canım az gözüküyor ama doyurucu şeyler yiyorum mesela sabahki 1 yumurta beni tok tutuyor et türü şeylerde tok tutuyor acıkmıyorum hem ben alışkınım böyle beslenmeye...
İyi geceler ya benim oruc borclarim var tutmamda lazim ee sahura kalkmadanda olmaz ne yemeligim yardimci olurmusunuz cok borcum var
canım saba normal kahvaltı yapar gibi 2 dilim ekmek yumurta domates salatalık peynir zeytin..
Allah kabul etsin...
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ama beni yeni doğmuş bi bebek gibi görüp o şekilde öğretseniz olur mu çok mu nazlanmış olurum acaba :) mesela hafif neler yiyordun neye neyi dengeliyordun gece yemelerinde ?
Ben de Eda canım, 18 yaşındayım. Ben de 61 kg ile başladım diyete takıldım 58lerde.. Kurban Bayramı'ndan sonra bir türlü toparlayamadım çünkü, dağıttım resmen.. Ama kesin karar verdim, yarın eski günlerime dönüyorum..
iyi geceler hepinize arkadaşlar...
sena beni çok iyi tanır
bir zamanlar sizlerle birlikte çok güzel kilolar vermiştim
ama nerdeyse çoğu geri geldi
tekrar başlamak istiyorum yoksa gidişatım vahim.
senaaaaaaaaaa sende çok ilgilenemiyorsun topiğinle galiba
ama aranıza benide alırmısınız
iyi geceler hepinize arkadaşlar...
sena beni çok iyi tanır
günaydın kızlarrrr herkese merhabalarrrr
işe gitmeden bi bakıyım dedim işlere gömülünce zor oluyor...bugün girme imkanım olur diye düşünüyorum patron olmucak sanırım....
ayy kızalr korkunç bir kabus gördüm bu gecebizim melek ben topiqe gelmiyorum diye beni msnden ve faceden silmiş nasıl oluyorsa kkdanda silmiş okadar üzümüşümki kahrımdan uyandımm melekkkkkkkkkkkkkk bidaha bnm rüyama bu şekilde gelmee canım seni özlüyoruz daha sık gel topiqe falan demek için gir rüyamaa
neyse kızalr işyerindende girmeye çalışıcam çok özledim burada onlıne olmayı...inşallah gün içinde görüşürüz çıtırlarr
cılgınnnnnn delımısın kızımmm senı sılermıyım hıc sadece gelemıyosun dıye kızarım ancakkk hem nerdesın sen aksamları kacak gocek gırıp bakıyorum gelmısmısın dıye ama nerdeeeeeeeeee bak daha sık gel artıkın ozluyoruz hem dıyetten ne haber rapor ıstıommmmm bende rapor verecem tabıkı
Merhaba çıtırlar
Nasılsınız bakalımm
merhaba hoşgeldinn üzülme hepsini tekrar vereceksin inşiyi geceler hepinize arkadaşlar...
sena beni çok iyi tanır
tskler edacım darısı sana inşBitanemmm harikasın ya çok sevindim
Arzu ablamm tebrikler, süperr
Tebrikler canımm
Adim sinem 25 yasindayim bintane oglum var yani bi yil oldu dogum yapali..on bes gundur diyetteyim bende 62 kiloydum 4 kilo verdim ama son gunlerde kilo veremiyorum metebolizmam yavasladi sanirim oyle iste canim senin adin neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?