ÇALISINCA ERKENCI OLUYORSUN:) BENDE 08,30 DA ISYERINDE OLUYORUMgune erken baslamıs oluyoruz . cok ıyıyım canım sagol
ablacım merhaba nasılsın nasıl gidiyor diyet bizim kızlar nasıl herkes devam ediyor mu
Allah nasip ederse kızımız olucak müjdeyi vermek istedimmm
aysun hoşgeldin bebeqim...geçen gün konun bile geçti hiç uqramaz oldu diye...sen bizi unutsanda sen bizim kalbimizdesin canım...arada bir gelip selam versen bize yeter...kızın olucakmış çok sevindim..ben kız çocuklarını çok seviyorum..cici cici giydirirsin artık..Rabbim hayırlı ve saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin tatlımablacım merhaba nasılsın nasıl gidiyor diyet bizim kızlar nasıl herkes devam ediyor mu
Allah nasip ederse kızımız olucak müjdeyi vermek istedimmm
nasıl geçti tatilin canım...inşallah iyi gelmiştir...hava deqişiminden kaynaklı bir üşütme sanırım...çok geçmiş olsun cnm umarım çabuk iyileşirsin..ramazandan sonra müthiş sıkı diyetlerle yıkılıcak anlaşılan burası..herkes kendini bayram sonrasına saklıyor...hayırlısı olsun bakalımiyiyim ablacım tatilden döndüm iş güç toparlamaya çalışıyorum üşütmüşüm yeni yeni atlatmaya çalışıyorum.diyet gitti bende ama kaç gündür yemek yiyemiyorum hastalıktan ama ramazandan sonra sıkı bir şekide başlıycam:))inş sende ramazan gelmeden yerleşirsin gittikçe de daha sıcak olucakmış çünkü.
meleqim çok teşekkür ederim canım...sanırım bizler biraz daha fazla girip yazmamız lazım...topiqe girip okuyup yazmadan çıkan çok arkadaşımız oluyor...fırsat buldukça girmeye çalışalımcanım kızına cok gecmıs olsun ılaclarla normala doner benımde degerlerım sık sık yukselıp dustugu ıcın bılıyorumbu arada eger ıs ıcıne sınerse baslarsın canım cok ıstıyordun calısmayı bence harıka olur evet burayı bos bırakmama konusuna katılıyorum ben sık sık gırıyorum kımseyı gormeyınce uzuluyorum
kızlar nasılsınız dün akşam bir sinir oldum anlatamam gecenin 1.30 da birileri zile bastı eşimde yoktu galiba apartmandakı çocuklardı yukarı aşağı in çık yapıp durdular eşim geldi 2.00 de daha hala aynısı 3.00 kadar sürmüştür neyse sonra uyudum zaten çok yorgundum..
Dün vişne aldım şekerledim reçel yapıyorum ocakta şimdi birazdan alıcam... eee ramazan yaklaştı artık hazırlıklara başlamak lazım...
Dünki menümü yazim motive olayım bıraz...
Sabah iki bardak su
Kahvaltı
1 kaynamış yumurta
Minik bir dilim t.b. Ekmeği
Kaşar peyniri
Domates salatalık
Ara yoğurt
Akşam 1 tane but ve yoğurtlu patlıcan közlemesi
4 litre su belkide daha fazladır sayamadım hava sıcak durmadan su içesim var....
ARZU cum nasıl gectı gorusme ?
kızlar merhaba ben geldim...
mobilyacı aradı yarın sabah boyadan gelicekmiş akşamada getirip teslim ediceklermiş...bu ne yaaa sabır denemesimiiii :84::84::84::84:
iş görüşmesine gittim...çalışma saatleri uzun geldi...akşam 8-8.30...kışında yatsı ezanına kadarmış...maaşıda düşük...en erken bayramdan sonra başlayabilirim demiştim...1-2 kişiyle daha konuşacakalrmış..bayram önceside arayıp haber vereceklermiş..klasik iş görüşmesi yanii...
ve dıaşrsı çok sıcak...klimayla duruyorum evde...hiçbiryere gidesim çıkasım yok...giydim şortumu pc ve tv keyfime dicek yok
tek güzel yanı uzun vadeli çalışabileceqim biryer ve namaz kılıabileceqim...onun dışında içime sinen bişey yok...yinede hakkımda hayırlısı diyorum..o zaman olumsuz canım hem parası az hem saatı fazlabı saaten sonra ıs hıc cekılmıyor ben aksam 17,30 oldumu ev ev dıye resmen öluyorum cunku yoruluyor ınsan hayırlısı artık canım ınsallah ıstedıgın gıbı bır ıs cıkar. sıcak konusunda sana katıılıyorum ızmır yanıyor allahtan burnumu bıle cıkarmıyorum ofısten
bu arada arzucum sen tadılat vs derken okuyorum dıete tam baslamadın demı daha ? su an kac kılosun canım? :26:
teklif onlardan gelmişti yurtbay seramik duymuşsunuzdur...beklediqimden iyi karşıladılar...çok ilgilendiler...ama açıkçası şartları biraz aqır..maaş çok düşük...800-850 dediler...100liraya yakın yol tutuyor...çalışacaqım yer ferah güzel bir yer ben showroomda görev yapıcakmışım...işleri yoqunmuş...patronda kadın kapalı ve gittiqimde kuran okuyordu...kadın patronlada geçim pek olmaz ama bakalım artık...kesin oldu diyemem 1-2 görüşmeleri daha olucakmış...bayram öncesi arıcaklar sözde...ne hayırlıysa o olsun cnm artık herşeyi oluruna bıraktım...ne kadar çabalarsam çabalıyım herşey olucana varıyor...onun için kendimi parçalamaıyorum artık...
tek güzel yanı uzun vadeli çalışabileceqim biryer ve namaz kılıabileceqim...onun dışında içime sinen bişey yok...yinede hakkımda hayırlısı diyorum..
tatlım dikkat etmeye çalışıyorum ama diyete tam başladım diyemem...her yer her yerde diye çoqunlukla pratik şeyler yiyoruz...sanırım bnm toparlanmam ramazanla kafa kafaya olucak...kilomu bilmiyorum uzun zamandır tartılmadım...kilo vermediqimi görmek beni üzmesin diye baskülle aramı açtım...diyete başlayıncada 1 hafta sonra falan tartılmayı düşünüyorum..kendimi yüksek rakamlarla görmek üzer beni..
aysun hoşgeldin bebeqim...geçen gün konun bile geçti hiç uqramaz oldu diye...sen bizi unutsanda sen bizim kalbimizdesin canım...arada bir gelip selam versen bize yeter...kızın olucakmış çok sevindim..ben kız çocuklarını çok seviyorum..cici cici giydirirsin artık..Rabbim hayırlı ve saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin tatlım
nasıl geçti tatilin canım...inşallah iyi gelmiştir...hava deqişiminden kaynaklı bir üşütme sanırım...çok geçmiş olsun cnm umarım çabuk iyileşirsin..ramazandan sonra müthiş sıkı diyetlerle yıkılıcak anlaşılan burası..herkes kendini bayram sonrasına saklıyor...hayırlısı olsun bakalım
meleqim çok teşekkür ederim canım...sanırım bizler biraz daha fazla girip yazmamız lazım...topiqe girip okuyup yazmadan çıkan çok arkadaşımız oluyor...fırsat buldukça girmeye çalışalım
çocuklar heryerde aynıalr sanırım...zile basıp kaçmak onlara büyük keyif veriyorgecenin o saatinde olanı hiç duymamıştım..gidip yatsınlar ne işleri var o saate dışarlarda..nasıl anne babaları var anlamıyorum
amin canım teşekkür ederimevet evet bencede hersey olacagına varır hayırlısı neyse o olsun canım
evet yaa diyet yapmadan basküle çıkmanın bir anlamı olmuyor..diyet yaptıqım günleri çok özledim..her sabah heyecanla basküle çıkardım..gözlerim parlardı her yeni rakamı gördüqümde..o günlere biran önce dönmek istiyorum...benden size ibret olsun kızlar kimse kendini salmasın..toparlanmak ve eski düzene geri dönmek çok zor oluyor...anladım canım ama sen cabuk toparlarsın emınım bunabende dıete baslamadan once hıcc cıkmazdım tartıya aram yoktu
ablacım ne unutması arada girip okuyorum hep ama yazmıyordum tanıdık kimseyi görmeyince saolunnn tabikiiamin saol ablacım nasıl gidiyor hayat iş bebek
amin canım teşekkür ederim
evet yaa diyet yapmadan basküle çıkmanın bir anlamı olmuyor..diyet yaptıqım günleri çok özledim..her sabah heyecanla basküle çıkardım..gözlerim parlardı her yeni rakamı gördüqümde..o günlere biran önce dönmek istiyorum...benden size ibret olsun kızlar kimse kendini salmasın..toparlanmak ve eski düzene geri dönmek çok zor oluyor...
tatlım okuyup çıkma lütfen bişeyler yaz... herkes tanıdık tatlım yaa sen eskielrdensin çok kişiyi tanıyorsun....hem kims eolmasada yaz biz gelince okur cevaplarız
tamam ablacımmaysunayy, yagmurdamlası, melekyt, eliff nasıllar
aysunay bizleri terketti canım aylar varki onu görmüyorum...elif ve melekte iyi...ikiside elişi yapıyorlar..gamzede silik çizgiyi görmüş...cumartesiyi bekliyor..inşallah güzel haberler vericek bize...sen napıyosun işe devammı cnm..kaç aylık oldu bebişimiz...
maşallan maşallah muhabbet koyulaşmış benden habersiz sizi cadılar sizi...
amin canım teşekkür ederim
evet yaa diyet yapmadan basküle çıkmanın bir anlamı olmuyor..diyet yaptıqım günleri çok özledim..her sabah heyecanla basküle çıkardım..gözlerim parlardı her yeni rakamı gördüqümde..o günlere biran önce dönmek istiyorum...benden size ibret olsun kızlar kimse kendini salmasın..toparlanmak ve eski düzene geri dönmek çok zor oluyor...
tatlım okuyup çıkma lütfen bişeyler yaz... herkes tanıdık tatlım yaa sen eskielrdensin çok kişiyi tanıyorsun....hem kims eolmasada yaz biz gelince okur cevaplarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?