Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım az gözüküyor ama doyurucu şeyler yiyorum mesela sabahki 1 yumurta beni tok tutuyor et türü şeylerde tok tutuyor acıkmıyorum hem ben alışkınım böyle beslenmeye...

İyi geceler ya benim oruc borclarim var tutmamda lazim ee sahura kalkmadanda olmaz ne yemeligim yardimci olurmusunuz cok borcum var

akşamları salata(tavuklu,peynirli,tonbalıklı salata,kfleks imeyve ile süt veya yoğurt yersin geç geldğinde öle geçiştirsin vardiyan 6 daolduğunda ise meryemin sana lisetede yazdığı gibi yemek+salata o şekilde beslenebilirsin 6 da geldiğinde akşam spor yapsasın sabah geç gidip akşam geç çıakcan zaman da sabah kalktığın zamanda yaparsın sporunu dışarda yapamam dersen evde yap ip atla yada ucuz satılan mekik çekme aletleri var ondan al ısınma hareketleri+mekik çekerek verebilrsin kiloların hayatına hareket ekle zaten kasiyerler sadece kasa işi yapmıyor ne yazkki markette reyonada bakıyorlar oda senin için ayrı bir hareket olacak iş yerin veya evin katlıysa asansör kullanma merdivenleir kullan bir zamandan sonra zaten düzene oturursun yeterki iste vede sabret sabretmek çook önemli

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Bür Türk kahvesi
1 adet Elma

Öğlen
1 But Tavuk Haslama
Salata

Ara
4 adet ince light çubuk kraker
1 küçük fincan sütlü fitre kahve

Akşam
Bir kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar yemeği
Salata

Ara
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

iyi geceler hepinize arkadaşlar...
sena beni çok iyi tanır
bir zamanlar sizlerle birlikte çok güzel kilolar vermiştim
ama nerdeyse çoğu geri geldi
tekrar başlamak istiyorum yoksa gidişatım vahim.
senaaaaaaaaaa sende çok ilgilenemiyorsun topiğinle galiba
ama aranıza benide alırmısınız

Aaa yine kimsecikler gelmemiş, neden böyle oluyoo, ilk geldiğim günleri özlüyorumm

Menümü yazayım.

Kahvaltı-öğle karışık
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
yarım salatalık
yarım bardak süt

Ara
1 portakal

Akşam
1 porsiyondan az etli kuru fasulye ve pilav karışık
Salata

Ara
1 kupa nescafe

Bugün menüm kötüydü biliyorum. Su da içemedim bugün nedense.. Toparlanıcam dedim ama zorlanıyorum çok

Yeniden hoşgeldin o zaman canım..
Arzu abla çalıştığı için çok fazla gelemiyor ama elinden geldiğince uğramaya çalışıyor.
O tekrar aldığın kiloları yine vericeksin yeter ki burayı aksatma.
Kendini tanıtır mısın ?

günaydın kızlarrrr herkese merhabalarrrr
işe gitmeden bi bakıyım dedim işlere gömülünce zor oluyor...bugün girme imkanım olur diye düşünüyorum patron olmucak sanırım....
ayy kızalr korkunç bir kabus gördüm bu gece bizim melek ben topiqe gelmiyorum diye beni msnden ve faceden silmiş nasıl oluyorsa kkdanda silmiş okadar üzümüşümki kahrımdan uyandımm melekkkkkkkkkkkkkk bidaha bnm rüyama bu şekilde gelmee canım seni özlüyoruz daha sık gel topiqe falan demek için gir rüyamaa
neyse kızalr işyerindende girmeye çalışıcam çok özledim burada onlıne olmayı...inşallah gün içinde görüşürüz çıtırlarr

ablacım hoşgeldinn
özledik seni topiqe gelmeye çalışıyorum elimden geldiqince..hiç giremezsem akşamları geliyorum....birlikteyiz inşallah kopmak yok

gunaydın bebeklerrrr

dunku menum

2 dılım uno denge
yumurta
zeytın
peynır

ara
antep 8-9 adet

ogle
ızgara kofte
1 bardak ayran

ara
portakal

aksam
gene kofte vardı cok az yedım

2,5 lt su

ve -500 gr

merhaba hoşgeldinn üzülme hepsini tekrar vereceksin inş
Bitanemmm harikasın ya çok sevindim

Arzu ablamm tebrikler, süperr

Tebrikler canımm
tskler edacım darısı sana inş

Adim sinem 25 yasindayim bintane oglum var yani bi yil oldu dogum yapali..on bes gundur diyetteyim bende 62 kiloydum 4 kilo verdim ama son gunlerde kilo veremiyorum metebolizmam yavasladi sanirim oyle iste canim senin adin neydi.

merhaba hoş geldin

merhaba canlarım özlüyorum sizi yaa kızlar 2 yıldır 6lı rakamlara gelmek için ugrastım meger ne kadar kolaymış diyet yapmak güzel bişey gün gün gram gidiyor hafta haftada kg eksiliyor simdiden herkez sen zayıfladın mı ne falan demeye basladı cok seviniyorum acayip midem küçüldü hemen doyuyorum
bu arada kaç gündür ilk defa bi akşam diyete cıss ekledim nişana gitmiştik yemek zorunda kaldım ama ertesi gün daha hafif bi menüyle dengeledim inş cuma günü yüzüm güler simdilik kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…