merhaba canlarım özlüyorum sizi yaakızlar 2 yıldır 6lı rakamlara gelmek için ugrastım meger ne kadar kolaymış diyet yapmak güzel bişey gün gün gram gidiyor hafta haftada kg eksiliyor simdiden herkez sen zayıfladın mı ne falan demeye basladı cok seviniyorum acayip midem küçüldü hemen doyuyorum
bu arada kaç gündür ilk defa bi akşam diyete cıss ekledim nişana gitmiştik yemek zorunda kaldım ama ertesi gün daha hafif bi menüyle dengeledim inş cuma günü yüzüm güler simdilik kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum
canım annemler bizdelerdi akşamalrı hep yoğun geçti dün akşam kardeşime gittiler inşallah daha sık girerim artıkgünaydın kızlarrrr herkese merhabalarrrr
işe gitmeden bi bakıyım dedim işlere gömülünce zor oluyor...bugün girme imkanım olur diye düşünüyorum patron olmucak sanırım....
ayy kızalr korkunç bir kabus gördüm bu gecebizim melek ben topiqe gelmiyorum diye beni msnden ve faceden silmiş nasıl oluyorsa kkdanda silmiş okadar üzümüşümki kahrımdan uyandımm melekkkkkkkkkkkkkk bidaha bnm rüyama bu şekilde gelmee canım seni özlüyoruz daha sık gel topiqe falan demek için gir rüyamaa
neyse kızalr işyerindende girmeye çalışıcam çok özledim burada onlıne olmayı...inşallah gün içinde görüşürüz çıtırlarr
cılgınnnnnn delımısın kızımmm senı sılermıyım hıc sadece gelemıyosun dıye kızarım ancakkk hem nerdesın sen aksamları kacak gocek gırıp bakıyorum gelmısmısın dıye ama nerdeeeeeeeeee bak daha sık gel artıkın ozluyoruz hem dıyetten ne haber rapor ıstıommmmm bende rapor verecem tabıkı
diyet annem varken biraz aksadı ama tam faaliyet devam tabeebu iş bitecek melekcim başka çaresi yok....yaza kadar eski bedenimi geri istiyorum...ee sen nasılsın bakalım tel melde kalmadı artık kedinin iqere baktıqı gibi birbirimize bakıp duruyoss
tatlım ben kendi adıma iyiyim yoqunum hepsi bir aradaMerhaba çıtırlar
Nasılsınız bakalımmsen nsılsın neler ypıyosun anlat bakalım
meryemcim sende artık işin sırrını çözenler kervanına katıldın....kilo almaktan bile korkma artık....ikstir sendemerhaba canlarım özlüyorum sizi yaakızlar 2 yıldır 6lı rakamlara gelmek için ugrastım meger ne kadar kolaymış diyet yapmak güzel bişey gün gün gram gidiyor hafta haftada kg eksiliyor simdiden herkez sen zayıfladın mı ne falan demeye basladı cok seviniyorum acayip midem küçüldü hemen doyuyorum
bu arada kaç gündür ilk defa bi akşam diyete cıss ekledim nişana gitmiştik yemek zorunda kaldım ama ertesi gün daha hafif bi menüyle dengeledim inş cuma günü yüzüm güler simdilik kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum
Merhaba çıtırlar
İnşallah herkes iyidir. Ben tatlı yiye yiye kilo aldım tam 1 kiloÇok bol su içiyorum. Bir umut belki hızlı kilo almam diyorum. Cuma günü bildirim yaparım inşallah
okadar yedin sadece 1 kilomu aldın maşallah canımm o kiloyuda sen deqil benim yeqen almıştır bitanem
Ben daha kilo almayacaktım ama ah o tulumba tatlısı yok mu. Aş mı eriyorum anlamadım. Bir yandan deli gibi turşu istiyor canım. Bir yandan da tulumba. İlk iki ay tatlıdan soğumuştum şimdi her tatlıya atlayasım varokadar yedin sadece 1 kilomu aldın maşallah canımm o kiloyuda sen deqil benim yeqen almıştır bitanem
canım annemler bizdelerdi akşamalrı hep yoğun geçti dün akşam kardeşime gittiler inşallah daha sık girerim artık
diyet annem varken biraz aksadı ama tam faaliyet devam tabeebu iş bitecek melekcim başka çaresi yok....yaza kadar eski bedenimi geri istiyorum...ee sen nasılsın bakalım tel melde kalmadı artık kedinin iqere baktıqı gibi birbirimize bakıp duruyoss
aynen yaaaozledım eskı sohbetlerımızı bebem su ısı bırak dıcem bak artık o derece yanı
merhaba canlarım özlüyorum sizi yaakızlar 2 yıldır 6lı rakamlara gelmek için ugrastım meger ne kadar kolaymış diyet yapmak güzel bişey gün gün gram gidiyor hafta haftada kg eksiliyor simdiden herkez sen zayıfladın mı ne falan demeye basladı cok seviniyorum acayip midem küçüldü hemen doyuyorum
Bitanem benimm, o kadar seviniyorum ki, kendim kilo vermiş gibi
Eminim görüntüde çok fark etmiştir, çıtır olmaya doğru gidiyoruzz ben de toparladım artık
Üniversitede ve sonraki hayatımızda çıtır olucaz meryemcimmm inşallahh
canım annemler bizdelerdi akşamalrı hep yoğun geçti dün akşam kardeşime gittiler inşallah daha sık girerim artık
tatlım ben kendi adıma iyiyim yoqunum hepsi bir aradasen nsılsın neler ypıyosun anlat bakalım
meryemcim sende artık işin sırrını çözenler kervanına katıldın....kilo almaktan bile korkma artık....ikstir sende
okadar yedin sadece 1 kilomu aldın maşallah canımm o kiloyuda sen deqil benim yeqen almıştır bitanem
evet Arzu ablacım bende bu işi çözdüm bir günde bile 900 gram verebiliyorum bu süper bişey hergün basküle cıkıyorum ve muhakkak gram olarak eksilmiş oluyorumİKSİR BENDE diyorlar ya hep kilo vermek kolay korumak zor die ondan korkum var baya
Canım bende seni özledim ama tebrik ederim seni kilo vermene çok sevindim.
cok tesekkür ederim canım benim inşallah bende senin gibi 5li rakamları görürüm
ay canım ya cok tesekkür ederim senin içinde cok sevindim
inşallah Edacım cıtır günler bizi bekliyor
evet Arzu ablacım bende bu işi çözdüm bir günde bile 900 gram verebiliyorum bu süper bişey hergün basküle cıkıyorum ve muhakkak gram olarak eksilmiş oluyorumİKSİR BENDE diyorlar ya hep kilo vermek kolay korumak zor die ondan korkum var baya
Canım benim bu gidişle bu istikrarla 5 li sayıları görürsün ben sana inanıyorum canım benim
Günaydın çıtırlar
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
Öğle
1 adet biber dolması
Ara
1 mandalina
Akşam
3 yemek kaşığı patlıcan közleme
ee olacak okadar bebişimizin canı istiyor annesiiBen daha kilo almayacaktım ama ah o tulumba tatlısı yok mu. Aş mı eriyorum anlamadım. Bir yandan deli gibi turşu istiyor canım. Bir yandan da tulumba. İlk iki ay tatlıdan soğumuştum şimdi her tatlıya atlayasım var
işi bırakıcam melekcim burası hiç bana göre deqil bugün yarın biter bu iş yaz kenaracanım annemler bizdelerdi akşamalrı hep yoğun geçti dün akşam kardeşime gittiler inşallah daha sık girerim artık
aynen yaaaozledım eskı sohbetlerımızı bebem su ısı bırak dıcem bak artık o derece yanı
ay canım ya cok tesekkür ederim senin içinde cok sevindim
inşallah Edacım cıtır günler bizi bekliyor
almazsın canım iradeni koruduqun üsrece korkma..alsanda dediqim gibi yolu yordamı öqrendin korkma gerisindenevet Arzu ablacım bende bu işi çözdüm bir günde bile 900 gram verebiliyorum bu süper bişey hergün basküle cıkıyorum ve muhakkak gram olarak eksilmiş oluyorumİKSİR BENDE diyorlar ya hep kilo vermek kolay korumak zor die ondan korkum var baya
Günaydın herkese tam menü yayınlayan kişi sayısı çoğlamış diyorum bir bakıyorum sadece ben yazmışım offff
günaydın canımbazen böyle dönemler olabiliyor ama kopmuyoruz hiç için rahat olsun
günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr
dün gece arkadaşımda kaldım gece yarısı kızı rahatsızlandı acile gittiler çok deqişik bir geceydi
gece geç yattım bugünse uykum var kahvede içtim açılamadım... akşama kadar böyle gider sanırım..
ee birazda sizler anlatın bakalım ne var ne yok neler yapıyosunuz??
melekkk nirde kaldın quuuuu daha günaydın bile dememişsinn
Canım çok az değil mi?doydun mu bu kadar yemekle?
herkese merhaba geçen hafta bildirim yapamadım inşallah bu hafta yapcam hafta sonu nişanlımın tahlilleri için şehir dışına çıktık tabi hastanede olunca hep mdışardan nyedık diyet biraz bozuldu ama kaldığım yerden devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?