Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ÖNCE KENDİN İÇİN KİLO VERMELİSİN CNM GERİSİ TEFERRUAT
keşke öyle olsa orda yemediğim tatlıları ist dönünce 3 5 halley yiyerek çıkardım börekte yedim yedimde yedim allahım keşke gitmeseydim bile diorum
afiyet şeker olsun canım hiç pişman olma...geçmişi unutup geleceqe bakmak lazım
kaçamaklarımız her zaman olabilir ama sonrasında kaldıqımız yerden devam etmeliyizki kilo verebilelim...bu küçük ama önemli bir ayrıntıdır cnm...başarıcaksın ben çok inanıyorum ve destekliyorum seni
bizde seni çook seviyoruz tatlım hepimiz kocaman bir aileyiz

canım bulgurda pirinçten daha az karbon var ama ıspanaqa katma sakın...ıspanaqı sade yap domatesli soqanlı...nekadar çeşit eklersek kilo vermemiz okadar zorlaşır...tartılma konusuna gelince bu konuda bize uyum saqlarsan seviniriz cnm

CAnım tam ben yazıcaktım arzucum yazmıs agzına saglık kaptanımmm evet bencede ya kkymalı yap ıspanagı yada sade pırınc bulgur atma bencede

ben baştan cumartesi diye anlamışım tartılma gününü o yüzden cumartesileri tartılıyorum,ama haftaya cuma yaparım şeker

KIZLAR kucuk bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum daha dogrusu yınelemek ıstıyorum. et ve turu seylerı kesınlıkle oglen ogununde tercıh edın. cunku oglen sıkı bı menu olmadıgı taktırde cok acıkılınıyor mesela ben bu oglen 4 mese buyuklugunde sulu kofte yedım kı cok azdı bıde az corba asırı derecede acımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sımdı eve gıdınce napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::2::2:

İyi akşamlar çıtırlarr

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
1 küçük domates ve 1 kk peynirden yapılmış küçük bir sandviç

Ara
1 orta boy yeşil elma

Akşam
1 porsiyon misket köfteli çorba
Turşu
Biraz üzüm ve karpuz

Su = 2 lt

Son düzenleme:
İzin verilen ve yasaklanan gıdalar aslında bir liste halinde olsa kafam karmakarışık ne yemem gerkeitğini kestiremiyorum

gunaydın kızlar

dunku menum

yarım pıde
peynır
zeytın
yumurta

ara
elma

ogle
yayla corbası prıncsız
sulu kofte patatessız 4 adet

ara
3 badem

aksam
tavuk
1 adet domates

2,5 lt su

Diyet listemiz arkadaşlarr...​

1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6-Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-Aylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

yeni başladıqım içinmi acaba bana cumartesi çalışmak hiç zor gelmiyor :26::26:

hıccc suphen olmasın bebek kesınlıkle o yuzden sole bır 6 ayı devırde ole konusak senle bu mevzuyuuuuuu bende ılk basladıgımda delı gugu sevıncle calısıyodun sımdı kacmak ıstıommmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…