııııııııııııııııııııı

bende ızmır bugun yagmurlu ustumde kısa kollu tısort altımda cızme var ama sıcak yanı hava
biz paltolarla çizmelerle dolaşıyoruz hayatım sizlerin sıcak sohbetiyle ısınıcaz inşallahhh
ayy canım ablamm kıyamam sana neden bu kadar üşüyorsun iş yerin mi soguk :26:
canım daha kombileri evde bile açmadık ama böyle giderse yakarız artık

yookkk

öncelikle şunu kabullenmeliyiz biz kilo almaya meyilliyiz... çok yersek alıcaz.... bu bir gerçek... yoksa allah korusun eski kilomuza döneriz...........

ben de turgutludayım ama acayip üşüyorum. üzerimde triko hırka ve trençkot var.. işyerimde öyle oturuyoru,elimdede kaynamış sıcak su içyorum.. öyle ısınıyorum
bendee
yinemiiii
öncelikle şunu kabullenmeliyiz biz kilo almaya meyilliyiz... çok yersek alıcaz.... bu bir gerçek... yoksa allah korusun eski kilomuza döneriz...........

ben gibii

NERDESINIZ yaaaa hala cıkarmadınız benııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ayy tebrk ederim ya ne güzel basarılı insanları cok seviyorum inş korursunuz hayat boyu
oh beeee nıhayet 2094 teyımmmmm
sevindimmm ablacım hayırlı olsun neden takılıyor ki sayfalar acaba :26:

BU SAATE KADARKI MENUM EFEMMMM
SABAH
1 DILIM UNO DENGE IYICE KIZARMIS( EKMEK COK aramadıgımı farkettım ve 1 dılıme dusurdum artık)
peynır
zeytın
yumurta

ara
1 adet mandalına

ogle
odemıs kofte
tursu

meleekkkk hu huuuu
canım banada köfte yollasana bizim yemekte kuru varmış...ödemiş ödememiş farketmez köfte olsun yeterr

kızceler yaaaa bu hafta cokkk umutluydum yarın 69 lara SALAMMMMM dıcegımden ama pazar gunku yı melek yı durumu bu umudumu mahvettı bı gunde 800 gr verıp yarın 69,900 olamamkı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 69 ları ıstıodum ben ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BEN YOLLAYANA KAdar sakın yeme o kuruyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadi çabuk yolla o zaman çok acıktımm

azcık sık dişini okadar sabrettin 1-2 güne sabrın yokmu? hem bellimi olur yarın bakarsın bize güzel bir süpriz yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…