Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Şimdilik bir süre dışarda işlerimi halledip sil baştan okumaya çalışıcam bana menü oluşturmaya çalışırsanız haftalık yada yardımcı olursanız çok mutlu olurum artık yaza bende eşime bu dediklerini yedirmek istiyorum hala içimde ben senden umudu kestim gece boyu bu söz kafamda döndü durdu oda haklı kendine göre bende ama tek dileğim yaza köye annelerine gittiğimizde ayy doğumdan sonra çok kg aldın böyle giderse kız tek kalıcak sen bir tane daha yapamazsın lafını yedirmek olucak onlara

menu genel anlamda oldukca guzel ama soyle yapalım bır sure corbayı mesela tarhanayı yanı oglen ıc aksama tek cesıtle gecır yanı sole

ogle
1 kase tarhana
ızgara et yada tavuk

ara
cevız badem vs turu bısı ( özellıkle cevız cok tok tutar) 2-3 adet

aksam
sebze yemegı
salata yada yogurt

bı sure bu sekılde yap bakalım sonuc daha guzel olacaktır emınım :)

akşam arkladaşta olduğumuz için artık allah ne verdiyse kısmında yemiş bulundum bugünden sonra şu arkadaş toplantıları yüzünden dışarı çıkmama kararı aldım 1 kez bozdum mu sanki gerisi gelicek gibi oluyor

iyiyim ablacım cok sükür sen nasılsın canım ablamm
tekrar karar verip basladıgım için heyecanlıyım bu defa iyi olur inş
ben burdaki herkesi ve burayı cok seviyorum
Bagımlısı oldum yahu girmeden duramıyorum

kızlar bugunku menumm

sabah
yarım dılım pıde ( annem yaptırmıs aksam verdı ye dıye ama ben yermıyımm aksammm sabaha sakladım)
yumurta
zeytın
peynır

ara
1 adet elma

ogle
pırınclerını ayıklattıgım yayla corbası
patateslerını ayıklattıgım sulu kofte

sanırım lokantalar camlarıma resmımı asıp bu bayanı sokmayın ıcerı dıcekler yakında kılım cokkk kıllllllllllllllllll

hahahaa son yazdıgına bayıldım ablam ya gülmektenn

öğle yemeğim bol salata limonlu tavuk ızgara yoğurt
şimdiye kadar 2 lt su içmiştim kalan 1 lt tamamlarım sonra bitki çaylarına devam
sormka istediğim 4 yaşındaki kızım sabah kahvaltılarda meyve tabağı hazırlatıyor benimd eona eşlik etmemi istiyor çoğu zaman tabak(elma muz mandalina armut ayva kivi var bunların içinden hangisi yiyebilirim ben

hahahaa son yazdıgına bayıldım ablam ya gülmektenn

üleyım ama

canım bence meyveler bıraz rısklı gıbı yanı karbonları yuksek hele muz ve kıvı o yuzden onları ara ogunde mesela sabah kahvaltı sonrası ara ogun olarak 1 mandalına yada yarım elma olarak yesen daha ıyı olur muz ve kıvıden uzak durmalısın bıraz kılo verene dek yanı

Hoşgeldiniz

vucut bazen dırenır canım menulernde bı yanlslık yoksa dırencın kırılması yakındır merak etme

Teşekkürler ablacım, motive oldum

Aynen canımm

Bitanesin ablacım yaa

merhabalar kızlar,melek yazılarını okudum ,kivide çok karbon olduğunu bilmiyordum sabah yedim 1 tane büyük
SABAH MENÜM
2 küçük salatalık
8 zeytin(lıght)(yumurta kalmamış o yüzden fazla yedim zeytini,yağsız vede tuzsuzdu)
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay
1 kivi

ara yok

ÖĞLEN MENÜM
1TAVUK BUT HAŞLANMIŞ
1 BÜYÜK AYRAN(TUZSUZ)

2LT SU

bildirimim

başlangıç: 75 kg (20 aralık 2010)
geçen hafta: 58 kg
bu hafta: 57.7 kg
giden: 0.300 gr
gelen: yokk
top.giden: 17.3 kg
hedef: 53
boy :1.68
beden: 38-40
spor: 2 gün 40 ar dk.dan pilates

kıvıyı sabah yemıssın cok fazla etkılemez canım dıgerlerı superrrr

şimdi ebru akının sitesini okuyorum,kuru fasulyede,pirinçli ıspanakta ne kadar karbon varmış öyle,ben 2 gün boyunca kuru fasulye yedim valla(allah affetsin:44: )ben ıspanak yaptım dün ama bulgur attım..orda tahılların karbonu yazılammış,bulgurda ne kadar var acaba,bizimkisi bilinçsiz yemekmiş bilinçli tüketeydim eğer bu kadar kg almazdım,,bu arada ben yarın bildirim yapacağim,ben cumarteileri tartılıyorum bakalım:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…