Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba canım benim ya bende daha önce mağzada çalıştım bilirim geç saate gelemenin nedemek olduğunu ama benim geç saate yeme teorim farklı geç saate geldiğin zamanlarda akşam yiyeceklerinin içeirğini değiştirirsen daha sağlık lı ve hafif şeyler yersen bunun kilo yapacanı düşnmüyorum benim sağlıklı beslenmeye ilk sıralarda eşim daha geç geliyordu bekliyordum yemek için ginede vermiştim hem senin yaşın genç metobolizman daha hızlı çalışıyor daha çok hızlandırıcı şeyler yersen sokarsan hayatını aktif haline getirirsen veririsn kilo kilo vermene geç saatlere kadar çalışman engel değil erken çıktığın saatlerde spor olarak yürüyüş yapabilirsin yada dışarda yürüyemem dersen evde spor yapabilirsin. Başlayınca emin ol devamı geliyor hatta alıştıktan sonra hiç bir şey engel olmuyor sağlıklı beslenmene

Bu arada Günaydın Herkese her Cumartesi günü kalktığımda allaha dua ediyorum ne olur cumartesi günü çalışmayaqcağım bir iş nasip et böle dualar olanların inaşşalah kabul olur offff olasun allaha şükür ginede

Bu arada kızlar dünkü menüm eşimden dolayı değişti çünkü o yaptı yemeği akşam :)

Bir kepçe t.çorbası
Patlicanlı et sote
Salata

maşşallah çok az yiyorsun nasıl vicudun dayanıyor ? ben senin yanında dünyayı yiyorum :)

merhaba kızlar artık menulerımı azaltmaya basladım ara öğünlerimin bırını kaldırdım ama akşamları krız gelıyor nasıl yapacagım bilemiyorum

dünkü menüm
sabak 2 barkad ılık su
domates 4zeytın salatalık az peynır 1 dılm ekmek
ara beyaz leblebi
ögle corba 1 adet domates yarım dılım ekmek
ara kahve 2 adet bıskuvı
aksam tursu patetes
ara elma

Sabah
Beyaz Peynir
Maydanoz
Yarım Biber
Yarım Domates
Haşlanmış Yumurta
Bir dilim Uno Denge Ekmeği
Bir adet Karper Peynir

Ara
Bİr adet Mandalina
Türk Kahvesi

Öğlen
Bir Yemek Kaşığı Taze Fasulye
Bir dilim Dalyan Köfte
Salata

Ara
Bir adet Mandalina
Bir küçük fincan sütlü Fitre kahve
Bir adet Kurabiye Çook güzeldi

Akşam
Bir kase Çorba
Salata
Yoğurt

Bu arada bu akşam misafirlerim gelecek Çayın yanına bir şeyler koyman gerekecek bakalım yemeden durabilecekmiyim :))

Ara
Türk kahvesi
Limon damlatılmış Soda

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ama beni yeni doğmuş bi bebek gibi görüp o şekilde öğretseniz olur mu çok mu nazlanmış olurum acaba :) mesela hafif neler yiyordun neye neyi dengeliyordun gece yemelerinde ?

Bitanemmm harikasın ya çok sevindim

kilo bildirimi

başlangıç 90
salı günü 82.7
bu hafta 79.7
giden 3 kilooooo.
toplamda 10300
hedef 60 boy 165
bende 42-44
spor 120 dk yürüyüş..

Arzu ablamm tebrikler, süperr

Herkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)

Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok

Tebrikler canımm

Son düzenleme:
Ben cuma günü şehir dışındaydım, foruma giremedim, bildirimimi bugün yapayım.

başlangıç: 61.1 kg
geçen hafta: 58.5 kg
bu hafta: 58.6 kg (Regl öncesi)
giden/gelen: +100 gr
hedef: 48
boy: 157 cm
spor: yapmadım bu hafta

Bugün artık silkinip, kendime gelmem gerektiğinin farkına vardım. 1 ay önce verdiğim kararları uygulayamadım, yeni yıla 2. hedefime yaklaşmış olmak istiyordum ama başaramadım malesef.. Yarın yine eski düzenime dönüyorum, sıfır kaçamak ve bol su, spor.. Regl dönemindeyim, tatlı krizlerimi birkaç çikolatayla atlattım, bu hafta sıfır kaçamak kızlar, sizlerin de yardımıyla tabii.. 2013'e girerken ilk hedefime bari ulaşmış olayım..

15 günde 3 kg o kadar da zor değil canım, istedikten sonra
Yeni geldin galiba aramıza canım, kendini tanıtsana.. İsmin, yaşın, hedefin vs..

Adim sinem 25 yasindayim bintane oglum var yani bi yil oldu dogum yapali..on bes gundur diyetteyim bende 62 kiloydum 4 kilo verdim ama son gunlerde kilo veremiyorum metebolizmam yavasladi sanirim oyle iste canim senin adin neydi.

Adim sinem 25 yasindayim bintane oglum var yani bi yil oldu dogum yapali..on bes gundur diyetteyim bende 62 kiloydum 4 kilo verdim ama son gunlerde kilo veremiyorum metebolizmam yavasladi sanirim oyle iste canim senin adin neydi.

Ben de Eda canım, 18 yaşındayım. Ben de 61 kg ile başladım diyete takıldım 58lerde.. Kurban Bayramı'ndan sonra bir türlü toparlayamadım çünkü, dağıttım resmen.. Ama kesin karar verdim, yarın eski günlerime dönüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…