walla tatlım atlatılabilecek en az hasarla atlatmışsın hafta sonunu...ve ben çok çok cıss bişey görmedim...yani menün oldukça güzelGUNAYDINNN MUTLU BOL KILO VERMELI HAFTALAR herkeze
cumartesı gunku menum
sabah
2 adet cevız
yarm domates
yarım salatalık
az peynır
4 adet zeytın
ara
1 adet kırmızı erık
ogle
ısgara tavuk
salata az
ara
mınık bır ucgen karpuz
aksam
sucuk ve peynır
3 lt su
pazar menum
sabah
sucuk
peynır
zeytın
yumurta
yarım domates
yarım salatalık
ara
cok az lıght dondurma
ogle
malesef yok cunku gec kahvaltu yaptım
ara
6-7 adet fıstık ve fındık ( 13 gr cıvarıydı)
aksam( saat 5 gıbı)
kızarmıs hazır tavuklardan bı porsuıyon
bır kucuk kase cacık
ara
cok az lıght dondurma
bırazcık peynır
3 lt su
pazar gunu genelde evde olmadıgım ıcın menum bıraz sacma oluyor
canım mangal yemende pardon yani et yemendekızlar nasılsınız benim hafta sonu kötü geçti yedimde yedim cumartesi bizimmeshur hamurumuz vardır ondan yedim bide krep yedim gece gece pazar günüde pikniğe gittik mangal yaptık yedimde yedim vallahi ama bu sabah tartıldım aynı çıktım
ilknurcum sorma canım bugün keçileri kaçırmak üzereyim..cumartesi mobilyalar gelicekti tatil nedeniyle pazartesi gelsin dedik...adam çarşambaya atmış..yuhh artık bu kaçıncı erteleme.. gerçekten sabrım kalmadı...sıcak bir taraftan birde stres eklenince hiç çekilmiyor..kızlar nasılsınız bakam...
Zstar canım çok sevindim gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Arzucum hoşgeldin canım evinin işleri bitmedi herhalde neyse aşlah yardımcın olsun canım ....
Melekcim sen spor yapıyormusun yoksa sadece yediklerinemi dikkat ediyorsun....
hadi bakalım canım çok iradeli gördüm seni...bende bugün az çok dikkat etmeye çalıştım...1-2 güne menülerim düzene girer inşallah....kafam rahat olmadan hiçbirşeye konsatre olamıyorum...şu işler bitseydi ebnde eski düzenime dönebilseydimarkadaşlarım bugün itibariyle beslenmeme dikkat etmeye başladım bayramda en azından çıtır olmalıyım diye düşünüyorum zaten arzucumun işleri bu hafta sonuna kadar biter bize ramazanda napıcamızoda anlatır evet kafamda bitirdim bugünki menüöü paylaşayım sabah ve öğle yemeği bir oldu eşim gececi büyük ihtimalle bu hafta böyle olacak..
Sabah/öğle
Kaşar peynir
Menemen
Bir dilim t.b. Ekmeği
Birzcık lavaş (sabahdan karar vermemiştim diete yoksa lavaşıda yemezdım
Ara yoğurt
Akşam k-flakes
Suyumuda en az 3 litre yapıcam yarın 1,5 litrwlik şişelerden almam gerekiyor neyse bugünlüık böyle inşallah azimle devam edicem menülerimide hergün paylaşimda iyice motive olayım bugün çenem düştü yazdıkca yazasım var ama işlerim var el işi onlara devam etmeliyim arada gene uğrarım zaten bu ara kimse sık gelmiypr bacılar saklandığınoz yerden çıkın gönül de yok bayadır girmedi telefonu olsa fırcalıcam da yok kızlar hadi gelin ...
kızlar nasılsınız? ben açıkbüfe tatilden sonra babamın rahatsızlığı falan filan derken iyice kendimi unuttum , spor için üşeniyorum artık
bir de ramazan geliyor nasılsa spor yapamam uzun günlerde oruçluyken diye iyice saldım kendimi şimdiden
gamzee fokları çok severim tatlım saatlerce izlesem doymam o manzaraya...
alışveriş tatilin en sevdiqim yanlarından biridir..güzel güzel ciciler al canım...
bu arada hayırlı yolculuklarr....
pinktomato salma canım kendini en azından ramazana kadar dikkat et zaten iki haftadan bile az bir zman kaldı jaydın kızlar durmak yok çıtır olana kadar devam..
Arzum hoşgeldin canım nasılsın...
evet cok guzellerdi abla :)
foto cektik de esimin telinde kaldi sonra eklerim ins :)
bugun kahvaltimm
2 yumurta ile beyaz peynirli baharatli omlet
6 zeytin,
1 kk beyaz peynir
1 cb ceviz/badem
domates, sekersiz cay
oglen icin
1 buyuk kase zeytinyagli yesil fasulye
ve 1 kucuk kase yogurt
getirdim, ogleden sonra yiyeyim diyorum iyice acikinca,
sonra aksama da hafif bi seyler ayarlariz ins.
1 litre suyumu ictim bile :)
bu arada ben cuma yarismasina katildim, 7. takimdayim.
orda karatay diyeti yapiyoruz kizlarla beraber.
burda pek kimse kalmamisti
benim ramazandan once kilo vermem lazim.
motivasyona ihtiyacim vardi iyi oldu,
orda her gun her menuyu yazmak sart, 5 mesaj minumum, degilse takimdan cikiyorsun.
oyle iste yine gelirim arada ama bu kiz nereye kayboldu demeyin :)
cok cok optumm!!!
kızlar nerdesiniz topik boş kalmış olmuyor ama böyle sadecw melek yazmış haydi gelin yahu bıraz muhabbet edelim.
nabaaaarsınız kızlar neden sessiz buralarben seccadelere gömüldüm işliyorum..ramazana kadar 3 tane bitirmem lazım..ramazanda da 4 tane inşallah bitiririm..bu aralar pek katılamıyorum ama ziyaretçi olarak devamlı takip ettim..ama kimsecikler gelmiyor...guuu nirdesinizzzzzzz
Yarın sabah köye gidiyorum kızlar.ORada malum internet yok.Yazamam pek.14 kmlik yürüyüş yolu var her gün orda yapıcam kendi çapımda bişeyler artık telefondan girebilirsem yazarımherkese kolay gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?