merhaba aranıza yeni katıldım ve bu kilolara gelmeden niye daha önce görmedim diye hayıflanıyorum şimdi kendimle. ilk önce kendimi anlatıp sonrada yardım ve desteklerinizi bekliyorum. fiziki özelliklerimi aşağıda yazdım. ama hatalı yaşam tarzım var ve değiştiremiyorum yada destek diyim. şuan çalışmıyorum ama büyük ihtimal başvurduğum bir iş var ve pazartesi haber vericekler ve alındığımı düşünüyorum. bugün spor salonu ile konuşmaya gittim ancak çalışma saatlerimi düzenli olarak öğrenmek istediğim için 1 hafta sonra karar vermeyi düşündüm. yapacağım iş kasiyerlik olucak daha öncede bu sektörde çalışmışlarınız varsa bilirler. düzensiz çalışma saatleri var. vardiya usulü oluyor ve şu 7 den sonra yemek yemeyin olayı zaten bana hiç uymuyor. 9 dan önce giremiyoruz eve. öğle saatleri hep sıralı zaten. tabi bunlar işe alınırsam. öbür türlüde geç saatlerde uyanıp geç saatlarde yattığım için gece yemelerin evde evde sürekli pasif halde oturmalarım oluyor. kendimden nefret eder utanır durumdayım artık. hele alışverişte beğendiğim hiçbir şey üstüme olmayınca direk kendime küsüp eve dönüyorum ve bunalıma giriyorum. burda başarı hikayelerini okudukça niye yapamayım diyorum ama bir yandan da becerememekten hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. sanırım çok uzattım daha fazla sıkmadan sizlerden tek isteğim şeyi bekliyorum LÜTFEN YARDIM
yaş= 24
şuan ki kilom = 80.6
hedef kilom = 50
boyum = 1.63
spor = şuan için yok
hayırlı geceler kızlar...
Manüm..
Sabah
2 dilim kızarmış t. Buğday ekmeği
Domates
Krem peynir
Omlet
Ara
Yoğurt
Akşam
1 haşlama but
Salata (havuç,domates yarım sivri biber,küçücük bir soğanın yarısı)
1 bardak ayran
3 litre
1 kupa tarçınlı yeşilçay
hosgeldın ccanım elımızden geldıgınce yardımcı oluruz
Merhaba canım benim ya bende daha önce mağzada çalıştım bilirim geç saate gelemenin nedemek olduğunu ama benim geç saate yeme teorim farklı geç saate geldiğin zamanlarda akşam yiyeceklerinin içeirğini değiştirirsen daha sağlık lı ve hafif şeyler yersen bunun kilo yapacanı düşnmüyorum benim sağlıklı beslenmeye ilk sıralarda eşim daha geç geliyordu bekliyordum yemek için ginede vermiştim hem senin yaşın genç metobolizman daha hızlı çalışıyor daha çok hızlandırıcı şeyler yersen sokarsan hayatını aktif haline getirirsen veririsn kilo kilo vermene geç saatlere kadar çalışman engel değil erken çıktığın saatlerde spor olarak yürüyüş yapabilirsin yada dışarda yürüyemem dersen evde spor yapabilirsin. Başlayınca emin ol devamı geliyor hatta alıştıktan sonra hiç bir şey engel olmuyor sağlıklı beslenmene
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 71,100
bu hafta: 69,400
giden: 1.700
gelen :
toplamda: 5.400
hedef :58 kg
spor :bu hafta leslie 3 mile basladım
merhaba kızlarkaçamaksız gidince kilolarda gidiyor 2 yıldır hep 74_72kg arası gidip geldim VEE 6 lı rakamları gördüm inanamadım kilo vermek süper bişey darısı 5li rakamlara inş
kilo bildirimi
başlangıç 90
salı günü 82.7
bu hafta 79.7
giden 3 kilooooo.
toplamda 10300
hedef 60 boy 165
bende 42-44
spor 120 dk yürüyüş..
Herkese Günaydın ben güne mutlu olarak başalamsamda herkese mutlu günler :)
Kilo Bildirimi
Bu hafta 52.400
Geçen hafta:51.200
Gelen:1.200
Giden: Yok
Kizlar salep icmek diyet zamani cok mu kilo aldrir
Her zaman içme bence canım, çok seviyorsan haftada 1 kez falan iç.
Bende yeni yila 55 kilo ile girmek istiyorum ama zor duruyo simdilik;/ boyum 165 kilom 58..
15 günde 3 kg o kadar da zor değil canım, istedikten sonra
Yeni geldin galiba aramıza canım, kendini tanıtsana.. İsmin, yaşın, hedefin vs..
Adim sinem 25 yasindayim bintane oglum var yani bi yil oldu dogum yapali..on bes gundur diyetteyim bende 62 kiloydum 4 kilo verdim ama son gunlerde kilo veremiyorum metebolizmam yavasladi sanirim oyle iste canim senin adin neydi.
maşşallah çok az yiyorsun nasıl vicudun dayanıyor ? ben senin yanında dünyayı yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?