başlangıç: 61.1 kg (03.09.2012)
geçen hafta: 59.3 kg kg
bu hafta: 59.3 kg
giden: yok
gelen: yok
t. giden: 1.8 kg
hedef: 48
boy: 1.56
beden: 40
spor: her gün 20 dk tempolu yürüyüş
3 haftadır kilo veremiyorum, hep aldım, neyse ki bu hafta sabit kalmışım
Günaydın topiğigin fıstıklarıı
Bu haftaki bildirimim diyete İkinci baslangıc olarak yapacagım..çünküüü
Eylül sonu 74.800 ile baslamıstım diyete ama birkaç hafta ara verdim cozuttum
onun dısında devam edecegim En bastan basladım sadece cizgeldem de görünür sadece ilk baslangıc kilom
başlangıç:71.800 (4 KASIM 2012)
bu hafta:71.800
hedef: 58
boy: 1.72
beden: 42
sen benım kontrolumdesın haftaya kılo vermıs olcaksın merak etme bebek
ayy ne güldüm canım yaa bu ne enerji gece gece
biraz geç oldu ama
kendi kendini çok güzel idare ediyosun cnm aferin sanaa
cok sagol bebemmmmm
patron geldi canım yaaa....
böyle bildirime can kurban canım
hadi hayırlısı canım
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr
yazdıkların çok tanıdık ErGiNSeNa evlendiğim 38 beden olan ben şimdi 46 beden pantolon giyiyorum 4 yaşında bir kızım var çevreden gelen tepkiler eşle olan sorun maddiyat katlandı bende yedikçe kg oldu artık ben bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü kendimden nefret eder hale geldim kızım ve eşim bir bebek daha diyor ama 95 kg ile hamile kalmak kabus 3 senedir eşimi oyalıyorum bir bebek için akşam bana senden umudumu kestim artık nasılsa bir halt olmayacak dedi gücüme gitti bu sabah sıfırdan başlamak istiyorum bana yardım edermisin
bugün kahvaltıda 1 bardak süt,yumurta 4 yeşil zeytin biraz peynir domates salatalık yedim
1 aydır ağzıma hiç hamur işi sürmedim resmen aç yaşıyorum ama yok verilen kg ortada
canım cumaların yüzüsuyu hürmetine Allahın izniyle senden harika bir hanım çıkıcak ortaya...sabırlı ol...ve bizim menümüzü uygula...melek işyerinde daha müsait oluyor sana ayrıntılı olarak anlatsın yaptıklarımızı....herşey bizim elimizde canım...başlangıç noktan olsun bugün....hepsini ama HEPSİNİ vereceksin cnm....beslenme listemize bir göz at melekte neyi nekadar yemen konusunda seni bilgilendirsin...gerisi çok kolay gelicekyazdıkların çok tanıdık ErGiNSeNa evlendiğim 38 beden olan ben şimdi 46 beden pantolon giyiyorum 4 yaşında bir kızım var çevreden gelen tepkiler eşle olan sorun maddiyat katlandı bende yedikçe kg oldu artık ben bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü kendimden nefret eder hale geldim kızım ve eşim bir bebek daha diyor ama 95 kg ile hamile kalmak kabus 3 senedir eşimi oyalıyorum bir bebek için akşam bana senden umudumu kestim artık nasılsa bir halt olmayacak dedi gücüme gitti bu sabah sıfırdan başlamak istiyorum bana yardım edermisin
1 aydır karatay yapıyorum ama nedense 3 kg verdim durdu sıfır ekmek sadece onun beslenme planını uyguluyorum ama işte spor yürüyüş yapamıyorum kızım atek bakıyorum havalar soğudu ben artık üzüldükçe moralim bozuldukça saldırıcak yer arıyorum
canım cumaların yüzüsuyu hürmetine Allahın izniyle senden harika bir hanım çıkıcak ortaya...sabırlı ol...ve bizim menümüzü uygula...melek işyerinde daha müsait oluyor sana ayrıntılı olarak anlatsın yaptıklarımızı....herşey bizim elimizde canım...başlangıç noktan olsun bugün....hepsini ama HEPSİNİ vereceksin cnm....beslenme listemize bir göz at melekte neyi nekadar yemen konusunda seni bilgilendirsin...gerisi çok kolay gelicek
canım ben karatay diyetini onaylamıyorum....illa bir diyet yapacaksan karbon diyetini uygula..hem aç kalmazsın hemde saqıklı bir şekilde hızlıca kilo veririsin...ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim...hadi göreyim seni canım
hoşgeldin bu arada aramıza seni tanıdıqımıza çok sevindik canımcandan dostluklar kurduk biz aramızda....bundan böyle bir canımızda sensin canım
günde 3 lt geçiyor su 4 bardak yeşil çay mısır püskülü kiraz sapı kaynatıp içiyorum her gün 2 fincan
Hayırlı cumalar arzu ablammerhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr
bugün kahvaltıda 1 bardak süt,yumurta 4 yeşil zeytin biraz peynir domates salatalık yedim
1 aydır ağzıma hiç hamur işi sürmedim resmen aç yaşıyorum ama yok verilen kg ortada
canım kilo verebilmek için karbonhidratlarada ihtiyaç vardır..bizim her sabah 2 dilim ekmeqimiz var kahvaltıda...hiç aç kalmıyoruz...gerektiqinde hamurişide yiyoruz..herşeyin zamanını ve miktarını bilelim yeter...mesela börek yemek istersen haftada 1 defa kahvaltıda ekmek yerine 1 dilim börek yiyebilirsin ve diyetin asla etkilenmez...diyetimizdeki püf nokta ise hergün mutlaka 3 litre su içmektir...eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır eqer su içmezsek nekadar diyet yaparsak yapalım kilo vermemiz sekteye uqrar...küçük şişelerle çok rahat içiliyor...ne kadar çok su okadar kilo kaybı canım
senin diyetisyenin bu topik canım hemde ücretsizsizi tanıdığıma çok sevindim inş bende başarıcam azim var ama veremedikçe ümidim yitip gidiyor artık kendime inancım bile kalmamışken sizi tanıdım diyetisyene gitme şansım olsa çoktan gidicektim ama bana sunulan fiyat listesini görünce daha çıkmaza düştüm kısaca şuan ben ne yapmalıyım hiç bilemiyorum tam kaos hali kızgınlık isyan
Hayırlı cumalar arzu ablam
sen benım kontrolumdesın haftaya kılo vermıs olcaksın merak etme bebek
tamam melek ablammm
hımm su mıktarıda 3 lt ıse gayet ıyı o zaman mesala dunku tam menunu bı paylasırmısın bakalım neler var? :26::26:
Selam kızlar dietime bugün yeniden başlıorum 22 ekimden bu yana verdiğim 6 kilonun 2.5 kısmını geri aldım maalesef o kadrada dikkat ettim nasıl dikkaatse suan zorlanıyorum gaz verin bana yeniden
Hoşgeldinnnn aramızayazdıkların çok tanıdık ErGiNSeNa evlendiğim 38 beden olan ben şimdi 46 beden pantolon giyiyorum 4 yaşında bir kızım var çevreden gelen tepkiler eşle olan sorun maddiyat katlandı bende yedikçe kg oldu artık ben bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü kendimden nefret eder hale geldim kızım ve eşim bir bebek daha diyor ama 95 kg ile hamile kalmak kabus 3 senedir eşimi oyalıyorum bir bebek için akşam bana senden umudumu kestim artık nasılsa bir halt olmayacak dedi gücüme gitti bu sabah sıfırdan başlamak istiyorum bana yardım edermisin
dünkü menü:saat(8)1 bardak süt,1 yumurta,az peynir,domates salatalık
Öğle:2 gibi.1 kase tavuk suyu çorba ev yapımı yoğurt salata(havuç,maydanoz,marul,turp) birde 2 haşlama tavuk baget
akşam6:1 kase tarhana çorba,kurufasülye yoğurt
3 lt su 3 bardak yeşil çay 4 bardak püsküllü çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?