Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gldnn canım geçmişi okuyosun sanırım...benim yatma vaktim geldi...uykum kaçarsa gelirim..öpüyorum seni iyigeceler tatlım

Sena ablacigim nasilsin??
ben ogle yemegimi yiyorum..
biz 7. takim da kizlarla karatay diyeti yapiyoruz,
sen hic denedin mi?
simdilik yi gidiyor ama daha tam bilmiyorum kurallari.
ins kilo vermeme yardim eder.
bi de icimde bi umut var belki bu ay bebis gelmis olabilir.
cok silik hayalet gibi bi 2. cizgi gordum,
adetime 4 gun var.
hayirlisi olsun diye dua eder misin ablacim benim icin?

ay gamzeeeeee insaallah yaaa hayirlisiyla RAbbim insaallah nasip etmistir,, Rabbim once aglatti simdi guldursun bizi insaallahhh

ay gamzeeeeee insaallah yaaa hayirlisiyla RAbbim insaallah nasip etmistir,, Rabbim once aglatti simdi guldursun bizi insaallahhh

ins canim ins..
hayirlisi tabi.. daha su anda cok sevinemiyorum,
bakalim cizgi koyulascak mi?
bi de cumartesi adet olmazsam insss, o zaman sevinmeye basliycam.
bakalim her seyin hayirlisi Rabbimden..
sen de dua et bana ins canim..

senin doktor randevun ne zaman? anlat bakalim. :):):):)

Gamzem canım benim inşallah rabbim sana bu sefer hayırlısıyla nasip eder yüzünüzü güldürür senden güzel haberler bekliyorum inşallah...

ya canim benim bugundu dr randevum da iste klasik isler.. kan aldilar idrar testi yapti.. ultrasona simdi almak istemedi erken dedi.. inun icin iki hafta sonra tekrar gidicem insaallah o zaman belli olacak benim durum insaallah..

seni nasil anliyorum tahmin edersinn.. Rabbim yardimcimiz olsun..

gamzecim iyiyim çok şükür ablacım...birazdan iş görüşmesine gidicem...isteksizim...yinede hayırlısı bakalım..
karatay diyeti yapmadım canım...kuralları hakkındada bilgim yok...sen müsait bir zamanında bilgilendirirsin bizi
ikinci çizgi silikte olsa o çizgi öyle kolay kolay çıkmaz canım...bebek yoksa naparsan yap silikte olsa çizgi göremezsin...demekki teyze oluyoruz Allahın izniyle...içim kıpır kıpır oldu bir anda...dün arakdaş fal baktı hamile haberi alıcaksın çok sevineceksin dedi..hemen sana yoruyorum ozaman...hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım..bizde artık cumartesi senden gelecek haberi bekliyoruz

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar
Allahın izniyle bir sorunla daha karşılaşmazsak bu akşam mobilyalarımız geliyor...biran önce yerleşip eski düzenime dönmek için can atıyorum...
kahvaltı yapıp iş görüşmesine gidicem...çok ısrar ettikleri için gidiyorum olumlu bakmıyorum aslında...yinede hayırlısı neyse o olsun bakalım...
gelince sizi bilgilendiririm arkadaşlar...şimdi kahvaltı yapıp hemen çıkıcam yakın zaten birazdan gelirim

herkese günaydınnn nasılsınız bugün yine çook sıcak bir hava var

günaydın canım hoşgeldin
evet çok sıcak bütün gece dönüp durdum...nem çok fazla burda..birde mobilyalar rötar yaptıqı için salonum eşya dolu..sıcakta o görüntü hiç çekilmiyor...daha çok stres oluyorum...sen nasılsın canım neler yapıyorsun bakalım

ablacım merhaba nasılsın nasıl gidiyor diyet bizim kızlar nasıl herkes devam ediyor mu

Allah nasip ederse kızımız olucak müjdeyi vermek istedimmm

iyiyim ablacım tatilden döndüm iş güç toparlamaya çalışıyorum üşütmüşüm yeni yeni atlatmaya çalışıyorum.diyet gitti bende ama kaç gündür yemek yiyemiyorum hastalıktan ama ramazandan sonra sıkı bir şekide başlıycam:))inş sende ramazan gelmeden yerleşirsin gittikçe de daha sıcak olucakmış çünkü.

canım kızına cok gecmıs olsun ılaclarla normala doner benımde degerlerım sık sık yukselıp dustugu ıcın bılıyorum bu arada eger ıs ıcıne sınerse baslarsın canım cok ıstıyordun calısmayı bence harıka olur evet burayı bos bırakmama konusuna katılıyorum ben sık sık gırıyorum kımseyı gormeyınce uzuluyorum

gunaydın sıcak ızmır sabahından herkeze gunaydınlarrrrrr

dunku menum
sabah
yarımdan az sımıt
peynır
yumurta ( kahvaltıyı ıs yerınde yapmak zorunda kaldım o yuzden bole oldu)

ara
1 adet kırmızı erık

ogle
haslanmıs tavuk
yarım domates
yarım salatalık

ara
1 adet cevız+1 adet kırmızı erık

aksam
cok az sucuklu yumurta
cok az peynır
yarım domates

3 lt suuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…