dünkü menü:saat(8)1 bardak süt,1 yumurta,az peynir,domates salatalık
Öğle:2 gibi.1 kase tavuk suyu çorba ev yapımı yoğurt salata(havuç,maydanoz,marul,turp) birde 2 haşlama tavuk baget
akşam6:1 kase tarhana çorba,kurufasülye yoğurt
3 lt su 3 bardak yeşil çay 4 bardak püsküllü çay
ne kilosu yaaa ödem o ödemm
kurufasulyede çok fazla karbon var canım sana kilo aldırır..ve mümkün oldukça akşam tek çeşit yemeliyiz..bu kilo verebilmemiz için çok önemli..mesela çorba+salata yada yemek + yoqurt gibive erken ye akşam yemeqini olurmu
iyiyim ablacım cok sükürsenin diyetisyenin bu topik canım hemde ücretsizdiyetisyene vereceqin parayla kızına ciciler al kendine et tavuk al çünkü çok güzel kilo veriyoruz et yiyerek...emin ol biz diyetisyenden çok daha etkiliyiz dimi melekkkk anlatsana arkadaşımıza diyetisyen deneyimlerini
sanada tatlımm...nasılsın bugün baklaım
senin diyetisyenin bu topik canım hemde ücretsizdiyetisyene vereceqin parayla kızına ciciler al kendine et tavuk al çünkü çok güzel kilo veriyoruz et yiyerek...emin ol biz diyetisyenden çok daha etkiliyiz dimi melekkkk anlatsana arkadaşımıza diyetisyen deneyimlerini
anlatacam canım yardımcı olacaz arkadasımızaaa
bu arada kubı cım cok ozur aksam kuru fasulyemıydı oo ben taze fasulye dıye okudum pardonkuru fasulye olmaz canımmm baklıyatlı seylere bellı br kıloya ulasıncaya kadar veda etmelısın onun yerıne et tavuk balık ızgara vs yemelısın
hahahaa son yazdıgına bayıldım ablam ya gülmektennkızlar bugunku menumm
sabah
yarım dılım pıde ( annem yaptırmıs aksam verdı ye dıye ama ben yermıyımmaksammm sabaha sakladım)
yumurta
zeytın
peynır
ara
1 adet elma
ogle
pırınclerını ayıklattıgımyayla corbası
patateslerını ayıklattıgım sulu kofte
sanırım lokantalar camlarıma resmımı asıp bu bayanı sokmayın ıcerı dıcekler yakında kılım cokkk kıllllllllllllllllll
hahahaa son yazdıgına bayıldım ablam ya gülmektenn
öğle yemeğim bol salata limonlu tavuk ızgara yoğurt
şimdiye kadar 2 lt su içmiştim kalan 1 lt tamamlarım sonra bitki çaylarına devam
sormka istediğim 4 yaşındaki kızım sabah kahvaltılarda meyve tabağı hazırlatıyor benimd eona eşlik etmemi istiyor çoğu zaman tabak(elma muz mandalina armut ayva kivi var bunların içinden hangisi yiyebilirim ben
yazdıkların çok tanıdık ErGiNSeNa evlendiğim 38 beden olan ben şimdi 46 beden pantolon giyiyorum 4 yaşında bir kızım var çevreden gelen tepkiler eşle olan sorun maddiyat katlandı bende yedikçe kg oldu artık ben bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü kendimden nefret eder hale geldim kızım ve eşim bir bebek daha diyor ama 95 kg ile hamile kalmak kabus 3 senedir eşimi oyalıyorum bir bebek için akşam bana senden umudumu kestim artık nasılsa bir halt olmayacak dedi gücüme gitti bu sabah sıfırdan başlamak istiyorum bana yardım edermisin
vucut bazen dırenır canım menulernde bı yanlslık yoksa dırencın kırılması yakındır merak etme
iyiyim ablacım cok sükürsen nasılsın canım ablamm
tekrar karar verip basladıgım için heyecanlıyım bu defa iyi olur inş
ben burdaki herkesi ve burayı cok seviyorum
Bagımlısı oldum yahu girmeden duramıyorum
kızlar bugunku menumm
sabah
yarım dılım pıde ( annem yaptırmıs aksam verdı ye dıye ama ben yermıyımmaksammm sabaha sakladım)
yumurta
zeytın
peynır
ara
1 adet elma
ogle
pırınclerını ayıklattıgımyayla corbası
patateslerını ayıklattıgım sulu kofte
sanırım lokantalar camlarıma resmımı asıp bu bayanı sokmayın ıcerı dıcekler yakında kılım cokkk kıllllllllllllllllll
Hoşgeldiniz
Teşekkürler ablacım, motive oldum
hıcc umudunu yıtırme enınde sonunda gıdecek o kılolar yeterkı sen ısteklı ol canım
Aynen canımm
Bitanesin ablacım yaa
ayy ne güldüm canım yaa bu ne enerji gece gece
merhabalar kızlar,melek yazılarını okudum ,kivide çok karbon olduğunu bilmiyordum sabah yedim 1 tane büyük
SABAH MENÜM
2 küçük salatalık
8 zeytin(lıght)(yumurta kalmamış o yüzden fazla yedim zeytini,yağsız vede tuzsuzdu)
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay
1 kivi
ara yok
ÖĞLEN MENÜM
1TAVUK BUT HAŞLANMIŞ
1 BÜYÜK AYRAN(TUZSUZ)
2LT SU
Bilge süpersin canım benimnmbildirimim
başlangıç: 75 kg (20 aralık 2010)
geçen hafta: 58 kg
bu hafta: 57.7 kg
giden: 0.300 gr
gelen: yokk
top.giden: 17.3 kg
hedef: 53
boy :1.68
beden: 38-40
spor: 2 gün 40 ar dk.dan pilates
kıvıyı sabah yemıssın cok fazla etkılemez canım dıgerlerı superrrr
Bilge süpersin canım benimnm
maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?