ÖNCE KENDİN İÇİN KİLO VERMELİSİN CNM GERİSİ TEFERRUATŞimdilik bir süre dışarda işlerimi halledip sil baştan okumaya çalışıcam bana menü oluşturmaya çalışırsanız haftalık yada yardımcı olursanız çok mutlu olurum artık yaza bende eşime bu dediklerini yedirmek istiyorum hala içimde ben senden umudu kestim gece boyu bu söz kafamda döndü durdu oda haklı kendine göre bende ama tek dileğim yaza köye annelerine gittiğimizde ayy doğumdan sonra çok kg aldın böyle giderse kız tek kalıcak sen bir tane daha yapamazsın lafını yedirmek olucak onlara
afiyet şeker olsun canım hiç pişman olma...geçmişi unutup geleceqe bakmak lazımkeşke öyle olsa orda yemediğim tatlıları ist dönünce 3 5 halley yiyerek çıkardım börekte yedim yedimde yedim allahım keşke gitmeseydim bile diorum
kaçamaklarımız her zaman olabilir ama sonrasında kaldıqımız yerden devam etmeliyizki kilo verebilelim...bu küçük ama önemli bir ayrıntıdır cnm...başarıcaksın ben çok inanıyorum ve destekliyorum seniakşam arkladaşta olduğumuz için artık allah ne verdiyse kısmında yemiş bulundum bugünden sonra şu arkadaş toplantıları yüzünden dışarı çıkmama kararı aldım 1 kez bozdum mu sanki gerisi gelicek gibi oluyor
bizde seni çook seviyoruz tatlım hepimiz kocaman bir aileyiziyiyim ablacım cok sükürsen nasılsın canım ablamm
tekrar karar verip basladıgım için heyecanlıyım bu defa iyi olur inş
ben burdaki herkesi ve burayı cok seviyorum
Bagımlısı oldum yahu girmeden duramıyorum
şimdi ebru akının sitesini okuyorum,kuru fasulyede,pirinçli ıspanakta ne kadar karbon varmış öyle,ben 2 gün boyunca kuru fasulye yedim valla(allah affetsin:44: )ben ıspanak yaptım dün ama bulgur attım..orda tahılların karbonu yazılammış,bulgurda ne kadar var acaba,bizimkisi bilinçsiz yemekmiş bilinçli tüketeydim eğer bu kadar kg almazdım,,bu arada ben yarın bildirim yapacağim,ben cumarteileri tartılıyorum bakalım:18::18::18::18:
şimdi ebru akının sitesini okuyorum,kuru fasulyede,pirinçli ıspanakta ne kadar karbon varmış öyle,ben 2 gün boyunca kuru fasulye yedim valla(allah affetsin:44: )ben ıspanak yaptım dün ama bulgur attım..orda tahılların karbonu yazılammış,bulgurda ne kadar var acaba,bizimkisi bilinçsiz yemekmiş bilinçli tüketeydim eğer bu kadar kg almazdım,,bu arada ben yarın bildirim yapacağim,ben cumarteileri tartılıyorum bakalım:18::18::18::18:
İzin verilen ve yasaklanan gıdalar aslında bir liste halinde olsa kafam karmakarışık ne yemem gerkeitğini kestiremiyorum
gunaydın arzucum sende bu bas agrısı kronık oldu sanırım demı :26::26: mıgrendenmı acaba :26::26:
günydın cnm
evet melekcim yaa ömrümün yarısı başaqrısıyla geçiyor
saqol bebişimm:26: GECMIS olsun canım
offfffffff kızlar ya bı sıkıcı cumartesı daha neden cumartesı ıs var yaaaaaaa :84::84::84::84:
saqol bebişimm
ev daha stresli boşver canım yaa bak keyfine
yok be bebem evde olsam devırırım totomu yatardım ıste ıse saat doldurcaksın ılla offfffffffffffffffffffffffffffff
yeni başladıqım içinmi acaba bana cumartesi çalışmak hiç zor gelmiyor :26::26:
hıccc suphen olmasın bebek kesınlıkle o yuzdensole bır 6 ayı devırde ole konusak senle bu mevzuyuuuuuu bende ılk basladıgımda delı gugu sevıncle calısıyodun sımdı kacmak ıstıommmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrr
baş aqrısıyla yeni birgüne merhabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?