Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar nasılsınız benim hafta sonu kötü geçti yedimde yedim cumartesi bizimmeshur hamurumuz vardır ondan yedim bide krep yedim gece gece pazar günüde pikniğe gittik mangal yaptık yedimde yedim vallahi ama bu sabah tartıldım aynı çıktım

kızlar nasılsınız bakam...
Zstar canım çok sevindim gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Arzucum hoşgeldin canım evinin işleri bitmedi herhalde neyse aşlah yardımcın olsun canım ....
Melekcim sen spor yapıyormusun yoksa sadece yediklerinemi dikkat ediyorsun....

arkadaşlarım bugün itibariyle beslenmeme dikkat etmeye başladım bayramda en azından çıtır olmalıyım diye düşünüyorum zaten arzucumun işleri bu hafta sonuna kadar biter bize ramazanda napıcamızoda anlatır evet kafamda bitirdim bugünki menüöü paylaşayım sabah ve öğle yemeği bir oldu eşim gececi büyük ihtimalle bu hafta böyle olacak..

Sabah/öğle
Kaşar peynir
Menemen
Bir dilim t.b. Ekmeği
Birzcık lavaş (sabahdan karar vermemiştim diete yoksa lavaşıda yemezdım

Ara yoğurt

Akşam k-flakes

Suyumuda en az 3 litre yapıcam yarın 1,5 litrwlik şişelerden almam gerekiyor neyse bugünlüık böyle inşallah azimle devam edicem menülerimide hergün paylaşimda iyice motive olayım bugün çenem düştü yazdıkca yazasım var ama işlerim var el işi onlara devam etmeliyim arada gene uğrarım zaten bu ara kimse sık gelmiypr bacılar saklandığınoz yerden çıkın gönül de yok bayadır girmedi telefonu olsa fırcalıcam da yok kızlar hadi gelin ...

ablam önceden 15 kilo vermişti diyetisyenle o ramazanda geceleri bol bol ceviz badem tüketmişti sabah kahvaltısı gıbı yaptıgı menunun yanında o tok tutuyormus cevız vb yemişler.. 1litreye yakın gece su ıcıyordu gerısını ıftardan sonra..

kızlar nasılsınız? ben açıkbüfe tatilden sonra babamın rahatsızlığı falan filan derken iyice kendimi unuttum , spor için üşeniyorum artık
bir de ramazan geliyor nasılsa spor yapamam uzun günlerde oruçluyken diye iyice saldım kendimi şimdiden

pinktomato salma canım kendini en azından ramazana kadar dikkat et zaten iki haftadan bile az bir zman kaldı jaydın kızlar durmak yok çıtır olana kadar devam..
Arzum hoşgeldin canım nasılsın...

walla tatlım atlatılabilecek en az hasarla atlatmışsın hafta sonunu...ve ben çok çok cıss bişey görmedim...yani menün oldukça güzel
canım mangal yemende pardon yani et yemende hiçbir sakınca yok ama krep ve hamur konusunda aynı şeyi söyleyemicem ama herşeye raqmen aynı çıkman işin en güzel yanı olmuş yesek yesek kilo almasak ne güzle olur
ilknurcum sorma canım bugün keçileri kaçırmak üzereyim..cumartesi mobilyalar gelicekti tatil nedeniyle pazartesi gelsin dedik...adam çarşambaya atmış..yuhh artık bu kaçıncı erteleme.. gerçekten sabrım kalmadı...sıcak bir taraftan birde stres eklenince hiç çekilmiyor..
hadi bakalım canım çok iradeli gördüm seni...bende bugün az çok dikkat etmeye çalıştım...1-2 güne menülerim düzene girer inşallah....kafam rahat olmadan hiçbirşeye konsatre olamıyorum...şu işler bitseydi ebnde eski düzenime dönebilseydim

şebnemcm ben kendi adıma şükür iyiyim cnm eşyaalr hala gelmedi biraz ona takılıyorum...spor için üşenmekten ziyade hava çok sıcak bu durum bizi hantallaştırıyor..ama akşamları yürüyebiliriz....iftar sonrası yürüyüşler harika oluyor tarafımdan denenmiştir cnm kendini salma daha ramazana var...ramaznadada dikkat etmeye çalışıcaz canım..bnm korkum ramazandan çok bayramdan...kiloların büyük bir bölümü bayramlarda alınıyor..neyse düzenlicez inşallahh..

gamzee fokları çok severim tatlım saatlerce izlesem doymam o manzaraya...
alışveriş tatilin en sevdiqim yanlarından biridir..güzel güzel ciciler al canım...
bu arada hayırlı yolculuklarr....

evet cok guzellerdi abla :)
foto cektik de esimin telinde kaldi sonra eklerim ins :)

bugun kahvaltimm

2 yumurta ile beyaz peynirli baharatli omlet
6 zeytin,
1 kk beyaz peynir
1 cb ceviz/badem
domates, sekersiz cay

oglen icin

1 buyuk kase zeytinyagli yesil fasulye
ve 1 kucuk kase yogurt

getirdim, ogleden sonra yiyeyim diyorum iyice acikinca,
sonra aksama da hafif bi seyler ayarlariz ins.

1 litre suyumu ictim bile :)

bu arada ben cuma yarismasina katildim, 7. takimdayim.
orda karatay diyeti yapiyoruz kizlarla beraber.

burda pek kimse kalmamisti
benim ramazandan once kilo vermem lazim.
motivasyona ihtiyacim vardi iyi oldu,
orda her gun her menuyu yazmak sart, 5 mesaj minumum, degilse takimdan cikiyorsun.
oyle iste yine gelirim arada ama bu kiz nereye kayboldu demeyin :)
cok cok optumm!!!

merhaba kızlarr
bugün sabahtan kızımı doktora götürdüm kan ve idrar tahlili verdi...karnı aqrıyor onun için tetkik istedi doktor...
hava müthiş sıcak yapış yapış oluyor insan...bir yere gitmek eziyet..en iyisi evde oturmak...
ben kış mevsimini daha çok seviyorum..en azından giyinip istediqim yere gidebiliyorum...ama yazın birde tesettürlü olunca ev paklıyor ancak...neyse herşeyin hayırlısı Allahın işine karılmayalım..
pinktomato salma canım kendini en azından ramazana kadar dikkat et zaten iki haftadan bile az bir zman kaldı jaydın kızlar durmak yok çıtır olana kadar devam..
Arzum hoşgeldin canım nasılsın...

hoşbuldum canım iyiyim tatlım sen nasılsın...işler nasıl gidiyor..

gamzecim resimlerini merakla bekliyorum cnm...
cuma yarışmasındada başarılar diliyorum tatlım...

arzum yuuuhh diyorum aklıma başka bişey gelmiyor bu me ya iyice salladılar birde paranla rezil oluyorsun yani yazdıkşarını okurken adamları boğasım geldi sıkma canını canım bumdada bir hayır vardır...
Canım artık yavaştan yavaştan başlamak lazım bir birimize baka baka saldık sıkı bir şekilde devam etmeliyiz..

Gamzecim hoşgeldin canım fotoları merakla bekliyorum.. Takımdada başarılar burayıda fazla ijmal etme oldumu bebeğim...

gunaydın kızlarrr

arzucum evet hafta sonunu az hasarla atlattım sayılır

dunku menum

sabah
yarım domates
peynır
zeytın 4 adet
yumurta

ara
2 adet cevız ve yarım henuz olmamıs armut

ogle
ızgara kofte bır porsıyon
az salata

ara
2 adet cevız kalan yarım armut henuz olmamıs bı armuttu puanı kac acaba?

aksam
tavuk sote yagsız
1 bardak dıet kola

3 lt su

kızlar nerdesiniz topik boş kalmış olmuyor ama böyle sadecw melek yazmış haydi gelin yahu bıraz muhabbet edelim.

nabaaaarsınız kızlar neden sessiz buralarben seccadelere gömüldüm işliyorum..ramazana kadar 3 tane bitirmem lazım..ramazanda da 4 tane inşallah bitiririm..bu aralar pek katılamıyorum ama ziyaretçi olarak devamlı takip ettim..ama kimsecikler gelmiyor...guuu nirdesinizzzzzzz

kızlar nerdesiniz topik boş kalmış olmuyor ama böyle sadecw melek yazmış haydi gelin yahu bıraz muhabbet edelim.

kızlar havalar çok sıcak birçok kişide tatilde nefes almak bile zorlaşıyor...genelde yazlın topikler böyle olur...inşallah toparlanıcaz...ramazanda daha çok katılım olur...
melekcim sanada kolay gelsin cnm...işe gireyimde bende seccade işleticem sana kızım için...yaparsın deqilmi

merhaba kızlar bugun cok yedım sanırım sabah 58.5tım yıne 59u gördum
sabah ıkı dılım uno kepek ekmegı domate salatalık peynır
ara tarcınlı süt
oglen dısardaydım salata yedım kıtır tavuklu
aksam kızarmıs bır adet tavuk yanında yesıllık ıkı dılım uno kepeklı ekmek..
su ıcmeye devam:9 gece de sut ıcerım herhalde belkı meyva yerım ama doymadım bugun hıc..

merhaba kızlarr nasılsınız bakalım
ben bugün kızımın tahlil sonuçların için doktora gittim..prolaktin biraz yükselmiş ilaç verdi..birde dişlerine plak takılıcak ölçü alındı...sonrada bir arkadaşıma uqradım küçük bir trafik kazası geçirmiş...eve yeni geldim..
bu arada yurtbay seramikten iş teklifi aldım..açıkçası bana süpriz oldu..hatta geri çevirdim bayramdan sonra düşünüyorum diye ama ısrarla görüşmek istediklerini söylediler..yarın sabah görüşmeye gidicem...ama pek sıcak bakmıyorum...sırf görüşeyimde bidaha aramasınlar diye gidicem...
inşallah eşyalarımızda bir aksilik daha olmazsa yarın akşam gelicek...biran önce yerleşip koltukları yıkamam lazım..ve hemen mukabeleme başlıcam...Rabbim bitirmeyi nasip etsin inşallahh...
arkadaşlar yaz ayı olduqu için eskisi gibi sohbet edemiyoruz..herkes farklı zamanlarda giriyor..ama lütfen bişeyler yazıp öyle çıkın sonuçta girdiqimizde hepimiz okuyoruz...hem kopmamış oluruz hemde birbirimizden haberimiz olur...

Son düzenleme:
Yarın sabah köye gidiyorum kızlar.ORada malum internet yok.Yazamam pek.14 kmlik yürüyüş yolu var her gün orda yapıcam kendi çapımda bişeyler artık telefondan girebilirsem yazarımherkese kolay gelsinnn

Yarın sabah köye gidiyorum kızlar.ORada malum internet yok.Yazamam pek.14 kmlik yürüyüş yolu var her gün orda yapıcam kendi çapımda bişeyler artık telefondan girebilirsem yazarımherkese kolay gelsinnn

canım hayırlısıyla gidip gelirsin inşallahh...köyünüz neresi ve nekadar kalıcaksın tatlım biz merak ederiz şimdi

nekadar sıcak var Allah felaketlerden korusun...klimayı kapattıqım an fenalaşıyorum..bu gece yine uyku yok sanırım...dün gece dayanamayıp duş aldım öyle uyudum...bu gecede sanırım öyle olucak... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…