Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bitanem benimm, o kadar seviniyorum ki, kendim kilo vermiş gibi
Eminim görüntüde çok fark etmiştir, çıtır olmaya doğru gidiyoruzz ben de toparladım artık
Üniversitede ve sonraki hayatımızda çıtır olucaz meryemcimmm inşallahh

Merhaba çıtırlar

İnşallah herkes iyidir. Ben tatlı yiye yiye kilo aldım tam 1 kilo Çok bol su içiyorum. Bir umut belki hızlı kilo almam diyorum. Cuma günü bildirim yaparım inşallah

okadar yedin sadece 1 kilomu aldın maşallah canımm o kiloyuda sen deqil benim yeqen almıştır bitanem
Ben daha kilo almayacaktım ama ah o tulumba tatlısı yok mu. Aş mı eriyorum anlamadım. Bir yandan deli gibi turşu istiyor canım. Bir yandan da tulumba. İlk iki ay tatlıdan soğumuştum şimdi her tatlıya atlayasım var

Canım bende seni özledim ama tebrik ederim seni kilo vermene çok sevindim.

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk kahvesi
1 adet Mandalina

Öğlen
1 yk zeytinyağlı kereviz
1 kepçe Çorba
Salata

Ara
Bir avuçdan biraz fazla beyaz leblebi(35 Kalori falandır)
Bİr fincan Fitre Sütlü kahve

Akşam
Biraz karışık ne yapcam tam emin değilim ama

1 Kepçe Tavuk suyuna şehriye Çorbası
Mantar sote
Salata, Yoğurt

Ara
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon damlatılmış Soda

ay canım ya cok tesekkür ederim senin içinde cok sevindim
inşallah Edacım cıtır günler bizi bekliyor

Günaydın herkese tam menü yayınlayan kişi sayısı çoğlamış diyorum bir bakıyorum sadece ben yazmışım offff

Günaydın çıtırlar

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta

Öğle
1 adet biber dolması

Ara
1 mandalina

Akşam
3 yemek kaşığı patlıcan közleme

ee olacak okadar bebişimizin canı istiyor annesii

günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr
dün gece arkadaşımda kaldım gece yarısı kızı rahatsızlandı acile gittiler çok deqişik bir geceydi
gece geç yattım bugünse uykum var kahvede içtim açılamadım... akşama kadar böyle gider sanırım..
ee birazda sizler anlatın bakalım ne var ne yok neler yapıyosunuz??
melekkk nirde kaldın quuuuu daha günaydın bile dememişsinn

GUNAYdın dedımmmmmmmmm kızcem gecmıs sayfaya baksanaaaa ben geldım sen gıtmıssın ama :26:

herkese merhaba geçen hafta bildirim yapamadım inşallah bu hafta yapcam hafta sonu nişanlımın tahlilleri için şehir dışına çıktık tabi hastanede olunca hep mdışardan nyedık diyet biraz bozuldu ama kaldığım yerden devam ediyorum.

Tamamdır canım, o zaman menüleri yazmaya başlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…